FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Fulio je zicer, ispao je amater ovdje i to stoji. Dokle ide ljudska glupost nazivati ga svakakvim imenima i vrijeđati, a do prije sedam dana bio je De Bruyne. Fulio, pa fulio, dešava se svako kolo u svjetskim ligama. Prošlo kolo Čukarići-Zvezda, Ndiaye je promašio gore nego Avram, a platili ga četiri miliona eura. Bože moj, svima se desi.
Avramovski je od dolaska Rožmana jedan od najboljih ma terenu, od razigravanja do borbenosti. Nije fer zbog jednog promašaja momka prozivati, a nakon Zrinjskog pali teški hvalospjevi.
Treba naći mjeru, ne može igrač biti Ronaldinho pet dana, pa onda Melunović pet.
Avramovski je od dolaska Rožmana jedan od najboljih ma terenu, od razigravanja do borbenosti. Nije fer zbog jednog promašaja momka prozivati, a nakon Zrinjskog pali teški hvalospjevi.
Treba naći mjeru, ne može igrač biti Ronaldinho pet dana, pa onda Melunović pet.
Pas prema Renanu još bolja opcija jer je imao bolju poziciju od Hasica iz razloga sto je golman već krenuo u lijevu stranu i uvijek može paradom nekom skinuti šut Hasica. Da je odigrao Renanu, na prazan gol situacija jer je golman na krivoj nozi i nema šanse da može stići okrenuti se a da lopta već nije u golu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 sep 2023, 11:38Kako je hladno mogao odloziti ono minimalnim dodirom samo desno hasicu i da zavrsimo. Ne mozemo propustati ovakve sanse i ocekivati pobjedu, a ne nesto vise..
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Takodjer sto velis, u svakom slucaju mora se ovo kaznjavati. Nema opravdanja.tabba77 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 11:42Pas prema Renanu još bolja opcija jer je imao bolju poziciju od Hasica iz razloga sto je golman već krenuo u lijevu stranu i uvijek može paradom nekom skinuti šut Hasica. Da je odigrao Renanu, na prazan gol situacija jer je golman na krivoj nozi i nema šanse da može stići okrenuti se a da lopta već nije u golu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 sep 2023, 11:38Kako je hladno mogao odloziti ono minimalnim dodirom samo desno hasicu i da zavrsimo. Ne mozemo propustati ovakve sanse i ocekivati pobjedu, a ne nesto vise..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Mozda bi Mario mogao igrati desetku, volio bi ga vidjeti u toj ulozi kod nas.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 10:38Valjda mu nece produziti ugovor jer bi to bila katastrofalna greska,neka svoje majstorluke pokazuje u nekom drugom klubu,beskoristan igra evo vec 2 godine,Dala koliko god da nisam mogao konkretniji 10 puta ovog Messija.
Nemože ni tako prijatelju..."puna podrška Rožmanu..." a onda drvlje i kamnje zbog njegovih odluka.GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 sep 2023, 11:12Ma brate, neka pruži Rogiću šansu, pa onda ćemo pričati da li je bolje ovako ili onako. Momak nije dobio konkretnu šansu, a možda bi se pokazao odlično. Pokazao je u HNL-u svoj kvalitet, bio je među tri najbolja golmana, a to nije mala stvar.napoleon72 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 08:48Bojim se da je i Rogic kao i Viveros, zaostavstina bivseg SSa i igrac kojeg Rozman nikad ne bi doveo. On zeli da mu golman ucestvuje u igri i to je to. A ne cini mi se kao tip osobe koji ce sad zakucat Sahinovica na klupu i dokrajcit ga psihicki. Ni meni se to nimalo ne svidja, al iskreno, mislim da cemo se nagledat Sahinovica barem do zime.
Sumnjam da je loš u igri nogom, pa da ga Rožman zbog toga ostavlja na klupi, mislim da je stvar U21 pravila.
