FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Naravno da je precjenjen pogledaš njegove igre klub/reprezentacija i sve ti je jasno.Znam da je ovom smiješno za Pjanića ali on je tvrdio da je npr Pepe top pojačanje tako da.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Felixians4
- Kontakt:
Netko tko je dvaput treći igrač na svijetu,top strijelac Eura,predvodnik kluba do završncia lp,osvajanja el je vrhunski igrač-JoeBleck je napisao/la: ↑30 jun 2021, 12:23Jedino DeJong je vrhunski igrac.Felixians4 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 00:30Griezmann,Pedri,de Jong,Alba,.ter Stegen... tim za 5 mjesto Primere. I to pale Primere. GASI INTERNET.
Pocet cu redom: Lezba je obicna pizdica i nista vise.Totalna fula od transfera.
Pedri - nedokazan , nedorecen , slabasan.
Alba - kad mu izbijes Messija iz Barcelone i gledas mu igru nazad , Luca Digne vol2.
TerStegen - klasa koja vec 2 sezone je prosjecan golman.
Onda si trebao napisati i Umtiti , Pique i ostala klapa koja je ispuhala prije 3-4 godine.
Upravo tim za 4-5 mjesto.Izbij Messija koji rudari i cupa izmisljanjem asistencija i golova dobijes tim za 5mjesto.
Sekunda je falila da budu 4-ti prosle sezone , dakle daleko su bukvano 5% od 5tog mjesta.
Kad te kantaju ekipe sredine tabele , budes nabijen svaku jacu utakmicu onda znas da u ekipi nosioci igre a to su ti nabrojani sto si sam nabrojao su prosjek.
Sevilli ubaci Messija umjesto Ocamposa , dobit ces ekipu koja je u stanju razbiti Barcelonu na proste faktore , i ovakvi su ih razbijali.Ne znam sta je cudno kad neko napise da imas polovnu ekipu koja je pored najboljeg igraca na Svijetu goli prosjek.
Sramota da bude veca , heravi Real Madrid sa mixanim timom prakticno citavu sezonu te 2 puta cjepne , Atletico koji igra mrtav fudbal uzima ti prvenstvo.Ko je lud ovdje ?
Barcelona kao ima vrhunski tim a te ekipe koje su dokazale da su jace i konstantnije nemaju ?
Ovdje se i dalje od bivsih prave sadasnji , dok je tako nema klubu napretka.
Pedri - dokazan, fantastičan, nevjerojatno dobat i zreo teenager.
Pique drži dobar,dobar nivo. Ne,ne dobiješ. Vrhunski roster pojedinačno.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pique ne drži dobar nivo. Na kraju prošle sezone se raspao fizički dovoljno da postane aktivna štetočina za svoju ekipu. Bukvalno je nepokretan.
Fantasticni igraci, vrhunski roster - a završiše iza Atletica i raspalog Reala, koji ih dva puta rutinski presluša.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Preslusa ih iskljcivo zbog amaterskog trenera, koji nije izvukao ni 50% momcadi. Puig, Pjanic, Trincao svi su ostali nedoreceni. A ovi sto su igrali sto je sezona odmicala bili su premoreni. I kad na to dodas forsiranje Roberta i Pique koji su igrali nedovoljno oporavljeni. Dobijas rezultat 3. mjesto. Za narednu sezonu, iako ce biti roster jaci od upravo zavrsene sezone, a i najjaci roster u posljednje 3 sezone, ne ocekivam nesto puno dok je tu Koeman.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- Felixians4
- Kontakt:
DRŽI,DRŽI . Pljuje ga se već godinama. Baš slučajno većina igrača u drugim klubovima prije i/ili poslije i u reprezentaiji odlični,a u Barci mučenje. Jest na kraju nakon ozljede bio slabiji što je potpuno očekivano. On na 30-ak doziranih mečeva ko rotacijska opcija je logična solucija.
@Felixians
Ne znam na koga ciljas u prvoj svojoj recenici ?
Ako mislis na lezbicu , onda zaista ne znam gledas li utakmice? Ti si zadovoljan onim sto vidis individualno ?
