Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

anonymousHD
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la anonymousHD » 04 jan 2011, 00:00

I REAL SE, POPUT BARCELONE, PROVUKAO

HAHHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAH !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 jan 2011, 00:01

boom.dll je napisao/la:dzeko > benzema & higuain & musa i isa a.s.
Higuain>Džeko & Rooney & Ronaldo & Messi & Musa & Isa & Muhammed a.s. ....

Užasna tekma jedino mi zbog Kake drago i da prokomentarišem onu 3 na 1 Di Maria i Benzema bez zraka sljedećih mjesec dana :twisted: :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 04 jan 2011, 00:01

Raul7 je napisao/la:Uhhh , pretrnuo sam, dobro je, 3 boda se pisu. El Maestro se vratio, sad smo duplo jaci. U sljedecem El Clasicu izvlacimo x i prolazimo Lyon ako Kaka bude igrao obje tekme do kraja
Lazna skromnost,mogu se kladim,da ocekujes da se u sledecem El clasicu real barci nahebe keve,takodje i ocekujes barem polufinale Ls.Ne znam u cemu je fora navijaca Reala da budu skromni. :?:
MVP - Messi-Villa-Pedro

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 jan 2011, 00:02

5 golova, dosta sansi sa obje strane, ali stvarno ruzna utakmica. Nije se znalo ko pije ko placa. Igraci Getafea nesto pokusavali, dali golove uglavnom greskama protivnika a primili 3 zbog svoje slabe odbrane. Real igrao lose, utrpao nekako ta 3 komada, mogli su i vise ali utakmica je bila tesko s.ranje pa mi je svejedno dali oni 10 ili 3. Dabogda nikad ovakvu utakmicu u zivotu ne pogledao :D Od pojedinaca istakao bih Mariu, Ozila i po meni dobar stoperski par. Iako je odbrana primila 2 gola, nije bila njihova krivica. Jednostavno, rupe su bile sa svih strana....
Ronaldo iako je dao 2 gola, opet nije ostavio najjaci utisak, dosta je lopti izgubio, dosta simulirao mada sve u svemu samo dobar. Benzema nije ni za termina. Lassana skroz los, Arbeloa jos gori od njega, Marcelo je odigrao zaista lose i iznenadio me je, jer je dosad bio solidan. Kaka i nespreman pokazao kako se igra lopte. Nadam se da ce Mourinho srediti stvari jer mi sa ovakvom igrom nemamo sta traziti protiv iole jace ekipe.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 04 jan 2011, 00:02

juznjak> je napisao/la:
Rizah je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Jao utakmice, jao cirkusa :lol: :lol:
Sad si me navratio da gledam ovo špansko sranje i nikad nećeš više :P
E da mi je vidjeti ovakvu tekmu u onom tvom NFL-U :lol:
Imao si priliku da gledaš Chelsea-Aston Vill :P
A mislio sam na pomoć sudija, ja sam davno rekao. Kada god zagusti tu je uvijek sudija da pomogne i Realu i Barci.
Nema smisla pratiti ovu ligu.
Real i Barca bi trebali kao Tipsarević i Rodick, odmah igrati tai brek, odnosno 2 međusobno utakmice ko je bolji neka nosi titulu ;-)
There got to be something for Liverpool big number nine ...

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 04 jan 2011, 00:04

Nail for Real je napisao/la:5 golova, dosta sansi sa obje strane, ali stvarno ruzna utakmica. Nije se znalo ko pije ko placa. Igraci Getafea nesto pokusavali, dali golove uglavnom greskama protivnika a primili 3 zbog svoje slabe odbrane. Real igrao lose, utrpao nekako ta 3 komada, mogli su i vise ali utakmica je bila tesko s.ranje pa mi je svejedno dali oni 10 ili 3. Dabogda nikad ovakvu utakmicu u zivotu ne pogledao :D Od pojedinaca istakao bih Mariu, Ozila i po meni dobar stoperski par. Iako je odbrana primila 2 gola, nije bila njihova krivica. Jednostavno, rupe su bile sa svih strana....
Ronaldo iako je dao 2 gola, opet nije ostavio najjaci utisak, dosta je lopti izgubio, dosta simulirao mada sve u svemu samo dobar. Benzema nije ni za termina. Lassana skroz los, Arbeloa jos gori od njega, Marcelo je odigrao zaista lose i iznenadio me je, jer je dosad bio solidan. Kaka i nespreman pokazao kako se igra lopte. Nadam se da ce Mourinho srediti stvari jer mi sa ovakvom igrom nemamo sta traziti protiv iole jace ekipe.
Vecinu potpisujem,
Jos bi od tog stoperskog para posebno izdvojio Albiola, i kad Carvalho ode imat cemo predobar tandem Pepe-Albiol..
A jest ih Garay kupio zadnjih 5 minuta, ko na lageru :D :D

