Armenija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

BIHfan
Kontakt:

Re: Armenija-BiH

Post Postao/la BIHfan » 03 sep 2009, 17:00

sorrow je napisao/la:fakat Supic nema sta traziti pred Begovica, ipak je to Premier ship. I jos plus momak je sve dokazo tim sto je odbio kanadsku repku i hoce da igra za nas.
p.s.
ljudi ima vas milion na forumu koji ne razlikuju č,ć,dž,đ, te mnoge druge gramaticke cake :) nekad se zapitam ima li iko ovdje sa vise od 8 razreda skole :lol:

De nam ti profesore objasni.....ccc
Zadnja izmjena: BIHfan, dana/u 03 sep 2009, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 03 sep 2009, 17:01

sorrow je napisao/la:fakat Supic nema sta traziti pred Begovica, ipak je to Premier ship. I jos plus momak je sve dokazo tim sto je odbio kanadsku repku i hoce da igra za nas.
p.s.
ljudi ima vas milion na forumu koji ne razlikuju č,ć,dž,đ, te mnoge druge gramaticke cake :) nekad se zapitam ima li iko ovdje sa vise od 8 razreda skole :lol:
daj ba ljudi sjasite.boli te ona stvar kako pisemo.cekao da zavrsim skolu da me profesori ne maltretiraju i sad me ti nasao handriti sa č,ć,ž..umukni :mrgreen:

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 03 sep 2009, 17:03

p.s.
ti si garant fakultet zavrsio pa se hvalis :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 sep 2009, 17:10

Jao sta je ovo!!!! Sad svi kude Supica. Allahu dragi pa do kad ce ovo ovako. Dok nije bilo Begovica, svima nama je Supic bio u srcu!!!! Siguran sam da je svako od nas barem jednom rekao bravo majstore u utakmicama protiv Belgije!!!! Momak je srcem prihvatio da igra za nas, i utakmice koje je odigrao bile su na nivou!!!!! Zato raja, ohladite malo. Ciro zna najbolje sta je za nas, uostalom on je taj koji je odgovaoran za igrace.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 03 sep 2009, 17:16

omerbavarac je napisao/la:Jao sta je ovo!!!! Sad svi kude Supica. Allahu dragi pa do kad ce ovo ovako. Dok nije bilo Begovica, svima nama je Supic bio u srcu!!!! Siguran sam da je svako od nas barem jednom rekao bravo majstore u utakmicama protiv Belgije!!!! Momak je srcem prihvatio da igra za nas, i utakmice koje je odigrao bile su na nivou!!!!! Zato raja, ohladite malo. Ciro zna najbolje sta je za nas, uostalom on je taj koji je odgovaoran za igrace.
tako ti je kod bosnje, supic dobio degeneka u gacku jer igra za svoju BiH a ovi govore kako bi igrao za srbiju da moze cccc :roll:

emir_

Post Postao/la emir_ » 03 sep 2009, 17:21

omerbavarac je napisao/la:Jao sta je ovo!!!! Sad svi kude Supica. Allahu dragi pa do kad ce ovo ovako. Dok nije bilo Begovica, svima nama je Supic bio u srcu!!!! Siguran sam da je svako od nas barem jednom rekao bravo majstore u utakmicama protiv Belgije!!!! Momak je srcem prihvatio da igra za nas, i utakmice koje je odigrao bile su na nivou!!!!! Zato raja, ohladite malo. Ciro zna najbolje sta je za nas, uostalom on je taj koji je odgovaoran za igrace.
isto tako je bio odgovoran za radeljica pa ga nakon sedmog poziva otjero kao i sada za nurkovica pa je trebalo da primi 3 gola od irana u 15 minuta pa da tek onda otjera.... supic nikada nije bio na nivou nego nasa odbrana koja belgijancima nije ni dozvolila da sutiraju niti je supic imao intervencija... vidjeli smo gol protiv novinara sa 30 metara po zemlji... supic ce nas kostati kad tad i to mozda vrlo brzo. jesam ja govorio bravo, vise od straha i srece zbog pobjeda. Begovic je sada tu i bolji je, uvjerio sam se na treninzima kao i na tv-u, nazalost tamo supica nisam gledao jer je u karijeri tek poceo braniti prije dvije godine kao prvi golman i to u zemunu pa onda u javor.. strasni klubovi,... da bi onda dosao u repku preko managera... da je nurkovic branio u belgiji sada bi bio heroj! da je supic dobar nebi ga otjerali s kipra... MENI JE OVO ZALOSNO I PISATI JER UPOREDJUJEM GOLMANA KOJI TEK 2 SEZONE JE JEDINICA U SVOJIM KLUBOVIMA I TO U SRPSKOJ LIGI I GOLMANA KOJ ISA 22 GODINE BRANI PROTIV ARSENALA I MANCHESTERA A NA POSUDBI JE BRANIO U BELGIJSKOJ PRVOJ, KAO I DRUGOJ ENGLESKOJ!!!!!!!!
4-IN-A-ROW

