FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jeli ovaj iz butmira, onaj isti sto je bio kod Amara i nije zadovoljio?(vase novo "pojacanje")
Eh,eh... Upravo taj,sto nije mogao kod vas, nasi ga pokupise !Senad_tm87 je napisao/la:Jeli ovaj iz butmira, onaj isti sto je bio kod Amara i nije zadovoljio?(vase novo "pojacanje")
Gura Amar svoje !

...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
I Pape IhtijerevicjohnnyHZ je napisao/la:pixi i messi

Ovaj Suljic ce vjerovatno prvo u drugi tim,dok malo ne poradi na masi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Isto kao i Arsenijevic nemojte da pricate nebuloze,Arsenijevic bio trenirao sa vama i kad ste mu ponudili ugovor lik se nasmijao i rekao vozdra,vozdrica pa sad pricate da nije zadovoljio a ako je iko gledao ovog Suljica moze ti reci da se radi o velikom talentu za kojeg je snimalo dosta klubova,cak je i Redzepagic zelio da ga uzme pod svoje! Svaka cast upravi licno mene boli briga za titulu ako nastave ovako da rade od clanskih karti,do organizacije kluba,stranice,marketinga i jos uveli pravilnik o ponasanju igraca cime pokazuju da su ispred svih a ovo je samo jedna u nizu dobrih stvari koje ce da urade,tek u narednim periodima se moze ocekivati super jako Sarajevo u svakom pogledu jer sad se rijesavaju sve ove gluposti koje je radila prosla debilna uprava!Senad_tm87 je napisao/la:Jeli ovaj iz butmira, onaj isti sto je bio kod Amara i nije zadovoljio?(vase novo "pojacanje")
Zadnja izmjena: samo sarajevo, dana/u 12 jul 2010, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
Re:
E izgleda nadosao za to vrijeme kada ga ni Igman nije htio, ali izgleda podobro nadosao !n-a-n-d-o je napisao/la:ovaj Suljic je toliko dobar da cak ni u Igman nije mogao preci...
ali moze nadoci...

...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
-
- Kontakt:
HAHA kako cete vi samo da nadodjete ove sezone!
E sad se baciti na uigravanje ekipe
MV dobio si sve sad hocemo rezultat
MV dobio si sve sad hocemo rezultat

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- drajkula_zlo
- Kontakt:
ja sam iz Butmira i odlicno poznajem Asmira i tvrdim da je dijete van takav igrac...ima 18 godina a sprda se na terenu sa seniorima tako da...mojne pricat dok ne vidite 

-
Manite se sada ovoga , sad je red da kupujemo godišnje karte !
Hajte sad navijači da vidimo ko će kupit a ko ne..
Ja bih samo upitao ako mi iko može odgovoriti. Sta je sa Baljkom i sa zahtjevom navijaca Sarajeva za njegovim odlaskom.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
Pa moraju navijaci zeljeznicara da se bave Sarajevom i njiohovm igracima...to je dokaz samo te zabrinutosti.drajkula_zlo je napisao/la:ja sam iz Butmira i odlicno poznajem Asmira i tvrdim da je dijete van takav igrac...ima 18 godina a sprda se na terenu sa seniorima tako da...mojne pricat dok ne vidite
Niko se nije smijao kada su on dovodili igrace od Banovica i od Olova itd...pa uzese titulu...
Mada cemo vidjeti sutra koliko mogu...evo im zadaca od Zrinjskog i Sirokog...nece valjda jedini ispast

Za malog znam da je odlican igrac...ako imamo strucne ljude da mu porade na kilazi/ishrani (mada u cijeloj BiH nemamo) moze biti igrac.
Usput svi trebaju da kupe godisnje ulaznice....ko je pravin avijac 45/100 km nije nista. Bujrum gospodo pokazite se ovih dana...kladim se da pola forumasa nece ni pomisliti da je kupi...valja svaki dan na kaldaru petaka dati ,a ja.

Pazi ovo kako se presvlaci Kojasevic !

-
- Kontakt:
Ckapi ko nema clanskuRespektiva je napisao/la:Manite se sada ovoga , sad je red da kupujemo godišnje karte !

Evo na našem formu pričaju da je kojasević nosio majicu sa likom štrumfa, pa mu naši dali sugestiju da se presvuče, jer čovjek nije imao pojma šta to značiFare_Sa je napisao/la:
Pazi ovo kako se presvlaci Kojasevic !

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Jeste fkt, ako nmzete izdvojiti 45 KM i jos uz to postati clan kluba ...samo sarajevo je napisao/la:Ckapi ko nema clanskuRespektiva je napisao/la:Manite se sada ovoga , sad je red da kupujemo godišnje karte !
Hajte sad navijači da vidimo ko će kupit a ko ne..sebi jednu za sjever i starom jednu za zapad
Cini mi se da su rekli da prodaja krece od sledeceg Pon, a traje do 14.9.!
Imate vremena i skupiti pare !
Postanite dio F.K. Sarajeva !
Pored vec postojeceg semafora koji je na stadionu postavit ce se veliki LED ekran 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Svaki dan po marku dvije skupicete jos ako ste zaposleni super sto ce te dati za kafu,izlazak,cigare ostavite negdje i kupite godisnju
evo o tom Suljicu nešto
http://www.**sport.ba/bs/tekst.php?ID=2417
** - sc
http://www.**sport.ba/bs/tekst.php?ID=2417
** - sc
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
E neka su nam vala i LED, bilo je i vrijeme !
Sto je najbitnije, nase vlasnistvo, nasa uprava je obezbijedila LED, popravljeni wc-ovi,to mi se svidja !
Sto je najbitnije, nase vlasnistvo, nasa uprava je obezbijedila LED, popravljeni wc-ovi,to mi se svidja !