BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Ko im najcesce igra lijevog beka? Znam da je desno Coleman ali drugog ne. Objektivno, imaju li bolje bekove od nas?
''Neka me mrze samo da me se boje''
Imaju bolje bekove.cipiripi je napisao/la:Ko im najcesce igra lijevog beka? Znam da je desno Coleman ali drugog ne. Objektivno, imaju li bolje bekove od nas?
"We need to suffer. And we need to fight."
Sta kazu irci na forumu nakon majstorije Pjanketa. 

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- akisarajevo92
- Kontakt:
lijevog beka im najcesce igra Brady iz Norwicha, nekad tu "upadne" Ward iz Burnleya.cipiripi je napisao/la:Ko im najcesce igra lijevog beka? Znam da je desno Coleman ali drugog ne. Objektivno, imaju li bolje bekove od nas?
Don't believe the hype.
Kažu sreća pa za repku ne igra takoShooter je napisao/la:Sta kazu irci na forumu nakon majstorije Pjanketa.

Neka Mesa sa momcima prostudira najbolji nacin kako da na nekih 20 metara namami Irce za prekrsaj. Naravno, protivnik je poznat po tome sto vole mal jace u duele i eto prilike.
Valjda ce Pjana nastaviti ovaj niz slobodnjaka, a Dzeko laganije kleknuti kak bi i omogucio isti.
Valjda ce Pjana nastaviti ovaj niz slobodnjaka, a Dzeko laganije kleknuti kak bi i omogucio isti.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Po imenima, mada Coleman konkretno ne igra ove sezone na svom najboljem nivou. A taj drugi lijevi bek svakako nije puno bolji od Kolašinca/Zukanovića. Tako da je ta razlika onako minimalna.Captain4 je napisao/la:Imaju bolje bekove.cipiripi je napisao/la:Ko im najcesce igra lijevog beka? Znam da je desno Coleman ali drugog ne. Objektivno, imaju li bolje bekove od nas?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bgm mene ne brukaju. Neka piše ko šta hoće.HariTz je napisao/la:Nije problem registracija, svi oni požele dobrodošlicu.. Komentarišu i oni na nekom bigsoccer forumu na engleskom i to su normalnije diskusije odma'.. A naši paćenici da Bog sačuva.. samo nas brukaju.. Čovjek napisa da smo težak protivnik, ali da imaju snage da nam daju bar jedan go ovdje, naš mu odgovara kako smo mi jači, kako nama ni Portugal ovdje nije zabio, pa kasnije argument kako smo razvalili Francusku u Parizu, kako naša odbrana je prejaka za njihov napad i sa Longom itd itd.. Znači niđe veze. Pa nije ni čudo što nam smatraju budalama.Unofficialpage je napisao/la:Ma dobro, ne treba sad pravit problem što se neki registruju na strane forume, ima pravo na to. Možda bi i oni se registrovali na ovaj forum ali ne znaju naš jezik.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kako se Romini bacaju na 20-30 metara
Veceras Nainggolan hladno odglumio, a Pjanic, naravno, pogodio.
Mislim da se moze smatrati potpuno legitimnim neka taktika da probamo izboriti koji slobodnjak na udaljenosti od 25 metara otprilike. Jednostavno, ovu formu bi bilo glupo neiskoristiti.

Mislim da se moze smatrati potpuno legitimnim neka taktika da probamo izboriti koji slobodnjak na udaljenosti od 25 metara otprilike. Jednostavno, ovu formu bi bilo glupo neiskoristiti.

Coleman jede Mujdzu u svakom pogledu, nazalost al' je tako, dok ovaj Brady je vise krilo (bar to igra u Norwichu) pa msm da je ofanzivno jaci, ali Zuka / Seo su mnogo bolji u onom primarnom segmentu jednog beka, tj. defanzivi.Po imenima, mada Coleman konkretno ne igra ove sezone na svom najboljem nivou. A taj drugi lijevi bek svakako nije puno bolji od Kolašinca/Zukanovića. Tako da je ta razlika onako minimalna.
Kao što rekoh gledajući ime da, ali Coleman ove sezone nije onaj najbolji. Gledao sam ga u Evertonu ni sjena igrača od prije sezonu, dvije. Imao je tu neku povredu koja vjerovatno utiče.Asteriks je napisao/la:Coleman jede Mujdzu u svakom pogledu, nazalost je tako, dok ovaj Brady je vise krilo (bar to igra u Norwichu) pa msm da je ofanzivno jaci, al Zuka / Seo su mnogo bolji u onom primarnom segmentu jednog beka, tj. defanzivi.Po imenima, mada Coleman konkretno ne igra ove sezone na svom najboljem nivou. A taj drugi lijevi bek svakako nije puno bolji od Kolašinca/Zukanovića. Tako da je ta razlika onako minimalna.
Opet ponavljam, naravno da je bek Evertona bolji od beka Freiburga al' nije to sad baš aman tolika razlika.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mujdža ne ide na Colemana , već na tog Bradya . Ovaj ako je ofanzivno dobar mi smo u qrcuAsteriks je napisao/la:Coleman jede Mujdzu u svakom pogledu, nazalost je tako, dok ovaj Brady je vise krilo (bar to igra u Norwichu) pa msm da je ofanzivno jaci, al Zuka / Seo su mnogo bolji u onom primarnom segmentu jednog beka, tj. defanzivi.Po imenima, mada Coleman konkretno ne igra ove sezone na svom najboljem nivou. A taj drugi lijevi bek svakako nije puno bolji od Kolašinca/Zukanovića. Tako da je ta razlika onako minimalna.

"We need to suffer. And we need to fight."
Zanimljivo je to da Irci nemaju nijednog igrača u Ligi prvaka i Europa ligi 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Izgleda da su Irci na forumu zabrinuti za svoj sastav u prvoj utakmici, posebno ako Long ne bude igrao.
Pa dobro, bila je ta povreda, msm nekih mjesec dana, al se ocito vratio u trkacku formu. Inace, prosle sezone odradio skoro sve ligaske meceve, mozda ne na nivou koji se od njega ocekuje, al znamo da je tome kumovala i kompletna defanziva pomenute ekipe.Kao što rekoh gledajući ime da, ali Coleman ove sezone nije onaj najbolji. Gledao sam ga u Evertonu ni sjena igrača od prije sezonu, dvije. Imao je tu neku povredu koja vjerovatno utiče.
Opet ponavljam, naravno da je bek Evertona bolji od beka Freiburga al' nije to sad baš aman tolika razlika.
Bek koji pokriva cijelu stranu, velika radilica.
Nije on toliko dobar, koliko je Mujdza defanz izlapio.Mujdža ne ide na Colemana , već na tog Bradya . Ovaj ako je ofanzivno dobar mi smo u qrcu![]()
![]()
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 20 okt 2015, 23:24, ukupno mijenjano 2 puta.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Pjanić nikad bolji.
Begović se polako vrača u formu.Dvije utakmice nije primio gol.
Hodžič solidan.
Džeko spreman.Do baraža če opet biti onaj stari.
Hodžič solidan.
- Goalgetter
- Kontakt:
Jos da budemo kompletni, svi zdravi ako bog da, i Irska pada.ibrakadabra je napisao/la:Pjanić nikad bolji.
Hodžič solidan.

Kompletan bek što jest jest, sreća pa je Lulić na toj strani. To je naš konj za utrku 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!