Sta je taj Grizman u dresu Barcelone uradio? Ne interesuje me sta je radio nekada u dresu Atletica , Sociedada…
Napisi i da je Kutinjo klasa , ubijao je u Liverpolu , najbolji igrac EPL-a.
Malo Dembelea pohvali , nemoj mu samo sunarodnjaka hvaliti.I taj je wonderkid doveden , preslusao Bundesligu.
Nemoj se tu zaustaviti pa nam reci kako je Pjanic bio nosio igre Juventusa , ipak ima renome i reputaciju.
Ovo sto si za Piquea napisao je lapsus.Od trenutka oporavka od ozljede , njegov ulazak u prvih 11 je ujedno znacio i krah ove ekipe koja je bas u tom trenutku pruzala najbolje partije i bas tada su ostvarili niz najveceg broja pobjeda.Vrati nam se Pique , trpa te Granada , trpa te Valladolid i tamo neke xy ekipe.
Ekipa prosjecna i nista vise.Dokazano vec godinama u nazad.Bez vrhunskih igraca u primeu i bez afiniteta igraca da to postanu.
DeJong je taj , Pedri jos pure treba da jede.Bolji igraci u Realu sjede na klupi.Konkretno mislim na Valverdea ,ispravi me ako grijesim .
Da ne govorim o odbrani i nacinu branjenja koja pocinje sa krhotinana na svim defanzicnim pozicijama pa onda igracima koji igraju u veznim redu.Najbolja dva defanzivca tima su DeJong i Mingueza zadnjih 12 mjeseci.Fact!
Napad je i dalje solidan jer imas igraca koji moze izmisliti go , da ga nema i to bi bio sterileitet.
Ne znam na koga ciljas u prvoj svojoj recenici ?
Ako mislis na lezbicu , onda zaista ne znam gledas li utakmice? Ti si zadovoljan onim sto vidis individualno ?
Sta je taj Grizman u dresu Barcelone uradio? Ne interesuje me sta je radio nekada u dresu Atletica , Sociedada…
Napisi i da je Kutinjo klasa , ubijao je u Liverpolu , najbolji igrac EPL-a.
Malo Dembelea pohvali , nemoj mu samo sunarodnjaka hvaliti.I taj je wonderkid doveden , preslusao Bundesligu.
Nemoj se tu zaustaviti pa nam reci kako je Pjanic bio nosio igre Juventusa , ipak ima renome i reputaciju.
Ovo sto si za Piquea napisao je lapsus.Od trenutka oporavka od ozljede , njegov ulazak u prvih 11 je ujedno znacio i krah ove ekipe koja je bas u tom trenutku pruzala najbolje partije i bas tada su ostvarili niz najveceg broja pobjeda.Vrati nam se Pique , trpa te Granada , trpa te Valladolid i tamo neke xy ekipe.
Ekipa prosjecna i nista vise.Dokazano vec godinama u nazad.Bez vrhunskih igraca u primeu i bez afiniteta igraca da to postanu.
DeJong je taj , Pedri jos pure treba da jede.Bolji igraci u Realu sjede na klupi.Konkretno mislim na Valverdea ,ispravi me ako grijesim .
Da ne govorim o odbrani i nacinu branjenja koja pocinje sa krhotinana na svim defanzicnim pozicijama pa onda igracima koji igraju u veznim redu.Najbolja dva defanzivca tima su DeJong i Mingueza zadnjih 12 mjeseci.Fact!
Napad je i dalje solidan jer imas igraca koji moze izmisliti go , da ga nema i to bi bio sterileitet.
- Felixians4
- Kontakt:
Pa na onoga koji je SLUŽBENO to bio .: FAKTI,a ne laprdanje,vrijeđanja i blebetanje. Coutinho je bio klasa po dolasku.
Jest,na kraju sezone je Gerard bio loš,al zadnje 2-3 godine baš konzistentno visok nivo. Potvrđuju i statsi. Da,primao si po sto komada u ligi prvaka u završnici i to jest i nejgov krimen nekim dijelom,al šta ćemo s učinkom suareza,messija,prije i neymara,redovno limit limita i nikakva izdanja na gostovanjima od četvrtfinala. Jasno zašto je to tako. nema kompaktnosti,nema pravog mentaliteta,nema strategije. raspadi iz godine u godinu.
