Teška srca ću navijati za babuku u finalu protiv brata žabaraEffenberg je napisao/la:Ovdje sve neki babukovci i rafovci imal iko osim mene da stoji za brata zabarskog?
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ako ova dosada Berdych udje u finale navijace svi za Fabija u finalu.
A ako ipak bude Rafa u finalu (tj.ako mu Fabio pusti) onda ce i babukovci postat rafovci. Ne znam fakat da li ima ikog da gotivi ove ovakve monotone igrace bez emocija???!!! Ispadni vise sunce ti.
A ako ipak bude Rafa u finalu (tj.ako mu Fabio pusti) onda ce i babukovci postat rafovci. Ne znam fakat da li ima ikog da gotivi ove ovakve monotone igrace bez emocija???!!! Ispadni vise sunce ti.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
A babuke kralja, kako im ne da da pobjede!

Hajmo sad u finalu italijansku prevaru mlatnut
Cesko govedo u elementu 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
BABUKAAAA! BABO OVE IGRE!!
Tomas 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
BABOOOOOOOOOOOOO ....KAKO JE PSIHICKI JAK POSTAO ZADNJE VRIJEME AUUUUUUUUUUUUUUUU
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Berdych choke šampion
Babuka s karinaškom igrom (2. i 3. set) ide u polufinale
Babuka s karinaškom igrom (2. i 3. set) ide u polufinale
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- KingJamesMVP
- Kontakt:
izvukao se BABO
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Koji smijeh je ovaj Berdych.Frajer kad pusti ruku ima udarce samo takve,al dok dodje u situaciju da ima sta izgubit nigdje ga nema 
Uh, bio sam dosta skeptičan pred kraj, ali eto, malo iskustva malo sreće, nimalo snage, ipak pobjeda...
Sto se ponadaše ovi klaunovi. Čirevi
Sto se ponadaše ovi klaunovi. Čirevi
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
Meni Berdych ne smeta nimalo, volim gledat njegove meceve. Mnogi ga nazivaju (ili su nazivali) servis botom, a on nije ni blizu toga, evo danas je naprimjer u defanzivi bio odlican. A cijenim najvise sto je vecim dijelom karijere (stalno bio u top10) uvijek lagano rijesavao meceve sa lose rangiranim igracima, nema kod njeg da ispadne u prvom kolu protiv nekog anonimusa.Effenberg je napisao/la:Ako ova dosada Berdych udje u finale navijace svi za Fabija u finalu.![]()
Jest da me ovdje zajeb'o al sta cu.
Berdych inace vrlo dobar danas, medjutim , i danas smo mogli vidjeti razliku izmedju vrhunskog tenisera i sampiona 
27.10.2020
- BeyKopites
- Kontakt:
Kako čudan meč i kako tragičan kraj...Berdih se raspao u pravom momentu 
Kyrgios/Zverev će imati šansu protiv Federera ako bude igrao ovako mlako, ipak je logično da mu je igra opala malo, nije šala odigrati toliko mečeva na baš visokom nivou u njegovim godinama.
Kyrgios/Zverev će imati šansu protiv Federera ako bude igrao ovako mlako, ipak je logično da mu je igra opala malo, nije šala odigrati toliko mečeva na baš visokom nivou u njegovim godinama.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Jao kakav slab mentalni sklop kod Tomasa uzas, jos odservira duplu,strasno
Inace Roger je umoran ipak ovo mu je 4-ta sedmica za redom da igra,treba mu odmor,al ako uzme i ovaj turnir sa skoro 36 def mu se trebaju svi ostalii naklonuti,covjek prekucao igricu
Inace Roger je umoran ipak ovo mu je 4-ta sedmica za redom da igra,treba mu odmor,al ako uzme i ovaj turnir sa skoro 36 def mu se trebaju svi ostalii naklonuti,covjek prekucao igricu
@bvb pa jeste to stabilan je teniser. Znas i od koga ce izgubiti i koga ce dobiti haman pa u bocu. Nije on bot nema govora, ali jbg nekakav mi je tajbregdzija i naporan ne mogu ja njega plaho, ali ima udarce i sve to. Al veci choker od sutlije rize Keia definitivno. Mislim ono s ovakvom servom je morao do sada bar 1 Wimbledon pokupit.
A veceras Kirdzo ce da pokaze malom drkoji sta je tenis i ima da izlozi svjetini koja je to provala i ko je bolji igrac.
A veceras Kirdzo ce da pokaze malom drkoji sta je tenis i ima da izlozi svjetini koja je to provala i ko je bolji igrac.