Može on birati između Šahinovića, Trake, Buljubašića i Mulalića. U zadnje vrijeme, Mulalić ima problema s sitnim povredama, pa hajde to mogu shvatiti. Ukoliko nastavi gurati Šahinovića, samo će sebi skočiti u stomak, a na kraju krajeva i Klubu i navijačima. Šahinović je nesiguran, nema samopouzdanje, može on odbraniti pet dobrih utakmica, ali ti nikad ne znaš kad će te ovako syebati. Još na sve to, ubrzo ide derbi, a ne mogu zamisliti kakvih će tu grešaka biti kada ga sažvače pritisak s tribina.
Dobar je momak, veliki profesionalac, ali ne može ovako više. Već neko vrijeme ponavljam da Rogić mora na gol, inače ćemo strepiti na svaku loptu, ispucavanje, dodavanje, korner, slobodnjak itd.
Moramo poraditi na realizaciji hitno, jer veliki broj zicera smo promašili u ove dvije utakmice.
Imamo izbor Šahinović Buljubašič Trako Sve potanko.
Izabrao je najbezbolnije riješenje sa njim na golu imaš Puno o više mogučnosti i kombinacija na terenu i to poštujtem
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nikakvo drvlje i kamenje, ni blizu toga. Samo kažem svoje mišljenje i upozoravam da će biti sve više ovakvih grešaka Šahinovića, sad mu je psiha u dodatnom qurcu. Što se mene tiče, neka ga opet stavi narednu tekmu, samo je pitanje dokad će se tolerisati onakve greške.AVNOJ je napisao/la: ↑23 sep 2023, 11:48Nemože ni tako prijatelju..."puna podrška Rožmanu..." a onda drvlje i kamnje zbog njegovih odluka.GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 sep 2023, 11:12Ma brate, neka pruži Rogiću šansu, pa onda ćemo pričati da li je bolje ovako ili onako. Momak nije dobio konkretnu šansu, a možda bi se pokazao odlično. Pokazao je u HNL-u svoj kvalitet, bio je među tri najbolja golmana, a to nije mala stvar.napoleon72 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 08:48Bojim se da je i Rogic kao i Viveros, zaostavstina bivseg SSa i igrac kojeg Rozman nikad ne bi doveo. On zeli da mu golman ucestvuje u igri i to je to. A ne cini mi se kao tip osobe koji ce sad zakucat Sahinovica na klupu i dokrajcit ga psihicki. Ni meni se to nimalo ne svidja, al iskreno, mislim da cemo se nagledat Sahinovica barem do zime.
Sumnjam da je loš u igri nogom, pa da ga Rožman zbog toga ostavlja na klupi, mislim da je stvar U21 pravila.
Može on birati između Šahinovića, Trake, Buljubašića i Mulalića. U zadnje vrijeme, Mulalić ima problema s sitnim povredama, pa hajde to mogu shvatiti. Ukoliko nastavi gurati Šahinovića, samo će sebi skočiti u stomak, a na kraju krajeva i Klubu i navijačima. Šahinović je nesiguran, nema samopouzdanje, može on odbraniti pet dobrih utakmica, ali ti nikad ne znaš kad će te ovako syebati. Još na sve to, ubrzo ide derbi, a ne mogu zamisliti kakvih će tu grešaka biti kada ga sažvače pritisak s tribina.
Dobar je momak, veliki profesionalac, ali ne može ovako više. Već neko vrijeme ponavljam da Rogić mora na gol, inače ćemo strepiti na svaku loptu, ispucavanje, dodavanje, korner, slobodnjak itd.
Moramo poraditi na realizaciji hitno, jer veliki broj zicera smo promašili u ove dvije utakmice.
