Da, da dobio je aplauz.. poz iz BNvulkan je napisao/la:a jel se meni ucinilo ili je adilovic dobio aplauz objektivne bjeljinske publike

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Da, da dobio je aplauz.. poz iz BNvulkan je napisao/la:a jel se meni ucinilo ili je adilovic dobio aplauz objektivne bjeljinske publike
zbog koga korigovat? cijene iste svaki put tako da nema potrebe za korigovanjem...nije vise cijena razlog ne dolaska...blueheart je napisao/la:odlicno, ne moze bolje u ovom trenutku.... vrlo vazna pobjeda, samo se nadam da ce protiv celika biti makar 2 miljehehe bem ti vise i 2-3 milje al et stas sad ko dodje dodje... ak bude na tv bice slaba posjeta ali mislim da bi klub tada trebao-morao izaci s nekim jeftinijim cijenama... a i inace bi se trebale malo korigovati cijene u zavisnosti ko dolazi... al et valjda ce i to doci na red
dino lj je napisao/la:E ljudi dragi do danas nisam znao da ako sa nekom ekipom odigramo nerjeseno na Grbavici obavezno moramo izgubiti kada joj gostujemo,te zakone pojedine komsije donose na njihovoj temi(sad mi je tek jasno sto su komsije izgubile u Zenici iako su vodili,postuju ljudi to pravilo),Radnik nam uzeo bod na praznoj Grbavici i mi smo morali izgubiti,koja smo mi bezobrazna stoka pa ne uvazavamo njihova pravila.Volio bi da nam objasne kako su nam djeca iz Zrinjskog uzela bod a mi ih nekoliko dana prije razvalismo u Mostaru u njihovoj najbitnijoj utakmici cijele sezone.E svakakvih ljudi Allahu dragi.
Ja se prvi nikad ne bih bacio u ono blato. Za ostale ne znam.HZ_ilidzaa je napisao/la:Komšije znate da nisam neki provokator,s vremena na vrijeme katkad pecnem ovdje, ali onaj gol Hodzica da **** rak raka 101% forumaša bi odbranilo.
A šta tek reći za Hadžićev gol (ne znam tačno protiv koga, danas na Tv-u vidio, uglavnom na Koševu se igralo), pa lopta bukvalno kao na ponovljenom snimku ušetala u gol, a golman stoji i gleda (valjda mu se mrsko baciti) ??HZ_ilidzaa je napisao/la:Komšije znate da nisam neki provokator,s vremena na vrijeme katkad pecnem ovdje, ali onaj gol Hodzica da **** rak raka 101% forumaša bi odbranilo.
ma nece to ŠEF ni dopustiti. Mene bi sada bilo strah i izbaciti nekog iz ove danasnje ekipe kako su strasno odigrali. Tomic odlican i mislim da nije nista losiji od Svrake.Benjo dobro odigrao , najbolja njegova utakmica u poslijednje vrijeme. Ara je ogroman potencijal i stvarno je steta sto vec vise nije nas igrac (rano smo ga pustili), stvarno svi su odlicno odigrali.Sada uopste ne sumnjam u titulu, a ne znam ni zasto sam sumnjao jer na klupi imamo nevjerovatnog AmaraRikardo je napisao/la:Sa Celikom oprezno da se ne ponovi Zrinjski.
Vi ćete sutra zijanit od Leotara, i to smo naručili u paketu...HZ_ilidzaa je napisao/la:Komšije znate da nisam neki provokator,s vremena na vrijeme katkad pecnem ovdje, ali onaj gol Hodzica da **** rak raka 101% forumaša bi odbranilo.
Hvala ti sto si nam oci otvorio,uvjerio si nas argumentovo si svoje izlaganje svaka cast momcino.Kupili smo utakmicu kao i svaku do sad,moze nam se **** ga ipak smo mi ZELJEZNICAR.Vi pratite i Zelju i kujte teorije zavjere dok se u nasim vitrinama gomilaju pehari.Tuga i sujeta vam je pregolema pitari,naviknite se biti drugi i to vam je uspjeh u odnosu kakav mentalitet imate,fuj!HZ_ilidzaa je napisao/la:Komšije znate da nisam neki provokator,s vremena na vrijeme katkad pecnem ovdje, ali onaj gol Hodzica da **** rak raka 101% forumaša bi odbranilo.
Smanji dozivljajthemaniaks je napisao/la:Hvala ti sto si nam oci otvorio,uvjerio si nas argumentovo si svoje izlaganje svaka cast momcino.Kupili smo utakmicu kao i svaku do sad,moze nam se **** ga ipak smo mi ZELJEZNICAR.Vi pratite i Zelju i kujte teorije zavjere dok se u nasim vitrinama gomilaju pehari.Tuga i sujeta vam je pregolema pitari,naviknite se biti drugi i to vam je uspjeh u odnosu kakav mentalitet imate,fuj!HZ_ilidzaa je napisao/la:Komšije znate da nisam neki provokator,s vremena na vrijeme katkad pecnem ovdje, ali onaj gol Hodzica da **** rak raka 101% forumaša bi odbranilo.
" onclick="window.open(this.href);return false;Amauri je napisao/la:A šta tek reći za Hadžićev gol (ne znam tačno protiv koga, danas na Tv-u vidio, uglavnom na Koševu se igralo), pa lopta bukvalno kao na ponovljenom snimku ušetala u gol, a golman stoji i gleda (valjda mu se mrsko baciti) ??HZ_ilidzaa je napisao/la:Komšije znate da nisam neki provokator,s vremena na vrijeme katkad pecnem ovdje, ali onaj gol Hodzica da **** rak raka 101% forumaša bi odbranilo.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, dencho, TOMCRAFT, WeekendOffender i 137 gostiju.