Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

brazzo
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la brazzo » 18 jan 2011, 13:48

Valencia je napisao/la: Upravo tako. Smijesno je Pikea svrstati medju tri najbolja odbrambena igraca svijeta. Za mene su od njega bolji Ferdinand, Vidic, Teri, Karager, Karvaljo, Kielini, Pujol,... U stvari, tesko je uopste procjeniti stvarni Pikeov kvalitet. Igra za dva kolektiva koja su toliko dominantna, rijetko ih protivnik napadne, a i kada ih napadne, napadne ih sa malo igraca. Bilo bi zanimljivo pogledati statistiku koja bi pokazala koliko su lopti izbacili iz sesnaesterca F&V, a koliko P&P... Sve to na kraju procentualno podjeliti sa primljenim golovima. Siguran sam da je Mancin dvojac daleko uspjesniji. Ne znam kako bi se Barsin dvojac proveo da u jednoj utakmici imaju posla koliko su F&V imali protiv Totenhema :roll: :idea: . Pike je nesumljivo dobar igrac, ali sigurno nije bolji od F&V. Meni nimalo nije zao sto je otis'o iz Mance, posebno kada sam uvidio kolika je Pike kretencina (pljuvanje trenera Spanije, onako podlo i ljigavo uz odvratni osmijeh,... gadjanje kospicama,...). Takvi majmuni neka igraju u nekim drugim klubovima :mrgreen: . Isto tako mi nije zao sebicnog snoba i 'egomanijaka' Ronalda, takvi igraci neka igraju u nekim drugim klubovima :mrgreen: . Do sada sam jedino zalio za Tevezom (to su u vise navrata mogli primjetiti svi oni koji prate ovu temu :mrgreen: ),... Njegovi igracki kvaliteti bi nesumljivo dobro dosli, kao i Ronaldovi uostalom, ali sam za Tevezom prestao zaliti kada je poceo pokazivati nezadovoljstvo sa zivotom u Engleskoj. Nikako ne kontam sta momak hoce!? Igro je u VH i MU, dobro je znao kakav je zivot u ENG, pa je opet potpis'o za Siti,.. Poslije j nema k :mrgreen: . Sada neka lijepo Sitiju istrese novac koji su ulozili u njega, pa neka onda ide igrat za Boku :mrgreen: . I pored svega toga, paradoksalno je da se taj momak najvise trudi od svih igraca Sitija :roll: . Mozda on i ne bi zelio otici da je ost'o u Junajtedu, ali bolje da to ne znamo :mrgreen: .

Ovdje se pominje Rosi iz Viljareala. Momak se u Manci nije mog'o nametnuti i opravdano je prodan u Spaniju. Tamo opet pruza fantasticne partije i meni se neobicno svidja nacin na koji pika loptu :mrgreen: . E sad, da li bi tako mog'o igrati u MU, tesko je reci, a ja sam dosta skeptican po tom pitanju. Nisu svi igraci za EPL koliko god oni bili dobri u drugim ligama.
smiješni su ti argumenti u najmanju ruku, zašto je teže procijeniti kvalitet ako igra u jačem klubu :roll: tu nema nikakve razlike (eto uzmi za primjer upravo Barcu i mnoge igrače koji igraju u njoj).U svakoj utakmici se oni stavljaju na test sposobnosti a isto tako skoro u svakoj će biti situacija kad se mora odreagovati i u situacijama kad se pojavi više napadačkih igrača u 16 metara. Čovjek je već sad u samom vrhu i to ne može niko osporiti
a tek tvoja priča oko Ronalda nije ni zaslužila da je komentarišem.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 18 jan 2011, 14:24

Evo pisu da smo u utrci za Bastosa i 17-ogodisnjeg Juana Manuela Iturbea. Vidjet cemo dali je ista od ovoga istina !

