FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja ne znam jel ovdje pisano o tome al ja sam cuo da mu je menadzer veliki krimos i da mu ponekad zna uzeti citavu platu, tako ako je to istina onda je dobro da frajer ikako i igra
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- molotovljev
Ibrakoviću, rezerviši povratnu kartu do Buenos Airesa... I ubrzaj, nemamo vremena.
F.K.SARAJEVO
Ama cuo sam i ja svakakvih prica i znam da mu se onaj Malisa petlja oko njega jel mu menadzer il nije nezz ali je mutan lik sigurno no ne mozemo mi takve stvari trpiti, meni je stvarno zao ako momak ima problema u privatnom zivotu ali klub ne smije ispastati, ako mogu da mu pomognu nekako neka to i urade ali on ovakav naredne sezone ne smije igrati za nas i da istina je da nama ovakav tip igraca treba a ja se nadam ili da ce Alispahic potpuno da se spremi za narednu sezonu ili da vratimo Saida kako znamo a ja se nadam njegovom povratku pa sve i da Alispahic pocne igrati ko Iniesta za obojice bi se naslo mjesta jer Said i na krilu moze igrati ali ce nam trebati pojacanja, vise njih to je sada mislim svima jasno
Pyro is not a crime !
Uh kako teška utakmica!
Re: Odg: FK Sarajevo
Takticki postavka ekipe danas 0 bodova, Dzeno se izgubio prilicno danas, Zrinjski nas nadigrao u svome elementu. Sramota je da Sarajevo ima posjed lopte 35 posto na svom terenu, i da pred preko 10 000 navijaca uputi prvi sut u 42 min.
Dzeno neka nas vodi do titule, ali mislim da nije to trener koji nama treba.Nama treba fajter trener, a ne blagi treneri tipa Kodre, Dzene, Jarnija..
Sreca danas, onaj gol protiv Slavije u 90 plus, nafaka nas sluzi...
Zajedno do titule. FK Sarajevo
Dzeno neka nas vodi do titule, ali mislim da nije to trener koji nama treba.Nama treba fajter trener, a ne blagi treneri tipa Kodre, Dzene, Jarnija..
Sreca danas, onaj gol protiv Slavije u 90 plus, nafaka nas sluzi...
Zajedno do titule. FK Sarajevo
Nas najveci problem je u tome kako mi ulazimo u mec,ovo je drugi zaredom kako ulazimo preko kurca i bez volje,kada igraju kao da ce sve samo doci i da ce dobiti samo jel igraju tu gdje igraju.Da je pristup svakoj utakmici kao sto to bude sa Sirokim kad se igra mi bi glat rijesavali sve nego je u glavi problem
Pristup kita od starta,Zrinjski danas mnogo konkretniji bio nema se sta tu reci dugo nas nego nije naidgrao na Kosevu oni danas jesu...ali hvala bogu sreca nas je danas ispratila.
Plus jedino za Delaca,Benku i covjeka koji zadnjih 5 utakmica je svaku bolji od bolje a to je Berberovic
Dobar golman je pola ekipe,u Delacu smo dobili sve,pravi momak,ljudina
Vezni sa Bilbijom i Stojcevom nemoze nikako igrati ni funkcionisati,danas smo zato i losi ovako bili...Bilbija je smetao na ovoj poziciji,ako treba igrati treba igrati na poziciji Stojceva nikako se gurati ovdje,jel se koci sa time sve..bio je ko muha bez glave na ovom mjestu,a uz to smo izgubili Cimirota jel nije smjeo naprijed povuci nikako i nije nikakvu slobodu imao u ovakvoj psotavci veznog reda,tu smo danas "izgubili" utakmicu
Hvala bogu na kraju pobjeda,ali sa ovim pristupom necemo dobro proci u Bjeljini
jOS 4
Pristup kita od starta,Zrinjski danas mnogo konkretniji bio nema se sta tu reci dugo nas nego nije naidgrao na Kosevu oni danas jesu...ali hvala bogu sreca nas je danas ispratila.
Plus jedino za Delaca,Benku i covjeka koji zadnjih 5 utakmica je svaku bolji od bolje a to je Berberovic

Vezni sa Bilbijom i Stojcevom nemoze nikako igrati ni funkcionisati,danas smo zato i losi ovako bili...Bilbija je smetao na ovoj poziciji,ako treba igrati treba igrati na poziciji Stojceva nikako se gurati ovdje,jel se koci sa time sve..bio je ko muha bez glave na ovom mjestu,a uz to smo izgubili Cimirota jel nije smjeo naprijed povuci nikako i nije nikakvu slobodu imao u ovakvoj psotavci veznog reda,tu smo danas "izgubili" utakmicu
Hvala bogu na kraju pobjeda,ali sa ovim pristupom necemo dobro proci u Bjeljini
jOS 4

