FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 21 avg 2017, 00:39

kalendarsko proljece :mrgreen:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 21 avg 2017, 00:41

Chinaglia je napisao/la:kalendarsko proljece :mrgreen:
ispravljeno :thumbup:
Sloboda Tuzla

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 21 avg 2017, 00:44

Kako je moguce da u prvom poluvremenu igramo bolje a u drugom nakon **** pauze koja sluzi za konsultovanje i motivaciju igramo ko kite? Zna li Vlado nekom opsovat i rec mu sta da radi tacno? Ma sto se i ja nerviram. Kontam jadan, ****, onaj gol iz prekida im nije nista uradio, momci nastavili igrat (jes da je bilo sansi za njih u prvom, al niko nije sam pred Azira izaso), sad ih treba jos malo samo nahajcat i moze se barem remi izvuc. Kad ono, trla baba landala, Vlado nam spremio iznenadjenje u vidu nemotivisanja igraca, promjene orginalne taktike na jos goru kombinaciju i uvodjenje Tandira koji jedino moze sluzit za orjentaciju u kukuruznom polju. Postavi ti sebi Vlado Tandira u zito da znas gdje ti je kuca, a nemoj na teren, matere ti...

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 avg 2017, 00:47

Vlado je izuzetno inteligentan covjek, gospodin pravi, ovamo odijelo, ovamo kulturne i odmjerene izjave, takoreci elokventan covjek, gospodin za ove ostale trenere-cobane, zivi na racun onoga sto je napravio s mladom repkom, a i ta titula s Borcem mu extra dodje i on ce uvijek imat posla na racun svoje price (lafine) i gospodstva

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 21 avg 2017, 00:49

Jel ga ovo Riba naučio da postavlja živi zid :( slika

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 21 avg 2017, 00:50

Šta je ovo ljudi dragi?

EDIT: tek sad vidim da je @pasha postavio,,ali nek stoji, vrijedi gledati beskonacno puta.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 avg 2017, 00:51

Ima jos nade, mora Ordagic na desno krilo/iza napadaca, Husic na lijevo, Hairlahovic u vezu. I normalno 2 stopera, nema niko u nasoj PL da moze to dovesti na dobar nivo sa 3 stopera.

Bjezi jbt ovaj gol sa ovako postavljenim zivim sto vise gledas vise ti se srce cijepa :urnebes:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 21 avg 2017, 00:54

Ja ovo postavljanje živog nisam ni vidjela dobro na utakmici, tek kad sam video pogledala uhvatila sam se za glavu. Pa da postaviš dijete neko koje samo gleda utakmice inostranih klubova, bolje bi odradilo. :crazy:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 avg 2017, 00:57

Aerials je napisao/la:Ja ovo postavljanje živog nisam ni vidjela dobro na utakmici, tek kad sam video pogledala uhvatila sam se za glavu. Pa da postaviš dijete neko koje samo gleda utakmice inostranih klubova, bolje bi odradilo. :crazy:
Triggeru što ideš na utakmice baksuze jedan kad znaš da tad ne dobijamo
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 21 avg 2017, 00:58

Vidim svi nesto kao Ordagic kao jedini nesto Itd. Pa to je ubjedljivo najlošiji nas igrač veceras. Ne samo veceras nego od početka sezone on je prosjek i ispod toga. Dva pasa nije sastavio tri zadnje utakmice. On je okosnica,vedeta a igra u rangu Grahovca Hairulahovica i Jahe. O postavci ekipe u odbrani suvišno trošiti rijeci. Lazevski se izgubio i daj boze da taj decko ne završi karijeru do zime Ovakav ne moze igrati rekreativno. ignjatovjc ispod svog ranga , bas niti jednu loptu nije iznjeo isključivo odmah u bunar šalje. Mehmedagić tu i tamo , Salkic jako los zbog neprirodne pozicije, a Culum kao da je jutros dosao pa se tek upoznaje s ekipom. Krpic je jos veceras i dobar bio kako ga slijedi ponor psihički ako ne zabije dva tri gola u dvije utakmice.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 21 avg 2017, 01:07

wobly92 je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Ja ovo postavljanje živog nisam ni vidjela dobro na utakmici, tek kad sam video pogledala uhvatila sam se za glavu. Pa da postaviš dijete neko koje samo gleda utakmice inostranih klubova, bolje bi odradilo. :crazy:
Triggeru što ideš na utakmice baksuze jedan kad znaš da tad ne dobijamo
Brat je rekao da će postere sa mojom prekriženom facom staviti oko stadiona, da mi ne daju ući. :urnebes:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 21 avg 2017, 01:17

I ja sam isto tek sad vidio, uzas.

