FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

IB2000
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la IB2000 » 13 apr 2013, 20:24

vulkan je napisao/la:a jel se meni ucinilo ili je adilovic dobio aplauz objektivne bjeljinske publike :D
Da, da dobio je aplauz.. poz iz BN :)

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 13 apr 2013, 20:24

blueheart je napisao/la:odlicno, ne moze bolje u ovom trenutku.... vrlo vazna pobjeda, samo se nadam da ce protiv celika biti makar 2 milje :) hehe bem ti vise i 2-3 milje al et stas sad ko dodje dodje... ak bude na tv bice slaba posjeta ali mislim da bi klub tada trebao-morao izaci s nekim jeftinijim cijenama... a i inace bi se trebale malo korigovati cijene u zavisnosti ko dolazi... al et valjda ce i to doci na red
zbog koga korigovat? cijene iste svaki put tako da nema potrebe za korigovanjem...nije vise cijena razlog ne dolaska...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 13 apr 2013, 20:27

BRAVO plavi ! Kao što sam pisao na forumu prije par dana, bio sam možda i previše optimističan, ali vjerovao sam u svog Želju. Znao sam da kojih god 11 izađe na teren u Bijeljini da će dati 110 posto od sebe i da će izgarati do zadnjeg atoma snage, prvo za Zolu - a drugo za dušmane koji su previše loših stvari ovih dana izgovorili i napisali. Ti dušmani su dizali Radnik kao da su Barcelona, isto kao što je onaj pokušaj od "komentatora" danas radio. Igra šampionska, raspoloženje u ekipi u najtežim trenucima odlično tako i treba, Manijacima kapa do poda. Mali Ara ima sve što jedan napadač treba da ima, primanje lopte, pa onaj potez kojim je sebi bukvalno asistirao i sjajan gol. Ara svaka čast za gol i asistenciju. Adilović mangupski odigrao, dao gol i asistirao, prije asistencije dribling na nivou. E.Čolić proradio konačno, nadam se da na ovom neće stati. Ne znam više šta da pišem, emocije su jače od mene, proradio i onaj naš inat, sreća, ma sve se skupilo. Titula je naša sigurno! BRAVO još jednom!
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 13 apr 2013, 20:27

E ljudi dragi do danas nisam znao da ako sa nekom ekipom odigramo nerjeseno na Grbavici obavezno moramo izgubiti kada joj gostujemo,te zakone pojedine komsije donose na njihovoj temi(sad mi je tek jasno sto su komsije izgubile u Zenici iako su vodili,postuju ljudi to pravilo),Radnik nam uzeo bod na praznoj Grbavici i mi smo morali izgubiti,koja smo mi bezobrazna stoka pa ne uvazavamo njihova pravila.Volio bi da nam objasne kako su nam djeca iz Zrinjskog uzela bod a mi ih nekoliko dana prije razvalismo u Mostaru u njihovoj najbitnijoj utakmici cijele sezone.E svakakvih ljudi Allahu dragi.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 13 apr 2013, 20:28

dino lj je napisao/la:E ljudi dragi do danas nisam znao da ako sa nekom ekipom odigramo nerjeseno na Grbavici obavezno moramo izgubiti kada joj gostujemo,te zakone pojedine komsije donose na njihovoj temi(sad mi je tek jasno sto su komsije izgubile u Zenici iako su vodili,postuju ljudi to pravilo),Radnik nam uzeo bod na praznoj Grbavici i mi smo morali izgubiti,koja smo mi bezobrazna stoka pa ne uvazavamo njihova pravila.Volio bi da nam objasne kako su nam djeca iz Zrinjskog uzela bod a mi ih nekoliko dana prije razvalismo u Mostaru u njihovoj najbitnijoj utakmici cijele sezone.E svakakvih ljudi Allahu dragi.

to su divovi
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 13 apr 2013, 20:30

Da hoce ovaj ganac odozgo doci leg'o bi nam jedan garo u ekipi, svi znamo da nam oni uvijek dobro dodju :mrgreen: Nyema, Dialiba onda onaj garo iz kenije sto je stopera igr'o Amanaka bijase...

