Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

VGS
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la VGS » 07 okt 2013, 22:56

Ja mislim da ne kasne oni, vec vremenska razlika nije tacno 6 sati vec nesto vise pa tako da tekma ne pocine npr. u 1 nego u 1:15
et :mrgreen:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 07 okt 2013, 23:05

" onclick="window.open(this.href);return false;

pozelimo mu ovakvu svaku pripremnu

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 08 okt 2013, 14:16

NG1 je napisao/la:
Jesam li dobro razumio,pitas me ima li mec prije prve pripremne? :D :D
Ne nego li ima li jedan ranije da je, da igra oko 21:00h :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 08 okt 2013, 14:25

noćas od 01:00 protiv Wizardsa :D ajmo društvo, od večeras krećemo sa okupljanjima 8-)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 08 okt 2013, 14:25

Jesmo li spremni ? :D
ZELJEZNICAR 1921!

robery20
Kontakt:

Post Postao/la robery20 » 08 okt 2013, 14:32

Unofficialpage je napisao/la:
NG1 je napisao/la:
imas u 21h PHILADELPHIAvsOKLAHOMA,a ti ces meni 2 razlicita linka za Brooklyn,posto mi nesto nije uredu,jel moze? :D

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 okt 2013, 14:32

bas me zanima kakve ce psovke ici na racun novog trenera :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 08 okt 2013, 14:34

LenBias je napisao/la:bas me zanima kakve ce psovke ici na racun novog trenera :mrgreen:
E tu bi mogli doći u problem, jer je Kidd čovjek ni čiji račun nemam obraza ništa reći :D
ZELJEZNICAR 1921!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 08 okt 2013, 14:43

robery20 je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:
NG1 je napisao/la:
imas u 21h PHILADELPHIAvsOKLAHOMA,a ti ces meni 2 razlicita linka za Brooklyn,posto mi nesto nije uredu,jel moze? :D
Mene zanima Brooklyn :D Moze, poslat cu ti. Ako ti do 22 ne posaljem napomenime na pp :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Paranojaa
Kontakt:

Post Postao/la Paranojaa » 08 okt 2013, 16:28

Ko je ono zaduzen za postavljanje linkova prije tekme :?: :?

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 08 okt 2013, 16:34

hamzaTM87 je napisao/la:
LenBias je napisao/la:bas me zanima kakve ce psovke ici na racun novog trenera :mrgreen:
E tu bi mogli doći u problem, jer je Kidd čovjek ni čiji račun nemam obraza ništa reći :D

Mozda igrac,a kao covjeku mu se ima stosta reci,kao treneru ne znam..

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 08 okt 2013, 16:37

Dobit' će Mirza večeras svojih nekih 10tak minuta, ja vjerujem. Ne treba ništa očekivati, prva tekma, teške su ruke, puno se radilo bez lopte vjerovatno. I prošle je godine zatrp'o Boston, pa ga na mapi nije bilo kod trenera, tako da su ove tekme sa dosta rezerve uzete. Očekujem ga na nekih do 10 min, a potajno se nadam da će dobiti oko 15 minuta da pokaže šta zna.
Po meni je bitnije obratiti pažnju na sami kraj predsezone i vidjeti s čim Mirza raspolaže..
Željezničar za život cijeli!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 okt 2013, 16:57

lagano u 10 bešika,i alarm u 1:10..sto se tice tekme i mirze...
ja mislim da ce dobit' vise od 10min..Jer Kidd nema sta gledati Garneta,zna on vrlo dobro kakav je on i kako igra..Ima tu i Kirilenko,mogli bi oni podijelit po 15 minuta..Bice zanimljivo gledat sta nam je s bratom Redzom,nesudjenim reprezentativcem iz G.vakufa :D :D mozda ga kidd stavi na 5..

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 08 okt 2013, 17:23

mirzatele je napisao/la:lagano u 10 bešika,i alarm u 1:10..sto se tice tekme i mirze...
ja mislim da ce dobit' vise od 10min..Jer Kidd nema sta gledati Garneta,zna on vrlo dobro kakav je on i kako igra..Ima tu i Kirilenko,mogli bi oni podijelit po 15 minuta..Bice zanimljivo gledat sta nam je s bratom Redzom,nesudjenim reprezentativcem iz G.vakufa :D :D mozda ga kidd stavi na 5..
Pa neće Garnetta držati na klupi u pripremnim tekmama? Kad će se ekipa uigravati, ako ne sad? Neće u maju sigurno.
Ja sam siguran da će Kirila koristiti na trojci, nema potrebe da Kiril igra četvorku.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 okt 2013, 17:27

