BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

vopi
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la vopi » 29 maj 2013, 15:51

Ako smo mi mal klub, zasto ste vi jajarci tolko dosadni sa svojim postovima na ovoj temi? Ima i drugi klubova ovde tj. temi, ali sa vama ne treba ni voditi nikakve rasprave, i ovako i onako nista normalno za procitati u tim postovima sa vise smajlica nego rjeci, i ovo je jedino sto cu napisati u vezi vas ;) i jos nesto, izleda da vam je skodilo udaranje glavom od zid one dvije sezone koje smo izdominirali, pa evo sad rezultata niste mi nesto dobro, mislim na pojedine navijace bayerna.

Ja sam opusten kao lexaurin, i ne brinem se nimalo za momcad jer znam da cemo imati jaku ekipu i naredne sezone, mogli bi se mnogi iznenaditi. Od ovoliko imena koliko se spominje, neko i i hoce zavrsiti kod nas a sve su to odlicni igraci koji bi nam pomogli u oba takmicenja naredne sezone.

Sto se tice igraca koji ce nas napustiti - Klopp : andere mütter haben auch schöne söhne ;)

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 29 maj 2013, 16:41

Breaking News: BVB bietet zwei Millionen für Gálvez ...

Sto bi znacilo da je Sobiech onda na prodaju jer ovo bi bio 2 back up stoper koji bi dosao u ekipu ... Iskreno nikad cuo za njeg . Granada trazi 4 mio mi nudimo 2 ... Ne znam ovo mi lici na bacanje para jer imamo naseg Sobiecha koji bi dzaba bio i sasvim dostajan back up kao 4 stoper ... Ne preostaje nam nista drugo nego da vjerujemo Zorcu i Kloppu ... Al za mene je ovo bacanje para bez ikakve potrebe ...

http://www.fussballtransfers.com/bundes ... lvez_36888
BvB Echte Liebe !!!

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 29 maj 2013, 16:41

Vi nikako nauciti na svojim greskama,prvo ste ubili u pojam o Gotzeu kako on nikad nece napustiti BVB i ako bude da to nikad nece biti Bayo pa evo vam cuca,tako isto za Lewata pa evo vam cuca,i sad zapeli za Mandzu,pa jel mislite da bi on isao sa konja na magarca,zar mislite da ce Bayo njega mjenjati za Lewata pa da ostanemo na 1 spici (Gomez ionako ode Pizza vrlo vjerovtano) pa da mi opet popunjavamo roster sa novim napadacima nema sanse,Lewat i Madzo ce se boriti za prvu postavu i to ce biti paklena borba.Cudi me kako vec niste poceli u photoshopu praviti Mandzu u zutom dresu :lol: kad vec hocete napadaca,znasto niste otisli do Zenice i vidjeli pa uzeli Kajkuta ionako je momak izjavio da nece ostajati u Celiku :mrgreen: To vam je sigurnije jer ste taman klub takavog ranga da mozete uz malo muke uzeti igraca Celiku :P .Kakvi vi i vasi nega mega transefri nebudite smjeni nece vas biti ko ni plata u BH mali klub ostaje mali klub :!:

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 29 maj 2013, 16:59

GALA i Recordmeister-a poslati na izlet u Banovice.Cudim se sta njih dvojica pisu, kako su nam oni urnisali temu danas ja ne verujem.Ovakvim postovima nije mesto na forumu i nadam se da ce moderacija adekvatno reagovati.Od opomena ce neki pojedinci shvatiti ovo ozbiljnije i nece pisati svakakve baljezgarije.

Ovome se treba na vreme stati inace ce biti samo gore od ovoga.Pa i ja sam bio mod na drugom forumu, pa sam odmah ovakve gluposti brisao u startu.

Manduzkic ne bi bio lose resenje, njegovi golovi ubijaju protnivnike u pojam.Tu mislim na golove koji nekim cudom zavrse u golu a ne deluje da ce tako biti, tipa kao sto je dao gol u Londonu Arsenalu.Fortuna njega prati kao i Chicharita. :mrgreen: Iskreno ne verujem da ce on preci u Dortmund, no videcemo.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 29 maj 2013, 17:05

DrDule je napisao/la:GALA i Recordmeister-a poslati na izlet u Banovice.Cudim se sta njih dvojica pisu, kako su nam oni urnisali temu danas ja ne verujem.Ovakvim postovima nije mesto na forumu i nadam se da ce moderacija adekvatno reagovati.Od opomena ce neki pojedinci shvatiti ovo ozbiljnije i nece pisati svakakve baljezgarije.

Ovome se treba na vreme stati inace ce biti samo gore od ovoga.Pa i ja sam bio mod na drugom forumu, pa sam odmah ovakve gluposti brisao u startu.