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 03 sep 2009, 17:22

polako kad begovic primi jedno tri komada onda ce i protiv njega nemozes ti nasem narodu ugodit

emir_

Post Postao/la emir_ » 03 sep 2009, 17:24

steve-o je napisao/la:
tako ti je kod bosnje, supic dobio degeneka u gacku jer igra za svoju BiH a ovi govore kako bi igrao za srbiju da moze cccc :roll:
izjavljivao je da gacko navija za BIH zbog njega, a mogu misliti koliko NEMANJA SUPIC VOLI BOSNU I HERCEGOVINU!!! zar mislis da bi odabrao nas da je iole bolji golman... pa da je tako dobar srbi bi ga zovnuli bio im je pred nosom uostalom nisu ni mogli jer je do 25-et godine bio rezerva golmanima!!
4-IN-A-ROW

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 03 sep 2009, 17:25

pa kakav god nemanja bio uvijek cu ga cijeniti jer je pokazao da igra sa srcem za nasu BiH!

emir_

Post Postao/la emir_ » 03 sep 2009, 17:27

mrzim_ulizice je napisao/la:polako kad begovic primi jedno tri komada onda ce i protiv njega nemozes ti nasem narodu ugodit
naravno da ne mozes, kako ce nam ugoditi golman koji 70 dana ne moze naci klub!!!!
4-IN-A-ROW

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 03 sep 2009, 17:28

emir_ je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
izjavljivao je da gacko navija za BIH zbog njega, a mogu misliti koliko NEMANJA SUPIC VOLI BOSNU I HERCEGOVINU!!! zar mislis da bi odabrao nas da je iole bolji golman... pa da je tako dobar srbi bi ga zovnuli bio im je pred nosom uostalom nisu ni mogli jer je do 25-et godine bio rezerva golmanima!!
on je srbin pa igra za nasu repku a ne ko ibrahimovic,salihamidzic,papac,i ima jos nasih muslimanskih govana pa nece a mogu pruzat dobre partije u svojim klubovima

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 sep 2009, 17:28

Daleko najjaca dilema cire... :mrgreen:
i ne kaze niko da mrzi Supica. Nemanja je car, ali je Begovic bolji izbor u sljedecim utakmicama...
Lik je u zadnjim utakmicama branio gol od napadaca poput Diaby, Da Silva, Persie, Arshavin, Adebayor, Tevez... a Supic je trazio klub :?
100% sportski i krajnje opušten potpis

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 sep 2009, 17:29

Emire brate ne mora znaciti da Begovic nece u nekoj od utakmica kiksati!!!! A ja kako se sjecam Supic je imao nekoliko dobrih intervencija protiv Belgije. Ja bi kao i svi vi zelio da vidim Begovica u prvoj postavi, jer igrac koji je trenutno u boljoj formi trebao bi igrati!!!! Stvarno ne treba odmah osuti paljbu po Supicu, jer dolaskom Begovica on je kod nas navijaca pao u drugi plan. Sve ja to razumijem, ali opet kazem momak je srcem igrao ovo nekoliko utakmica!!!!! :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 03 sep 2009, 17:29

emir_ je napisao/la: izjavljivao je da gacko navija za BIH zbog njega, a mogu misliti koliko NEMANJA SUPIC VOLI BOSNU I HERCEGOVINU!!! zar mislis da bi odabrao nas da je iole bolji golman... pa da je tako dobar srbi bi ga zovnuli bio im je pred nosom uostalom nisu ni mogli jer je do 25-et godine bio rezerva golmanima!!
haj' ne seri vise majke ti! eto ti poznajes nemanju pa znas kakav je on, nek ti je zato ovaj tvoj superpatriota begovic dvoumio se sve donedavno hoceli igrati za nas ili za nogometnu velesilu Canadu! i kad pocnu neki ovdje pisati kako zele jedinstvenu BiH, ma zelite je ****!!

emir_

Post Postao/la emir_ » 03 sep 2009, 17:31

omerbavarac je napisao/la:Emire brate ne mora znaciti da Begovic nece u nekoj od utakmica kiksati!!!! A ja kako se sjecam Supic je imao nekoliko dobrih intervencija protiv Belgije. Ja bi kao i svi vi zelio da vidim Begovica u prvoj postavi, jer igrac koji je trenutno u boljoj formi trebao bi igrati!!!! Stvarno ne treba odmah osuti paljbu po Supicu, jer dolaskom Begovica on je kod nas navijaca pao u drugi plan. Sve ja to razumijem, ali opet kazem momak je srcem igrao ovo nekoliko utakmica!!!!! :mrgreen: :mrgreen:
da igrao je i cestitam mu, ovo nije paljba protiv Supica nmego protiv Cire, zbog nurkovica, radeljica, sadovica i sada zbog supica koji trenutno nebi trebao biti ni 3. golman jer nema kluba!!!, Bujrum kad nadje klub i pokaze se, ali u ovom trenutku Begovic treba da ima prednost!
4-IN-A-ROW

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 sep 2009, 17:33

Evo citam malo u njemackom fudbalskom, transfermarkt forumu, gdje skoro svaka zemlja/liga etc. ima svoj kutak, samo sto se mora pisati na njemackom. Dakle moze se i razumjeti sta Turci misle o utakmici sa nama. Sto je interesantno, thread je o Estoniji ali ipak mi dominiramo u temi. Pa da i vama malo prenesem od toga, isjecke iz razgovora.

