Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 03 jan 2011, 22:54

boom.dll je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la: Benzema je pokazao pravo lice
benzema i nije toliko los za razliku od cr-a koji glumata nonstop i gubi lopte jeftino ... nadam se da cemo vidjet kaku u zadnjih 20-ak min
Ma isti su samo mi ovaj ima nekako više kredita,neznam zašto :P
Ma neznam šta bi rekao kad ovako 25 minuta držimo loptu bez problema i da Getafe jednom solo akcijom preuzme kontrolu nad utakmicom,a bogami ni Getafe nije uradio ništa posebno evo ja se ne mogu sjetiti još jedne njihove prilike,ne mogu ni Realove doduše..

Odmor je došao na vrijeme.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 jan 2011, 22:55

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:
Užas ne gleda mi se ovo sranje pa ubijaju nas ljudi
Katstrofa bez Carvalha odbrana ko da su izgubljeni u prašumi bez kompasa,Lass razočarao prvi put ove sezone,ali ima poluvrijeme da se izvadi ili uvesti Samija 8-)
Panjzemu više ne komentarišem samo čekam dan kada će otić iz Reala častiću sve ljude koje vidim tog dana :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 03 jan 2011, 22:57

Imam tri rijeci za Benzemin, Lassov i Arbeloin nastup veceras: Lose, lose, lose

Mora se podhitno nesto promijeniti u sastavu. Ovako nece ici. Znao sam da cemo primiti gol jer ipak nam ova gostovanja kod Getafea ne prolaze bas najbolje a nemamo dva najbolja stopera. No, da cu dozivjeti da se Getafe s nama nadigrava i nakon 0:2, to nisam vjerovao.

Mozda je Pareju mogao dati i crveni karton kod onog starta nad Di Mariom

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 03 jan 2011, 22:57

Ne znam što je zapostavio Khediru uopće u ovoj utakmici, al dobro.. Kaku mislim da čitav Realov forum želi vidjeti zadnjih 15 - ak minuta :) pa na šta god to ličilo..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 jan 2011, 22:58

slika
slika
8-) volio bi da angel zabije u 2.polvr
slika 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jan 2011, 23:01

Lass ima smjesan pristup odbrani,on uopste nezna zonski odigrati,on onako ko muha bez glave trci od igraca do igraca bez razmisljanja onako zabije glavu,i kao takav vrlo lahko ispada,posebno kada ostane na 2 igraca on ide na jednog a drugog ko sisa,bas se nezna postavljati

Benzema me u podsjeca na Ibrahimovica iz Barce,dosta mi usporava ovu igru Reala
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 jan 2011, 23:02

miky_hz je napisao/la:Lass ima smjesan pristup odbrani,on uopste nezna zonski odigrati,on onako ko muha bez glave trci od igraca do igraca bez razmisljanja onako zabije glavu,i kao takav vrlo lahko ispada,posebno kada ostane na 2 igraca on ide na jednog a drugog ko sisa,bas se nezna postavljati

Benzema me u podsjeca na Ibrahimovica iz Barce,dosta mi usporava ovu igru Reala
Haj sto usporava igru, on ne zna ni primit loptu kako treba, a o nekom uspjesnom pasu da ne govorim...lose. Lass, Arbeloa i Marcelo losi. Mnogo propuha je bilo na njihovim pozicijama. Mora ovo puno bolje u 2 poluvremenu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 jan 2011, 23:17

Iz nicega :mrgreen: 1-3

Ronaldo idemo het-trick :mrgreen: trpaj
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 03 jan 2011, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jan 2011, 23:17

Posrase se ovi sami sebi usta,svojom greskom gube utakmicu...nije prvi put da se ovako dodaju,i da golman zadnju sekundu izbacuje

P.S. eto Benzema asistent :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 jan 2011, 23:19

hahaha jao smiješnog gola, pocevši od golmana pa do odbrane...eto ti Getafea i cirkusa od ekipe, ovo nebi ni Travnik ovako poklonio gol :lol: presmiješno ,dede mi :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 jan 2011, 23:22

