Doveden za "sicu".
Bayern je napravio posao decenije,kada je doveo takvog dragulja,pod palicom najboljeg trenera svijeta,njegov dalji napredak je zagarnatovan.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Sta ti nije jasno trollčino aa?? Lista od tog linka je totalna glupost i mojne me quote raditi i uvoditi u raspravu ...Blaszczykowski je napisao/la:Bingo. Vidi se čiji navijači kuže.adnan24 je napisao/la:[
Ako sam dobro razumio ovo su samo igraci cija je cijena promijenjena od njihovog posljednjeg update-a.
Kakva lista bogareti? Pa samo sam naveo neke najznačajnije promjene i stavio link za one koji žele znati više.thulkazal je napisao/la:
A i ja sam gledao da nije neka lista ko je najvise procenata skocio ili opao ali nije to ...
Sve u svemu glupo je napravljena lista ...
Nisam niti jedan gol uspio vidjeti iz gore poznatih razloga.geronimo je napisao/la:Jesul bar ti penali opravdani?
11 000 ljudi na stadionuOmerbavarac je napisao/la:U Sinsheimu ludnica kada su penali u pitanju. Dosudjena su dva i to oba za Vukove a realizator je Rodriguez. Hoffe je postigao gol preko Firmina ali je to sad za sad ne dovoljno jer imaju gol zaostatka. Nazalost, stream mi steka kao lud, tako da sam propustio puno toga kada je ova utakmica u pitanju.
U drugom mecu Kaiserslautern drzi nulu u Leverkusenu.
Sablasno djeluju tribine stadiona s obzirom da se radi o jednom stabilnom Bundesligasu.gerdmuller je napisao/la:
11 000 ljudi na stadionu
Zar nema izvlacenje opet?Omerbavarac je napisao/la:Tek sam sad vidio da je K'lautern dosao do polufinala.
Znaci, BvB - Wolfsburg, K'lautern - Bayern.
I tradicijischweinsteiger je napisao/la:Zar nema izvlacenje opet?Omerbavarac je napisao/la:Tek sam sad vidio da je K'lautern dosao do polufinala.
Znaci, BvB - Wolfsburg, K'lautern - Bayern.
@gerd navija samo po zaslugama navijaca
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Ima, ovo je samo moje predvidjanje.schweinsteiger je napisao/la: Zar nema izvlacenje opet?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.