FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
76
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 217

PeppermintSA
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PeppermintSA » 23 sep 2023, 16:50

Samo se kod nas tjeraju igrači jer promaše penal, ili maše priliku. Pa **** sve, jel iko od vas ikad igrao lopte? Igrači se tjeraju onda kada igraju loše, kad se vuku ko skine, a ne kad maše prilike. Ja nisam nikad Avramovskog naročito mirisao, ali najmanji mi je problem što je promašio zicer.

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 23 sep 2023, 16:51

Ma nikakve brige nema.
Koliko smo napredovali vidi se kroz treninge.
Ekipa smo koja moze najvise da napreduje.
Za titulu se uopste ne brinem, a akobogda i kup.

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 23 sep 2023, 16:52

Dok mi Avrama pokusavamo opravdati u medjuvremenu golcina Dala :clap: :D

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 23 sep 2023, 17:02

Dalara opravdava milion koji su potrosili.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 23 sep 2023, 17:05

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
23 sep 2023, 17:02
Dalara opravdava milion koji su potrosili.
samo takva reklama za klub :bih:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 sep 2023, 17:09

Sanchez87hz je napisao/la:
23 sep 2023, 16:52
Dok mi Avrama pokusavamo opravdati u medjuvremenu golcina Dala :clap: :D
Dal je za Avrama svemirski brod. Ali, pojedini ce i dalje traziti milion uzgovora da opravdaju Avrama. I ova prica "desi se i u ligama petice", zasto istu ne upotrebite i za golmana? I te se greske desavaju. Na pauzi, nabiti ga nogom, zajedno sa Vrancicem.

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 23 sep 2023, 17:12

Kakav je ovaj Fejzic iz TZ golman , da smo bar njega doveli :hmmmmm:
04.10.2009 !

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 23 sep 2023, 17:38

scudetto89 je napisao/la:
23 sep 2023, 17:12
Kakav je ovaj Fejzic iz TZ golman , da smo bar njega doveli :hmmmmm:
Doveli smo boljeg ali ovaj project MORA braniti jer tan planira zaraditi na njemu

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 23 sep 2023, 17:51

Gledaj testisa Evandera dođe samo kad FKS ne pobijedi da malo serre

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 23 sep 2023, 17:52

Dal bi zabio umjesto Avrama jučer 😂
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 23 sep 2023, 18:05

Avram je usao u formu i fizicku spremu. Dosta solidne partije pruza. Samo je kod nas problem sto je covjek zicer promasio. Ok losa odluka, mogao je dodati, bolje opucati ali skidati momku glavu zbog toga, sta vam je DEBILI? Nikad nista nauciti, nikad nista istrpiti.
Ne postoji mladi igrac koji je briljirao od pocetka seniorskog fudbala, ovo je PRVA greska Muhameda od dolaska Rozmana, smirite sa pljuvanjem ba.

Za utakmicu. Ko god ovdje dodje da pljuje bilo sta za utakmicu mrtva je negativa i plavo vanago. 100% nema tu konstruktivne kritike nego se jedva ceka da serete, jednostavno.
Onako se MOZE I SMIJE izgubiti utakmica. Borba, igra 80% utakmice na nivou, prilike. Sve! Jednostavno necemo uvijek imati i srece da realizujemo itjt.

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 23 sep 2023, 18:09

E cuj dal bolji od avramovskog :urnebes:
1946-1987

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 23 sep 2023, 18:12

Avram je za Dala Miloš Stojčev u primeu

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 23 sep 2023, 18:17

Jest ovaj Vinko ljigav. Ko je sve nama trener bio
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 23 sep 2023, 18:19

Dal je za Avramovskog Phil Foden glavom i bradom, samo sto jedan zna dodat bez gledanja (protivnicima), a drugom je babo lik kog svi mrze. Mladji, nije povrijedjen proveo 3 od zadnje 4 godine, zabio kljucne golove za nas tim. Ovaj uhljup makedonski nije u zivotu svezao dvije dobre tekme a da bar u jednoj nije bio najgori igrac na terenu

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 23 sep 2023, 18:26

nokee je napisao/la:
23 sep 2023, 18:05
Avram je usao u formu i fizicku spremu. Dosta solidne partije pruza. Samo je kod nas problem sto je covjek zicer promasio. Ok losa odluka, mogao je dodati, bolje opucati ali skidati momku glavu zbog toga, sta vam je DEBILI? Nikad nista nauciti, nikad nista istrpiti.
Ne postoji mladi igrac koji je briljirao od pocetka seniorskog fudbala, ovo je PRVA greska Muhameda od dolaska Rozmana, smirite sa pljuvanjem ba.

