FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koji je strucnjak doveo Kallasia u ekipu? Ko je rekao da on zna igrati lopte? Kakvo je to pranje para sa njim i Kaudiom?
Ono je totalni amater. Baricu, vrati se, sve ti je oprosteno.
Nekako privesti ova cetri kola kraju i sta god da se desi, veliku cistku napraviti. Sarajevo sa ovim igracima nema sta dalje traziti. Tatomirovic, Kallasi, Puzigaca, Stojcev, Velkoski, Bilbija mrs iz kluba. Isto tako rijesiti se par manje bitnih igraca tipa Puric, Protic, Kovacevic i Baric ako mu nadjemo zamjenu. Prva trojica samo dzabe hljeb jedu.
Katastrofalna igra danas. Ono je odron. Zrinski nas je ubio. Tatomirovic izgubljen. Kallasi ne znam sta on radi na terenu. Stojcev, katastrofa. Velkoski katastrofa. Bilbija, katastrofa. Puzigaca, karastrofa.
Benko i Delac, kapa dole. Jedini profesionalci u nasoj ekipi. Cimi i Dulja su se trudili, ali ih nije islo. Njima ne zamjeram nista.
Posjeta i atmosfera odlicni. Jedini smo u ligi koji imaju onakvo sto.
Kapa dole navijacima na strpljenju i na podrasci koju daju ovim nehljebima cijelo proljece.
Nekako privesti ova cetri kola kraju i sta god da se desi, veliku cistku napraviti. Sarajevo sa ovim igracima nema sta dalje traziti. Tatomirovic, Kallasi, Puzigaca, Stojcev, Velkoski, Bilbija mrs iz kluba. Isto tako rijesiti se par manje bitnih igraca tipa Puric, Protic, Kovacevic i Baric ako mu nadjemo zamjenu. Prva trojica samo dzabe hljeb jedu.
Katastrofalna igra danas. Ono je odron. Zrinski nas je ubio. Tatomirovic izgubljen. Kallasi ne znam sta on radi na terenu. Stojcev, katastrofa. Velkoski katastrofa. Bilbija, katastrofa. Puzigaca, karastrofa.
Benko i Delac, kapa dole. Jedini profesionalci u nasoj ekipi. Cimi i Dulja su se trudili, ali ih nije islo. Njima ne zamjeram nista.
Kapa dole navijacima na strpljenju i na podrasci koju daju ovim nehljebima cijelo proljece.
Recu ti ne seri!Evander je napisao/la:Koji je strucnjak doveo Kallasia u ekipu? Ko je rekao da on zna igrati lopte? Kakvo je to pranje para sa njim i Kaudiom?
Igrali smo veoma lose, ali da se tjera Puzigaca, Velkoski, Tatomirovic ??? Uozbilji se molim te !
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
FK Sarajevo
ostaviti puzija, tatomirovica i velkoski a rijesiti se ovih drugih sto si naveoEvander je napisao/la:Koji je strucnjak doveo Kallasia u ekipu? Ko je rekao da on zna igrati lopte? Kakvo je to pranje para sa njim i Kaudiom?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.. Stijcev rezerva dok se protivik ne umori
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 09 maj 2015, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
To su osrednji igraci za ovu ligu i nigdje oni vise igrati ne mogu. Za ono sto Sarajevo treba postati, valjda se tome tezi da napredujemo ako vec imamo sredstva, ovi igraci nemaju kvalitet i zato ih se bolje sto prije rijesiti. Ako zelimo biti kao do sad i gledati ovakvo sto, onda neka ih.
Leon Van Benko
ovo ostalo katastrofa danas, ali smo se izvukli i kako god da odigramo protiv Radnika titula se odlucuje na derbiju poslije toliko godina i nadam se da cemo ovaj put mi da se radujemo na kraju

Pyro is not a crime !
Nakon ovog osvrta Evandera,ja nemam potrebe ostavljati komentar. Bravo,ko da si mi citao misli. Dodat cu samo,pojedinci ili vecina pomenutih jesu klasa za nasu ligu. Ali mi na tome ne mozemo praviti tim,kako za ligu pogotovo ne za europu.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Rekoh ja Leon zabija i skida dres za proslavu. 
Igru brisi, bodove pisi...

Igru brisi, bodove pisi...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Najnafakalija pobjeda Sarajeva otkako znam sebe.
-
- Kontakt:
Samo da kazem jedan je Delac kakvu Pumu imamo na golu

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
**** vas ba pesimizam, igrali loše jesmo znamo svi, nema potrebe da sad ovde hiljadu postova napišemo o nečemo što svi znamo. Na kraju sezone svakako mora ići remont. Što napisa Nemanja na FB, nekad se mora i ovako pobijediti, na mišiče.
BACI ŽELJU DA SE IGRAMOOOOOOOOOOOOOO
BACI ŽELJU DA SE IGRAMOOOOOOOOOOOOOO
1946
Dobiti Radnika kako znamo i umijemo i time prebaciti pritisak na malene jer bi nama u derbiju tad i bod valjao a njima samo pobjeda
Pyro is not a crime !
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Delač mora ostati!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Ajmo brojati igrace koji nece igrati protiv Radnika.. 
Benko, Duljevic, Cimi(najvjervatnije), Radovac?, Baric?, Alsipahic?...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa i nama bi, mi svakako idemo na evropu.THEC je napisao/la:Dobiti Radnika kako znamo i umijemo i time prebaciti pritisak na malene jer bi nama u derbiju tad i bod valjao a njima samo pobjeda
Iskreno vjerujem da ste vec postali prvaci.
Trebamo traziti od saveza odgodu kolaZip je napisao/la:Ajmo brojati igrace koji nece igrati protiv Radnika..

Kako te nije stid @Dzoleželjo da pišeš na ovoj temi? Hinjo hinjava pises tamo danas kad smo dali go da smo cigani 'vaki 'naki mrš sa teme parazitu jedan!
Zadnja izmjena: X31987, dana/u 09 maj 2015, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
ne mozes mi pricati sad nikako da necete biti nalozeni na titulu u derbiju al bas nikako, dosad ste i mogli pricati samo o evropi ali poslije danasnje vase pobjede realno je da derbi o prvaku odlucuje i nema sanse da cete biti rastereceni jer sam derbi po sebi nosi ogroman pritisak a pogotovo ovaj koji predstojiDzoleZeljo je napisao/la:Pa i nama bi, mi svakako idemo na evropu.THEC je napisao/la:Dobiti Radnika kako znamo i umijemo i time prebaciti pritisak na malene jer bi nama u derbiju tad i bod valjao a njima samo pobjeda
Pyro is not a crime !
Evander je napisao/la:Trebamo traziti od saveza odgodu kolaZip je napisao/la:Ajmo brojati igrace koji nece igrati protiv Radnika..

Yes da smo pichke

Kolega, opste diskusije. Nisi od juce na forumu da ne znas pravila.DzoleZeljo je napisao/la:Pa i nama bi, mi svakako idemo na evropu.THEC je napisao/la:Dobiti Radnika kako znamo i umijemo i time prebaciti pritisak na malene jer bi nama u derbiju tad i bod valjao a njima samo pobjeda
P.S. I nemoj spinovati. Svi vi, kao i mi, sad se nadate tituli. Ne bi niti bili navijaci da je drugacije.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Jet2Holiday, Samba71 i 54 gosta.