Bury rezerve vs Manchester United rezerve 0:8 :D

Strijelci: King (2), Obertan (3), Brady, Fabio, Vermijl
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 jan 2011, 14:41

brazzo je napisao/la:
Valencia je napisao/la: Upravo tako. Smijesno je Pikea svrstati medju tri najbolja odbrambena igraca svijeta. Za mene su od njega bolji Ferdinand, Vidic, Teri, Karager, Karvaljo, Kielini, Pujol,... U stvari, tesko je uopste procjeniti stvarni Pikeov kvalitet. Igra za dva kolektiva koja su toliko dominantna, rijetko ih protivnik napadne, a i kada ih napadne, napadne ih sa malo igraca. Bilo bi zanimljivo pogledati statistiku koja bi pokazala koliko su lopti izbacili iz sesnaesterca F&V, a koliko P&P... Sve to na kraju procentualno podjeliti sa primljenim golovima. Siguran sam da je Mancin dvojac daleko uspjesniji. Ne znam kako bi se Barsin dvojac proveo da u jednoj utakmici imaju posla koliko su F&V imali protiv Totenhema :roll: :idea: . Pike je nesumljivo dobar igrac, ali sigurno nije bolji od F&V. Meni nimalo nije zao sto je otis'o iz Mance, posebno kada sam uvidio kolika je Pike kretencina (pljuvanje trenera Spanije, onako podlo i ljigavo uz odvratni osmijeh,... gadjanje kospicama,...). Takvi majmuni neka igraju u nekim drugim klubovima :mrgreen: . Isto tako mi nije zao sebicnog snoba i 'egomanijaka' Ronalda, takvi igraci neka igraju u nekim drugim klubovima :mrgreen: . Do sada sam jedino zalio za Tevezom (to su u vise navrata mogli primjetiti svi oni koji prate ovu temu :mrgreen: ),... Njegovi igracki kvaliteti bi nesumljivo dobro dosli, kao i Ronaldovi uostalom, ali sam za Tevezom prestao zaliti kada je poceo pokazivati nezadovoljstvo sa zivotom u Engleskoj. Nikako ne kontam sta momak hoce!? Igro je u VH i MU, dobro je znao kakav je zivot u ENG, pa je opet potpis'o za Siti,.. Poslije j nema k :mrgreen: . Sada neka lijepo Sitiju istrese novac koji su ulozili u njega, pa neka onda ide igrat za Boku :mrgreen: . I pored svega toga, paradoksalno je da se taj momak najvise trudi od svih igraca Sitija :roll: . Mozda on i ne bi zelio otici da je ost'o u Junajtedu, ali bolje da to ne znamo :mrgreen: .

Ovdje se pominje Rosi iz Viljareala. Momak se u Manci nije mog'o nametnuti i opravdano je prodan u Spaniju. Tamo opet pruza fantasticne partije i meni se neobicno svidja nacin na koji pika loptu :mrgreen: . E sad, da li bi tako mog'o igrati u MU, tesko je reci, a ja sam dosta skeptican po tom pitanju. Nisu svi igraci za EPL koliko god oni bili dobri u drugim ligama.
smiješni su ti argumenti u najmanju ruku, zašto je teže procijeniti kvalitet ako igra u jačem klubu :roll: tu nema nikakve razlike (eto uzmi za primjer upravo Barcu i mnoge igrače koji igraju u njoj).U svakoj utakmici se oni stavljaju na test sposobnosti a isto tako skoro u svakoj će biti situacija kad se mora odreagovati i u situacijama kad se pojavi više napadačkih igrača u 16 metara. Čovjek je već sad u samom vrhu i to ne može niko osporiti
Slazem se u potpunosti sa Valenciom!

Ako pricamo konkretno o Barci, ponekad imam osjecaj da bih tamo i ja mogao igrati stopera, jer svaka ekipa koje igra vs njih, igra u sistemu s jednim spicem, a veliku vecinu utakmice Barca je ta koja kontrolise igru i ima loptu u svom posjedu. Protiv Reala recimo, Ronaldo stoji sam na polovini Barce i naravno da ne moze nista vs Puyola, Pique, Abidala koji ga odmah utrajaju, jer lik jednostavno nema kome dati loptu, a na drugoj strani terena na Benzemi Dani Alves, Busquets...Hocu da kazem da nije isto igrati kad Messi i compani igraju sheve 80 min, a protivnik ti pokusava nesto individualnim akcijama i kad igras ravnopravno sa Chelseam, Arsenalom, Unitedom, gdje se teziste igre prebacuje cas s jedne, cas na drugu stranu terena i gdje 90 i kusur min moras biti maximalno oprezan, a ne da cekas kad ce ovi tvoji 'slucajno' izgubiti neku loptu da bi se morao malo vise napregnuti, uklizati, intervenisati...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 18 jan 2011, 15:04

