Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Tritolone
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Tritolone » 18 mar 2012, 20:26

Buffon je napisao/la:
IlPrincipino je napisao/la:Genova otkupila 50% ugovora Immobilea od nas za četiri milliona..najvjerovatnije će u Genovi provesti iduću on sezonu...
Veratti iz Pescare je juventino i velike su sanse da ce kod nas.

Ja sam poprilicno siguran da je momak reka da navija za Inter, kad budem ima vremena okacit cu i video ovdje.

Edit: evo sad vidim da ste navodno otkupili njegov ugovor, svaka cast momak je zvijer. 3.5 milje za njega je sitnica.

Steta sta ga Inter nije ugrabio prije godinu dana.
Zadnja izmjena: Tritolone, dana/u 18 mar 2012, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 18 mar 2012, 20:30

Tritolone je napisao/la:
Buffon je napisao/la:
IlPrincipino je napisao/la:Genova otkupila 50% ugovora Immobilea od nas za četiri milliona..najvjerovatnije će u Genovi provesti iduću on sezonu...
Veratti iz Pescare je juventino i velike su sanse da ce kod nas.

Ja sam poprilicno siguran da je momak reka da navija za Inter, kad budem ima vremena okacit cu i video ovdje.
okay, nije nemoguce da sam pogresno informisan.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 mar 2012, 20:46

Nije mi jasno kako ova Sampdoria nije ekspresno izborila povratak u elitni rang. Imaju i vise nego jaku ekipu za Serie B (Romero, Gastaldello, Foggia, Semioli, Pozzi, Pelle, Eder)

morat cu pocet ozbiljnije pratiti ovaj sad finis Serie B
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 18 mar 2012, 21:04

Iko kakav link za Udinese-Napoli
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 18 mar 2012, 21:07

http://88.80.11.29/44874/watch-udinese-vs-napoli" onclick="window.open(this.href);return false;
probaj ovaj ;)
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 18 mar 2012, 21:09

i nakon loše sezone u Seria B ova Sampdorija će prodati još par kvalitetnih igrača i provest će par sezona u Seria B...a nedavno su igrali kvalifikacije za LP...

ta informacija da je Juventus kupio 50 posto ugovora Verrattia nije tačna..odmah nakon što je Gazetta objavila tu vijest u javnost je izašao SD Pescare i rekao je da ta informacija nije tačna...rekao je da ima dobre odnose sa Juventusom ali da ih je od sportskih direktora jedino kontaktirao Sabatini...takodjer je rekao da radi na produženju ugovora sa igračem(pokušaj da se izvče za njega što više para)

toliko sam ja upratio...poslije toga sam jedino vidio da je goalcom objavio vijest da je on Juventusov..ali njima ne vjerujem baš... ;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 18 mar 2012, 21:10

muha milanez je napisao/la:http://88.80.11.29/44874/watch-udinese-vs-napoli
probaj ovaj ;)
Hvala :) 1:0 Udinese vodi
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 18 mar 2012, 21:14

28' 1-0 Pinzi
sad ce vatre bit..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 mar 2012, 21:41

spielführer_21 je napisao/la: I Lecce-a sa Vučinićem i Konanom (valjda se tako zvao lik :? ).. Tad sam prvi put čuo za izraz "Zemanlandia"
Jasta. Ali, prava Zemanlandia je ugledala svet kad je Foggia igrala u Serie A, pocetkom 90ih.

[youtube][/youtube]

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 mar 2012, 22:29

Šta se večeras radi Udinama nije humano!
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 18 mar 2012, 22:29

2-2 :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 mar 2012, 22:43

Za ovaj Napoli će u svakom kolu biti sviran po jedan penal sve dok ne zauzmu treću poziciju, ali ni to im ne pomaže, jer ne znaju. Ja mislim da su promašili 4 ili 5 penala ove sezone.

Sudijiska naklonost je itekako izražena u korist Napolija u posljednjih par kola, ali to nimalo ne čudi s obzirom da bi De Laurentis mogao biti izabran za predsjednika ili potpredsjednika Lega Calcia. Ako bude izabran na jednu od te dvije pozicije ne bi nimalo bilo čudno da Napoli sljedeće sezone osvoji titulu upravo zahvaljujući sudijama.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 mar 2012, 22:50

mdss je napisao/la:2-2 :D
slika

Samo mi recite, koji su efekti te sudijske pomoci veceras.
Jel penal postojao? - Jeste. Jel realizovan? - Nije. Dakle, u konacnici, i da nije postojao - opet nikakve koristi tu Napoli nije video.
Crveni karton? - Diskutabilno. Sad ide Domenica sportiva, pa da vidimo i to.
Crveni Guidolinu? - Prigovor, kao sto je i Mazzarri masu puta bio iskljucen.
Jos nesto mozda?