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 13 apr 2013, 20:32

Ljudi manijaci moji srce mi ko piramida :D

Prestanite se obazirat na pitare ,uzivajmo ;) ko jos njih uzima za ozbiljno ;)

i da ne dizimo euforiju jos nista nije gotovo ima se dosta igrati...vidjeli ste kkao se za 1 dan sve preokrenulo
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 13 apr 2013, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 13 apr 2013, 20:33

Sa Celikom oprezno da se ne ponovi Zrinjski.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 13 apr 2013, 20:47

Komšije znate da nisam neki provokator,s vremena na vrijeme katkad pecnem ovdje :mrgreen: , ali onaj gol Hodzica da **** rak raka 101% forumaša bi odbranilo.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 13 apr 2013, 20:48

HZ_ilidzaa je napisao/la:Komšije znate da nisam neki provokator,s vremena na vrijeme katkad pecnem ovdje :mrgreen: , ali onaj gol Hodzica da **** rak raka 101% forumaša bi odbranilo.
Ja se prvi nikad ne bih bacio u ono blato. Za ostale ne znam.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 apr 2013, 20:52

Ne bih ni ja, pogotovo kad mi je Ivica platio milion dolara da primim 3 gola. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 13 apr 2013, 20:52

HZ_ilidzaa je napisao/la:Komšije znate da nisam neki provokator,s vremena na vrijeme katkad pecnem ovdje :mrgreen: , ali onaj gol Hodzica da **** rak raka 101% forumaša bi odbranilo.
A šta tek reći za Hadžićev gol (ne znam tačno protiv koga, danas na Tv-u vidio, uglavnom na Koševu se igralo), pa lopta bukvalno kao na ponovljenom snimku ušetala u gol, a golman stoji i gleda (valjda mu se mrsko baciti) ??

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 13 apr 2013, 20:54

Kako im ba ne dosadi više izmišljat ove teorije zavjere. Majke mi postaje bolesno.....
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 13 apr 2013, 20:54

Rikardo je napisao/la:Sa Celikom oprezno da se ne ponovi Zrinjski.
ma nece to ŠEF ni dopustiti. Mene bi sada bilo strah i izbaciti nekog iz ove danasnje ekipe kako su strasno odigrali. Tomic odlican i mislim da nije nista losiji od Svrake.Benjo dobro odigrao , najbolja njegova utakmica u poslijednje vrijeme. Ara je ogroman potencijal i stvarno je steta sto vec vise nije nas igrac (rano smo ga pustili), stvarno svi su odlicno odigrali.Sada uopste ne sumnjam u titulu, a ne znam ni zasto sam sumnjao jer na klupi imamo nevjerovatnog Amara :D koji bi se , vjerujem , i sa juniorskom ekipom borio za sami vrh ove lige.Stanic nam je otkrovljenje ove sezone, odlicno igra cijelu sezonu i to na 3-4 razlicite pozicije i stvarno se bori, i zasluzio je kapitensku traku, koju je nosio u zadnje 2 utakmice.
Ako protiv celika ne bude barem 6 hiljada ljudi u Dolini- BRUKA.Ovi momci nisu zasluzili tako mizerne posjete.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 13 apr 2013, 20:55

Danas im legendi kluba rođendan, umjesto da o tome pišu na svojoj temi, oni se bakću sa Željom - ali šta ćeš komplex je čudo! 7 godina posta (be continued) ;)

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 13 apr 2013, 20:59

Vi ćete sutra zijanit od Leotara, i to smo naručili u paketu...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 13 apr 2013, 21:00

Hvala ti sto si nam oci otvorio,uvjerio si nas argumentovo si svoje izlaganje svaka cast momcino.Kupili smo utakmicu kao i svaku do sad,moze nam se **** ga ipak smo mi ZELJEZNICAR.Vi pratite i Zelju i kujte teorije zavjere dok se u nasim vitrinama gomilaju pehari.Tuga i sujeta vam je pregolema pitari,naviknite se biti drugi i to vam je uspjeh u odnosu kakav mentalitet imate,fuj!
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 13 apr 2013, 21:02

themaniaks je napisao/la:
Hvala ti sto si nam oci otvorio,uvjerio si nas argumentovo si svoje izlaganje svaka cast momcino.Kupili smo utakmicu kao i svaku do sad,moze nam se **** ga ipak smo mi ZELJEZNICAR.Vi pratite i Zelju i kujte teorije zavjere dok se u nasim vitrinama gomilaju pehari.Tuga i sujeta vam je pregolema pitari,naviknite se biti drugi i to vam je uspjeh u odnosu kakav mentalitet imate,fuj!
Smanji dozivljaj :roll:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 13 apr 2013, 21:02

[youtube][/youtube]

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 13 apr 2013, 21:04

Amauri je napisao/la:
A šta tek reći za Hadžićev gol (ne znam tačno protiv koga, danas na Tv-u vidio, uglavnom na Koševu se igralo), pa lopta bukvalno kao na ponovljenom snimku ušetala u gol, a golman stoji i gleda (valjda mu se mrsko baciti) ??
" onclick="window.open(this.href);return false;

Haha,svaki put iznova oplačem
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, dencho, TOMCRAFT, WeekendOffender i 137 gostiju.