Ako pricamo konkretno o Barci, ponekad imam osjecaj da bih tamo i ja mogao igrati stopera, jer svaka ekipa koje igra vs njih, igra u sistemu s jednim spicem, a veliku vecinu utakmice Barca je ta koja kontrolise igru i ima loptu u svom posjedu. Protiv Reala recimo, Ronaldo stoji sam na polovini Barce i naravno da ne moze nista vs Puyola, Pique, Abidala koji ga odmah utrajaju, jer lik jednostavno nema kome dati loptu, a na drugoj strani terena na Benzemi Dani Alves, Busquets...Hocu da kazem da nije isto igrati kad Messi i compani igraju sheve 80 min, a protivnik ti pokusava nesto individualnim akcijama i kad igras ravnopravno sa Chelseam, Arsenalom, Unitedom, gdje se teziste igre prebacuje cas s jedne, cas na drugu stranu terena i gdje 90 i kusur min moras biti maximalno oprezan, a ne da cekas kad ce ovi tvoji 'slucajno' izgubiti neku loptu da bi se morao malo vise napregnuti, uklizati, intervenisati...
Pa o čemu pričaš ti? Što onda lapani poput Oleguera i ostalih nisu uspjeli u Barci kad je tako lako igrat tamo štopera? Pa lik ne igra tamo što zna samo udarit ili nešto tako, nego što kad treba može iznjet loptu, dati gol itd...
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 18 jan 2011, 15:21

Zamolio bih vas samo da prestanete pisati o Barceloni. Imaju svoju temu, mozete tamo.
R.I.P

MIRZA RASCIC

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 jan 2011, 16:09

Toxicity je napisao/la:
Pa o čemu pričaš ti? Što onda lapani poput Oleguera i ostalih nisu uspjeli u Barci kad je tako lako igrat tamo štopera? Pa lik ne igra tamo što zna samo udarit ili nešto tako, nego što kad treba može iznjet loptu, dati gol itd...
A jbg, i ti poredis Olegera sa pomenutim igracima i njegovu generaciju Barce sa ovom sadasnjom... Kad sam 'rekao' ovo sto si boldovao, nisam sigurno mislio bukvalno! Poenta svega je, da je sigurno lakse igrati stopera u Barci koja non stop ima inicijativu, nego u Unitedu gdje se sa malo jacom ekipom igra egal i gdje ljudi vrse pritisak tokom citave utakmice, kao recimo sad vs Totenhema...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 18 jan 2011, 16:20

Šta sve čovjek neće čuti od onog Balonje! Koji glup lik, za ne povjerovati. :evil:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 18 jan 2011, 17:04

marconato je napisao/la:
brazzo je napisao/la:

Slazem se u potpunosti sa Valenciom!

To je to. Ne pamtim kada je neko Barsu nap'o sa 5-6 igraca... Eto, Real koji im je glavni konkurent napada sa maksimalno 2-3 igraca, dok je njih Barsa napadala sa 7-8 igraca,... To je ogromna razlika u napadackom potencijalu. Ako neko i zaluta do Pikea i Pujola (sto se ne desava cesto), onda se desava 'duplanje' uz pomoc drugog stopera, jednog od bekova ili cak nekog iz veznog reda. Nisam se nagled'o duela P&P 1 : 1 sa nekim igracem :roll: . Ubacaja u sesnaesterac Barse bude zanemarivo malo u odnosu na ubacaje u sesnaesterac Mance ili nekog drugog kluba. U dobrom dijelu utakmice TH : MU osam igraca Totenhema je bilo na 30-40 metara od gola MU. To se Barsi nikada ne desava, protivnik se odvazi napasti sam maksimalno 3-4 igraca, pa opet prime solidan broj golova. To je velika razlika, stoperi Barse imaju neuporedivo lakse zadatke za razliku od stopera MU ili nekog drugog kluba. Tesko je protivniku krenuti naprijed sa 7-8 igraca (stopersku liniju povuci do centra), jer znaju da ce taj prostor mnostvo (ne jedan kao kod vecine drugih klubova) genijalaca sigurno iskoristiti (Real je pokus'o u drugom poluvremenu i vidjeli smo kako su prosli :mrgreen: ). Za razliku od njih, Totenhem (i vecina drugih klubova u EPL) se bez problema odvazuje napasti sa puno igraca, jer znaju da je Berbatov kornjaca kojoj mogu dat fore 10 metara i opet ga stici ( :mrgreen: ), te jer znaju da ce Nani malo stati da razmisli i napravi koju fintu ( :mrgreen: ) sto ce odbrana iskoristiti i formirati 'odbrambeni zid'. Ne kaze se dzaba da je napad najbolja odbrana. Dakle, Barsa dokazano ima SENZACIONALAN napad i vezni red, a za odbranu ne mogu reci koliko je dobra :roll: . Sumnju u njihov kvalitet stvara panika u rijetkim utakmicama kada budu snazno napadnuti, kao sto je bio slucaj u mecu protiv Intera na Meaci.