Misljenja se razlikuju kao i ovdje, poneki napadaju na njihovog selektora Fatih Terima zbog igraca koje poziva. Rado poziva igrace koji nisu oporavljeni 100% i nada se da ce vec nekako igrati pod injekcijama itd. Mnogo racunaju kako bi moglo da bude ako pobjede sve jednu utakmicu, nadaju se da Bosna mozda kiksa vec protiv Armenije.

"Imam osjecaj da se Bosna sa tim pritiskom koji na njima lezi nece snaci, jer vecina vec sada misli da ce ovaj put uspjeti"

"Da podsjetim: igrali smo nerjeseno protiv Estonije i Belgije! A imamo dvje teske utakmice vani, Bosnu i Belgiju"

Jedni su optimisticni da se njihova repka moze drzati sa nama u Zenici, dok je pojedine strah Misketa i Dzeke pa i Ibisevica, reduciraju nasu ekipu jako na ove igrace (vjerovatno sto su Turci iz Njemacke pa najbolje poznaju Bundesligu) i potcjenjuju bar u tom pogledu nasu reprezentaciju. Ipak za pojedine od njih je Bosna u opasnoj formi, kao nikad do sada.

"Zadnja stanica ovih kvalifikacija za nas je u srijedu protiv Bosne."
"Estonija nebih trebala da bude Problem, ali Bosna... :-/ "
"Estonija nesmje da bude problem za nasih 11, ali od Bosne me je malo "strah". Dzeko, Misimovic, Ibisevic. :shock: "
"Covjece oni imaju 3 dobra igraca a mi se odmah u gace... Pa ako oni imaju 3 mi imamo 11."
" Zasto da ne pobjedimo protiv Bosne? Utakmica protiv Bosne je bitnija, ako pobjedimo sve ce biti ponovo otvoreno. Pa zar su oni bas tooooliko jaki, nepobjedljivi?
"Ljudi pa ne zaboravite nasu utakmicu protiv Ukraine, to je bilo super i to u Kiewu. Dok je Bosna izgubila protiv Irana, KOD KUCE! Nema Panike, uspjecemo."

Strah ih je isto utakmice Spanije kod nas, jer se boje da bih Spanci na kraju popustili, da ce igrati sa B ili C momcadi, posebno sto je njihov rekord pobjeda ionako izgubljen, i da bi ih mi mogli i poraziti.

"Ne vjerujem da ce mo biti 2. Izgubit ce mo protiv Bosne poene. Oni imaju jednu jaku ekipu. Uostalom ne vjerujem da ce izgubiti od Spanije."
"Ako uspijemo pobjediti Bosnu onda se moramo nadati da ce negdje drugdje izgubiti poene, jer ako ne izgube do Spanije, nece ni tu."
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 03 sep 2009, 17:33

emir_ je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Emire brate ne mora znaciti da Begovic nece u nekoj od utakmica kiksati!!!! A ja kako se sjecam Supic je imao nekoliko dobrih intervencija protiv Belgije. Ja bi kao i svi vi zelio da vidim Begovica u prvoj postavi, jer igrac koji je trenutno u boljoj formi trebao bi igrati!!!! Stvarno ne treba odmah osuti paljbu po Supicu, jer dolaskom Begovica on je kod nas navijaca pao u drugi plan. Sve ja to razumijem, ali opet kazem momak je srcem igrao ovo nekoliko utakmica!!!!! :mrgreen: :mrgreen:
da igrao je i cestitam mu, ovo nije paljba protiv Supica, Bujrum kad nadje klub i pokaze se, ali u ovom trenutku Begovic treba da ima prednost!
begovic treba da se uigra sa nasom repkom tek je doso polako ljudi kud nije hasagic zdrav nebi ovaj begovic ni na klupi sjedio

emir_

Post Postao/la emir_ » 03 sep 2009, 17:35

mrzim_ulizice je napisao/la:
emir_ je napisao/la:
da igrao je i cestitam mu, ovo nije paljba protiv Supica, Bujrum kad nadje klub i pokaze se, ali u ovom trenutku Begovic treba da ima prednost!
begovic treba da se uigra sa nasom repkom tek je doso polako ljudi kud nije hasagic zdrav nebi ovaj begovic ni na klupi sjedio
bi na klupi 100% jer supicu klupa nebi nista znacila za prodaju... 1 Hasagic 2 Begovic 3 Ramovic
4-IN-A-ROW

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 sep 2009, 17:40

Imamo ovih golmana vise nego napadaca!!!!! Treba njih sve na klupu pa nek cekaju sansu!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 03 sep 2009, 18:05

Supic ili Begovic, veliko pitanje i za Ciru i za nas "obicni" narod, mislim da obadvojica imaju svojih prednosti na osnovu drugog ali Ciro nece pogrijesiti bez obzira koga stavio.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.