Trebalo bi probrat iz Radnika i Rudara, pogotovo Rudara, onaj centralni vezni njihov mali Hodzic cini mi se pravo zanimljiv igrac, napadac Mandic, imaju i onog stopera Pavlovica, sve igraci koji nam trebajuantisisoja1919 je napisao/la: ↑18 maj 2022, 22:21Samo da nije Handzicsimonknows je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:11U planu je špic iz PL, očekujem i još jedno krilo da se dogovorimo, isto iz PL.![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Pantelić iz bn bi bio top pogodak.klasik je napisao/la: ↑18 maj 2022, 23:02Trebalo bi probrat iz Radnika i Rudara, pogotovo Rudara, onaj centralni vezni njihov mali Hodzic cini mi se pravo zanimljiv igrac, napadac Mandic, imaju i onog stopera Pavlovica, sve igraci koji nam trebajuantisisoja1919 je napisao/la: ↑18 maj 2022, 22:21Samo da nije Handzicsimonknows je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:11U planu je špic iz PL, očekujem i još jedno krilo da se dogovorimo, isto iz PL.![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Nije Handžić, ne sikirajte se. 
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Handzic uopste nije los spic,to sto su od njega navijaci Sarajeva ocekivali da bude kao Icardi iz Intera je druga stvar,uostalom igrali su kod nas puno gori spicevi kao sto su Andrej Todorovic,Seid Zukic,Adnan Osmanovic,Ismar Tandir..
-
- Kontakt:
Handžića dovesti samo ako hoćemo da nam Europa i Fontana pojačaju svoj profit. A i koliko god je dobar, ovaj je bolji.

Sad se igrači ganjaju i ekipa sklapa za novu sezonu. Već 16. jula počinje nova sezona. Samo mjesec i po nakon kraja ove, počinje slijedeća sezona...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Donekle nam nije tesko sklopiti ekipu jer koga god potpisemo bolji je od trenutnih parmaka
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Dobro je da se vec pocelo pricati o novim igracima a ovi sto su kandidati za transfer listu imaju priliku jos dvije utakmice da nas razuvjere.
A zimus prica Obradovic, Hodzic, Mahmic i na kraju dodje Dragutinovic da puni bidone vodom
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
treba prvo krenuti od u-21 igraca, da tu ne zaostajemo
I sinoc se vidjelo da kvalitetom dominiraju Dizdarevic i Djokanovic u Sarajevu, njih bi mozda Sarajevo skupa dalo za 500.000 eura pa odatle poceti.
treci da zaokruzimo da bude Dzankovic, njemu istice ugovor u Velezu. Dakle samo naknada za treniranje.
put ka 10 najboljih igraca u PL BIH treba da pocne tako, da rijesimo u-21 prvo, vidjelo se koliko to problema moze izazvati.
ovi upuceni isto da nam prenesu, treba vidjet dokle se doslo sa Bilbijom i sta nam je sa turcina, jel odsluzio Emre Belozoglu vojsku. Turcin kako je najavljen kontam to je vec 5 od 10, a nije ni poceo prelazni rok
I sinoc se vidjelo da kvalitetom dominiraju Dizdarevic i Djokanovic u Sarajevu, njih bi mozda Sarajevo skupa dalo za 500.000 eura pa odatle poceti.
treci da zaokruzimo da bude Dzankovic, njemu istice ugovor u Velezu. Dakle samo naknada za treniranje.
put ka 10 najboljih igraca u PL BIH treba da pocne tako, da rijesimo u-21 prvo, vidjelo se koliko to problema moze izazvati.
ovi upuceni isto da nam prenesu, treba vidjet dokle se doslo sa Bilbijom i sta nam je sa turcina, jel odsluzio Emre Belozoglu vojsku. Turcin kako je najavljen kontam to je vec 5 od 10, a nije ni poceo prelazni rok
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ja ba,sta bi s Turcina?Nigdje lika nema,dzaba ga doveli
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Utakmicu Sarajevo Sloboda sudi Gigovic... Samo da ne bude nekih problema tu, da ne dozvoli da nam se pokvari go razlika.. Jer ako rudar dobije radnika i zrinjskog mozemo bit u problemu... Ili je pitanje opstanka rijeseno , sta mislite ?
