RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

shaman7
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la shaman7 » 29 sep 2011, 14:26

Gdje god da bude, potrebna podrška navijača.. mada mislim da nece suspendovati stadion jer je prenos organizovan i sada da mostarski derbi bude na nekom divljem stadionu koji mozda cak i nema neke uslove za televizijski prenos.. Popustit ce savez sto se tice toga

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 29 sep 2011, 14:37

shaman7 je napisao/la:Gdje god da bude, potrebna podrška navijača.. mada mislim da nece suspendovati stadion jer je prenos organizovan i sada da mostarski derbi bude na nekom divljem stadionu koji mozda cak i nema neke uslove za televizijski prenos.. Popustit ce savez sto se tice toga

Ma i sve to kad prodje...sto da suspenduju Velez i njegove navijace.. :?:

Jesu to oni krivi sto se ovi seljaci prave pametni?!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 29 sep 2011, 14:40

Nadam se da će dopustiti bar Red Army da prisustvuje na utakmici...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 sep 2011, 14:44

Sigurnost je najbitnija, derbija će biti još, ali kad padne mrtva glava onda je kasno.

Stadion treba suspendovati na što veći broj utakmica, a domaćistvo usloviti ozbiljnom kilometražom od Mostara, a taj stadion na kojem se bude igralo zatvoriti za publiku. Novčana kazna najmanje tri puta veća nego Borcu, mada je to sve smiješno, prave kazne su one koje je Hajduk dobio od UEFE za mnogo manje stvari, samo takve kazne mogu natjerati čelnike klubova da se razračunaju sa ovim "navijačima"...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 29 sep 2011, 14:51

Svaka čast Veležu i treneru Varešanoviću koji je ukomponovao ovaj sastav koji je prošle godine bio na dnu, ali polako se vraća tamo gdje mu je mjesto. Zrinjski je pokazao kolika je 0 od kluba sa svojim NULTRASIMA, makar u revanšu Vi postupite kao gospoda!
Livin' La Vida Loca ;)

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 29 sep 2011, 14:56

Mislim da bi bilo pametno dostaviti onu sliku s fašističkom zastavom koja se pojavila juče među popularnim Nultrasima na adresu komiteta za normalizaciju....Da se malo pozabave s ovim fašistima :!:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

medoje
Kontakt:

Post Postao/la medoje » 29 sep 2011, 15:07

*p!p!t@* je napisao/la:Mislim da bi bilo pametno dostaviti onu sliku s fašističkom zastavom koja se pojavila juče među popularnim Nultrasima na adresu komiteta za normalizaciju....Da se malo pozabave s ovim fašistima :!:
a jel Mr.Objektivni dostavio prosle godine sliku kada Gay Army pali hrvatsku zastavu?
kralju nemoj se vrijedjat bezveze ako nisi u stanju normalno razgovarat, i ne generaliziraj

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 29 sep 2011, 15:07

brochi28 je napisao/la:bilo gusto, bilo 0:3 (Demić 91, Nultrasi 92 ag., Pehar 93 ag) :lol:
:lol: :lol: :lol: boze sacuvaj
Samo jedan klub Velež Mostar

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 29 sep 2011, 15:09

medoje je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Mislim da bi bilo pametno dostaviti onu sliku s fašističkom zastavom koja se pojavila juče među popularnim Nultrasima na adresu komiteta za normalizaciju....Da se malo pozabave s ovim fašistima :!:
a jel Mr.Objektivni dostavio prosle godine sliku kada Gay Army pali hrvatsku zastavu?
kralju nemoj se vrijedjat bezveze ako nisi u stanju normalno razgovarat, i ne generaliziraj
Medoje Medoje iz Cima sljegoje sta je medoje jes iti jucer bio hrabar i gonjao nase igrace po terenu svaka cast nema sta 200 navijaca na 22 igraca fer pravo fer

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 29 sep 2011, 15:10

medoje je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: Ne znam ja koga Marino k... :D Što se tog' nacionalizma tiče uopšte nisam upoznat' da se to desilo ;)
A ono što je jučer zabilježila kamera nekog od novinara...Nimalo fino :roll:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

medoje
Kontakt:

Post Postao/la medoje » 29 sep 2011, 15:12

Adnel je napisao/la:
medoje je napisao/la:
Medoje Medoje iz Cima sljegoje sta je medoje jes iti jucer bio hrabar i gonjao nase igrace po terenu svaka cast nema sta 200 navijaca na 22 igraca fer pravo fer
nisam i reko sam da mi se to zgadilo, nego mi ide na **** par ovih majmuna sto neznaju nego provocirat, a imate stvarno par ok ljudi s kojima se moze pricat kako treba.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 29 sep 2011, 15:19

Bola ti provociras tako sto iznosis sve same lazi pravis se tu ko neko nevinasce a nazivas GAYARMY i naravno lazes da se palila ikakva zastava jer ja to nisam vidio niti se to dogodilo.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 29 sep 2011, 15:21

*p!p!t@* je napisao/la: :lol: :lol: :lol: Ne znam ja koga Marino k... :D
Ja ga j*** kome ga Marino nikad nije stavio :lol:
Support Velez, It's logical! ★

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 29 sep 2011, 15:25

Adnel je napisao/la:Bola ti provociras tako sto iznosis sve same lazi pravis se tu ko neko nevinasce a nazivas GAYARMY i naravno lazes da se palila ikakva zastava jer ja to nisam vidio niti se to dogodilo.
Ne mijesam se u raspravu, al ovdje nisi u pravu, odnosno to sto ti nisi vidio, ne znaci da se nije desilo.

