Klub bez trofeja,navijaci bez obraza,uprava bez predsjednika.Joge i ekipa bez dnevnica
Sloboda u pravom smislu te rijeci..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zaaaagrliii meee.(t)ko ne zna rijeci, taj hoda.
Mojne podrinjce. Pa oni bi majku rodjenu Lex Steel-u za dorucak samo da sa vama iz Capajeba budu jedno. Veliku gresku pravis.MocMahale444 je napisao/la:Evo ja dosao tamo na temu, reko merhaba sta mai.
Kazem znam pamtim da si bio fukara, sta je bilo?
Kad on krenu da prica, sve sto je rekao pije vode i ovim putem mu cestitam 3 boda
Ubiparipu yebem pleme kao i ljudima oko njega.
dvokorak je napisao/la:Mojne podrinjce. Pa oni bi majku rodjenu Lex Steel-u za dorucak samo da sa vama iz Capajeba budu jednu. Veliku gresku pravis.MocMahale444 je napisao/la:Evo ja dosao tamo na temu, reko merhaba sta mai.
Kazem znam pamtim da si bio fukara, sta je bilo?
Kad on krenu da prica, sve sto je rekao pije vode i ovim putem mu cestitam 3 boda
Ubiparipu yebem pleme kao i ljudima oko njega.
Mozda je ljubomoran. Metni i njemu komad.Beton je napisao/la:Ne da Muhoni da se više hrani. Kaže grehota štetočinu hraniti, pustiti ga da krepa.alenpitar je napisao/la:Metnite dvokoraku. Navuko se i ne moze zaspati prazne guzice. Ja cu mu natrpati ujutro. Hvala vam dobri ljudi.
Nas samo Bog voli. Ovi ostali imaju problema s trenutnom upravom i igracima kao krpic sto nas yebu u zdrav mozak.dvokorak je napisao/la:@Mahaldzija Grijesis opasno, drugar! Pa jutros kod podrinjaca zastave na pola koplja spustene. Ne preostaje nista nego da gore npr brat Sara ode i kakvu dobru raku zapece. Oprosti im. Vole i gotive vas.
A sekret krpic vam npr kapiten a ne voli vas ni 10000000ti dio kao sto vas podrinje voli. To ove pda-segrte boli. Daj barem jednu pozitivnu baci nekadasnjim navijacima Drine.MocMahale444 je napisao/la:Nas samo Bog voli. Ovi ostali imaju problema s trenutnom upravom i igracima kao krpic sto nas yebu u zdrav mozak.dvokorak je napisao/la:@Mahaldzija Grijesis opasno, drugar! Pa jutros kod podrinjaca zastave na pola koplja spustene. Ne preostaje nista nego da gore npr brat Sara ode i kakvu dobru raku zapece. Oprosti im. Vole i gotive vas.![]()
Svako selo veselo nas plesne pleskom.
Nisam bio za to da dolazi kod nas jer je igrao za fks.dvokorak je napisao/la:A sekret krpic vam npr kapiten a ne voli vas ni 10000000ti dio kao sto vas podrinje voli. To ove pda-segrte boli. Daj barem jednu pozitivnu baci nekadasnjim navijacima Drine.MocMahale444 je napisao/la:Nas samo Bog voli. Ovi ostali imaju problema s trenutnom upravom i igracima kao krpic sto nas yebu u zdrav mozak.dvokorak je napisao/la:@Mahaldzija Grijesis opasno, drugar! Pa jutros kod podrinjaca zastave na pola koplja spustene. Ne preostaje nista nego da gore npr brat Sara ode i kakvu dobru raku zapece. Oprosti im. Vole i gotive vas.![]()
Svako selo veselo nas plesne pleskom.
Vas muci 100 godina bez trofeja realnodvokorak je napisao/la:Poprilicno slicni problemi nas izgleda muce moj @Mahaldzija? Jedni i drugi moramo pijavice da trpimo. Daaaaamn.....
Mene npr muce zvornik, vlasenica i bratunac... Ali jbg, bratija.MocMahale444 je napisao/la:Vas muci 100 godina bez trofeja realnodvokorak je napisao/la:Poprilicno slicni problemi nas izgleda muce moj @Mahaldzija? Jedni i drugi moramo pijavice da trpimo. Daaaaamn.....![]()
Jel to Conjo na avataru?? Mislim King Conjo!!
Boli vas briga uzimate milion za 100rodjus od fife i uefe, ulazite u ginçetovu knjigu rekorda kao klub bez trofeja a Slobodanka jos malo pa Stojanka.dvokorak je napisao/la:Mene npr muce zvornik, vlasenica i bratunac... Ali jbg, bratija.MocMahale444 je napisao/la:Vas muci 100 godina bez trofeja realnodvokorak je napisao/la:Poprilicno slicni problemi nas izgleda muce moj @Mahaldzija? Jedni i drugi moramo pijavice da trpimo. Daaaaamn.....![]()
Jel to Conjo na avataru?? Mislim King Conjo!!
A na avatru GRANDE Lazar Antic - BIIIIIIIIIIIG Lale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.