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
De dođi nam ti pa pokaži kako se vodi klub, vidim da znaš dosta stvari i da si prvi kad treba pljuvati pa bilo šta, a ne znam da si kad nešto pohvalio. Ili možda da doneseš pare za pojačanja?ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑20 maj 2022, 11:40treba prvo krenuti od u-21 igraca, da tu ne zaostajemo
Previše stručnjaka imamo jakih na riječima a slabih na djelu. Ili je neko tvoj "izletio" iz kluba?
Ultra vlada materijom, kad pise o pozicijama, taktici, al nekad pretjera, dobar je momak, veliki je slobodas, poznaje razne situacije u klubu......al ima jednu "manu", macak Tom mu je veci od Florentine Perezasimonknows je napisao/la: ↑20 maj 2022, 13:11De dođi nam ti pa pokaži kako se vodi klub, vidim da znaš dosta stvari i da si prvi kad treba pljuvati pa bilo šta, a ne znam da si kad nešto pohvalio. Ili možda da doneseš pare za pojačanja?ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑20 maj 2022, 11:40treba prvo krenuti od u-21 igraca, da tu ne zaostajemo
Previše stručnjaka imamo jakih na riječima a slabih na djelu. Ili je neko tvoj "izletio" iz kluba?

🔴⚫️
-
- Kontakt:
Ne kažem ja da on ne poznaje fudbal, a pogotovo da nije slobodaš, samo zna pretjerati u pljuvanju uprave i svega što kažu/urade a nikad ništa nije pohvalio evo koliko pratim ovaj forum. A nije da nije bilo stvari za pohvalu.Skver je napisao/la: ↑20 maj 2022, 13:23Ultra vlada materijom, kad pise o pozicijama, taktici, al nekad pretjera, dobar je momak, veliki je slobodas, poznaje razne situacije u klubu......al ima jednu "manu", macak Tom mu je veci od Florentine Perezasimonknows je napisao/la: ↑20 maj 2022, 13:11De dođi nam ti pa pokaži kako se vodi klub, vidim da znaš dosta stvari i da si prvi kad treba pljuvati pa bilo šta, a ne znam da si kad nešto pohvalio. Ili možda da doneseš pare za pojačanja?ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑20 maj 2022, 11:40treba prvo krenuti od u-21 igraca, da tu ne zaostajemo
Previše stručnjaka imamo jakih na riječima a slabih na djelu. Ili je neko tvoj "izletio" iz kluba?![]()
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
o cemu pricas ti?simonknows je napisao/la: ↑20 maj 2022, 13:11De dođi nam ti pa pokaži kako se vodi klub, vidim da znaš dosta stvari i da si prvi kad treba pljuvati pa bilo šta, a ne znam da si kad nešto pohvalio. Ili možda da doneseš pare za pojačanja?ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑20 maj 2022, 11:40treba prvo krenuti od u-21 igraca, da tu ne zaostajemo
nama je crno na bijelo obecano 10 najboljih igraca u PL 2022.godine. Pred nama je zadnji prelazni rok u 2022 i ja ocekujem da se obecanja ispune. Kako su nas zadnji put iz rukovodstva kluba napali da nemamo pravo da ih nazivamo lazovima i lopovima (i slazem se s tim,svako svoj obraz brani), tako i ja ne dam da mi nesto obecaju pa slazu. I zato kazem ima jos vremena, manje foruma, vise se zadajte oko tih 10 igraca. Ili je uredu kad vi lazete nas, a mi ne mozemo lagat? nije fino tako.
I jest, Amir Meskovic kad malo bolje razmislim tad je i krenulo naopako. A novi si ti na forumu i u prici oko Slobode da bi diskutovao sa mnom o tome kad sam ja hvalio i kudio, pratio Slobodu i finansijski pomagao. Daleko je bila 2007. ili 2008.i kad smo poceli da pisemo ovdje, pa dva finala kupa za redom, daleko ste vi svi jos to da ostvarite , sta smo mi ostvarili i to sa 6000 KM MJESECNO do opstine. Vi mjesecno imate vise nego mi godisnje i hocete da ispadnete iz lige i nasli nekom pricat kako se vodi klub
Na kraju nazalost sve ispadne onako kako kazem, predugo sam ja tu da ne skontam jel neko supalj il nije kad vodi klub.