Manduzkic ne bi bio lose resenje, njegovi golovi ubijaju protnivnike u pojam.Tu mislim na golove koji nekim cudom zavrse u golu a ne deluje da ce tako biti, tipa kao sto je dao gol u Londonu Arsenalu.Fortuna njega prati kao i Chicharita. :mrgreen: Iskreno ne verujem da ce on preci u Dortmund, no videcemo.

u cemu je problem jel ko koga personalno direktno vrijedja ,cisto sportska argumentovana provokacija i zdravo ,ne svidja ti se ne citaj.

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 29 maj 2013, 17:10

GAL je napisao/la: u cemu je problem jel ko koga personalno direktno vrijedja ,cisto sportska argumentovana provokacija i zdravo ,ne svidja ti se ne citaj.

Postovi takve prirode samo obeshrabruju druge da pisu ovde i ovo se pretvara u nekvalitetnu diskusiju.Dolazim ovde da nadjem koju informaciju ne samo vezano za Dortmund nego i za celu Bundesligu, a ne da citam neka klinacka prepucavanja i prozivanja.Ovaj put ste ga preterali i to mora biti makar obrisano.Postoji PM za takvu vrstu provokacija, ne moramo svi da citamo.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 29 maj 2013, 17:20

DrDule je napisao/la:Postovi takve prirode samo obeshrabruju druge da pisu ovde i ovo se pretvara u nekvalitetnu diskusiju.Dolazim ovde da nadjem koju informaciju ne samo vezano za Dortmund nego i za celu Bundesligu, a ne da citam neka klinacka prepucavanja i prozivanja.Ovaj put ste ga preterali i to mora biti makar obrisano.Postoji PM za takvu vrstu provokacija, ne moramo svi da citamo.
mozda jesmo malo pretjerali ,cuj meni koliko je poznato na formu se vode diskusije subjektivne prirode dakle,svako isznosi svoje misljenje sa objektivnim argumentima kao nekom temelju ,potrefi se po koja informacija ,ali za to imas razne stranice gdje se pise o klubovima ,ligama itd...i tu su prave informacije koje se samo ovdje prenesu,ostalo j diskusija,sto se mene tice sta god nije u skladu sa pravilima ovoga foruma slobodno neka se brise ,mada ne vidim razlog za to,ali ako moderacija smatra da nije prikladno slobodno .

Svasta smo danas pisali,sto se mene tice necu vise niti ima potrebe da vise pisem ,sta je se imalo reci napisano je i to je to ,bayern je pokazao ko smo i sto smo.U zdravlje 8-)

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 29 maj 2013, 19:58

Omerbavarac je napisao/la:
sonik24 je napisao/la:I prije sam simpatisao BvB, al od sinoc su kupili moje srce svojom borbenoscu i srcanoscu, ljubavi navijača, morem zuto-crnih zastava šalova, jednostavno crno-zuta rapsodija, sve sto jedan klub treba jesu navijaci kao sto ima BvB. Volim BvB!!!
E ovo vam je dokaz navijaca koji je tu samo kratkotrajno i koji ce navijati za BvB do prvog pokleknuca.

Dolaskom Dzeke kupujete jos puno ovakvih likova, sve do pomenute kataklizme.

Bayern kupuje trofeje i igrace, BvB navijace i svi zadovoljni. :lol:

Inace, da vam cestitam na sinocnjih prvih 25 minuta, bili ste bolji ali nedovoljno spremni za nesto vise.
nek si ti "Bavarac" :lol: covjece, ja sam rekao da simpatisem BvB, ne da sam njihov navijac, ja nikad nisam bio u Njemackoj, niti na SI Parku, ko nevoli Dortmund ko ekipu, daj da se pokaze :!: pa ko nevoli kako momci igraju, ko nevoli timove kalibra BvB, Arsenal, Atletico Madrid, klubovi koji su svojim radom postigli nivo na kojem su sada i bili prije par desetina godina. Inace mi nema smisla "navijati" za strane klubove, u redu pratiti, gotiviti, simpatisat klub, al reci da si njihov vjerni navijac, potpisivati se "bavarac", "Madriđanin" i slicno, no smisao.