E jbg @MandraCe. Ispade da Real uvijek pobjedjuje smijesnim golovima, a da su greske Barcinih protivnika iskljucivo plod Barcine nadmoci, presinga ili jednostavno straha protivnickih odbrana. Ne znam da li si ijednom dosao na ovu temu i rekao kako je Real zasluzeno pobijedio te kako su dobro odigrali neku akciju, vec svaki put ide nesto tipa:"Joj kako je ovo cirkus ekipa, kako je ono cirkus ekipa, bla, bla, bla". Pa te iste cirkus ekipe igraju i protiv Reala i protiv Barcelone, zar ne?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 03 jan 2011, 23:22

Ma Michel legenda, igra se PES-a sa Getafeom uzivo, pokusava kopirat onu "Buitre" igru sa jednim prosjecnim klubom :lol: Ali nema veze, on ima da nasljedi Moua 8-)
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 jan 2011, 23:23

Monolog je napisao/la:E jbg @MandraCe. Ispade da Real uvijek pobjedjuje smijesnim golovima, a da su greske Barcinih protivnika iskljucivo plod Barcine nadmoci, presinga ili jednostavno straha protivnickih odbrana. Ne znam da li si ijednom dosao na ovu temu i rekao kako je Real zasluzeno pobijedio te kako su dobro odigrali neku akciju, vec svaki put ide nesto tipa:"Joj kako je ovo cirkus ekipa, kako je ono cirkus ekipa, bla, bla, bla". Pa te iste cirkus ekipe igraju i protiv Reala i protiv Barcelone, zar ne?
Pa jesi li vidio gol?? ako jesi onda ti je sve jasno kakva je to lakrdija od ekipe...kažem ti, ono nebi ni Travnik sebi dopustio...eto toliko o Getafeu i njegovoj odbrani.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jan 2011, 23:25

Jestel vidjeli start Khedire nad Benzemom,ovo start pod navodnicima naravno :mrgreen: kako ga odnese :lol:

A evo i Kaka se zagrijava

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 jan 2011, 23:26

u ebem ih glupe...

treba znati upropastiti situaciju 4 na 1..

Da hoče vala Kaka uči u igru...

EDIT:Benezema maša novu dobru priliku
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 03 jan 2011, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 03 jan 2011, 23:26

sta usra di maria ... steta

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 jan 2011, 23:26

Gled'o sam samo prvo poluvrijeme, ne'am zivaca da odgledam cijelu utakmicu, tako da gol koji je Real zabio ne mogu komentarisati(mozda cu moci kada pogledam gol nakon utakmice). Al' opet to ne mijenja cinjenicu da ti uvijek(dobro, ne bas uvijek) nadjes zamjerku na Realove golove. Ok, razumijem ja rivalitet i sve(vidim da ni @Portillo nije nista bolji), ali treba nekad biti i realan te zaboraviti na to i cestitati na zasluzenoj pobjedi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 03 jan 2011, 23:27

Pa ovo je stvarno neozbiljno bilo..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 03 jan 2011, 23:27

Evo Casquera, drz ga Pepe :mrgreen:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 jan 2011, 23:29

Monolog je napisao/la:Gled'o sam samo prvo poluvrijeme, ne'am zivaca da odgledam cijelu utakmicu, tako da gol koji je Real zabio ne mogu komentarisati(mozda cu moci kada pogledam gol nakon utakmice). Al' opet to ne mijenja cinjenicu da ti uvijek(dobro, ne bas uvijek) nadjes zamjerku na Realove golove. Ok, razumijem ja rivalitet i sve(vidim da ni @Portillo nije nista bolji), ali treba nekad biti i realan te zaboraviti na to i cestitati na zasluzenoj pobjedi.
Halo ba, decko ne zamjeram ja ništa Realu (nisi nešto dobar izgleda :mrgreen: ) vec Getafeu i njegovoj presmiješnoj odbrani i NISTA VISE...svaka cast Realu, ljudi ih trpaju...sad ide sjeca do kraja, ha ja...trpaj kad možeš jbg
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 03 jan 2011, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.