-
- Kontakt:
Ima razlike između "dovesti ćemo" i "moći ćemo dovesti". Uz to, ova uprava je jedina koja uzima licence na prvostepenim, koja je dovela Legeu kao sponzora, koja radi i na marketingu, koja "reže" dugove itd itd. Ne kažem da ne može bolje, ali previše je ovo da bi se pljuvali, objektivno. Treba kritikovati neke stvari ali treba nekad i podržati.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑20 maj 2022, 13:56o cemu pricas ti?simonknows je napisao/la: ↑20 maj 2022, 13:11De dođi nam ti pa pokaži kako se vodi klub, vidim da znaš dosta stvari i da si prvi kad treba pljuvati pa bilo šta, a ne znam da si kad nešto pohvalio. Ili možda da doneseš pare za pojačanja?ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑20 maj 2022, 11:40treba prvo krenuti od u-21 igraca, da tu ne zaostajemo
nama je crno na bijelo obecano 10 najboljih igraca u PL 2022.godine. Pred nama je zadnji prelazni rok u 2022 i ja ocekujem da se obecanja ispune. Kako su nas zadnji put iz rukovodstva kluba napali da nemamo pravo da ih nazivamo lazovima i lopovima (i slazem se s tim,svako svoj obraz brani), tako i ja ne dam da mi nesto obecaju pa slazu. I zato kazem ima jos vremena, manje foruma, vise se zadajte oko tih 10 igraca. Ili je uredu kad vi lazete nas, a mi ne mozemo lagat? nije fino tako.
I jest, Amir Meskovic kad malo bolje razmislim tad je i krenulo naopako. A novi si ti na forumu i u prici oko Slobode da bi diskutovao sa mnom o tome kad sam ja hvalio i kudio, pratio Slobodu i finansijski pomagao. Daleko je bila 2007. ili 2008.i kad smo poceli da pisemo ovdje, pa dva finala kupa za redom, daleko ste vi svi jos to da ostvarite , sta smo mi ostvarili i to sa 6000 KM MJESECNO do opstine. Vi mjesecno imate vise nego mi godisnje i hocete da ispadnete iz lige i nasli nekom pricat kako se vodi klub
Na kraju nazalost sve ispadne onako kako kazem, predugo sam ja tu da ne skontam jel neko supalj il nije kad vodi klub.
I dobro si, ne pratim dugo forum, zato i ne kažem nikome sa foruma ništa lično, da nije slobodaš, da ne prati klub, da ne voli klub ili bilo šta slično, jer kao što rekoh, ne pratim ovo dugo.
Opet, svako od nas ima svoje mišljenje i to je sasvim u redu.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ja nikom nisam rekao nemoj ic, nemoj podrzavat, pomagati klub. Nek svako radi sta misli da treba i kako misli da treba. Od mene je dosta. Ima ljudi koji znajusimonknows je napisao/la: ↑20 maj 2022, 14:31
Ima razlike između "dovesti ćemo" i "moći ćemo dovesti". Uz to, ova uprava je jedina koja uzima licence na prvostepenim, koja je dovela Legeu kao sponzora, koja radi i na marketingu, koja "reže" dugove itd itd. Ne kažem da ne može bolje, ali previše je ovo da bi se pljuvali, objektivno. Treba kritikovati neke stvari ali treba nekad i podržati.
I dobro si, ne pratim dugo forum, zato i ne kažem nikome sa foruma ništa lično, da nije slobodaš, da ne prati klub, da ne voli klub ili bilo šta slično, jer kao što rekoh, ne pratim ovo dugo.
Opet, svako od nas ima svoje mišljenje i to je sasvim u redu.![]()
samo cu rec jednu stvar i zakljucit za sva vremena na te teme.
Dva najgora predsjednika u posljeratnoj historiji Slobode su Salih Sabovic i Azmir Husic (3 finala kupa, drugo i trece mjesto). to dovoljno govori o nama i zasto smo tu gdje jesmo.
A jedina poveznica njih 2 je da nisu bili u tom momentu politicki podobni. ja kao neko ko gleda da se iskljuci iz direktne politike koliko god moze se jezim od te situacije "nasi i njihovi" koja je i unistila ovaj grad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.