FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja prizeljkujem titulu najvise zbog akademaca koji ce, vjerujem, dobit vise mjesta u prvom timu nego ove sezone, bas zbog tog pritiska...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nego,dobar ti je avatar 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ovi iz brazilske Serie B su strasni igraci i tu se moze naci dobrog kvaliteta za male pare
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Derbi ce da odluciii ko ce biti prvak ali titula ce da se slavi na KOSEVU akoBogda

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
MortemHz je napisao/la:Valjic vjerovatno sudi derbi a opcija pored njega je Jakupovic smrad
Valjic nam sudio Lukavici,danas sudio u Ugljeviku i iskljucio Obradovica i tako nam olaksao

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Daj Dragana, taman malo kile da skida 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Neko napisa bod protiv radnika ko kuca
Pa sta vam je ljudi mi tamo moramo dobiti, mi smi DIVOVI. Nadam se da su igraci svjesni sta nam ova utakmica u Ugljeviku znaci tako da samo pobjeda dolazi u obzir, tamam da ne igra prvih 11 i da na teren izadju akademci. A posle toga u subotu "Gazi male plave strumfove"
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Pa sta vam je ljudi mi tamo moramo dobiti, mi smi DIVOVI. Nadam se da su igraci svjesni sta nam ova utakmica u Ugljeviku znaci tako da samo pobjeda dolazi u obzir, tamam da ne igra prvih 11 i da na teren izadju akademci. A posle toga u subotu "Gazi male plave strumfove"
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
Jedina dobra stvar u ovome je sto smo svijesni da lose igraju, bar ove dvije zadnje tekme... I da smo dosta oprezniji pred srijedu... Ajmmo reci dosta respektujemo Radnik...
Mislim da moramo takticki jako inteligentnu utakmicu da odigramo u srijedu.. Treba biti strpljiv, i do samo kraja vjerovati u pobijedu..
Mislim da moramo takticki jako inteligentnu utakmicu da odigramo u srijedu.. Treba biti strpljiv, i do samo kraja vjerovati u pobijedu..
apsolutno se slazem brate stim da imamo 3 teske tekme,naravno anam njih i ne racunamZip je napisao/la:Jedina dobra stvar u ovome je sto smo svijesni da lose igraju, bar ove dvije zadnje tekme... I da smo dosta oprezniji pred srijedu... Ajmmo reci dosta respektujemo Radnik...

Ja kazem da nama trebaju dvije pobjede i dva remija, s tim da pobjeda mora biti protiv zeljAbegiii je napisao/la:apsolutno se slazem brate stim da imamo 3 teske tekme,naravno anam njih i ne racunamZip je napisao/la:Jedina dobra stvar u ovome je sto smo svijesni da lose igraju, bar ove dvije zadnje tekme... I da smo dosta oprezniji pred srijedu... Ajmmo reci dosta respektujemo Radnik...

Al treba sada vjerovati i u one sto nismo nikad vjerovali(mislim na igrace).. Jbga cilj nam je da Sarajevo bude prvo, a igrace koji nisu dostojni ovog kluba ce biti samo igraci koji su igrali, oni dodju i prodju.. al Sarajevo je JEDNO...
Jaj kako mi se potrefi, iduce sedmice u subotu idem u Sarajevo i sve tuzan kontam derbi tek one tamo sedmice kad sam cuo na bht-u da se sad kolo igra u srijedu tacno mi svanu

Normala tebra da dosta igraca treba otjerati laicki receno ali mi smo VELIKI stoga im se treba zahvaliti korektno
svi ce biti i otici ali FK SARAJEVO OSTAJE 

Neki kukaju što Alispahića također nema, a šta je to on do sada pokazao
Nije imao ni minutaže da šta pokaže, a ne nešto više. Čovjek koji je došao nespreman u FKS i koji kuburi često povrede. I ovo bodova što imamo smo osvojli bez njega tako da...Kuka se Barića nema, samo se kuka zbog toga što boljeg nemamo i što Kallasi ne zna gdje udara pa nam sada i Barić toliko nedostaje, a ne kuka se toliko radi Barićevog kvaliteta kako bi ustvari trebalo biti u normalnom stanju. Mihojević može se nadoknaditi bez problema. Dulja, Benko i Radovac to je već hendikep definitivno.
3 boda u Ugljeviku imaju istu težinu kao 3 boda u 28 kolu, ali lakše je ta 3 boda uzeti u Ugljeviku da se ne lažemo. Tako da moramo uzeti u Ugljeviku 3 boda i poslije toga na dan 28 kola napraviti bordo kupku sa djevojkom, ženom ili švalerkom kako kome i poslije toga se zaputiti prema stadionu AFH sa enormno manjim pritiskom i puno većim šansama za titulu.

3 boda u Ugljeviku imaju istu težinu kao 3 boda u 28 kolu, ali lakše je ta 3 boda uzeti u Ugljeviku da se ne lažemo. Tako da moramo uzeti u Ugljeviku 3 boda i poslije toga na dan 28 kola napraviti bordo kupku sa djevojkom, ženom ili švalerkom kako kome i poslije toga se zaputiti prema stadionu AFH sa enormno manjim pritiskom i puno većim šansama za titulu.
SRETAN BROJ - 1725
- egocentrik
- Kontakt:
- Nerminovic
- Kontakt:
koalem je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Pa lik je na forumu 5 godina vise od tebe
RuleHz je napisao/la:@Rule_hz, mjenjaj taj nick brisi radi s njim stq hoces, otkud ti naompade moj nick

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Horde Zla, Horde Zla su poludile, ako nema kupa bit ce titule hej!! aBd
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Ako zavrsimo ovu sezonu bez poraza dakle u ove 4 tekme naredne , bili bi prvi sa samo 2 poraza u 30 tekmi od kad se igra ova liga .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Dje je Zeljo, one godine kad su rekord neki postavili? Cini mi se da oni predvode to.Besic je napisao/la:Ako zavrsimo ovu sezonu bez poraza dakle u ove 4 tekme naredne , bili bi prvi sa samo 2 poraza u 30 tekmi od kad se igra ova liga .
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: Chony533, Haksss, OsmanhodzicBuco, Proximic i 51 gost.