FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj mitomana Allahu dragi onaj zadnji okorljeli šljam a srčani svi dobili kad' smo go dali fuj kerova
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Dva srcana za 7 dana su dobiliX31987 je napisao/la:Joj mitomana Allahu dragi onaj zadnji okorljeli šljam a srčani svi dobili kad' smo go dali fuj kerova

A finalni im slijedi u subotu aBd

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Je li ko bio na zapadu u blizini onog debelog sa jednim zubom?
Mislio sam da ce ga srce strefiti. Frajer je krestao onim irintantnim glasom citavu utakmicu. Krste izgubi loptu, dere se vadu Bilbiju.
P.S. Ovo je bila rekordna posjeta na tribinama u ligi ove sezone?
Mislio sam da ce ga srce strefiti. Frajer je krestao onim irintantnim glasom citavu utakmicu. Krste izgubi loptu, dere se vadu Bilbiju.

P.S. Ovo je bila rekordna posjeta na tribinama u ligi ove sezone?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 09 maj 2015, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Šta rekoh; manekeni bili i ostali, samo treba zahvaliti Dragom Bogu što nam je poslao Benku i Delača!BordoArmy88 je napisao/la:Podržati svakako, pritisak na protivnika izvršiti svakako ali NIKADA ne zaboraviti šta su nam radili manekeni i za to čistku napraviti na ljeto, ali o tom po tom.franklampard8 je napisao/la:Podrzat momke na terenu, zaboravit' sve sta su uradili jer sad trebamo bit' kolektiv. Psovat protivnicima treba.BordoArmy88 je napisao/la:IGRAJTE MANEKENI!!!

Pomislili zasjet ce danas na tron. E sipak im. 
Kad smo dobro igrali nije se dalo, sad kad lose igramo tu su bodovi. Zuco cim je uletio na teren, znalo se da ce biti 3 bobe.

Kad smo dobro igrali nije se dalo, sad kad lose igramo tu su bodovi. Zuco cim je uletio na teren, znalo se da ce biti 3 bobe.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Mozel neko gol postavit 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jesu ono pogodili stativu u nadoknadi ? Srce mi sislo u pete AAAAAAAAAAA
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nemojte postavljat, bio je 3 metra u oPsajdu! 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Benko rodjen, odrastao, zivi i radi u zaledju.

LANET OLSUN!
Igrom nisam zadovoljan, no ima ona igru brisi bodove pisi.
, sto se tice atmosfere nemam rijeci ali za derbi se sprema ludilo ne vidjeno do sada , prije toga moramo proci ispit zvani : Radnik...
... Samo ultra saraj'vo ! 

04.10.2009 !!
Sramote ste za ovaj grad.
Evander je napisao/la: P.S. Ovo je bila rekordna posjeta na tribinama u ligi ove sezone?
gledalaca bilo ko na svim ostalim utakmicama zajedno...ko i obično

FORZA MARŠAL !!!
Pobjedili smo tri ekipe koje su u prvih pet iza nas Zrinjski, Siroki i Olimpic
Protiv Radnika poginuti i nastaviti niz pobjeda i u utakmici protiv komsija aBd. pobjedom proslaviti titulu
Prosli smo cetri finala slijede jos cetri Radnik, Seljo, Vitez, Sloboda !!

Protiv Radnika poginuti i nastaviti niz pobjeda i u utakmici protiv komsija aBd. pobjedom proslaviti titulu

Ti si opet šampion !
tri finala,tri...mi dolazimo na izlet,culi ima cevapa dobrih na bascarsijisimon je napisao/la:Pobjedili smo tri ekipe koje su u prvih pet iza nas Zrinjski, Siroki i Olimpic![]()

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
solinas je napisao/la:tri finala,tri...mi dolazimo na izlet,culi ima cevapa dobrih na bascarsijisimon je napisao/la:Pobjedili smo tri ekipe koje su u prvih pet iza nas Zrinjski, Siroki i Olimpic![]()

