kraljttbvb je napisao/la:yayo kuci protiv Lauterna

A jeste se ponadali?

Bayernu je svejedno koga god dobio ili gdje god igrao oni ce pobijediti. Ovako su samo skratili muke drugoligasu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
kraljttbvb je napisao/la:yayo kuci protiv Lauterna
Svi se nešto guraju da igraju s Bayernom.Polako ljudi, stanite u red, svi ćete dobiti svojeOmerbavarac je napisao/la:kraljttbvb je napisao/la:yayo kuci protiv Lauterna![]()
![]()
A jeste se ponadali?![]()
Bayernu je svejedno koga god dobio ili gdje god igrao oni ce pobijediti. Ovako su samo skratili muke drugoligasu.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... dbabefb5d4" onclick="window.open(this.href);return false;kraljttbvb je napisao/la:yayo kuci protiv Lauterna
Da ti ja objasnim, na svakih pola godine-godinu se menjaju cene igraca sa tim da daleko vece promene se desavaju u junu.Ne treba svakom da se promeni cena, ali Riberiju i Danteru vise nece da raste cene zbog broja godina, jer na cenu dosta utice traznja za tim igracem.Moze se samo ocekivati da im pada cena kako vreme odmice.Za Milera ce dosta njih reci da je ta cena za njega plafon i da bi trebala da bude niza.Nije ni prvi ni poslednji za koga se to prica, a vise faktora utice na njegovu cenu ne samo partije koje pruza.thulkazal je napisao/la: Niti je poredana po najvećem procentom povećanja odnosno opadanju niti po cijenama il et jeste po cijenama ali pola igrača nema tako iz Bayerna nedostaju igrači poput Ribery, Mullera, Dante-a itd... Ti igrači po procjeni online "stručnjaka" kao ti nisu imali pad ili raste cijene.
Sminkica...zivis li u Deutschland ili ?kraljttbvb je napisao/la: Inace iduci vikend sam u minkenu
Semir bvb je napisao/la: Sinoć ARD Kommentator Gerd Gottlob: "wenig bewegung bei den Bauern"![]()
![]()
![]()
![]()
Koji kralj!![]()
![]()
Semir bvb je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sinoć ARD Kommentator Gerd Gottlob: "wenig bewegung bei den Bauern"![]()
![]()
![]()
![]()
Koji kralj!![]()
![]()
kraljttbvb je napisao/la: Inace iduci vikend sam u minkenu, pa ako ima neko od vas yaya sa foruma da odemo na kafu?
Ne zivim, ali odem s vremena na vrijeme malo do Svabije. Nekad kod rodjaka (kuma), a nekada poslom.adnan24 je napisao/la:Sminkica...zivis li u Deutschland ili ?kraljttbvb je napisao/la: Inace iduci vikend sam u minkenu
Ja sam jedino bio ispred BayArene...nazalost nisam ulazio.
Neka im u zamjenu ponude nekog igraca sa klupe, odmah ce volfsburg pristatiamerosm je napisao/la:Arsenal pokazao interes za Arnolda...
Nadam se da ce Wolfsburg uspijeti zadrzati ovog igraca i da istog nece olahko prodati.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 0350_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;kraljttbvb je napisao/la:Sta se odmah lozite na moj komentar, ja sam stavio ovaj smajli () jer mi je prosto nevjerovatno da imate toliko srece u zrijebu. Hanover kuci, mrtvi HSV u gostima, i onda kao slag na tortu drugoligas kuci! Mozete li ikada dobiti da gostujete nekome jacem (BVB, S04, Bayer L, Gladbah...) ?
Inace iduci vikend sam u minkenu, pa ako ima neko od vas yaya sa foruma da odemo na kafu?
A ja, ja zaboravio da ste vi TV i internet navijaci i da minken vidite samo na TV-u
Koji si ti?gerdmuller je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 0350_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;kraljttbvb je napisao/la:Sta se odmah lozite na moj komentar, ja sam stavio ovaj smajli () jer mi je prosto nevjerovatno da imate toliko srece u zrijebu. Hanover kuci, mrtvi HSV u gostima, i onda kao slag na tortu drugoligas kuci! Mozete li ikada dobiti da gostujete nekome jacem (BVB, S04, Bayer L, Gladbah...) ?
Inace iduci vikend sam u minkenu, pa ako ima neko od vas yaya sa foruma da odemo na kafu?
A ja, ja zaboravio da ste vi TV i internet navijaci i da minken vidite samo na TV-u
Ma jedan šaljiv citat iz Maratonci trče počašni krug u vezi kafe,možda si gledao.kraljttbvb je napisao/la:
@Saurman
Ne kontam
Naravno. Pravi i jedini klub za kojeg zivi raja sa Giesinga (srce Minhena). Sama godina osnivanja govori sve, 1860kraljttbvb je napisao/la: Kad sam htio ici u minken prije 3 godine, ustimao da budem tamo za vikend kad igra Minhen 1860. I bio na utakmici, vidio alianz arenu i naravno slikao se sa salom Minhena 1860. Ipak su oni meni drazi klub iz minkena![]()
Jest geografski, po broju stanovnika i privredno sigurno nije.thulkazal je napisao/la:Vfl Bochum je srediste Rur regije a Dortmund periferija ...
O cemu ti jarane?thulkazal je napisao/la:Bochum osnovan 1848 a Dortmund 1909 ... Jedan na 12 mjestu u drugoj ligi a jedan u BL ...
Sve u svemu glupa logika ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.