Izabrao je najbezbolnije riješenje sa njim na golu imaš Puno o više mogučnosti i kombinacija na terenu i to poštujtem
Vala baš, najbolji komentar od jučer

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Durakovic i Renan su odreagovali igrački nije iz onih pozicija moglo puno bolje, stativa sta da se radi 2 cm i u golu je al to je tako. Avramovski je loše od reagovao imao je bolji rijesenja al ne treba covjeka razapinjati pa i ovaj njihov sto je gol zabio uradio je isto šutira a imao igraca samog da ide s golmanom 1 na 1 u prvom poluvremenu . Ljudi to se desava fudbal je to, mi trebamo dati podrsku Rozmanu i igracima a ne tjerati nakon promašaja ili greske. Pa vidite kakva nas gostovanja ocekuju sve na noz i sudija ti još šilji, moramo dati podrsku nema druge al ne u fazonu igramo top ne moze nam niko nista itd itd to nije podrska to je zavaravanje. Nije isto igrati na kosevu pred 10 000 svojih navijaca u top atmosferi, vrhunski teren itd, nasi igraci moraju biti spremni na grubosti u ŠB i Gabeli i svim drugim terenima na Gigovica i kompaniju, na loše terene sve to moraš uzeti u obzir.
Tada smo sve pogadjali,a danas da smo pogadjali dobili bi sa 4 razlike minimum.bordobijeli je napisao/la: ↑23 sep 2023, 11:05I prošle sezone smo ih razbili dole 3:1tabba77 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 11:01Nadigrali smo ih i onda kad smo ih dole uzeli 3-0.mma_hz je napisao/la: ↑23 sep 2023, 10:54Odlicna igra i angazman nase ekipe.Nismo imali srece i to je sve.Sirokog smo nadigrali kao nikad prije dole,ovaj Siroki je uz nas i Zrinjski ubjedljivo najbolja ekipa u ligi i najkompaktnija sa najmanje pritiska.Oni su meni uz SNSD (zbog sudija) glavni kandidati za titulu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nisam gledao utakmicu i evo sad sam pogledao highlightse. Dobijam utisak da smo igrali jako dobro, stvorili odlicnih sansi koje smo morali da pretvorimo u gol, naravno najistaknutija je ona od Avrama gdje ga je morao ili lobovati ili dati Oliveiri ili Hasicu,u boljoj su poziciji bila obojica. Steta za onu Durakovicevu sansu, dobro je dao sebi u for i udario ali eto bas nismo imali srece. Da Sahinovic nije pogrijesio, ne bi nam ga oni dali do prekosutra. Kad smo kod Sahinovica, momka ne treba razapinjati ali mislim da je vrijeme da malo ohladi i da se pruzi sansa Rogicu.
Ma vidi, moze se svakome desiti kiks i taj kiks ga ne mora odredivati kakav je igrac generalno. Kad je Avram u pitanju ja govorim generalno, jedina utakmica u kojoj je bio malo vise vec solidan je ova protiv Zrinjskog i pojedinci koji ga opravdavaju evo vec skoro 2 godine su poceli sa hvalospjevima.GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 sep 2023, 11:41Fulio je zicer, ispao je amater ovdje i to stoji. Dokle ide ljudska glupost nazivati ga svakakvim imenima i vrijeđati, a do prije sedam dana bio je De Bruyne. Fulio, pa fulio, dešava se svako kolo u svjetskim ligama. Prošlo kolo Čukarići-Zvezda, Ndiaye je promašio gore nego Avram, a platili ga četiri miliona eura. Bože moj, svima se desi.
Ne znam mozda ti bolje primjetis neke stvari, ali nisam do sada primjetio da je pretjerano koristan igrac,pogotovo ako uzmemo u obzir da je jedan od najplacenijih u ekipi.
Koliko znam, a znam Rožman je dugoročno riješenje i teško da će ga neko mišljenje pojedinaca izbaciti iz kluba. Upoznat je sa svim i rečeno mu je da se ne opterečuje puno zvižducima koje bi Fafio Kapelo doživio od pojedinih stručnjaka koji svoje dijete upropaste u Bambinosima svojim postupcima.GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 sep 2023, 11:12Ma brate, neka pruži Rogiću šansu, pa onda ćemo pričati da li je bolje ovako ili onako. Momak nije dobio konkretnu šansu, a možda bi se pokazao odlično. Pokazao je u HNL-u svoj kvalitet, bio je među tri najbolja golmana, a to nije mala stvar.napoleon72 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 08:48Bojim se da je i Rogic kao i Viveros, zaostavstina bivseg SSa i igrac kojeg Rozman nikad ne bi doveo. On zeli da mu golman ucestvuje u igri i to je to. A ne cini mi se kao tip osobe koji ce sad zakucat Sahinovica na klupu i dokrajcit ga psihicki. Ni meni se to nimalo ne svidja, al iskreno, mislim da cemo se nagledat Sahinovica barem do zime.