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mi sa dva nerjesena i dvije pobijede mozemo biti prvaci.. S tim da ta pobijeda bude upravo protiv zeljA
Samo polako. Ne spominjati mitomane dok ne apsolviramo Radnik.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
I da se sjetim familije svim ljumornim pacenicima u nasem timu. Danas u prvom, benko povrijedjen, lezi na travi, prema istoku, dole na strani prema jugu. NITI JEDAN MU SUIGRAC NE PRILAZI DA VIDI KAKO JE!!! Stoku rastjerati na ljeto!!!
Svaka čast našim momcima na zalaganju,a, i općenito.
Šta se sve izdešava sa malim trenerom a velikim igračem Kodrom,pa onda pritisci(loši rezultati a dobra igra) unutar kluba, pa od navijača,
tek onda sportski dio odnosno sudije(poništeni penal-Borac,poništen čisti gol u Zenici itd)
Ovo je dobra ekipa koju mi imamo,imaju tri igrača kojim se treba zahvaliti.Sve u svemu do sada

Idemo naprijed DA IZBORIMO MJESTO KOJE VODI U EVROPU
Šta se sve izdešava sa malim trenerom a velikim igračem Kodrom,pa onda pritisci(loši rezultati a dobra igra) unutar kluba, pa od navijača,
tek onda sportski dio odnosno sudije(poništeni penal-Borac,poništen čisti gol u Zenici itd)
Ovo je dobra ekipa koju mi imamo,imaju tri igrača kojim se treba zahvaliti.Sve u svemu do sada

Idemo naprijed DA IZBORIMO MJESTO KOJE VODI U EVROPU

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Zato je Jakupovic zaboravio svirnuti faul. Jao onih baja na istoku, najjaci onaj sto ima istetoviran pistolj na struku.Evander je napisao/la:I da se sjetim familije svim ljumornim pacenicima u nasem timu. Danas u prvom, benko povrijedjen, lezi na travi, prema istoku, dole na strani prema jugu. NITI JEDAN MU SUIGRAC NE PRILAZI DA VIDI KAKO JE!!! Stoku rastjerati na ljeto!!!

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
osvojimo li titulu, sići ću na teren dole i poljubiti onu stativuBosniacum Lilium je napisao/la:Jesu ono pogodili stativu u nadoknadi ? Srce mi sislo u pete AAAAAAAAAAA
- trunks1946
- Kontakt:
Ma brate iscupat cu je za uspomenuQUARESMA 18<<< je napisao/la:osvojimo li titulu, sići ću na teren dole i poljubiti onu stativuBosniacum Lilium je napisao/la:Jesu ono pogodili stativu u nadoknadi ? Srce mi sislo u pete AAAAAAAAAAA

orde del male
Još jedna utakmica uz apaurine. Ne mogu da vjerujem , al se osjetio nedostatak Radovca. Nadigrali su nas u sredini, srećom prođe jedna al vrijedna
. Benko brate
Neko je prije nekoliko dana napisao da će nam tekma protiv Radnika biti možda i najvažnija. E skidam mu kapu. Ja nisam očekivao da se rođeni neće baš ovako nagu**ti košpama, i da ćemo ukoliko pobjedimo Zrinje biti barem na +3, al hajd.
Doći će i oni na red

Neko je prije nekoliko dana napisao da će nam tekma protiv Radnika biti možda i najvažnija. E skidam mu kapu. Ja nisam očekivao da se rođeni neće baš ovako nagu**ti košpama, i da ćemo ukoliko pobjedimo Zrinje biti barem na +3, al hajd.
Doći će i oni na red

U novi boj ...
Jos ce yebenije bit u Bijeljini... HOCEMO SRCE NA TEREN!!!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Taj nezdrav odnos među saigračima je Kodrina zasluga.Evander je napisao/la:I da se sjetim familije svim ljumornim pacenicima u nasem timu. Danas u prvom, benko povrijedjen, lezi na travi, prema istoku, dole na strani prema jugu. NITI JEDAN MU SUIGRAC NE PRILAZI DA VIDI KAKO JE!!! Stoku rastjerati na ljeto!!!
Ibraković je važna karika u klubu,koju najprvo treba zamjeniti poslije Kodre,da se igračima pokuša izbrisati papansko zajedljivi(duh) naćin razmišljanja,kojem je sam on izvor.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Ugljevik.uNbx je napisao/la:Jos ce yebenije bit u Bijeljini... HOCEMO SRCE NA TEREN!!!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma stoka, sve i jednog nabiti nogom u guzicu (čast pojedincima) na kraju sezone pa taman se uigravali cijelu iduću polusezonu.Evander je napisao/la:I da se sjetim familije svim ljumornim pacenicima u nasem timu. Danas u prvom, benko povrijedjen, lezi na travi, prema istoku, dole na strani prema jugu. NITI JEDAN MU SUIGRAC NE PRILAZI DA VIDI KAKO JE!!! Stoku rastjerati na ljeto!!!
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SAMO TEBE LUDO VOLIM SARAJ'VOOOOOOO

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, boki86, bordobijeli, COYGBiH, fks74, Fudo, Google Adsense [Bot], KarlMarx, KarloIvandic, NazorUso, NeSamSafetee, Rokitansky, sekac, TETRAPAK, VolimoSarajevo, zeljooo13 i 115 gostiju.