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 jan 2011, 00:05

@Rizo, sudjenje je zaista bilo katastrofalno, a svakako nije islo na ruku Realu. Penal je bio, svakako je imalo osnova da se dosudi, e sad sto je Maria isao s namjerom da ga iznudi ( ne krivim ga, u suprotnom slucaju je loptu morao dodati Benzemi :D ) to je druga stvar.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 04 jan 2011, 00:06

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:Ma prodamo li Kaku najveću bi grešku napravili.. Stvarno najbolje pojačanje 1. mjeseca 8-)
Ko ce letiti iz 1 postave ?

Ne zanima me ko će iz 1. postave.. Car mora da igra :)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 jan 2011, 00:07

Kedira je odradio posao,ušao nabio Benzemu u glavu,minut kasnije Benzema izlazi iz igre...
3 boda,povratak Kake i Garaya...bez novih povreda,dosta.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 04 jan 2011, 00:09

anonymousHD je napisao/la:I REAL SE, POPUT BARCELONE, PROVUKAO

Kad se tacno Barcelona provukla?
MVP - Messi-Villa-Pedro

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 jan 2011, 00:10

Dobro je sto da ne :) 3 boda su 3 boda..malo drame na kraju :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 04 jan 2011, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 04 jan 2011, 00:10

Rizah@ slazem se to za sudije . Sljedece kolo Real docekuje Villareala ,ja ti preporucujem da pogledas tu tekmu . 8-) :P
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 04 jan 2011, 00:10

Nail for Real je napisao/la:@Rizo, sudjenje je zaista bilo katastrofalno, a svakako nije islo na ruku Realu. Penal je bio, svakako je imalo osnova da se dosudi, e sad sto je Maria isao s namjerom da ga iznudi ( ne krivim ga, u suprotnom slucaju je loptu morao dodati Benzemi :D ) to je druga stvar.
Btw osteceni smo kada je sviran nepostojeci ofsajd u prvom poluvremenu gdje je Ozil sam izasao pred Codinu jos imao slobodnog Ronalda.. Znaci siguran pogodak..

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 04 jan 2011, 00:11

Vaša najveća pobjeda jeste povratak Kake na teren ;)
There got to be something for Liverpool big number nine ...

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 04 jan 2011, 00:11

losmi je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:I REAL SE, POPUT BARCELONE, PROVUKAO

Kad se tacno Barcelona provukla?
juče! a ovo sam citirao ss.ba :) to upravo piše na početnoj stranici, i malo više je nego smiješno.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 jan 2011, 00:29

Nail for Real je napisao/la:@Rizo, sudjenje je zaista bilo katastrofalno, a svakako nije islo na ruku Realu. Penal je bio, svakako je imalo osnova da se dosudi, e sad sto je Maria isao s namjerom da ga iznudi ( ne krivim ga, u suprotnom slucaju je loptu morao dodati Benzemi :D ) to je druga stvar.
ma ak je ono penal ja nezz u sta ti gledas boga ti,,,pao bezveze di maria,i kad mi kazu nesh barceloni navlace ,pa dokle vise,,, koji penal po redu za real 8. negdje a ovaj je ubjedljivo najsmjesniji,,
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 jan 2011, 00:30

Raul_64 je napisao/la:Kedira je odradio posao,ušao nabio Benzemu u glavu,minut kasnije Benzema izlazi iz igre...
3 boda,povratak Kake i Garaya...bez novih povreda,dosta.
A taman kontam, trebalo bi ovog Benzemu dobro mlatnuti kad udje Sami :mrgreen:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 jan 2011, 00:31

slika
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 04 jan 2011, 00:35

Los_Blanos2 je napisao/la:slika
Daj postavi video,sta stavljas sliku.Zbog malog povlacenja za dres se skoro nikada ne sudi penal,vec sam bio rekao,da kad je sviran penal ,spanski komentator poceo da se smeje.Al jbg,3 boda su 3 boda.
MVP - Messi-Villa-Pedro

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 jan 2011, 00:36

losmi je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:slika
Daj postavi video,sta stavljas sliku.Zbog malog povlacenja za dres se skoro nikada ne sudi penal,vec sam bio rekao,da kad je sviran penal ,spanski komentator poceo da se smeje.Al jbg,3 boda su 3 boda.
Maria je htio da iznudi penal u to nema sumnje. Ali povlacenje za dres u punom trku .....svakako ima osnova da se sudi kazneni udarac.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.