OOoooOooO Rukfaš ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 maj 2013, 20:00

:lol: :lol:
Krpa trazi zakrpu. :lol: :lol:

http://de.eurosport.yahoo.com/news/bund ... 40324.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 maj 2013, 20:12

Omerbavarac je napisao/la::lol: :lol:

http://de.eurosport.yahoo.com/news/bund ... 40324.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo bi bilo sjajno. :mrgreen: Isplatiti im klauzulu 35 mil i svi,..pardon mi sretni. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 maj 2013, 21:02

Saurman je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la::lol: :lol:

Ovo bi bilo sjajno. :mrgreen: Isplatiti im klauzulu 35 mil i svi,..pardon mi sretni. :)
Ima li igraca ovog malog smijesnog kluba a da vi ne sanjate o njemu...mozda Kirch ili Schieber :lol:

Jos bestidno ovdje na temi BvB-a pricaju o pojacanjima za Bayern :shock: :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 maj 2013, 21:43

adnan24 je napisao/la: Ima li igraca ovog malog smijesnog kluba a da vi ne sanjate o njemu...mozda Kirch ili Schieber :lol:

Jos bestidno ovdje na temi BvB-a pricaju o pojacanjima za Bayern :shock: :mrgreen:
Nije ti to san, to je vise inat s obzirom da se BvB koprca oko Lewe a jos zele neku zamjenu igraca.

Ovo su novinarska naglabanja i od ovoga nema nista ali je ocigledno da se takticki razmislja, jer ne bi me cudilo da je ova informacija potekla od Bayernove strane. :roll:

Mozda se vrsi pritisak na Poljaka da urgira kod uprave na sto hitniji prelazak u Europskog prvaka. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 29 maj 2013, 22:07

slika

Ma bravo Rizzoli je.bem ti zenu ja glupu i coravu debilu jedan .
BvB Echte Liebe !!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 maj 2013, 22:08

Damir_BvB je napisao/la:slika

Eh kud nije Cakir sudio heheh...on ima muda.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 29 maj 2013, 22:19

Ja ba da li je bilo tu Tursko oko sa Turskim mudima crveni bi lagano i hladno sjevno jbg ostaje ipak zalit radi ovakvih scena :( ...
BvB Echte Liebe !!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 maj 2013, 22:25

Damir_BvB je napisao/la:Ja ba da li je bilo tu Tursko oko sa Turskim mudima crveni bi lagano i hladno sjevno jbg ostaje ipak zalit radi ovakvih scena :( ...
Doveli Rizzolija na zalasku karijere..hoce covjek da ode a da se praska za njim ne podigne..zna da bi ga kobasica "rumena" zajahala.. :evil:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Klare

Post Postao/la Klare » 29 maj 2013, 22:27

Blaszczykowski je napisao/la:Prvo im uvalimo mimozicu Goetzea
Uvalili ste nema šta :oops: ,
zato će sada Kuronja vama da uvaljuje, da vas kituje, da vas khm, khm... :lol:

Što se ovog kojekakvog koprcanja Dortmunda povodom Lewe tiče :? ,
zna se da je to samo damar ostao :!: ,
Lewoni je naš i to za cifru ne veću od onog što se zna. ;)

Niste u poziciji da određujete, niti možete priuštiti gubitak tih novaca, ma koliko god da zaradili. :idea:
Na kraju krajeva takva situacija bi bila iskušenje i za Bayern, Manchester, Barcelonu, Real... ;)
No vi kao da u nebesima lutate? :?

Inače, Rekordmeister i Gal izdominirali čitavu temu :lol: ,
naprosto spržena do pepela. :lol:

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 29 maj 2013, 23:04

Damir_BvB je napisao/la:slika

Najveca mana "savremenog sporta" gdje se vrti tolika lova jest upravo neadekvatno sudjenje !
Ovo je ljudi strasno :twisted: :twisted: :twisted: sta nije sankcionisano drugim zutim, pa ovo je bilo za direktnog crvenog kartona ! :oops: :oops:

Jos jedna glupost je sto se finale igra samo jednu utakmicu...to je moje misljenje !
OK je kad je finale Svjetskog ili Evropskog prvenstva jer je tu i 1/8 ,1/4 ,1/2 sve jedna utakmica,a u LP sve dvomeci i onda najvaznija utakmica sezone -jedna utakmica , malo nelogicno ali ponavljam to je moje misljenje...

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 30 maj 2013, 00:21

Niko ne postavlja gazenje Boatenga od strane Lewatowskog ;)

Realno i objektivno nema sta

Tako ti je to kad nemas m.uda i postenja i reci zasluzeno osvojena titula LP,uvijek se vadi na sudjenje kako god 8-)

WE ARE THE CHAMPIONS

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 30 maj 2013, 00:27

Mali klub,nikad oni nece moci podnjeti poraz i pruziti ruku jacem,jedino sto je kod njih veliko jeste njihov primitivizam ! Gdje je onaj decko sto broji postotak Mandzin na TM? :lol: Ev da mu javim da je trenutno na 13% opao za 1 ili 2 % od jutros :lol: :lol: koji pacenici :!:

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.