Drugo u21 pravilo je to koje nam pravi ovaj problem. Nije ni Rogić neko riješenje ( vidjeli smo kikseve koje smo zaboravili nakon kikseva Šahe ) za budučnost kluba. Mulalić ima problema sa povredama i uvijek bi ga prije Beganovića stavio, on bi mogao da izgura 90min. Buljubašić ima problema sa kartonima i startoima kji bi nas mogli dovesti da igramo 10 na 11 i opet moraš ubaciti Traku koji bi napravio veći haos od Šahinovića nazad.
Osuđeni smo na Šahu da ga trpimo radi širine u ekipi. Mene isto glava boli od njega i njegovog izbijanja. Sinoć je dobro izvadio slobodnjak i jednu šansu pred kraj tekme. Sve to pada u vodu radi ove greške koju prave i veći golmani od njega. Avram da je pogodio sve bi ovo drugačije bilo, mogli smo 0:3 voditi do njegove greške.
Idemo dalje, idemo se probat ispucat na Zvijezdi, pa da konama zabijemo ekser u tabut.
🇵🇸
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ne možeš brate reći da nije. Od dolaska Simona, preporođen je igrač. Grize kao nikad dosad i vidi se da je strašno nabrijan, nikad ga nisam vidio u ovakvom izdanju što se toga tiče. Kod Rožmana ima drugačiju ulogu, dao mu je više slobode u sredini, što Avramu leži dobro. Primjetio si koliko nam je bolja distribucija lopte, koliko lakše prenosimo težište igre, a u pravo u tome je Avram majstor. Naravno, pored njega dodati još Julardžiju koji je odigrao jako dobro protiv Zrinjskog, Mustafića koji je sinoć bio odličan, a tu su Vrančić i Buljubašić.zagorski je napisao/la: ↑23 sep 2023, 12:47Ma vidi, moze se svakome desiti kiks i taj kiks ga ne mora odredivati kakav je igrac generalno. Kad je Avram u pitanju ja govorim generalno, jedina utakmica u kojoj je bio malo vise vec solidan je ova protiv Zrinjskog i pojedinci koji ga opravdavaju evo vec skoro 2 godine su poceli sa hvalospjevima.GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 sep 2023, 11:41Fulio je zicer, ispao je amater ovdje i to stoji. Dokle ide ljudska glupost nazivati ga svakakvim imenima i vrijeđati, a do prije sedam dana bio je De Bruyne. Fulio, pa fulio, dešava se svako kolo u svjetskim ligama. Prošlo kolo Čukarići-Zvezda, Ndiaye je promašio gore nego Avram, a platili ga četiri miliona eura. Bože moj, svima se desi.
Ne znam mozda ti bolje primjetis neke stvari, ali nisam do sada primjetio da je pretjerano koristan igrac,pogotovo ako uzmemo u obzir da je jedan od najplacenijih u ekipi.
Najbolja ti je komparacija igre kada je tu bio Dal, koji ništa nije pratio i uvijek nam je bila rupa u sredini, te sad Avrama koji prilazi, nudi se, preuzima, razigrava itd. Majstor je i to se ne može osporiti.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tako je.GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 sep 2023, 11:41Fulio je zicer, ispao je amater ovdje i to stoji. Dokle ide ljudska glupost nazivati ga svakakvim imenima i vrijeđati, a do prije sedam dana bio je De Bruyne. Fulio, pa fulio, dešava se svako kolo u svjetskim ligama. Prošlo kolo Čukarići-Zvezda, Ndiaye je promašio gore nego Avram, a platili ga četiri miliona eura. Bože moj, svima se desi.

Treba reći da je jučer generalno Daniel loš bio, ali Bože moj, dešava se.
