dobio je aplauz! koliko sam upratio, vrlo lijepa i sportska atmosfera u bijeljini!vulkan je napisao/la:a jel se meni ucinilo ili je adilovic dobio aplauz objektivne bjeljinske publike
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sasa Kajkut pitarima tabut!
ma nalozila se raja pravo, mislim da ce biti vise od 5 000, jos celik, stari rival. Nije odavno bilo raje na Grbavici, a mi blentavi vise volimo doci kad je najteze, nego kad je sve dobro.voltron30 je napisao/la:Čestitke igračima. Ovo je pobjeda vrijedna titule. Ko ima slobodno popodne a željan je smijeha i komedije, preporučujem određene menzis stranice, ima komentara za upišat' se.
Sada odmor 7 dana, pa Čelik. Idući vikend očekujem samo dvije stvari, bar 5000 navijača i žestok ulazak u utakmicu, da sameljemo Čelik već u 1. poluvremenu. Zrinjski nam se definitivno više ne smije ponoviti, jer 100% sam ubijeđen da se iduće kolo rješava prvenstvo.
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---
Vrlo važna tri boda
Trinaestka sretan dan, ovo mi je jedan od ljepsih rođendana
Trinaestka sretan dan, ovo mi je jedan od ljepsih rođendana

KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

Nego da li je Čelik u subotu ili nedelju, čitam na ss.ba stoji da je 21.4. (nedelja)
Sada bi bilo idealno nafurati raju i dići cijeli grad na noge kao kada smo nastavljali niz nakon zimske pauze prošle sezone protiv travnika, kada je Grbavica bila zavidno ispunjena. Treba svak da da svoj max, popričati s nekim od momaka iz udruženja pa printati i lijepiti papire, plakate, stikere po cijelom gradu, a možda se i opet organizuje onaj bus, ko će znati

[youtube][/youtube]
Il club piu titolato al mondo!
jatvo mimaSarajlijaTM je napisao/la:vistagaustauabelos je napisao/la:Ispravka Iviceadilbeg je napisao/la:ovo nije normalno sta radimo za sve ti hvala amare
Danas ću proslavit najljepši rođendan koji mi je tek sutra
haha
Ali počelo je fino, fino će i završit. Volim te Željo !
" onclick="window.open(this.href);return false;

Ali počelo je fino, fino će i završit. Volim te Željo !
" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
nista vi o tome da se docekaju momci ispred stadiona... ccc
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
odlicno, ne moze bolje u ovom trenutku.... vrlo vazna pobjeda, samo se nadam da ce protiv celika biti makar 2 milje
hehe bem ti vise i 2-3 milje al et stas sad ko dodje dodje... ak bude na tv bice slaba posjeta ali mislim da bi klub tada trebao-morao izaci s nekim jeftinijim cijenama... a i inace bi se trebale malo korigovati cijene u zavisnosti ko dolazi... al et valjda ce i to doci na red

- Crni gavran
- Kontakt:
@Buu, evo da cestitam Zelji, da ne kazes kako nikada ne cestitam
. Ma Sarajevo nije ni zasluzilo titulu sa onakvim igrama u gostima. Svaka cast Zelji, nema govora. A price o tim nekim kupovinama su totalno smijesne po meni

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Dino je najjači

greška ! maleni kao utješnu nagradu dobivaju minimalan poraz na Grbavici od šampionaBuu je napisao/la:kao utjesnu nagradu mozete sampiona za kitu povuci

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Dugo godina navijam za Želju ali ovakve 3 tekme u 7 dana ne pamtim. Sjećam se zubandana, sjećam se i videotona. tačnije starog koji je bio toliko ljut i sjeban da nisam smio danima pisnuti, new castla i malage koja nas je jedva i uz veliku pomoć sudija spriječila da upadnemo u kup UEFA ali se ne sjećam da sam u 7 dana doživio onakvu pobjedu u Lukavici pa da sam 4 dana kasnije plakao ko malo dijete nakon zoline povrede i onda opet 3 dana kasnije ovakva pobjeda. Nakon drugog gola sam bacio topovski udar, odbio mi se i rokno na balkonu 
Željo me opet podsjeća šta su to emocije, hvala vam momci, hvala ti Amare!!! Nadam se punoj grbavici iduće kolo, moramo svi raditi na tome!
I veliki plus za Bijeljinu, djeluje pitomo za razliku od velike većine gradova u BiH.

