BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
sta kaze pobjedimo Grcku,Finsku dva razlike,Armeniju....ko da prica u Luxemburgu dan te **** ili ko da smo mi brazil pa nam je to pickin dim...a realno svaka repka tu negdje sa nama po kvalitetu...moze otici i na jednu i na drugu stranu ...ima baraz i to je jedina sansa....ali s obzirom da je u istoj recenici Bosna i baraz....lako je zakljuiciti da navijamo protiv srbije naredno prvenstvo ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja još ne vjerujem da ljudi grade optimizam na pobjedi nad amaterima i poluamaterima... A na poluvremenu im zviždali i psovali sve po spisku... Zemljo otvori se...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Dodaj tu i Armeniju, sa ovom igrom od veceras klasicnu domacinsku reprezentaciju koja kuci zna namuciti i dosta jace od nas sa ovom igrom tesko mozes vise od boda uzeti. Blago onome ko nije gledao vecerasnju utakmicu, kad vidi rezultat stekao bi dojam da razvaljujemo.BoixosNois1899 je napisao/la:Lud je onaj ko misli da mi Grčku možemo pobijediti u gostima. Pa opet ćemo bez muda otići tamo i ponoviti onu utakmicu iz 2016. i to u najboljem slučaju. Njima je veća premija kad u grupi dobiju nas nego Lihtenštajn.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Gubimo 100%japa je napisao/la:Dodaj tu i Armeniju, sa ovom igrom od veceras klasicnu domacinsku reprezentaciju koja kuci zna namuciti i dosta jace od nas sa ovom igrom tesko mozes vise od boda uzeti. Blago onome ko nije gledao vecerasnju utakmicu, kad vidi rezultat stekao bi dojam da razvaljujemo.BoixosNois1899 je napisao/la:Lud je onaj ko misli da mi Grčku možemo pobijediti u gostima. Pa opet ćemo bez muda otići tamo i ponoviti onu utakmicu iz 2016. i to u najboljem slučaju. Njima je veća premija kad u grupi dobiju nas nego Lihtenštajn.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Potpis.Vucevich je napisao/la:Nadam se da se neće sve zaboraviti zbog toga što smo zabili 4 gola nakon što je umor uhvatio igrače koji igraju u četvrtoj diviziji Švicarske. Igra nam je bila katastrofalna.
BHF
Ma samo treba yebat i kalkulacije praviti
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Armeniju dobijamo sigurno i ovakvi nikakvi smo za njih Brazil.
Ništa, odigrat sve do kraja i šta bude bude.
Ništa, odigrat sve do kraja i šta bude bude.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- prisonbreak
- Kontakt:
S drugog mjesta prolazimo
jedini optimista
Jest ds je igra za kur*ac.
Jest ds je igra za kur*ac.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Sehic
Bicakcic - Sunjic - Zukanović - Kolašinca
Pjanic - Besic
Visca - Gojak - Duljevic
Dzeko
Ocekujem ovaj sastav, s tim da bi mozda mogao ubaciti Cimirota umjesto Gojaka jer je ovaj odigrao 90 minuta...iskreno se nadam da do toga neće doci.
Ili druga realna opcija jeste Cimirot umjesto Dulje, gdje bi Kolasinac sam pokrivao lijevu stranu a Cimirot bio dodatni osigurac nazad protiv nezgodnih i brzih Mikitarijana i onog s brojem 11.
Bicakcic - Sunjic - Zukanović - Kolašinca
Pjanic - Besic
Visca - Gojak - Duljevic
Dzeko
Ocekujem ovaj sastav, s tim da bi mozda mogao ubaciti Cimirota umjesto Gojaka jer je ovaj odigrao 90 minuta...iskreno se nadam da do toga neće doci.
Ili druga realna opcija jeste Cimirot umjesto Dulje, gdje bi Kolasinac sam pokrivao lijevu stranu a Cimirot bio dodatni osigurac nazad protiv nezgodnih i brzih Mikitarijana i onog s brojem 11.
Pa zar niste nista naucili od utakmice sa FinskomVjerovatno smo ušli u utakmicu malo nonšalantno, opušteno s obzirom da znamo da imamo Armeniju za tri dana
ma mi uvijek nesto ucimo,a padamo na godinu 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- invincible1921
- Kontakt:
Zgazit cemo fince, armemce uzet bod italiji tako sto cemo vodit do 90te...i onda ce nas grci nicim izazvani ohladit u Atini 3 1 i poslat u baraz...
Ma nez fkt nismo neka ekipa, al i finci su odron teski ovo sve sto igraju je na neku euofriju i pritisak...ja sam ubijedjen da nece vise od boda iz meceva sa Italijom,Grckom i nama...ako uspiju vise od toga skidam im kapu
Ma nez fkt nismo neka ekipa, al i finci su odron teski ovo sve sto igraju je na neku euofriju i pritisak...ja sam ubijedjen da nece vise od boda iz meceva sa Italijom,Grckom i nama...ako uspiju vise od toga skidam im kapu
=\_1921_/=
Vjerujem u rutinski svršetak kvalifikacija
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
mozemo li do prolaska grupne faze na Euru ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma ekipa u euforičnom zalet, ko što smo bili i mi i kao što je bio Island. Pukki igra sezonu života, ali ne vidim da je išta više od one hit wondera.invincible1921 je napisao/la:Zgazit cemo fince, armemce uzet bod italiji tako sto cemo vodit do 90te...i onda ce nas grci nicim izazvani ohladit u Atini 3 1 i poslat u baraz...
Naš je problem što mi te ekipe podcijenimo, a kad ispušimo onda ih dižemo kao da su Brazil. Grčka je pravi primjer ekipe, koju su svi apsolvirali već 2005. a samo mi još padamo na njihove odvratne štakorske fazone i ciganske poteze.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Pripremi očidelinjo je napisao/la:mozemo li do prolaska grupne faze na Euru ?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pjaniću konjino, nisi se mogao obuzdati protiv Grka
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
imas li nesto reprezentativno ...Osim13 je napisao/la:Pripremi očidelinjo je napisao/la:mozemo li do prolaska grupne faze na Euru ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Da li finska igra sa Armencima u gostima do kraja kvalifikacija?
Ne igraju, vec su ih dobili 2-0 u Jerevanu.kinder_jaje je napisao/la:Da li finska igra sa Armencima u gostima do kraja kvalifikacija?
Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, Edincapitano, GG3, Google Adsense [Bot], Grbavica786, Proximic i 44 gosta.