Kako se stvari do sad razvijaju teško da ćemo biti nosioci.ceze je napisao/la:Ma ima do toga jos puno, mozda se prodaju neki i dodju zamjene, mozda dodje neki predstavnik San Marina, svasta nesto.SB90 je napisao/la:mali pogled u buducnost, u PL se mozemo krpiti, ali u prvoj evropskoj utakmici nema: b. colica, svrake, stanica (crveni kartoni), zolotica, kvesica...
Uglavnom rano je
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ma kakva evropa zeleni smo mi za toga. nek deremo ovu nasu ligu a o evropi ja ne razmisljam ipak smo mi bosna i para se nema za nesto vise.SB90 je napisao/la:mali pogled u buducnost, u PL se mozemo krpiti, ali u prvoj evropskoj utakmici nema: b. colica, svrake, stanica (crveni kartoni), zolotica, kvesica...
-
- Kontakt:
Ako me vidiš u borbi sa medvjedom, moli se za medvjeda.. Mi ne bježimo, mi se ne predajemo. Mi pobjeđujemo i osvajamo.
Zadnja izmjena: old school, dana/u 13 apr 2013, 22:43, ukupno mijenjano 2 puta.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- themaniaks
- Kontakt:
Od evrope ne treba ocekivati puno i manje cemo se razocarati.Budimo realni,tereni na kojim igramo,protivnici protiv kojih igramo,stanje u drzavi,stanje u klubovima,finansijska situacija itd itd nam ne pruza neki razlog za optimizam.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- champions1921
Ako uzmemo titulu ja bih volio da opet izvucemo Maribor u predkolu 

BUDI ŽELJO !!!
De ponovi za koga trebamo "navijati" da budemo nosioci ?DukeOfWellington je napisao/la:Kako se stvari do sad razvijaju teško da ćemo biti nosioci.ceze je napisao/la:Ma ima do toga jos puno, mozda se prodaju neki i dodju zamjene, mozda dodje neki predstavnik San Marina, svasta nesto.SB90 je napisao/la:mali pogled u buducnost, u PL se mozemo krpiti, ali u prvoj evropskoj utakmici nema: b. colica, svrake, stanica (crveni kartoni), zolotica, kvesica...
Uglavnom rano je
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Dila Gori u Gruziji ili Inter Baku u Azerbejdzanu. Uz to, moramo navijati da Ludogorets ostane na prvoj poziciji do kraja sezone u Bugarskoj, te isto tako Gyor u Mađarskoj.ceze je napisao/la:De ponovi za koga trebamo "navijati" da budemo nosioci ?DukeOfWellington je napisao/la: Kako se stvari do sad razvijaju teško da ćemo biti nosioci.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
U Bugarskoj za Ludogorets, u Azerbejdžanu za Inter, a u Gruziji protiv Dinama. Tačnije, treba nam dvoje od ovo troje.ceze je napisao/la: De ponovi za koga trebamo "navijati" da budemo nosioci ?
Ostalo su već prevelike razlike u našu korist ili protiv nas da nema svrhe pratiti.
Što se mene tiče, dok god mi igramo na Koševu euro utakmice, mene Evropa ne zanima. Dobra stvar je jedino klepiti lovu od UEFA-e kao prvak. Nažalost, za ostale stvari niti smo sposobni, niti očekujem u doglednoj budućnosti da budemo sposobni. Posvetit' se nastavku maltretiranja ovih 15 haduma u ovoj ligi
, a za nešto ozbiljnije što se tiče Evrope trebat će još vremena i još više novca.

Shvatio, upratioDukeOfWellington je napisao/la:U Bugarskoj za Ludogorets, u Azerbejdžanu za Inter, a u Gruziji protiv Dinama. Tačnije, treba nam dvoje od ovo troje.ceze je napisao/la: De ponovi za koga trebamo "navijati" da budemo nosioci ?
Ostalo su već prevelike razlike u našu korist ili protiv nas da nema svrhe pratiti.

De reci koliko kola se igra u Gruziji i Azerbejdzanu ?
Da ne trazim po netu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Oboje po 6 kola. Bugarska još 8 (ne računajući nekompletno kolo od ovog vikenda).ceze je napisao/la: Shvatio, upratio
De reci koliko kola se igra u Gruziji i Azerbejdzanu ?
Da ne trazim po netu.
- fanatic1991
- Kontakt:
neko golove da postavi bio bih zahvalan 

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Ma rano je o tome pričati sad, tamo kolo ili dva pred kraj tad možemo znati na čemu smo.Ovako ima još dosta do kraja, a ni mi još nisamo osigurali titulu.
evo golova
[youtube][/youtube]
evo golova
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA
- fanatic1991
- Kontakt:
tenkju veri macbagrcavi je napisao/la:Ma rano je o tome pričati sad, tamo kolo ili dva pred kraj tad možemo znati na čemu smo.Ovako ima još dosta do kraja, a ni mi još nisamo osigurali titulu.
evo golova
[youtube][/youtube]

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Na psiholoskom i karakternom planu smo pokazali kvalitet i to je sto nas razlikuje od komsija. Najbolji smo kad je najteze i najpotrebnije. I ovom pobjedom smo ih ubili u pojam, kad su najvise ocekivali kiks, kad su svoju utakmicu ostavili za nedjelju da pred vecim brojem navijaca pridju na bod, mi smo ih iznenadili i pokazali zasto smo sampioni. Sad se oni moraju potrudit da bi nam opet prisli na 4 boda, a znaju kakav raspored imaju. Jos kad uzmemo u obzir da je iduce kolo tek za vikend, a do tad ce nam se vratit par igraca, onda je situacija jos povoljnija.
Biti SAMPION znaci: Izaci na teren kad je najteze i pobjediti...
by Eldin Adilovic 
Biti SAMPION znaci: Izaci na teren kad je najteze i pobjediti...

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Koliko je adilovic dao golova do sada ?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Mislim 10.terabajt je napisao/la:Koliko je adilovic dao golova do sada ?
-
- Kontakt:
Njima je kiks protiv Trebinjaca jer je babo Osim to podmazao. Mi možemo kupiti svaku utakmicu u ligi. Tako da nakon Čelika slavimo.bagrcavi je napisao/la:Ma rano je o tome pričati sad, tamo kolo ili dva pred kraj tad možemo znati na čemu smo.Ovako ima još dosta do kraja, a ni mi još nisamo osigurali titulu.
evo golova
[youtube][/youtube]
ako moze link od videa na kojoj se pojavljuje ona velika zastava preko juga ? ne mogu nikako da nadjem pls eto ako nekome nije mrsko 

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hansestadt, Hrasno15 i 44 gosta.