Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
I REAL SE, POPUT BARCELONE, PROVUKAO
HAHHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAH !
Higuain>Džeko & Rooney & Ronaldo & Messi & Musa & Isa & Muhammed a.s. ....boom.dll je napisao/la:dzeko > benzema & higuain & musa i isa a.s.
Užasna tekma jedino mi zbog Kake drago i da prokomentarišem onu 3 na 1 Di Maria i Benzema bez zraka sljedećih mjesec dana
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Lazna skromnost,mogu se kladim,da ocekujes da se u sledecem El clasicu real barci nahebe keve,takodje i ocekujes barem polufinale Ls.Ne znam u cemu je fora navijaca Reala da budu skromni.Raul7 je napisao/la:Uhhh , pretrnuo sam, dobro je, 3 boda se pisu. El Maestro se vratio, sad smo duplo jaci. U sljedecem El Clasicu izvlacimo x i prolazimo Lyon ako Kaka bude igrao obje tekme do kraja
MVP - Messi-Villa-Pedro
- Nail for Real
- Kontakt:
5 golova, dosta sansi sa obje strane, ali stvarno ruzna utakmica. Nije se znalo ko pije ko placa. Igraci Getafea nesto pokusavali, dali golove uglavnom greskama protivnika a primili 3 zbog svoje slabe odbrane. Real igrao lose, utrpao nekako ta 3 komada, mogli su i vise ali utakmica je bila tesko s.ranje pa mi je svejedno dali oni 10 ili 3. Dabogda nikad ovakvu utakmicu u zivotu ne pogledao
Od pojedinaca istakao bih Mariu, Ozila i po meni dobar stoperski par. Iako je odbrana primila 2 gola, nije bila njihova krivica. Jednostavno, rupe su bile sa svih strana....
Ronaldo iako je dao 2 gola, opet nije ostavio najjaci utisak, dosta je lopti izgubio, dosta simulirao mada sve u svemu samo dobar. Benzema nije ni za termina. Lassana skroz los, Arbeloa jos gori od njega, Marcelo je odigrao zaista lose i iznenadio me je, jer je dosad bio solidan. Kaka i nespreman pokazao kako se igra lopte. Nadam se da ce Mourinho srediti stvari jer mi sa ovakvom igrom nemamo sta traziti protiv iole jace ekipe.
Ronaldo iako je dao 2 gola, opet nije ostavio najjaci utisak, dosta je lopti izgubio, dosta simulirao mada sve u svemu samo dobar. Benzema nije ni za termina. Lassana skroz los, Arbeloa jos gori od njega, Marcelo je odigrao zaista lose i iznenadio me je, jer je dosad bio solidan. Kaka i nespreman pokazao kako se igra lopte. Nadam se da ce Mourinho srediti stvari jer mi sa ovakvom igrom nemamo sta traziti protiv iole jace ekipe.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Imao si priliku da gledaš Chelsea-Aston Villjuznjak> je napisao/la:E da mi je vidjeti ovakvu tekmu u onom tvom NFL-URizah je napisao/la:Sad si me navratio da gledam ovo špansko sranje i nikad nećeš višeNail for Real je napisao/la:Jao utakmice, jao cirkusa![]()
A mislio sam na pomoć sudija, ja sam davno rekao. Kada god zagusti tu je uvijek sudija da pomogne i Realu i Barci.
Nema smisla pratiti ovu ligu.
Real i Barca bi trebali kao Tipsarević i Rodick, odmah igrati tai brek, odnosno 2 međusobno utakmice ko je bolji neka nosi titulu
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Vecinu potpisujem,Nail for Real je napisao/la:5 golova, dosta sansi sa obje strane, ali stvarno ruzna utakmica. Nije se znalo ko pije ko placa. Igraci Getafea nesto pokusavali, dali golove uglavnom greskama protivnika a primili 3 zbog svoje slabe odbrane. Real igrao lose, utrpao nekako ta 3 komada, mogli su i vise ali utakmica je bila tesko s.ranje pa mi je svejedno dali oni 10 ili 3. Dabogda nikad ovakvu utakmicu u zivotu ne pogledaoOd pojedinaca istakao bih Mariu, Ozila i po meni dobar stoperski par. Iako je odbrana primila 2 gola, nije bila njihova krivica. Jednostavno, rupe su bile sa svih strana....
