Sto si ljubomoran. Evo i tebi malo. Od kozijeg mlijekaMocMahale444 je napisao/la: Admine daj ban za ove sto postavljaju koze.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sto si ljubomoran. Evo i tebi malo. Od kozijeg mlijekaMocMahale444 je napisao/la: Admine daj ban za ove sto postavljaju koze.
alenpitar je napisao/la:Sto si ljubomoran. Evo i tebi malo. Od kozijeg mlijekaMocMahale444 je napisao/la: Admine daj ban za ove sto postavljaju koze.![]()
Ne tepaj mi, nisam zainteresovan za saradnju i lizanje. Nastavi sa kozicama u istom ritmu.MocMahale444 je napisao/la:Beton je napisao/la:Nisam vas žene nikad tukao. Nije to moj fazon.MocMahale444 je napisao/la:Hajde lektA napusti nas, nisi imao tuce u zivotu.
Edit: ipak ti si na spisku.Olovku i teku bekane, vise nisi beton nego bekan.
MocMahale444 je napisao/la:
Jesuli ovo nova seljina pojacanja da pitari imaju sta zitGuOsim13 je napisao/la:Samo opušteno
Jesul i ovo RuskinjeOsim13 je napisao/la:Samo opušteno
Da jesu bogdom pa da prestanu nas zigut, da prebace spolovila na njihrobertkosar je napisao/la:Jesuli ovo nova seljina pojacanja da pitari imaju sta zitGuOsim13 je napisao/la:Samo opušteno
Nisu, bar ova lijevo garant nije, za desnu ne garantujemsvrakino1921 je napisao/la:Jesul i ovo RuskinjeOsim13 je napisao/la:Samo opušteno
Znaš li ti kolikim nimilimetar.ba fondom barata? I ove nagrade što udjeljujemo su obezbjeđene zahvaljujući entuzijazmu dobrih ljudi.belosevic28 je napisao/la:Metnu l' ko dvokoraku?
TonBe lose nagrade Bgm, jace na nimilimetar.ba
U plavo Bozije prestoljeRigoletto je napisao/la:
Zemljo tisućljetna
Na vjernost ti se kunem
Od mora do Save
Od Drine do Une
Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
Bog nek' te sačuva
Za pokoljenja nova
Zemljo mojih snova
Mojih pradjedova
Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
"Htjeli su da im se objasni zašto ih igrači nisu pozdravili poslije utakmice, a kapiten je samoincijativno izašao da im to pojasni. Nisu bili nasilni, niti su imali takvu namjeru. Naravno da ne opravdavamo takvo ponašanje i već sam immao razgovor s njihovim vođom, te dobio čvrsto obećanje da toga više neće biti". kazao je predsjednik Slobode Senad Mujkanović
Ima smisla.Beton je napisao/la:Znaš li ti kolikim nimilimetar.ba fondom barata? I ove nagrade što udjeljujemo su obezbjeđene zahvaljujući entuzijazmu dobrih ljudi.belosevic28 je napisao/la:Metnu l' ko dvokoraku?
TonBe lose nagrade Bgm, jace na nimilimetar.ba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.