BOTIC je napisao/la:sta ovaj kanadski guzonja hoce
Hebe radoznale i slaze na kamaru, eto sta hoce.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
BOTIC je napisao/la:sta ovaj kanadski guzonja hoce
hoce tebe BotoBOTIC je napisao/la:sta ovaj kanadski guzonja hoce
svu srecu mu zelim a ako zabrlja bolje mu je da seli jos dalje nego sto je kanadabosnas_ je napisao/la:Asmir je trenutno u najboljoj formi od svih nasih golmana i logicno je da bude na golu u Lisabonu! covjek redovno brani u svom klubu u formi je a nama trebaju samo spremni igraci,tako da on na golu ne smije biti sporan!
bosnas_ je napisao/la:Asmir je trenutno u najboljoj formi od svih nasih golmana i logicno je da bude na golu u Lisabonu! covjek redovno brani u svom klubu u formi je a nama trebaju samo spremni igraci,tako da on na golu ne smije biti sporan!
Ša naravno da pricas, odnosno pises, pa koliko je puta Supic branio i gdje i dosao odmah do prvog golmana repke, Beg treba da brani zato sto je spreman i zato sto je dobar, pa ima i pjanic 19 god i mlad je ali razvaljuje.Offside je napisao/la:Asmir sigurno ima kvalitetu i mlad je, još može dosta napredovati, ali nemam dobar osjećaj! Momak u svojoj karijeri nije branio 15 seniorskih utakmica i sad odjednom staje na gol reprezentacije u najvažnijoj utakmici u historiji! Neozbiljno i žalosno što smo se doveli u takvu situaciju... Dao Bog da pričam gluposti...
mislim da nisi u pravu, samo u engleskoj premijer ligi ima barem 15 nastupa, dok je jednu cijelu sezonu proveo na posudbi u nekom engleskom drugoligasu...sada se vidi da je ciro pogrijesio sto begovica nije stavio na gol protiv spanije, da tu brani cijelu utakmicu i da probije led, ovako je pitanje kako ce on podnijeti taj pritisak, ipak je to baraz, ali ako je golman pred kojim je buducnost, onda se to svakako pokazuje na takvim utakmicama..Offside je napisao/la:Asmir sigurno ima kvalitetu i mlad je, još može dosta napredovati, ali nemam dobar osjećaj! Momak u svojoj karijeri nije branio 15 seniorskih utakmica i sad odjednom staje na gol reprezentacije u najvažnijoj utakmici u historiji! Neozbiljno i žalosno što smo se doveli u takvu situaciju... Dao Bog da pričam gluposti...
Slazem se u potpunosti sa ovim tekstom. Asmir treba braniti zato sto je velikoj formi.habuba je napisao/la:Slazem se u potpunosti. Bez obzira koliko je mlad on ipak BRANI za razliku od druge dvojice. Uz to se pokazao kao jedini koji je u formi pa sto da ne. Njegove godine nisu nikakvo mjerilo, danas igrac u njegovim godinama i nije vise tako mlad vec u najboljem dobu.
Puno mi je smjesnije npr. da nam igraju igraci po "zaslugama" a ne oni koji su spremni. Kod nas u mahali mozda to moze i proci..ono tipa jaran si mi mada nemas pojma ti igras. ALI ovo je reprezentacija i samo oni koji su spremni treba da igraju.
habuba je napisao/la:Njegove godine nisu nikakvo mjerilo, danas igrac u njegovim godinama i nije vise tako mlad vec u najboljem dobu.
ahahha i ja sam to primjetio. Kaze vazda eheheh_dreamer_ je napisao/la:Asmir Begovic zvani "vazda".... hehehe kako je lik sega, svaka druga mu je vazda... a nenormalno mi je drag lik..
branio je veceras ...o:o su zavrsili..steve-o je napisao/la:moci cemo ga gledati direktno u subotu u pola sedam kada igra njegov ipswich protiv wednesday-a....
odlicna vijest!Edo_Majka je napisao/la:Nakon sto se povredio James, strucni stab Portsmoutha odlucio je da vrati Asmira Begovica u svoje redove, tako ce Asmir Begovic biti u sastavu slijedeci vikend za Portsmouth.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Google Adsense [Bot], ledesma i 42 gosta.