FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SB90
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SB90 » 13 apr 2013, 19:08

vulkan je napisao/la:a jel se meni ucinilo ili je adilovic dobio aplauz objektivne bjeljinske publike :D
dobio je aplauz! koliko sam upratio, vrlo lijepa i sportska atmosfera u bijeljini!
Sasa Kajkut pitarima tabut!

vulkan
Kontakt:

Post Postao/la vulkan » 13 apr 2013, 19:08

voltron30 je napisao/la:Čestitke igračima. Ovo je pobjeda vrijedna titule. Ko ima slobodno popodne a željan je smijeha i komedije, preporučujem određene menzis stranice, ima komentara za upišat' se.

Sada odmor 7 dana, pa Čelik. Idući vikend očekujem samo dvije stvari, bar 5000 navijača i žestok ulazak u utakmicu, da sameljemo Čelik već u 1. poluvremenu. Zrinjski nam se definitivno više ne smije ponoviti, jer 100% sam ubijeđen da se iduće kolo rješava prvenstvo.
ma nalozila se raja pravo, mislim da ce biti vise od 5 000, jos celik, stari rival. Nije odavno bilo raje na Grbavici, a mi blentavi vise volimo doci kad je najteze, nego kad je sve dobro.
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 13 apr 2013, 19:09

Vrlo važna tri boda
Trinaestka sretan dan, ovo mi je jedan od ljepsih rođendana :D
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 13 apr 2013, 19:12

slika

Nego da li je Čelik u subotu ili nedelju, čitam na ss.ba stoji da je 21.4. (nedelja)

Sada bi bilo idealno nafurati raju i dići cijeli grad na noge kao kada smo nastavljali niz nakon zimske pauze prošle sezone protiv travnika, kada je Grbavica bila zavidno ispunjena. Treba svak da da svoj max, popričati s nekim od momaka iz udruženja pa printati i lijepiti papire, plakate, stikere po cijelom gradu, a možda se i opet organizuje onaj bus, ko će znati :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Il club piu titolato al mondo!

abelos
Kontakt:

Post Postao/la abelos » 13 apr 2013, 19:12

SarajlijaTM je napisao/la:
abelos je napisao/la:
adilbeg je napisao/la:ovo nije normalno sta radimo za sve ti hvala amare
Ispravka Ivice
vistagaustau :lol:
jatvo mima

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 13 apr 2013, 19:14

Danas ću proslavit najljepši rođendan koji mi je tek sutra :P haha

Ali počelo je fino, fino će i završit. Volim te Željo !

" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 13 apr 2013, 19:18

nista vi o tome da se docekaju momci ispred stadiona... ccc
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

blueheart
Kontakt:

Post Postao/la blueheart » 13 apr 2013, 19:25

odlicno, ne moze bolje u ovom trenutku.... vrlo vazna pobjeda, samo se nadam da ce protiv celika biti makar 2 milje :) hehe bem ti vise i 2-3 milje al et stas sad ko dodje dodje... ak bude na tv bice slaba posjeta ali mislim da bi klub tada trebao-morao izaci s nekim jeftinijim cijenama... a i inace bi se trebale malo korigovati cijene u zavisnosti ko dolazi... al et valjda ce i to doci na red

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 13 apr 2013, 19:26

@Buu, evo da cestitam Zelji, da ne kazes kako nikada ne cestitam :D . Ma Sarajevo nije ni zasluzilo titulu sa onakvim igrama u gostima. Svaka cast Zelji, nema govora. A price o tim nekim kupovinama su totalno smijesne po meni
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 13 apr 2013, 19:29

Dino je najjači :lol: :lol:
Buu je napisao/la:kao utjesnu nagradu mozete sampiona za kitu povuci
greška ! maleni kao utješnu nagradu dobivaju minimalan poraz na Grbavici od šampiona :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 13 apr 2013, 19:30

Dugo godina navijam za Želju ali ovakve 3 tekme u 7 dana ne pamtim. Sjećam se zubandana, sjećam se i videotona. tačnije starog koji je bio toliko ljut i sjeban da nisam smio danima pisnuti, new castla i malage koja nas je jedva i uz veliku pomoć sudija spriječila da upadnemo u kup UEFA ali se ne sjećam da sam u 7 dana doživio onakvu pobjedu u Lukavici pa da sam 4 dana kasnije plakao ko malo dijete nakon zoline povrede i onda opet 3 dana kasnije ovakva pobjeda. Nakon drugog gola sam bacio topovski udar, odbio mi se i rokno na balkonu :)

Željo me opet podsjeća šta su to emocije, hvala vam momci, hvala ti Amare!!! Nadam se punoj grbavici iduće kolo, moramo svi raditi na tome!
I veliki plus za Bijeljinu, djeluje pitomo za razliku od velike većine gradova u BiH.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 13 apr 2013, 19:30

Crni gavran je napisao/la:@Buu, evo da cestitam Zelji, da ne kazes kako nikada ne cestitam :D . Ma Sarajevo nije ni zasluzilo titulu sa onakvim igrama u gostima. Svaka cast Zelji, nema govora. A price o tim nekim kupovinama su totalno smijesne po meni
sta bi sa Stajicem i Mesanovicem?
Amare hvala ti...

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 13 apr 2013, 19:31

Crni gavran je napisao/la:@Buu, evo da cestitam Zelji, da ne kazes kako nikada ne cestitam :D . Ma Sarajevo nije ni zasluzilo titulu sa onakvim igrama u gostima. Svaka cast Zelji, nema govora. A price o tim nekim kupovinama su totalno smijesne po meni
hvala na cestitkama , ima li vam ko povrijedjen ili suspendovan za iduce kolo ? kajkut ? :mrgreen:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 13 apr 2013, 19:33

Adilovic : "Biti SAMPION znaci: Izaci na teren kad je najteze i pobjediti...:) " ;)

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 13 apr 2013, 19:36

Tomić i Hodžić najbolji danas :!:
Ovo je važna pobjeda, jer smo bili potpuno desetkovani (bez Zole, Kvesića, Svrake, Jamaka, Vasilića, Brkovića, Bekrića, Bogičevića i Selimovića)....sa drugima timom smo ih mlatnuli i pokazali karakter.
Protiv Čelika se vracaju Svraka i Jamak...opet cemo biti desetkovani, ali jbg mora se igrati, druge nema.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 13 apr 2013, 19:39

@Zztop10 i @Zeljo4life, nemam jos pravih informacija o tome, vidjecemo ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 13 apr 2013, 19:40

Nama opet dupla , a pitarima kruta :lol:

Limvo te LJOŽE

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 13 apr 2013, 19:43

Što se ismijah maloprije, nakav mi se crnac iz Ghane javio i kaže hoće da igra za Želju. :?
Poslao sam ga na offiicijalnu stranicu, EVO POJAČANJA
:lol: :lol: :lol:

slika slika

Izbrisao sam detalje, da ovo nebi otišlo dalje od foruma.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 13 apr 2013, 19:52

IDEMO LI NA TU GRBAVICU STO ME IGNORISU SVI... CCC
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 13 apr 2013, 19:53

Do neki dan si bio uvjeren da gov.nari uzimaju titulu :D Hvala na cestitkama
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t i 51 gost.