Jos bi od tog stoperskog para posebno izdvojio Albiola, i kad Carvalho ode imat cemo predobar tandem Pepe-Albiol..
A jest ih Garay kupio zadnjih 5 minuta, ko na lageru
- Nail for Real
- Kontakt:
@Rizo, sudjenje je zaista bilo katastrofalno, a svakako nije islo na ruku Realu. Penal je bio, svakako je imalo osnova da se dosudi, e sad sto je Maria isao s namjerom da ga iznudi ( ne krivim ga, u suprotnom slucaju je loptu morao dodati Benzemi
) to je druga stvar.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ko ce letiti iz 1 postave ?Toxicity je napisao/la:Ma prodamo li Kaku najveću bi grešku napravili.. Stvarno najbolje pojačanje 1. mjeseca
Ne zanima me ko će iz 1. postave.. Car mora da igra
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Kedira je odradio posao,ušao nabio Benzemu u glavu,minut kasnije Benzema izlazi iz igre...
3 boda,povratak Kake i Garaya...bez novih povreda,dosta.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kad se tacno Barcelona provukla?anonymousHD je napisao/la:I REAL SE, POPUT BARCELONE, PROVUKAO
MVP - Messi-Villa-Pedro
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Dobro je sto da ne
3 boda su 3 boda..malo drame na kraju 
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 04 jan 2011, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Rizah@ slazem se to za sudije . Sljedece kolo Real docekuje Villareala ,ja ti preporucujem da pogledas tu tekmu .

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Btw osteceni smo kada je sviran nepostojeci ofsajd u prvom poluvremenu gdje je Ozil sam izasao pred Codinu jos imao slobodnog Ronalda.. Znaci siguran pogodak..Nail for Real je napisao/la:@Rizo, sudjenje je zaista bilo katastrofalno, a svakako nije islo na ruku Realu. Penal je bio, svakako je imalo osnova da se dosudi, e sad sto je Maria isao s namjerom da ga iznudi ( ne krivim ga, u suprotnom slucaju je loptu morao dodati Benzemi) to je druga stvar.
Vaša najveća pobjeda jeste povratak Kake na teren 
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- anonymousHD
- Kontakt:
juče! a ovo sam citirao ss.balosmi je napisao/la:Kad se tacno Barcelona provukla?anonymousHD je napisao/la:I REAL SE, POPUT BARCELONE, PROVUKAO
ma ak je ono penal ja nezz u sta ti gledas boga ti,,,pao bezveze di maria,i kad mi kazu nesh barceloni navlace ,pa dokle vise,,, koji penal po redu za real 8. negdje a ovaj je ubjedljivo najsmjesniji,,Nail for Real je napisao/la:@Rizo, sudjenje je zaista bilo katastrofalno, a svakako nije islo na ruku Realu. Penal je bio, svakako je imalo osnova da se dosudi, e sad sto je Maria isao s namjerom da ga iznudi ( ne krivim ga, u suprotnom slucaju je loptu morao dodati Benzemi) to je druga stvar.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- Nail for Real
- Kontakt:
A taman kontam, trebalo bi ovog Benzemu dobro mlatnuti kad udje SamiRaul_64 je napisao/la:Kedira je odradio posao,ušao nabio Benzemu u glavu,minut kasnije Benzema izlazi iz igre...
- Los_Blanos2
- Kontakt:

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Daj postavi video,sta stavljas sliku.Zbog malog povlacenja za dres se skoro nikada ne sudi penal,vec sam bio rekao,da kad je sviran penal ,spanski komentator poceo da se smeje.Al jbg,3 boda su 3 boda.Los_Blanos2 je napisao/la:
MVP - Messi-Villa-Pedro
- Nail for Real
- Kontakt:
Maria je htio da iznudi penal u to nema sumnje. Ali povlacenje za dres u punom trku .....svakako ima osnova da se sudi kazneni udarac.losmi je napisao/la:Daj postavi video,sta stavljas sliku.Zbog malog povlacenja za dres se skoro nikada ne sudi penal,vec sam bio rekao,da kad je sviran penal ,spanski komentator poceo da se smeje.Al jbg,3 boda su 3 boda.Los_Blanos2 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.