FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 11 maj 2015, 13:12

Kadusic je lijevi bek prema TMu, a neko je spomenuo da je Baric rekao da je sezona zavrsena za njega...
Ne mogu ni da zamislim da i Dzemo i Tatko pozute u srijedu....
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 maj 2015, 13:13

uNbx je napisao/la:Kadusic je lijevi bek prema TMu, a neko je spomenuo da je Baric rekao da je sezona zavrsena za njega...
Hocu da pitam a Burovic, kad se sjetih da je i on s reprezentacijom :roll: :roll:
Nista onda povesti Tarika, pa neka Krleta zamjeni na kraju malo.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 maj 2015, 13:15

Pravi ispit za Dzenana, mislim da je sad vrijeme da podjeli svima konkretne zadatke a ne da im da potpunu slobodu u igri, kako je i sam rekao da radi.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 maj 2015, 14:11

hilmo je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:nikad mi nece biti jasno zasto je igracima toliko breme dres FKS pa pojedini zaborave igrati kad dodju u nas klub ,milion je primjera u predhodni 20 god gledam sinoc pregled Bajraktarevic i Karic razbise siroki sve ljepsi od ljepseg gola ,karic istrca kontru ,pa zabi s 20 metara gol kod nas nije mogao potrcati samo se gradio ledima ko pivot :)
Nedavno mi je pricao jedan lik, koji je prijatelj sa nasim jednim mladjim igracem, kako mu je ovaj priznao da je jako tesko igrati na Kosevu. Kazu od nekakvog "straha" im se noge oduzmu. Pokusavaju prije utakmice razgovorom da to otklone ali slabo im ide. Na strani je potpuno druga prica.
Ako si profesionalac i ako si se planirao u zivotu baviti fudbalom jer to volis onda moras naci nacin da se nosis sa tim. Doduse kod nas je pritisak ogroman i vidi se na igracima, nekim, da se ne znaju s tim nositi.
Mi smo utakmicu u Mostaru izgubili zbog pretjeranog pritiska. 100% ! Prije nego je utakmica počela, dakle na zagrijavanju,
počelo se sa neukusnim prozivanjem pojedinih igrača, a najviše je stradao Duljević, koji je totalno podbacio u toj utakmicu,
jer jasno je bilo da je lik isfuran, da ne kažem uvrijeđen... U jednom trenutku primjetio sam da je Benko gestikulacijom
dao do znanja da je ta utakmica izgubljena, jer je jasno bilo da igrači ne mogu podnijeti takav pritisak.
Slično je bilo prije par sezona u Travniku. Naravno i tu utakmicu smo izgubili zbog pritiska koji je počeo od prvog sudijskog
zvižduka, i tada sam sredinom prvog poluvremena rekao haveru da ćemo izgubiti samo zbog nepotrebnog pritiska...
Zaista je nevjerovatno kakve je uvrede na svoj račun slušao g.Jović. Fakat mi je žao bilo čovjeka...
F.K.SARAJEVO

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 maj 2015, 14:14

Zbog nekih dogadjaja iz proslosti vecina je vec postala isfustrirana zbog neosvajanja titule, pa su iim onda svi igraci krivi... nije bitno pogrijesio on ili ne. Tesko onom koga raja uzme na zub.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 maj 2015, 14:21

Zrinjski smo pobjedili jer nije bilo pritiska sa tribina, naprotiv igrači su svjesni bili da imaju podršku a osjetilo se to u zraku,
osjetila se ta pozitiva, što je rezultiralo na kraju sa tri veoma važna boda.
Da smo im psovali, zviždali i sl. već u prvom poluvremenu, garantujem vam da ne bi pobjedili...
F.K.SARAJEVO

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 maj 2015, 14:25

Apsolutno, ocekivati od ekipe da igra na vrhunskom nivou je jedno, a pljuvati igrace ako to ne urade je nesto sasvim drugo. Taj pritisak zbog velikih ocekivanja od strane navijaca, igraci moraju prevazici i tu nema govora. Ali ocekivati od igraca da funkcionisu na visokom nivou ako ih se pljuje je suludo, to sto su profesionalci ne znaci da nisu od krvi i mesa. ;)
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 maj 2015, 14:27