Željo me opet podsjeća šta su to emocije, hvala vam momci, hvala ti Amare!!! Nadam se punoj grbavici iduće kolo, moramo svi raditi na tome!
I veliki plus za Bijeljinu, djeluje pitomo za razliku od velike većine gradova u BiH.
- zeljo4life
- Kontakt:
sta bi sa Stajicem i Mesanovicem?Crni gavran je napisao/la:@Buu, evo da cestitam Zelji, da ne kazes kako nikada ne cestitam. Ma Sarajevo nije ni zasluzilo titulu sa onakvim igrama u gostima. Svaka cast Zelji, nema govora. A price o tim nekim kupovinama su totalno smijesne po meni
Amare hvala ti...
hvala na cestitkama , ima li vam ko povrijedjen ili suspendovan za iduce kolo ? kajkut ?Crni gavran je napisao/la:@Buu, evo da cestitam Zelji, da ne kazes kako nikada ne cestitam. Ma Sarajevo nije ni zasluzilo titulu sa onakvim igrama u gostima. Svaka cast Zelji, nema govora. A price o tim nekim kupovinama su totalno smijesne po meni

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Adilovic : "Biti SAMPION znaci: Izaci na teren kad je najteze i pobjediti...
" 

Tomić i Hodžić najbolji danas 
Ovo je važna pobjeda, jer smo bili potpuno desetkovani (bez Zole, Kvesića, Svrake, Jamaka, Vasilića, Brkovića, Bekrića, Bogičevića i Selimovića)....sa drugima timom smo ih mlatnuli i pokazali karakter.
Protiv Čelika se vracaju Svraka i Jamak...opet cemo biti desetkovani, ali jbg mora se igrati, druge nema.

Ovo je važna pobjeda, jer smo bili potpuno desetkovani (bez Zole, Kvesića, Svrake, Jamaka, Vasilića, Brkovića, Bekrića, Bogičevića i Selimovića)....sa drugima timom smo ih mlatnuli i pokazali karakter.
Protiv Čelika se vracaju Svraka i Jamak...opet cemo biti desetkovani, ali jbg mora se igrati, druge nema.
- Crni gavran
- Kontakt:
@Zztop10 i @Zeljo4life, nemam jos pravih informacija o tome, vidjecemo 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
-
- Kontakt:
Nama opet dupla , a pitarima kruta
Limvo te LJOŽE

Limvo te LJOŽE
Što se ismijah maloprije, nakav mi se crnac iz Ghane javio i kaže hoće da igra za Želju.
Poslao sam ga na offiicijalnu stranicu, EVO POJAČANJA

Izbrisao sam detalje, da ovo nebi otišlo dalje od foruma.

Poslao sam ga na offiicijalnu stranicu, EVO POJAČANJA

Izbrisao sam detalje, da ovo nebi otišlo dalje od foruma.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
IDEMO LI NA TU GRBAVICU STO ME IGNORISU SVI... CCC
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Do neki dan si bio uvjeren da gov.nari uzimaju tituluCrni gavran je napisao/la:@Buu, evo da cestitam Zelji, da ne kazes kako nikada ne cestitam. Ma Sarajevo nije ni zasluzilo titulu sa onakvim igrama u gostima. Svaka cast Zelji, nema govora. A price o tim nekim kupovinama su totalno smijesne po meni

NO PYRO NO PARTY