ArthurBishop je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:lagano u 10 bešika,i alarm u 1:10..sto se tice tekme i mirze...
Pa neće Garnetta držati na klupi u pripremnim tekmama? Kad će se ekipa uigravati, ako ne sad? Neće u maju sigurno.
Ja sam siguran da će Kirila koristiti na trojci, nema potrebe da Kiril igra četvorku.
Ako tebi 18 minuta igre znaci sjediti na klupi,za prvu pripremnu utakmicu,onda - Da, drzat ce ga na klupi..
i kako nema potrebe da Kirilenka koristi na 4,kad na 3 ima Pierce-a i Andersona koji je dosao iz Toronta,sjajan igrac..Vidjecemo veceras kakve planove ima s Kirilenkom al da kazes da nema sanse da bude 4,greska

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 08 okt 2013, 17:53

mirzatele je napisao/la:
ArthurBishop je napisao/la:
Ako tebi 18 minuta igre znaci sjediti na klupi,za prvu pripremnu utakmicu,onda - Da, drzat ce ga na klupi..
i kako nema potrebe da Kirilenka koristi na 4,kad na 3 ima Pierce-a i Andersona koji je dosao iz Toronta,sjajan igrac..Vidjecemo veceras kakve planove ima s Kirilenkom al da kazes da nema sanse da bude 4,greska

Vise ce ga na trici koristiti(Kirilenka),a Anderson je dvica u NBA-u,i to ce igrati u Brooklynu,s tim da moze igrati tricu,sto ce vjerovatno i igrati i niskoj postavi,kada na terenu budu Deron,Johnson,Anderson,Kirilenko i Blatche,Lopez ili Teletovic,tada ce igrati igru sa visokim tempom,mada sumnjam da ce im se to isplatiti,jer Deron vise ne moze trcati kao prije,a Johnson je zaljubljenik u izolacije i igru 1 na 1.

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 08 okt 2013, 18:03

Pa veća je gužva na četvorci, nego na trojci. Zašto bi još dodavao Kirila na mjesto koje je predviđeno Garnettu-Evansu-Mirzi?!
Anderson totalno nepovjerljiv lik. Može, a i ne mora dobro odigrati svaku petu tekmu. Više bih vjerovao, u tom slučaju, Kirilu. Međutim, ne znam u kakvom je stanju Kiril, tako da ostaje nam da vidimo u narednih 20 dana ko će i šta igrat'..

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 08 okt 2013, 18:20

ArthurBishop je napisao/la:Dobit' će Mirza večeras svojih nekih 10tak minuta, ja vjerujem. Ne treba ništa očekivati, prva tekma, teške su ruke, puno se radilo bez lopte vjerovatno. I prošle je godine zatrp'o Boston, pa ga na mapi nije bilo kod trenera, tako da su ove tekme sa dosta rezerve uzete. Očekujem ga na nekih do 10 min, a potajno se nadam da će dobiti oko 15 minuta da pokaže šta zna.
Po meni je bitnije obratiti pažnju na sami kraj predsezone i vidjeti s čim Mirza raspolaže..
Ne mozes gledati jednu utakmicu, sveukupno gledano je bio ocajan u pripremnoj fazi (prije svega ocajan procenat suta), a dobijao je poprilicno minuta.

Nije za ocekivati da Kidd forsira startere tj. superstare u ovim pripremnim utakmicama, ipak su to veterani i dokazani igraci, a posebno bi glupo bilo forsirati ih preko nekih mjera i riskirati povredu. Oni ce vjerovatno imati u vecini utakmica 20-25 minuta, tako da ce Teletovic sigurno dobiti sansu da se nametne. Do njega je, ako se pokaze sada onda je i za ocekivati da udje u rotaciju, a ako ne, onda ga vjerovatno ceka situacija kao iz prosle godine.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

filip13

Post Postao/la filip13 » 08 okt 2013, 18:28

_dreamer_ je napisao/la:
ArthurBishop je napisao/la:Dobit' će Mirza večeras svojih nekih 10tak minuta, ja vjerujem. Ne treba ništa očekivati, prva tekma, teške su ruke, puno se radilo bez lopte vjerovatno. I prošle je godine zatrp'o Boston, pa ga na mapi nije bilo kod trenera, tako da su ove tekme sa dosta rezerve uzete. Očekujem ga na nekih do 10 min, a potajno se nadam da će dobiti oko 15 minuta da pokaže šta zna.
Ne mozes gledati jednu utakmicu, sveukupno gledano je bio ocajan u pripremnoj fazi (prije svega ocajan procenat suta), a dobijao je poprilicno minuta.

Nije za ocekivati da Kidd forsira startere tj. superstare u ovim pripremnim utakmicama, ipak su to veterani i dokazani igraci, a posebno bi glupo bilo forsirati ih preko nekih mjera i riskirati povredu. Oni ce vjerovatno imati u vecini utakmica 20-25 minuta, tako da ce Teletovic sigurno dobiti sansu da se nametne. Do njega je, ako se pokaze sada onda je i za ocekivati da udje u rotaciju, a ako ne, onda ga vjerovatno ceka situacija kao iz prosle godine.

tačno,nikad u pripremnim tekmama projicirani starteri nemaju minutažu veću od 25 minuta

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 08 okt 2013, 18:30

Da malo opustim atmosferu pred meč, ljubi vas brat. :*

slika

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.