Jedan je Đuro

Meni otvara stranicu bez problema
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
i meni je errorDonPippo9 je napisao/la:Da li vi možete ući na oficijalnu stranicu ili samo meni izbacuje error?
I zar nije bilo rečeno da je tekma u nedelju? Izvinite na offu, ali potrebna mi je hitno informacija pošto ne mogu ući na oficijalnu a ne znam odakle vam ovopinki je napisao/la:Stadion Grbavica, subota, 20.04. u 20:00!
meni radi normalno...pinki je napisao/la:i meni je errorDonPippo9 je napisao/la:Da li vi možete ući na oficijalnu stranicu ili samo meni izbacuje error?
Sa straniceDonPippo9 je napisao/la:I zar nije bilo rečeno da je tekma u nedelju? Izvinite na offu, ali potrebna mi je hitno informacija pošto ne mogu ući na oficijalnu a ne znam odakle vam ovopinki je napisao/la:Stadion Grbavica, subota, 20.04. u 20:00!
Jutros kada sam pročitao ovu vijest malo falilo da zaplačem, oči zasuzile, nešto me stislo u grlu... sad kad čitam i nije mi jasno što, valjda što smo jaki!nime_tm87 je napisao/la:Konacno covjek koji gleda na stvari realno
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jedini-k ... car/102763" onclick="window.open(this.href);return false;
Baš tako od tekme do tekme. Nije puno šest bodova. Jest da nam je sada bolji raspored do derbija ali uvijek jedan kiks može zakomlikovati stvari, a derbi je derbi tu nikad nema favorita. Imamo još i kup. U narednih mjesec svaka tri dana tekma. Puno je to. Pa ni Barsa nema takav raspored. Momci koji ne počnu u subotu ne treba da padaju psihički. Ima puno tekmi i bit će prilike za sviju.PL BiH -1 je napisao/la:100% si upravu. Njih to hrani. Oni vole kad im mi pisemo. Onda jedni druge brane. A kad im se mi ne mjesamo onda se jedu medjusobno. Nisu u stanju tribinu sacuvati. Mi smo im dali razloga da svoje bruku na terenu zamjene pricom o transparentu.pinki je napisao/la:ja nijedan post nisam napisao niti ću, neću čak ni da ih podjebavam jer nisu vrijedni, po meni ih treba ignorisati, jer nisu uopšte bitni...PL BiH -1 je napisao/la:De da se dogovorimo da onaj moj komentar na pitarskoj temi bude nas zadnji. Neka se puse. Pokazali su svoje lice juce. A i proslo kolo kad su navijali za 3 zastave VRS samo da Zeljo ne dodje do bodova.
Neka sami sebi kukaju a mi moramo utakmicu po utakmicu a ko ne dodje protiv Celika na stadion nek se rani sam.
Treba ih pustiti neka se jedu.
A najbitnije je da se ide utakmicu po utakmicu. Da se ne upisuju bodovi unaprijed. Oni su titulu u 12. kolu upisali a evropa ce im doci u pitanje za 3 kola. Nemojmo biti kao oni. Sad valja Amaru skontati koga poslati na teren protiv Celika kad su zadnje kolo rezerve odigrale bolje nego prvotimci i reprezentativci.
vidim da raja nesto i ne hvale Benju...meni je Benjo odlican,trci decko,suti i igra,konstantan je,i brate slomi se na svakoj...al na onom derbiju 2:2,kad ga je Sef izbacio i j.. sve po spisku,joj kako je meni nesto bilo tesko,kolko god pogrijesio...samo sto nije zaplakao tad... dobar je...PlaviSaJUGA je napisao/la:Nesto gledam ovaj transfer.mar.kt.de pa ljepo vidjet da nemamo jeftinijeg igraca od 100.000€ . Al mi za oko zape Colic Benjamin 21 Jahre 325.000 €
zeljo4life je napisao/la:vidim da raja nesto i ne hvale Benju...meni je Benjo odlican,trci decko,suti i igra,konstantan je,i brate slomi se na svakoj...al na onom derbiju 2:2,kad ga je Sef izbacio i j.. sve po spisku,joj kako je meni nesto bilo tesko,kolko god pogrijesio...samo sto nije zaplakao tad... dobar je...PlaviSaJUGA je napisao/la:Nesto gledam ovaj transfer.mar.kt.de pa ljepo vidjet da nemamo jeftinijeg igraca od 100.000€ . Al mi za oko zape Colic Benjamin 21 Jahre 325.000 €
Red bi bio, a i malo da ovu gol razliku popravimo. Prosle sezone u ovo doba 48 dali, a 10 primili. I ove levate sto nam sad dolaze opalili 5:0propuh je napisao/la:Nego sta mislite dal' ce nam Adil-beg do kraja zasjest na prvu poziciju to fali da upotpuni dominaciju, a krenulo ga je ubacuje svaku tekmu
Odakle ti samo ovaj podataklikusa je napisao/la: Termin predobar !Volim te Željo
i njih dolazi oko 7-8 buseva
ako laze jaran lazem i jachily-rz je napisao/la:Odakle ti samo ovaj podataklikusa je napisao/la: Termin predobar !Volim te Željo
i njih dolazi oko 7-8 buseva
Nadam se dobroj utakmici i nasoj pobjedi,u tom slucaju cu za vas navijati u finalu kupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.