Za utakmicu. Ko god ovdje dodje da pljuje bilo sta za utakmicu mrtva je negativa i plavo vanago. 100% nema tu konstruktivne kritike nego se jedva ceka da serete, jednostavno.
Onako se MOZE I SMIJE izgubiti utakmica. Borba, igra 80% utakmice na nivou, prilike. Sve! Jednostavno necemo uvijek imati i srece da realizujemo itjt.
Kakva ba prva greska jel pogrijesio protiv Sloge prvi gol?Ono ja ne bi primio jbt.Jel pogrijesio u Gabeli?Ovo mu je NAJMANJE 3.greska iz koje primamo gol samo u ovi 7 kola,prije da ne spominjem.POJMA NEMA
MOZE LI SE VAMA UTUPITI U GLAVU DA JE LIK
A
M
A
T
E
R
Gurajte ga jos 10 sezona ako hocete zaboli me ali to je na silu i samo klub ispasta.Sta jer je iz akademije treba imati neogranicen kredit?Ko da imamo Ajaxovu akademiju grob ga yebo.Pa znam likove sto su u toj akademiji zabijali 30 golova po sezoni pa sad imaju 20 kila viska i rade po restoranima i kaficima.Gurati nekoga nazor jer je iz nekakve akademije je dusmanluk klubu.To samo kod nas ima "mlad je"
Pa 2 godine brani seniorski fudbal do kad da ga cekamo vise?Sta cekamo?Ovo mu nije prva ovo mu je 21 greska.I ja sam davao podrsku nakon prve i druge greske ali ovo je prevrsilo svaku mjeru.Lik je rang Kanurica mrtvog.Kostao nas je 15 bodova minimum.A na klupi ti sjedi golman koji je svrstan u top 3 HNL
Cuj nemoj mu psovati ma joook daj jos da ih razmazimo i sto vece piqke napravimo.Kad vidim da lik hodati ne zna a poslije utakmice dobija aplauz muka mi bude.Pa ljudi vi uopste ne znate sta je Sarajevo.Nismo mi prosjecan klub koji se bori za sredinu tabele.AKO HOCES DA BUDES U SARAJEVU MORAS BITI PERFEKTAN.I kraj.Ne moze se niko uciti i kaliti ovdje sta vam je.

Samo ga vi branite,tapsite po ramenu i aplauze dajite.A oni samo nek ga guraju pa kad popusimo sve sto se ima popusiti ne krivi Vicu ni nikoga nego onoga ko govori da se nazor guraju igraci.Kakav projekat kluba?Igrat ce onaj ko zasluzi.Taj pojam izbrisati sa ovog pdf
Ja sam budala sto se uopste nerviram
Upravu ste,bravo Saha samo naprijed.Ti ces bit nas Buffon bar do 29.da te sacekamo.Stavljajte ga jos ba slobodno.

Sto se Avrama tice evo nek mi neko napise sta je on to konkretno uradio za 2 godine osim gola na Tusnju.Eto zivo me zanima.Sta li vi vidite u njemu da mi je samo znati.Sta?
Tino Sven Susic 2 i teska ubleha.Ovako su pojedini i Tinu pravdali ovdje.Preslikana prica,ne zna se ko je gori.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 23 sep 2023, 18:36

J*bi ga, greška se desi. Šaha je mlad momak čije vrijeme dolazi i treba ga podržati. Ne treba zaboraviti da smo 3x imali gol šanse i nismo zabili. Da su Avramova, Renanova i Durakovićeva ušle u gol sad ne bi pričali o Šahi. Koliko je on kriv i oni su što nisu zabili i nije uredu da se sve prebacuje na golmana. Glavu gore Šaha, biće bolje!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 23 sep 2023, 18:37

Odlicna utakmica sinoc. Nismo iskoristili svoje prilike, oni jesu i to je to. Sto se Sahinovica tice, mlad je i mislim da ce vremenom biti bolji i sigurniji. Odlicno je odbranio Bagaricu u zadnjoj minuti. Ali, po mom misljenju, tu sigurnost treba sticati na posudbi npr u Igmanu. Mogli smo se dosta puta brze rijesavati lopte, proigravati brze naprijed, nadam se da ce se i to vremenom popraviti.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 23 sep 2023, 18:47

Sro prljate temu mirzinim isprdkom ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 23 sep 2023, 18:56

Joj sad ljepote na Kosevu nece biti tih laznih navijaca rezultata i kad je samo derbi nego ljudi koji vole klub. 3 hiljade ljudi ljepota bar znamo kolko nas je istinskih spremno za ovaj klub i kad je lose i kad je dobro. 😁 Samo naprijed Rozmane zajebi ovu mahalu koja pljuje sve zivo poslije prvog poraza. Šaha glavu gore desava se svi smo bili bijesni ali kad skontamo kakve sanse su fulali nasi napadaci svi su krivi podjednako. Igrajte srcem! Zgazite Zvijezdu

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, keli, laznokrilo, Rodman, supervizor, Venom i 70 gostiju.