Obaska sve to, ali Napoli jeste iscupao nereseno na vrucem terenu, ali kada se cela tekma sagleda, ipak je Udinese bolje proslo - jer je bilo u vecem delu meca u podredjenom polozaju.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 mar 2012, 22:56

Večeras je Napoli, kao i u zadnji nekoliko kola poguran, suđenje bilo očajno crveni za Udinese, čovjek trči i slučajno sapliće Campagnara ovaj se previja kao da ga je polomio :roll: i sudija daju 2 žuti, po meni prestogo. Što se tiče penala pa prije je trebao svirati faul u napadu :roll: , pored toga neki prekrsaji u opasnoj zoni su bili smijesni. Za Juventus je bolje da je ova utakmica zavrsena 2-2 jer LP je sve sigurnija ;), ali treba biti posten.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 mar 2012, 23:05

juventus 0244 je napisao/la:Večeras je Napoli, kao i u zadnji nekoliko kola poguran, suđenje bilo očajno crveni za Udinese, čovjek trči i slučajno sapliće Campagnara ovaj se previja kao da ga je polomio :roll: i sudija daju 2 žuti, po meni prestogo. Što se tiče penala pa prije je trebao svirati faul u napadu :roll: , pored toga neki prekrsaji u opasnoj zoni su bili smijesni. Za Juventus je bolje da je ova utakmica zavrsena 2-2 jer LP je sve sigurnija ;), ali treba biti posten.
Cekaj malo, kad Matri "iscima" Granqvista ili Carvalha (ne znam ko tacno bese), onda je to 100% penal i plebiscitarno se kuka ovde kako niko ne postuje Juventus u FIGCu. A kad Udineseov igrac igra rukom u 16m (mozda i uz veliku pomoc Cannavara, ali je ipak odigrao rukom), to nije penal, nego faul u napadu. Malo vise obratite paznju na konzistentnost argumenata.
Kazem, videcemo da li je bio faul za zuti ili ne, ali to je opet stvar sudijskog uverenja.
I poslednja stvar, ne gledaj sta ova utakmica znaci Juventusu, vec je posmatraj mimo konteksta. Ako nista drugo, razlikovaces se od pojedinih zombija.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 18 mar 2012, 23:12

nisam gledao utakmicu, pogledat ću snimak, ali Pozzo 'grmi' na Rocchia...

Udinese President Giampaolo Pozzo blasted the “pathetic” referee for ruining their 2-2 draw with Napoli.

The Friulani were 2-0 up when Diego Fabbrini received a soft second yellow card, then there were complaints about Napoli’s free kick to make it 2-1.

“The referee was pathetic and completely unsuited to the game,” slammed Pozzo on Sky Sport Italia, referring to Gianluca Rocchi.

“Last Sunday he didn’t see a goal, but this time he was in disastrous condition. I hope that now those in charge of assigning officials can give him a bit of a rest.

“In my 26 years in football there have been many errors, but it’s not likely I will forget this match. You could see from the first yellow card that Rocchi was out of shape.

“The sending off made me angry. The handling offence for the penalty did not prove to be decisive, but there was a series of incidents that irritated me. The referee made a crucial difference.

“The problem was not just Fabbrini’s second yellow card, but a whole series of situations after we went 2-0 up.”
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

CristianoRonaldo7
Kontakt:

Post Postao/la CristianoRonaldo7 » 18 mar 2012, 23:15

Strasan Cavani, pokazan karakter. Nakon onog katastrofalnog promasaj penala, on zabija 2 vrhunska gola. Drago mi je sto je Napoli izvukao bodove sa ovog teskog gostovanja, Udinesse je zadnjih 20 minuta igri pristupio potpuno kukavicki, samo defanziva.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 mar 2012, 23:18

Ma samo ko je čorav ne vidi da se u svakoj utakmici sudija donese odluku u korist Napolija koja direktno utiče na rezultat. Prošle sedmice im je priznat gol iz ofsajda za 2:0 i tim neregularnim golom utakmica je praktički riješena, da ne govorim kako je Parma sahranjena na Tardiniju prije 2 sedmice, a taj niz se nastavio i večeras, bio je penal za Napoli, ali Rocchi je to sve zakuhao kad je dao nepostojeći drugi žuti karton Fabbriniju.

Nije ovo ni prvi ni posljednji put da Rocchi pravi ovakve gluposti, zna se on čiji je on potrčko.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 mar 2012, 23:32

Utakmica u kojoj je bilo 5-1 u jednom momentu je resena golom iz ofsajda za 2-0. Interesantno. :roll:
Inace, Campagnaro jeste odglumio, ali je po svemu sudeci kontakt postojao. To jeste promenilo odnos snaga na terenu, jer je svakome jasno da je 11vs11 drugacije od 11vs10.
Greske na Tardiniju su vec apsolvirane, tako da ne vidim poentu beskonacnog vracanja na iste. To je jedina od ove tri tekme u kojoj je zaista Napoli nezasluzeno dosao do bodova, tj. bio "poguran" do istih.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 mar 2012, 23:41

Oj opet se ovi Juventini žale na suđenje. :lol: :lol: Bianconeri pa dokle bolan :P
SInoć Fiorentina oštećena, crveni smiješan, đeće Juve nekog dobiti 5:0 :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 3 gosta.