Generalno govoreći dobra naša utakmica, bili smo u najmanju ruku ravnopravni na najtežem gostovanju u ligi za nas, pri tome i Široki je opasna ekipa ove sezone, puno bolja nego ona sa Barbarićem prošle sezone, bar po mom mišljenju. Danas će Simon ukazati na dobre i loše stvari, i idemo se pripremiti da pobjedimo Zvijezdu pred punim stadionom

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Neka te, bolan SZ, pusti ove papke i neizživljene bubuljičare. Ti si jedan veliki dingospo i na istoj smo strani - FKSSamozdravlje je napisao/la: ↑22 sep 2023, 23:27Potrudi se ti. Sta bi bilo da je primio kao onaj iz AZ ili onaj iz GOSK(protiv nas i Zelje)....... Sta bi od podrske Rozmanu,pa i po pitanju Sahinovica. Rogic i Avram imaju moju podrsku dok ih stavlja Rozman. Ako sam rekao Avram dobar igrac,ali =Crepulji. nije psovka. Ok mjenjati(klupa , pozajmnica....), ali svom igracu psovati, nazivati nekog *brata sa tribine* pedofilom,zato sto je djetetu dao zastavu i privjesak uz prisustvo 7/8 momaka koji su bili u Listici veceras ?
Ja cu aBd biti na Kosevu svaku i nikad necu psovati(niti sam) igracu FKS, komentar da, psovka ne. Nikad Comoru nisam opsovao, a cega sam se naslusao.
Sramotno, psovati na ovoj temi, sto se psovati NE SMIJE.
Rahatniji ste bez mene, a i ja bez vas. Veliko postovaje za vecinu finih ljudi, s kojima bih rado kahvu popio. Drznike,kabadahije, neodgojene funjare zaista ne mogu citati. Da mi Dragi Allah dragi da snage da nikad ne procitam slovo na ovom pdf.
JEDNOM FKS, UVIJEK FKS.![]()
![]()
![]()
![]()

Nemoj ići @Samozdravlje, kako ćemo bez tvojih komentara, ovaj forum neće više biti isti. A nemoj molim te ići, eto molim te.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Rozman da se pita Sahinovic nikada nebi stao na golAVNOJ je napisao/la: ↑23 sep 2023, 11:48Nemože ni tako prijatelju..."puna podrška Rožmanu..." a onda drvlje i kamnje zbog njegovih odluka.GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 sep 2023, 11:12Ma brate, neka pruži Rogiću šansu, pa onda ćemo pričati da li je bolje ovako ili onako. Momak nije dobio konkretnu šansu, a možda bi se pokazao odlično. Pokazao je u HNL-u svoj kvalitet, bio je među tri najbolja golmana, a to nije mala stvar.napoleon72 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 08:48Bojim se da je i Rogic kao i Viveros, zaostavstina bivseg SSa i igrac kojeg Rozman nikad ne bi doveo. On zeli da mu golman ucestvuje u igri i to je to. A ne cini mi se kao tip osobe koji ce sad zakucat Sahinovica na klupu i dokrajcit ga psihicki. Ni meni se to nimalo ne svidja, al iskreno, mislim da cemo se nagledat Sahinovica barem do zime.
- f0rest1946
- Kontakt:
On je jedna obicna qrcina vec 2 godineGalileoGalilei je napisao/la: ↑23 sep 2023, 11:41Fulio je zicer, ispao je amater ovdje i to stoji. Dokle ide ljudska glupost nazivati ga svakakvim imenima i vrijeđati, a do prije sedam dana bio je De Bruyne. Fulio, pa fulio, dešava se svako kolo u svjetskim ligama. Prošlo kolo Čukarići-Zvezda, Ndiaye je promašio gore nego Avram, a platili ga četiri miliona eura. Bože moj, svima se desi.
Hocemo 10ku koja razigrava, koja zabija golove a ne setaca po terenu.
U Decembru mu istice ugovor nogu mu dati odma
Eto o kakvom igracu se radi kad mjenja klub svake godine i to vec 10 godina, odlican nema sta
Ko Susic zadrzi se jednu godinu i tjeraju ga iz kluba, menadžerski igrac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.