Treba zajednickim snagama raditi da se sprijecavaju scene poput one u Mostaru jucer, ili te boldane, ili opcenito drugih situacija, ali, drzava je takva, a narodi unutar nje jos gori, bez izuzetka (jos mi je zesce kad pojedini pocnu to ''rangirati'', po stupnju prijestupa hajmo reci, kao 'mi smo to zato i zato', 'mi smo napravili to i to, a vi to', 'mi to dvaput, vi triput', itd., sve samo da se racionalizira ponasanje drustva u cijelini ili valjda ''izdigne'' malo od svog susjeda, odnosno ''onih drugih''), a kad se desi sranje, svi znaju samo upirati prsta u onog drugog, uopce ni pomisljajuci da se nesto takvo, vrlo lako, moze desiti vec njima sutra ili se vec desavalo. To je najveci problem BH drustva u cijelini, samo namjerno glup ili naivan covjek moze smatrati suprotno i postavljati sebe za vise moraliziranje.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 29 sep 2011, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 sep 2011, 15:28

Jučerašnju utakmicu obilježio je incident, ali ono što posebno razočarava i potez fudbalera Zrinjskog Mile Pehara.

- Ma više neznam šta da kažem, a da već nije rečeno. Samo ću reći da se nadam da će nadležni organi Saveza znati adekvatno sankcionisati onaj potez. Isto tako, želim da se zahvalim upravi, stručnom štabu i ostalim igračima Zrinjskog, naravno izuzev spomenutog Pehara, na gostoprimstvu i ponašanju u kritičnim trenutcima, ističe Varešanović.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 29 sep 2011, 15:38

ima li igdje onaj video što je neko tu nekad lijepio na stranicu kad onaj lik pjeva ULTRASI STA VAM JE SAMO K.... DA VAM JE ?

aj ako neko ima neka mi linka ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 29 sep 2011, 15:39

mostar_mo je napisao/la:ima li igdje onaj video što je neko tu nekad lijepio na stranicu kad onaj lik pjeva ULTRASI STA VAM JE SAMO K.... DA VAM JE ?

aj ako neko ima neka mi linka ...
mojne da linka lik zivi na onoj strani
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 29 sep 2011, 15:42

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Adnel je napisao/la:Bola ti provociras tako sto iznosis sve same lazi pravis se tu ko neko nevinasce a nazivas GAYARMY i naravno lazes da se palila ikakva zastava jer ja to nisam vidio niti se to dogodilo.
Ne mijesam se u raspravu, al ovdje nisi u pravu, odnosno to sto ti nisi vidio, ne znaci da se nije desilo.

Treba zajednickim snagama raditi da se sprijecavaju scene poput one u Mostaru jucer, ili te boldane, ili opcenito drugih situacija, ali, drzava je takva, a narodi unutar nje jos gori, bez izuzetka (jos mi je zesce kad pojedini pocnu to ''rangirati'', po stupnju prijestupa hajmo reci, kao 'mi smo to zato i zato', 'mi smo napravili to i to, a vi to', 'mi to dvaput, vi triput', itd., sve samo da se racionalizira ponasanje drustva u cijelini ili valjda ''izdigne'' malo od svog susjeda, odnosno ''onih drugih''), a kad se desi sranje, svi znaju samo upirati prsta u onog drugog, uopce ni pomisljajuci da se nesto takvo, vrlo lako, moze desiti vec njima sutra ili se vec desavalo. To je najveci problem BH drustva u cijelini, samo namjerno glup ili naivan covjek moze smatrati suprotno i postavljati sebe za vise moraliziranje.
100 posto se to nije desilo jer nisu vrapcici NOU CAMP majstore vidis sve sta se radi ;) .

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 29 sep 2011, 15:44

Upravo vam se vrijeđanje Vrapčića vratilo u obliku realnog objašnjenja ;)

:mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 sep 2011, 15:45

ŠB_Fidelis je napisao/la:

kume ,ti postavi sliku kako red army to radi i povjerovace ti svi...po mom misljenju da se to desilo o tome bi se u "lijepoj nasoj" brujalo kao da se o ubistvu radilo..tako da bez dokaza ne pricaj bezveze.. :roll: :roll: a tu zastavu smo jucer svi vidjeli.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.