Ma kakvi pure, momak rastura na Euru.
Jest,na kraju sezone je Gerard bio loš,al zadnje 2-3 godine baš konzistentno visok nivo. Potvrđuju i statsi. Da,primao si po sto komada u ligi prvaka u završnici i to jest i nejgov krimen nekim dijelom,al šta ćemo s učinkom suareza,messija,prije i neymara,redovno limit limita i nikakva izdanja na gostovanjima od četvrtfinala. Jasno zašto je to tako. nema kompaktnosti,nema pravog mentaliteta,nema strategije. raspadi iz godine u godinu.
Ma kakvi pure, momak rastura na Euru.
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 30 jun 2021, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
Još jedan pretendent za klupu španjolske i francuske reprezentacije.JoeBleck je napisao/la: ↑30 jun 2021, 12:23Jedino DeJong je vrhunski igrac.Felixians4 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 00:30Griezmann,Pedri,de Jong,Alba,.ter Stegen... tim za 5 mjesto Primere. I to pale Primere. GASI INTERNET.
Pocet cu redom: Lezba je obicna pizdica i nista vise.Totalna fula od transfera.
Pedri - nedokazan , nedorecen , slabasan.
Alba - kad mu izbijes Messija iz Barcelone i gledas mu igru nazad , Luca Digne vol2.
TerStegen - klasa koja vec 2 sezone je prosjecan golman.
Onda si trebao napisati i Umtiti , Pique i ostala klapa koja je ispuhala prije 3-4 godine.
Upravo tim za 4-5 mjesto.Izbij Messija koji rudari i cupa izmisljanjem asistencija i golova dobijes tim za 5mjesto.
Sekunda je falila da budu 4-ti prosle sezone , dakle daleko su bukvano 5% od 5tog mjesta.
Kad te kantaju ekipe sredine tabele , budes nabijen svaku jacu utakmicu onda znas da u ekipi nosioci igre a to su ti nabrojani sto si sam nabrojao su prosjek.
Sevilli ubaci Messija umjesto Ocamposa , dobit ces ekipu koja je u stanju razbiti Barcelonu na proste faktore , i ovakvi su ih razbijali.Ne znam sta je cudno kad neko napise da imas polovnu ekipu koja je pored najboljeg igraca na Svijetu goli prosjek.
Sramota da bude veca , heravi Real Madrid sa mixanim timom prakticno citavu sezonu te 2 puta cjepne , Atletico koji igra mrtav fudbal uzima ti prvenstvo.Ko je lud ovdje ?
Barcelona kao ima vrhunski tim a te ekipe koje su dokazale da su jace i konstantnije nemaju ?
Ovdje se i dalje od bivsih prave sadasnji , dok je tako nema klubu napretka.
Pretpostavljam, kako imaš sijajne reference
Ma nema sta imas najboljeg igraca Svijeta , jedno 7-8 klasa igraca i onda te blamiraju prosjecne ekipe.Bas logicno evo vec treci trener isto sranje radi , jel ih sramota.Bezobraznici.
Das im najjaci tim na Svijetu a oni zakucavaju u 4finalu LP sa 5-6 komada , smijesni Real i Atletico ti 2 godine uzimaju titulu i samaraju te u utakmicama.
Bas cudno kad imas takve igrace na terenu , sa takvim platama .Nesto ne stima ,ove klase i nosioci igre ocito bi igrali mnogo bolje samo da imaju trenera koji treba da im nacrta da se ne sudaraju po terenu.
Ne vjerujem da me neko pokusava ubjediti da u ovom timu imas top klas igrace koji eto kad obuku dres Barcelone postaju nevidljivi.
I Juventus ima 7-8 super klasa igraca samo kad obuku dres Juventusa postaju 3klase slabiji.Ne valjaju treneri , sad kad dodje Allegri opet ce dolaziti do 4-finala LP.