I to je jedan od razloga zašto ova priča o strancima ima smisla.
F.K.SARAJEVO

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 maj 2015, 14:37

I moram jos jednom napomenuti da je tuzno i sramotno to sto nam skoro pa najstariji igrac najvise trci i bori se najvise na terenu. Leon, realno, ima taj luksuz da se ne mora skroz na skroz trosit na utakmicama. Da sam u subotu prvi put dosao na tekmu, ne bi me niko mogao ubjediti da on nije citav zivot u FKS. Da se ostali bore 60% kao on, mi bi vec osigurali titulu. Benkara vrijedi svakog feninga, kakvog mi samo profesionalca i rodjenog pobjednika imamo u ekipi, nismo ni svjesni.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 11 maj 2015, 14:43

uNbx je napisao/la:I moram jos jednom napomenuti da je tuzno i sramotno to sto nam skoro pa najstariji igrac najvise trci i bori se najvise na terenu. Leon, realno, ima taj luksuz da se ne mora skroz na skroz trosit na utakmicama. Da sam u subotu prvi put dosao na tekmu, ne bi me niko mogao ubjediti da on nije citav zivot u FKS. Da se ostali bore 60% kao on, mi bi vec osigurali titulu. Benkara vrijedi svakog feninga, kakvog mi samo profesionalca i rodjenog pobjednika imamo u ekipi, nismo ni svjesni.
naravno to je pravi profesionalac ali nazalost pola ekipe se ne odnosi tako...i trebali bi ovi ostali da uce od njega!od njega ocekujem u evropi jos vise i siguran sam u to!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 11 maj 2015, 14:50

Mene jedino zanima kad bih mogao autor teksta na ss.ba da pojasni kako su to anamo oni najveći favoriti za titulu ?

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 maj 2015, 14:52

Benko je lav, igračina, i svaka mu čast na zalaganju u bordo dresu ! Njemu fali inteligentan vezni igrač koji zna podvaliti loptu,
koji prati Benkino kretanje i koji će u pravom trenutku podvaliti loptu u prazan prostor ili Leonu na glavu...
Stojčev to nije sigurno, lik se često gubi i ubjedljivo igrač koji najviše proda lopti protivniku.
Eh, Said je taj igrač... u tandemu Said i Benko, ubijali bi na terenu.
F.K.SARAJEVO

head88
Kontakt:

Post Postao/la head88 » 11 maj 2015, 14:58

Zastone je napisao/la:Mene jedino zanima kad bih mogao autor teksta na ss.ba da pojasni kako su to anamo oni najveći favoriti za titulu ?
**** ga onaj sto mu odobri ovaj tekst kakav sljam od portala. Ne bi vi meni nikad prismrdilli Kosevu.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 maj 2015, 15:00

Zastone je napisao/la:Mene jedino zanima kad bih mogao autor teksta na ss.ba da pojasni kako su to anamo oni najveći favoriti za titulu ?
Jednostavno.
U zadnjih nekoliko godina su par puta osvajali istu i bez obzira s kakvim igrackim kadrom usli u sezonu uvijek su najveci favorit zato sto imaju najvise trofeja.
Imaju iskusnog i dobrog trenera, dobar niz bez poraza, osim nas sve su im lakse utakmice ostale. Naravno da su glavni favorit.

Ali to ne znaci da cemo se mi tako lako predati i ispustiti prvu poziciju. Imamo jos cetiri teske utakmice do kraja, ako uspijemo, a hajmo vjerovati da hocemo, dobro je a ako ne, novom sampionu cestitati i to je to.
molotovljev je napisao/la:I to je jedan od razloga zašto ova priča o strancima ima smisla.
Definitivno, treba nam jedan ili dva igraca koji nisu s naseg prostora i nemaju ovaj "seljacki" mentalitet i da se ponasaju ko uvrijedjena mlada. Znaci strogi profesionalci, ala Benko, i ako je on "nas".

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 11 maj 2015, 15:01

molotovljev je napisao/la:Benko je lav, igračina, i svaka mu čast na zalaganju u bordo dresu ! Njemu fali inteligentan vezni igrač koji zna podvaliti loptu,
koji prati Benkino kretanje i koji će u pravom trenutku podvaliti loptu u prazan prostor ili Leonu na glavu...
Stojčev to nije sigurno, lik se često gubi i ubjedljivo igrač koji najviše proda lopti protivniku.
Eh, Said je taj igrač... u tandemu Said i Benko, ubijali bi na terenu.
:pray: :pray:, ove pare sto se spominju za Subica neka daju za Husejinovica vjerujem da bi Dinamo pristao da ga pusti za te pare :hmmmmm:
Ti si opet šampion !

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 maj 2015, 15:03

Ko zna, možda novinar zna nešto što mi ne znamo... :zviz:
F.K.SARAJEVO

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 11 maj 2015, 15:07

Mozda staviti Bilbiju u prvom a Stojceva u drugom ali ne zajedno, a Beki bi mogao presuditi Radniku. Treba da se bore kao da im zivot zavisi od ove tekme i sve ce biti dobro.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 maj 2015, 15:14

Ma bitno je Radnika drmnuti i oni mogu borbene pjevati.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 maj 2015, 15:56

SARAJEVO!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 11 maj 2015, 16:03

Ma neka pisu sta hoce i trebaju, neka ih dizu u nebesa a nas podcjenjuju maksimalno to bi mi bilo veoma drago vidjeti a ko sto @amypitar rece bitno je Radnika uzeti onda smo mi na konju ;)
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Hamagara, skoJaa i 30 gostiju.