HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Mara produzuje ugovor, a s Lazom se raskida..
Dujković(Vasilj)
Brković(Odak) - Radeljić(Graovac) , Aničić , Stojkić
Simeunović(Muminović) - Miličević(Savić) , Đurić(Šćepanović) , Kantar
Crnov (Pehar)
Popović(Bekić)
Ovo je tih nekih 19 igrača za koje mislim da će karačić najviše koristiti . Dok se Kantar nevrati igrat će Crnov umjesto njega , a na njegovo mjesto će Đurić , pa će Muminović igrati sredinu uz Savića .
Brković(Odak) - Radeljić(Graovac) , Aničić , Stojkić
Simeunović(Muminović) - Miličević(Savić) , Đurić(Šćepanović) , Kantar
Crnov (Pehar)
Popović(Bekić)
Ovo je tih nekih 19 igrača za koje mislim da će karačić najviše koristiti . Dok se Kantar nevrati igrat će Crnov umjesto njega , a na njegovo mjesto će Đurić , pa će Muminović igrati sredinu uz Savića .
Drago mi je vidjeti u ovom izvjestaju da je Zrinjski dominirao
sad treba odigrati jednu finu utakmicu za gledaoce i spremiti se za drugo pretkolo 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Eh odlicno, htio sam snimak da pogledam ali i ovo je dobro. Igra fino Zrinjski izgleda, samo vam nedostaje zavrsnica kao i namaJericho je napisao/la:[youtube][/youtube]
malo duži video sa Andore

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Da vam je ludi zemunac dali bi im 7-8 komada garant!!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hoce li se vracati on uopste?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
-
- Kontakt:
To je sve što vi pamtite od 1945 do 1990. Postojao je svijet i prije toga postoji i poslije samo što vas u toj priči nema.moRAja je napisao/la:Ja sam zainteresovan ako je prijeratni. Po mogucnosti sezona 86/87. Veliki sam fan te generacije i te kolekcijebh_navijac je napisao/la:Prodajem dres Zrinjskog dugih rukava u vise neg odlicnom stanju .. vrlo jeftinone navijam za Zrinjski a dobio od jednog igraca , tako da bih prodao nekome od vasih navijača vrlo jeftino ... ko zeli nek se javi na pm
Ostaje vam samo da šupljačite i da se prisjećate tih režimskih 20-tak godina, da vam ne bi tada toga ne bi se imali danas čega ni sjećati.
Što je istina u vezi Arežine 

Suspendovan, papire moze podići ako uplati pozamasnu svotu jer ima ugovor jos pune tri godine.brzi je napisao/la:Što je istina u vezi Arežine
Ako ne rezbistri glavu proći če kao i napadač Vuković koji je isto tako probao nesto na brzaka pa popio suspenziju i raskid ugovora sa obestećenjem od točno milion eura. Momku su bile preostale jos dvije godine ugovorač
Epilog dotični koliko znam se oprostio od profesionalnog nogometa u 28 godini. Sve je ovo bilo moguće jer je klub predočio mjerodavne papire u svezi isplata plata i ugovornih obveza.
Malom Arezini sve je isplaćeno na vrijeme imaju dokazi i pred njim je odluka, zeli li praktično se oprostiti od nogometa ili mozda se opameti.
Tako i treba bravo za taj potez.miki651 je napisao/la:Suspendovan, papire moze podići ako uplati pozamasnu svotu jer ima ugovor jos pune tri godine.brzi je napisao/la:Što je istina u vezi Arežine
Ako ne rezbistri glavu proći če kao i napadač Vuković koji je isto tako probao nesto na brzaka pa popio suspenziju i raskid ugovora sa obestećenjem od točno milion eura. Momku su bile preostale jos dvije godine ugovorač
Epilog dotični koliko znam se oprostio od profesionalnog nogometa u 28 godini. Sve je ovo bilo moguće jer je klub predočio mjerodavne papire u svezi isplata plata i ugovornih obveza.
Malom Arezini sve je isplaćeno na vrijeme imaju dokazi i pred njim je odluka, zeli li praktično se oprostiti od nogometa ili mozda se opameti.
Danas 2. postava x s Čapljinom igrala u Čapljini 1:1, igrali su Vasilj, Odak, Graovac, Barišić, Čilić, Rozić, Vranjić, Šćepanović, Pehar, Kantar i Bekić, u 2. pol ušli Bandić na gol, Brković, Radeljić, Simeunović i Vlaho koji je asistirao Peharu za izjednačenje pred kraj.
sutra može i minimalna pobjeda , pošto će se izmjeniti sastav dosta a i sa čapljinom smo samo 1:1 igrali ... 

-
- Kontakt:
Izgleda da se bivši napadački tandem Travnika Popović -Simeunović veoma dobro uklopio.Nebojša Popović je bio kako se vidi i igrač utakmice u Andori.Radi se inače o dva velika potencijala za naše uslove.Popović je i bivši U-19 reprezentativac Hrvatske i Zrinjski je mozda i napravio propust što ga nije doveo prije sezonu i po kada su bili ozbiljni pregovori oko njega.Ovaj mali Simeunović ima ono nešto specifično u igri brz je s loptom ,nezgodan do bola i prošlu sezonu je odlično odigrao što su i ljubitelji nogometa vidjeli u Mostaru na utakmici s Travnikom.Sa srećom momcima i nadam se da će nastaviti sa dobrim igrama.
Zrinjevci sretno i vama danas da nas obradujete visokom pobjedom.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
bit će razočaravajuća posjeta predosjećamCroUltras je napisao/la:Ima li još karata za večeras...

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Da li vas BHT prenosi veceras? Hvala
Bit ce u 21:00h snimka utakmice.DzoleZeljo je napisao/la:Da li vas BHT prenosi veceras? Hvala
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Dakle, nece biti nikakvog direkntog prenosa?Damian je napisao/la:Bit ce u 21:00h snimka utakmice.DzoleZeljo je napisao/la:Da li vas BHT prenosi veceras? Hvala
NE-MADzoleZeljo je napisao/la:Dakle, nece biti nikakvog direkntog prenosa?Damian je napisao/la:Bit ce u 21:00h snimka utakmice.DzoleZeljo je napisao/la:Da li vas BHT prenosi veceras? Hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.