Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
23
24%
3) 15 ili više
42
44%

Ukupno glasova: 95

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Omerbavarac » 12 feb 2014, 23:04

kraljttbvb je napisao/la:yayo kuci protiv Lauterna :roll:
:lol: :lol:
A jeste se ponadali? :mrgreen:

Bayernu je svejedno koga god dobio ili gdje god igrao oni ce pobijediti. Ovako su samo skratili muke drugoligasu. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 12 feb 2014, 23:07

Izgleda da je Sammer izgubio humor skupa s kosom.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 12 feb 2014, 23:09

Omerbavarac je napisao/la:
A jeste se ponadali? :mrgreen:

Bayernu je svejedno koga god dobio ili gdje god igrao oni ce pobijediti. Ovako su samo skratili muke drugoligasu. 8-)
Svi se nešto guraju da igraju s Bayernom.Polako ljudi, stanite u red, svi ćete dobiti svoje 8-)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 feb 2014, 23:11

Šteta očekivao sam Domuz, čisto da se gradivo obnovi. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 feb 2014, 00:03

Protiv domuza u finalu.
Mada, mogao bi ih Wolfsburg izbaciti lagano.
De Bruyne veceras odigrao fantataticno protiv Hoffe.
Ne placu domuzari dzaba za Belgijancem.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 13 feb 2014, 01:09

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... dbabefb5d4" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 13 feb 2014, 10:24

thulkazal je napisao/la: Niti je poredana po najvećem procentom povećanja odnosno opadanju niti po cijenama il et jeste po cijenama ali pola igrača nema tako iz Bayerna nedostaju igrači poput Ribery, Mullera, Dante-a itd... Ti igrači po procjeni online "stručnjaka" kao ti nisu imali pad ili raste cijene.
Da ti ja objasnim, na svakih pola godine-godinu se menjaju cene igraca sa tim da daleko vece promene se desavaju u junu.Ne treba svakom da se promeni cena, ali Riberiju i Danteru vise nece da raste cene zbog broja godina, jer na cenu dosta utice traznja za tim igracem.Moze se samo ocekivati da im pada cena kako vreme odmice.Za Milera ce dosta njih reci da je ta cena za njega plafon i da bi trebala da bude niza.Nije ni prvi ni poslednji za koga se to prica, a vise faktora utice na njegovu cenu ne samo partije koje pruza.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 13 feb 2014, 15:14

[youtube][/youtube]

Sinoć ARD Kommentator Gerd Gottlob: "wenig bewegung bei den Bauern" :lol: :lol: :lol: :lol:

Koji kralj! :lol: :lol: :lol:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 13 feb 2014, 16:21

Sta se odmah lozite na moj komentar, ja sam stavio ovaj smajli ( :roll: ) jer mi je prosto nevjerovatno da imate toliko srece u zrijebu. Hanover kuci, mrtvi HSV u gostima, i onda kao slag na tortu drugoligas kuci! Mozete li ikada dobiti da gostujete nekome jacem (BVB, S04, Bayer L, Gladbah...) ?

Inace iduci vikend sam u minkenu, pa ako ima neko od vas yaya sa foruma da odemo na kafu?
A ja, ja zaboravio da ste vi TV i internet navijaci i da minken vidite samo na TV-u :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 feb 2014, 16:28

Arsenal pokazao interes za Arnolda...
Nadam se da ce Wolfsburg uspijeti zadrzati ovog igraca i da istog nece olahko prodati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 feb 2014, 16:50

kraljttbvb je napisao/la: Inace iduci vikend sam u minkenu
Sminkica...zivis li u Deutschland ili ?

Ja sam jedino bio ispred BayArene...nazalost nisam ulazio.
Semir bvb je napisao/la: Sinoć ARD Kommentator Gerd Gottlob: "wenig bewegung bei den Bauern" :lol: :lol: :lol: :lol:

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 13 feb 2014, 19:01

Semir bvb je napisao/la:[youtube][/youtube]

Sinoć ARD Kommentator Gerd Gottlob: "wenig bewegung bei den Bauern" :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
Agieren statt reagieren

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 feb 2014, 23:48

kraljttbvb je napisao/la: Inace iduci vikend sam u minkenu, pa ako ima neko od vas yaya sa foruma da odemo na kafu?

