Euroliga 16/17
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroliga 16/17
Bogdanovic je trzno malo bio je ocajan dosada...
Kakvu utakmicu igra Kalina.. popuni sve kolone, a u odbrani cuva sve od keca do cetvorke 

Odlicna tekma
Lull trpa a ako mu se JC pridruzi nije ovo jos gotovo.Na drugoj strani bi Bogdan mogao da poludi....

-
- Kontakt:
Bodgan proradio pred kraj! Vise raspolozenih u Feneru, plus mogu mnogo bolju odbranu odigrati.
- invincible1921
- Kontakt:
Real ima 4 asistenicje za poluvrijeme....strasna odbrana fenera, ali aj vjerujem u preokret 

=\_1921_/=
Draymond za sirotinjudscile je napisao/la:Kakvu utakmicu igra Kalina.. popuni sve kolone, a u odbrani cuva sve od keca do cetvorke
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
- Kontakt:
Može li mi neko reći ko je ovaj lik što radi intervju na poluvremenu sa igračima i trenerima? Liči mi na Branta Barrya nekako, ali nije...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Hahahaha, nisi ga mogao bolje opisati u manje rijecimiki_92 je napisao/la:Draymond za sirotinjudscile je napisao/la:Kakvu utakmicu igra Kalina.. popuni sve kolone, a u odbrani cuva sve od keca do cetvorke

Doncic je x faktor, ali za fener
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Jc proradio...Luka najgori igrac na terenu...Udoh pojede u drugom..
Dobio je otvorene,ima slobodu ali nije to, to...nerminh74 je napisao/la:Doncic je x faktor, ali za fener
Kad Udoh igra ko reinkarnacija Kirilenke od prije par godina, onda su vrlo male sanse da dobijes utakmicu.
Kalinic igrac utakmice za sada. Ako Real preokrene to ce biti Ljulj
-
- Kontakt:
Ljuljova kosarka, koliko ima vrlina, ne manjka joj mana, previse za moj ukus forsiranja
Nocioni i Reyes su morali naci svoje mjesto veceras na parketu. U ovakvim mecevima je iskustvo uvijek prije trenutne forme (pogotovo ako su u formi kosarkasi poput Luke, koji ovakve utakmice igraju prvi put u karijeri). Zeljko je veceras u svakom smislu nadmudrio Pabla i sasvim zasluzeno ide u finale.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Obradović je strašno iritantna pojava. Vjerovatno bi ga jednom nokautirao da mi je on trener.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:Obradović je strašno iritantna pojava. Vjerovatno bi ga jednom nokautirao da mi je on trener.
Mnogo veći i jači nisu to uradili

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
- Kontakt:
Shadows je napisao/la:Kalinic igrac utakmice za sada. Ako Real preokrene to ce biti Ljulj
Ipak Udoh...

- Nail for Real
- Kontakt:
Llull
Carroll
. Ostale pizdune necu komentarisati, Ayon je veceras bio kucka obicna!

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.