imam ga ja s drotmundom i nišikorijem na drugomKingJamesMVP je napisao/la:Trebali ste igrat Shapovalova
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
100% sportski i krajnje opušten potpis.
Pa je.benog Larkina u odbrani čuva Teodosić i ovaj samo 1 poena u 1/4. Ma nek ide sve u ku.rac.
Princezis 10 u prvoj četvrtini i ostat će u underu 
Ipak zabi dva slobodna

Ipak zabi dva slobodna

Zadnja izmjena: Steph, dana/u 17 mar 2017, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
AJDE SMITH
Ako je neko igrao kartone Las Palmas kao ja da znate da su dva žuta bila u prvom.
Nadam se da dolaze još tri u drugom.

Igrali smo oba dajuarelinho je napisao/la:Ako je neko igrao kartone Las Palmas kao ja da znate da su dva žuta bila u prvom.Nadam se da dolaze još tri u drugom.

I Emmen 4+

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Džaba mi kad sam igrao Almere dvicueedo je napisao/la:imam ga ja s drotmundom i nišikorijem na drugomKingJamesMVP je napisao/la:Trebali ste igrat Shapovalova
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Kolega tiket mi se otvorio odlično. Da samo hoće Larkin doći over.Steph je napisao/la:Igrali smo oba dajuarelinho je napisao/la:Ako je neko igrao kartone Las Palmas kao ja da znate da su dva žuta bila u prvom.Nadam se da dolaze još tri u drugom.
![]()
I Emmen 4+![]()

quote="kiki26"]Omic 5.5+
Fogg 9.5+
Green 10.,5+
Micov12.5+
Bh play kladionica ulog cener (dva po 5)
[/quote]
jel ko ispratio drugovi moji
Fogg 9.5+
Green 10.,5+
Micov12.5+
Bh play kladionica ulog cener (dva po 5)

jel ko ispratio drugovi moji
- Evolution87
- Kontakt:

vala ako ovdje ne dodje makar 3+ ja ne znam gdje ce, a i fina kvota, 1.7

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Treba još Omic za JOJU dao je 5 za poluvrijeme ,al ima problem s licnim evo na sportklubu 3 se gleda i navlači
Moraju i oni počet golove davat svake sedmice stanu na 2 gola pa ove valjda ocepe večeras i ja ih imam u kombinacijamaEvolution87 je napisao/la:
vala ako ovdje ne dodje makar 3+ ja ne znam gdje ce, a i fina kvota, 1.7

Cekam ih i ja ali ocito nistaWilly je napisao/la:Hajde Emmen 3+.

Prodje JOJAAAA TAKOOOOOOO JE
ALENE OMICUUUUUU

ALENE OMICUUUUUU

u jbt sunce i holandjane. Nikad vecu stimacinu od utakmice nisam gledo ko na ovoj glupoj utakmici izmedju dordechta i venloa. Pa ono je veca stimacina i od tekme barca vs psg.
Znaci venlo prvi i unistavaju sve redom i kod kuce i u gostima. Dordeicht se bori za opstanak u 1-2 boda za ispadanje, nisu nikog dobili 10 tekmi sve sami porazi. Kad je na njihovoj tekmi preko 2 gola neko dao to znaci da ih je protivnik zasigurno unistio jer oni sigurno ne mogu toliko dati.
Venlo ih unistava od prve minute sve sami sutevi, kad odjednom 3 gola u 5 minuta, vodi venlo nekako al cim zabiju ovi izjednace ni iz cega i na poluvremenu izjednaceno 2-2.
Drugo poluvrijeme igraci venloa meljaju loptu nece uopce da sutaju na gol, ovi uzeli loptu u zadnjih par minuta i zabili 3 gola, dva u sudijskoj nadoknadi. Znaci bukvalno likovi imali 5 suteva u okvir gola i pet golova zabili prvoplasiranom a ovi ih nisu htjeli ni napasti strahovali da ne zabiju gol ovakvom qrcu od ekipe, strasno.
Znaci venlo prvi i unistavaju sve redom i kod kuce i u gostima. Dordeicht se bori za opstanak u 1-2 boda za ispadanje, nisu nikog dobili 10 tekmi sve sami porazi. Kad je na njihovoj tekmi preko 2 gola neko dao to znaci da ih je protivnik zasigurno unistio jer oni sigurno ne mogu toliko dati.
Venlo ih unistava od prve minute sve sami sutevi, kad odjednom 3 gola u 5 minuta, vodi venlo nekako al cim zabiju ovi izjednace ni iz cega i na poluvremenu izjednaceno 2-2.
Drugo poluvrijeme igraci venloa meljaju loptu nece uopce da sutaju na gol, ovi uzeli loptu u zadnjih par minuta i zabili 3 gola, dva u sudijskoj nadoknadi. Znaci bukvalno likovi imali 5 suteva u okvir gola i pet golova zabili prvoplasiranom a ovi ih nisu htjeli ni napasti strahovali da ne zabiju gol ovakvom qrcu od ekipe, strasno.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ipak nije bio onaj drugi žuti u prvom. Za 20 minuta trebaju biti tri žuta. Nema šanse da dođe.
koje mrtvilo na ove 3 tekme prve lige -.-
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Jel to prodje buraz listickiki26 je napisao/la:Prodje JOJAAAA TAKOOOOOOO JE
ALENE OMICUUUUUU![]()
![]()
![]()
Evo još jedan karton hahaha
da da da da jojaaaaPrinceofVeresija je napisao/la:Jel to prodje buraz listickiki26 je napisao/la:Prodje JOJAAAA TAKOOOOOOO JE
ALENE OMICUUUUUU![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.