Neko napisa i tačno jest tako, Vlado još uvijek izmišlja taktiku, pokušava nešto. Ne znam šta je radio na pripremama. Vidi da ne ide ovako, ali eto da mu je da nešto promijeni pa će forsirati iako ne ide.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 21 avg 2017, 01:28

Chinaglia je napisao/la:samo brate, ovo sto Krpa igra ove dvije tekme je ispod svakog nivoa

mislim, volimo ga kao boga i sve to, ali burazeru, ako ces igrat ovako, onda se nisi trebao vracat... znam da ti je tesko jer si se vratio u Premijer Ligu, a jedva si docekao da odes vani, no dobro, navijaci Slobode zasluzuju bolje, a bolje je i ono sto mali Smajic pokaze kada igra, nije ni blizu tvog kvaliteta, ali trci, bori se, kao ti nekada
Krpicu i dalje borbe ne nedostaje. Ko jedini ganja gore, a druga je stvar sto on za 180 minuta lopte nije dobio
Niko, niko, samo Sloboda

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 21 avg 2017, 01:40

Pasha_car_aga je napisao/la:Jel ga ovo Riba naučio da postavlja živi zid :( slika

ko Daltoni se poredali :facepalm: sam sebi zakloni pogled, ostavi rupu na izvolte i jedan prosjecan sut zavrsi u merzi :!: sa tribina je djelovalo kao da je usla uz samu stativu medjutim ovdje se sve jasno vidi :!:
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 avg 2017, 02:00

sutra kada bi igrace kaznili, dobili bi tri-cetiri komada od Celika
treba njima tribinama ili ispisnicama prijetit

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 21 avg 2017, 02:50

haj sto smo izgubili i sto je ovo jedna od gorih utakmica u posljednjih par godina, bice takvih utakmica uvijek i svima, ali ono sto najvise boli jeste to sto nije bilo nikakve borbe nego cista kurcobolja...

Azir kad postavi onaj zivi jasno je bilo da ce biti gol, a jasno je da je ona polusezona Krpe bilo nesto sto on nikada nece ponoviti i niko ne bi bio sretniji od mene da on sada opet zabija svaku tekmu gol ali svi znamo da on nije taj kvalitet pogotovo sa ovakvom ekipom

i takodjer zelio bih jos da kazem da ja ne vjerujem da je onaj Culum doveden, i kada smo ga doveli meni je bilo nevjerovatno da nam je dosao zadnji vezni koji ima 32-3 godine a pritom je visok 2 metra...

posjeta i navijanje bez vodje nula velika
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 21 avg 2017, 03:31

fukaratz je napisao/la:
Pasha_car_aga je napisao/la:Jel ga ovo Riba naučio da postavlja živi zid :( slika

ko Daltoni se poredali :facepalm: sam sebi zakloni pogled, ostavi rupu na izvolte i jedan prosjecan sut zavrsi u merzi :!: sa tribina je djelovalo kao da je usla uz samu stativu medjutim ovdje se sve jasno vidi :!:
Pa i meni se cinilo da ga je zavalio maestralno, al kad se ovi snimci pogledaju, totalno pogresno postavljen zivi zid, nema govora.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 avg 2017, 06:35

Yebem im klicu. Probudim se i sjetim se onog sinoc kosmara. Svi ostavke od NJUO do golmana. Sramoto grada Tuzle, hamelju, ostavite se onoga o cemu nemate pojma. 45godina na utakmicama i dozivjeti ovakvu sramotu to je za povracanja. Jos odem u Vitez mayku vam yebem bolidsku.
Nije mi jasno neki ne mogu da shvate da riba smrdi od glave. Dobro je Vlado rekao predcedniku, isplatite me za ugovor i ja idem. Boli ga kita. Ubleha ne odustaje ni pedlja. Jos ucjenjuje predcednika da mu je on doveo otpad od igraca i da nista ne moze sa takvima.
Bravo Vlado jednu pricu pricas na TV, a drugu UO. Nas lafinas, a njih ucjenjujes da ti moraju platiti ugovor da odstupis.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 avg 2017, 07:32

O Bože :facepalm: :facepalm: ....bolje da nije uopste postavljao zivi zid....i neko napisa da je Vladiki sloboda usputna stanica..... kakva stanica, covjek u ovoj kukuruz ligi ima ugovor na 3 godine, covjece
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 21 avg 2017, 08:32

:(
tugica jebte nije vise ni tuga..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.