Ti si opet šampion !
-
- Kontakt:
Dobri jašta, samo poskupi su pa eto da znate!solinas je napisao/la:tri finala,tri...mi dolazimo na izlet,culi ima cevapa dobrih na bascarsijisimon je napisao/la:Pobjedili smo tri ekipe koje su u prvih pet iza nas Zrinjski, Siroki i Olimpic![]()

dvije 15-ke,ko iz picke
kada smo kod cevapa,2004 vadio vizu za italiju,isao na studije tamo,odem u cevabdjincu,reko veliku porciju,kaze konobarica,ok jedna 15-ka za vas..ama reko kakva 15,jednu porciju bona.sto se obruka

kada smo kod cevapa,2004 vadio vizu za italiju,isao na studije tamo,odem u cevabdjincu,reko veliku porciju,kaze konobarica,ok jedna 15-ka za vas..ama reko kakva 15,jednu porciju bona.sto se obruka

"Modra boja,na bijelome platnu,
I jos nesto sedmicama pricam protiv njega pa cu i danas, moje misljenje nista ne moze promijeniti, Milos Stojcev mora napustiti klub na kraju sezone jer ono sto on radi je sramota, zahvaliti se ako titulu uzmemo na onom golu u Lukavici i ovoj danasnjoj asistenciji ali on vise ne smije igrati za nas, jer Benko je danas dobio samo dvije, eeee samo dvije upotrebljive lopte, prvo je stativu pogodio pa je iz druge sanse gol dao a sigurno nisam ja kriv sto ne dobija lopte nego Stojcev jer je on taj koji treba da mu daje lopte i kreira napade a ono sto on radi je kriminal
ps. nije jedini koji nogu treba da dobije da se razumijemo, nisam htio Kallasija napadati u proslim tekmama ali sam danas dobro vidio da je on realno zalutao ovdje, hvala i njemu ali Baric je za njega Maicon, na nasu veliku zalost i naravno trebat cemo mi dobro odbranu pojacati za narednu sezonu i uz mozda jedno krilo i centralnog veznog ako Cimi ode, kako god okrenemo ipak ce trebati jedan dobar remont tima na ljeto, svidjalo se to nekome ili ne
ps. nije jedini koji nogu treba da dobije da se razumijemo, nisam htio Kallasija napadati u proslim tekmama ali sam danas dobro vidio da je on realno zalutao ovdje, hvala i njemu ali Baric je za njega Maicon, na nasu veliku zalost i naravno trebat cemo mi dobro odbranu pojacati za narednu sezonu i uz mozda jedno krilo i centralnog veznog ako Cimi ode, kako god okrenemo ipak ce trebati jedan dobar remont tima na ljeto, svidjalo se to nekome ili ne
Pyro is not a crime !
- molotovljev
Stojcev nije ni blizu onog igraca koji je ranije bio, cekali smo da se vrati u formu ali izgleda tesko. Ali moramo u ekipi imati jednog igraca kao sto je onaj Stojcev iz prosle sezone ili ranije Husejinovic i Kojasevic.THEC je napisao/la:I jos nesto sedmicama pricam protiv njega pa cu i danas, moje misljenje nista ne moze promijeniti, Milos Stojcev mora napustiti klub na kraju sezone jer ono sto on radi je sramota, zahvaliti se ako titulu uzmemo na onom golu u Lukavici i ovoj danasnjoj asistenciji ali on vise ne smije igrati za nas, jer Benko je danas dobio samo dvije, eeee samo dvije upotrebljive lopte, prvo je stativu pogodio pa je iz druge sanse gol dao a sigurno nisam ja kriv sto ne dobija lopte nego Stojcev jer je on taj koji treba da mu daje lopte i kreira napade a ono sto on radi je kriminal
Zadnja izmjena: simon, dana/u 09 maj 2015, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Tatamata1946, Toxin, umrobihzbogtebe1946, zagorski i 50 gostiju.