Das im najjaci tim na Svijetu a oni zakucavaju u 4finalu LP sa 5-6 komada , smijesni Real i Atletico ti 2 godine uzimaju titulu i samaraju te u utakmicama.
Bas cudno kad imas takve igrace na terenu , sa takvim platama .Nesto ne stima ,ove klase i nosioci igre ocito bi igrali mnogo bolje samo da imaju trenera koji treba da im nacrta da se ne sudaraju po terenu.
Ne vjerujem da me neko pokusava ubjediti da u ovom timu imas top klas igrace koji eto kad obuku dres Barcelone postaju nevidljivi.
I Juventus ima 7-8 super klasa igraca samo kad obuku dres Juventusa postaju 3klase slabiji.Ne valjaju treneri , sad kad dodje Allegri opet ce dolaziti do 4-finala LP.
Trenerskog amatera je preslusao i pocetnik Pirlo sa nikad slabijim Juventusom, na sred Campa i tako poslao Barcu PSGu na trpanje.NisamInSajder je napisao/la: ↑30 jun 2021, 14:06Preslusa ih iskljcivo zbog amaterskog trenera, koji nije izvukao ni 50% momcadi. Puig, Pjanic, Trincao svi su ostali nedoreceni. A ovi sto su igrali sto je sezona odmicala bili su premoreni. I kad na to dodas forsiranje Roberta i Pique koji su igrali nedovoljno oporavljeni. Dobijas rezultat 3. mjesto. Za narednu sezonu, iako ce biti roster jaci od upravo zavrsene sezone, a i najjaci roster u posljednje 3 sezone, ne ocekivam nesto puno dok je tu Koeman.
Ali Laporta je ocito vrlo zadovoljan sa amaterom na klupi i sta se tu moze.
Mislio sam da je Barca dobila ozbiljnijeg predsjednika.
talentovan vezni igrac, nadam se da ce biti s prvom ekipom na pripremama i bas me zanima dal ce ostati u prvoj ekipi il ce negdje na posudbu, mislim da barca b ne dolazi u obzir jer je decko vec igrao za prvu ekipu psg (7 nastupa je malo, no, igrao je)
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sastav koji je najrealniji po trenutnim transfer spekulacijama.
Jos su navedeni dolasci Pau Lopeza kao rezervnog golmana, te Marcosa Alonsa kao rezervnog lijevog beka. Prodaje Albe, Braithwaitea, Firpa, kao i Griezmanna u cilju smanjenja budzeta za plate. Plan je da se Robertov ugovor produzi na jos dvije godine.
Jos su navedeni dolasci Pau Lopeza kao rezervnog golmana, te Marcosa Alonsa kao rezervnog lijevog beka. Prodaje Albe, Braithwaitea, Firpa, kao i Griezmanna u cilju smanjenja budzeta za plate. Plan je da se Robertov ugovor produzi na jos dvije godine.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nadam se.Mnogo bolja opcija mi je da ostave Inakija kao drugog golmana.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Još malo preko dva sata i Messi na birou. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Šta ti bolan gledaš, ovo je tvoj posta vezan za Frenkija u utakmici u kojoj on uopšte nije ni igrao. Hajd' što ne gledaš utakmice, a nešto komentarišeš, već i ne znaš kako se igrač zove.

Ovo treba svaki put lijepiti, kad ti daš svoje stručno mišljenje za Frenkija.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Za kojeg sam dao prognozu da će ispasti prosjek ili flop to se i obistinilo.Coutinho prvi primjer itd.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sarma je malo blaza verzija goretzke. Mrzi sve u Barceloni toliko da proziva lika flopom u utakmici u kojoj nije ni igrao, sa tim si sve pokazao. Vjerovatno nisi pogledao pet utakmica barcelone prosle sezone ali kad ih treba pljuvati tu si. Pun forum takvih ali nije ni cudno, najveci su uvijek trn u oku.
Ovaj mali Kays sto bi se trebao vratiti ne izgleda ni malo lose sto sam uspio vidjeti. Ma da i Lazar Popovic je na YT izgledao kao van Nistelrooy.. But still haha. Cudno da ga je se PSG tek tako odrekao.. 

@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.