Je li Laki jel' to mišomor. :mrgreen:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 14 feb 2014, 01:03

adnan24 je napisao/la:
kraljttbvb je napisao/la: Inace iduci vikend sam u minkenu
Sminkica...zivis li u Deutschland ili ?

Ja sam jedino bio ispred BayArene...nazalost nisam ulazio.
Ne zivim, ali odem s vremena na vrijeme malo do Svabije. Nekad kod rodjaka (kuma), a nekada poslom.

Kad sam htio ici u minken prije 3 godine, ustimao da budem tamo za vikend kad igra Minhen 1860. I bio na utakmici, vidio alianz arenu i naravno slikao se sa salom Minhena 1860. Ipak su oni meni drazi klub iz minkena 8-)

@Saurman
Ne kontam :)
amerosm je napisao/la:Arsenal pokazao interes za Arnolda...
Nadam se da ce Wolfsburg uspijeti zadrzati ovog igraca i da istog nece olahko prodati.
Neka im u zamjenu ponude nekog igraca sa klupe, odmah ce volfsburg pristati :mrgreen:

Postadose kolekcionari igraca koji minutazu dobijaju na kapaljku :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 14 feb 2014, 01:21

kraljttbvb je napisao/la:Sta se odmah lozite na moj komentar, ja sam stavio ovaj smajli ( :roll: ) jer mi je prosto nevjerovatno da imate toliko srece u zrijebu. Hanover kuci, mrtvi HSV u gostima, i onda kao slag na tortu drugoligas kuci! Mozete li ikada dobiti da gostujete nekome jacem (BVB, S04, Bayer L, Gladbah...) ?

Inace iduci vikend sam u minkenu, pa ako ima neko od vas yaya sa foruma da odemo na kafu?
A ja, ja zaboravio da ste vi TV i internet navijaci i da minken vidite samo na TV-u :mrgreen:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 0350_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 14 feb 2014, 08:24

gerdmuller je napisao/la:
kraljttbvb je napisao/la:Sta se odmah lozite na moj komentar, ja sam stavio ovaj smajli ( :roll: ) jer mi je prosto nevjerovatno da imate toliko srece u zrijebu. Hanover kuci, mrtvi HSV u gostima, i onda kao slag na tortu drugoligas kuci! Mozete li ikada dobiti da gostujete nekome jacem (BVB, S04, Bayer L, Gladbah...) ?

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 0350_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Koji si ti? :)
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 feb 2014, 10:38

kraljttbvb je napisao/la:

@Saurman
Ne kontam :)
Ma jedan šaljiv citat iz Maratonci trče počašni krug u vezi kafe,možda si gledao. :D

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 14 feb 2014, 10:54

kraljttbvb je napisao/la: Kad sam htio ici u minken prije 3 godine, ustimao da budem tamo za vikend kad igra Minhen 1860. I bio na utakmici, vidio alianz arenu i naravno slikao se sa salom Minhena 1860. Ipak su oni meni drazi klub iz minkena 8-)
Naravno. Pravi i jedini klub za kojeg zivi raja sa Giesinga (srce Minhena). Sama godina osnivanja govori sve, 1860 ;) . Nazalost i njih je satro kapitalizam i umjetni klubovi za kojeg navija selj... ovaj raja sa periferije i turbo-navijaci ;) :mrgreen:
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 14 feb 2014, 11:26

Vfl Bochum je srediste Rur regije a Dortmund periferija ... Bochum osnovan 1848 a Dortmund 1909 ... Jedan na 12 mjestu u drugoj ligi a jedan u BL ...

Sve u svemu glupa logika ...

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 14 feb 2014, 12:13

thulkazal je napisao/la:Vfl Bochum je srediste Rur regije a Dortmund periferija ...
Jest geografski, po broju stanovnika i privredno sigurno nije.
thulkazal je napisao/la:Bochum osnovan 1848 a Dortmund 1909 ... Jedan na 12 mjestu u drugoj ligi a jedan u BL ...

Sve u svemu glupa logika ...
O cemu ti jarane?
Ja pricam o jednom gradu i koji se klub gotivi u istom. Regija me neintereseuje. Bochum je 20km od Dortmunda i prije mozes scheisse04 sa njima vezat ;)
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.