Brazzo je pomen'o Olegera :mrgreen: !? Pa taj Oleger nije dobar ni za Ajaks, kako da bude dobar za Barsu :mrgreen: !? Niko ne kaze da su Pike i Pujol losi igraci, naprotiv, izuzetno su dobri, ali vjerovatno nisu medju 10 najboljih stopera svijeta. Kazem vjerovatno jer nemaju pravu priliku da pokazu svoje kvalitete za razliku od drugih stopera koji se smatraju najboljim na svijetu. Ako bih pravio poredjenje sa ulicnom tucom, onda bih rek'o da se Pike i Pujol brane sa bejzbol palicama, a Rio i Nemanja protivnike docekuju goloruki :mrgreen: . Barsi nije toliko vazno da im stoperi budu toliko dominantni u deulima 1:1 (do toga svakako rijetko dolazi), njima je vaznije da su dobro tehnicki potkovani, da znaju loptu kvalitetno predati svojim veznjacima (nema izbijanja), te da dobro igraju zonsku odbranu i dobro odradjuju ofsajd zamke. Markez ne bi mog'o igrati stopera u rezervama Mancestera ( :mrgreen: ), ali je Barsi dugo bio nezamjenjiv na toj poziciji. Zasto? Zato sto je savrsen tehnicar! Cak je i Jaja Ture jedno vrijeme igr'o stopera,... To je ono sto Barsa zeli, ne bi me iznenadilo da dovedu Fabregasa i postave ga na stopersku poziciju :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 jan 2011, 17:13

Pique je trnutno najbolji odbrambeni igrac na svijetu, a vi mislite sta hocete, to sto neko misli da nije toliko dobar je Barcu niko ne moze napasti, to je glupost, da bi se tako nesto moglo igrati, moraju i odbrambeni igraci biti savrseni, a Pike jeste taj, ucestvuje i u napadima, nepogresiva dodavanja, nevidjena sigurnost, sjajne fizicke predispozicije, cvrstina, citanje igre, brzina i tehnika nevjerovatne za stopera, skok igra sjajna, mozete pricati sta hocete, Ferdinand i Vidic su bili sigurno najbolji stoperi, ali Pike ih je nadmasio, to je jasno kao dan valjda, a to govore i trofeji.

Pike je sad sigurno na nivou Ferdinanda i vidica i bilo kojeg drugog stopera u odbrani, ali je zato u napadu nenadhebiviji od svih , u napadu je opasniji i tehnicki potkovaniji i snalazljiviji i od Berbatova.

United nije pogrijesio sto ga je dao za male pare, imao je tada bolje stopere, a ni Pike se u tom klubu sigurno ne bi ovoliko razvio.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 18 jan 2011, 17:30

Romariooo je napisao/la:Pique je trnutno najbolji odbrambeni igrac na svijetu, a vi mislite sta hocete, to sto neko misli da nije toliko dobar je Barcu niko ne moze napasti, to je glupost, da bi se tako nesto moglo igrati, moraju i odbrambeni igraci biti savrseni, a Pike jeste taj, ucestvuje i u napadima, nepogresiva dodavanja, nevidjena sigurnost, sjajne fizicke predispozicije, cvrstina, citanje igre, brzina i tehnika nevjerovatne za stopera, skok igra sjajna, mozete pricati sta hocete, Ferdinand i Vidic su bili sigurno najbolji stoperi, ali Pike ih je nadmasio, to je jasno kao dan valjda, a to govore i trofeji.

Pike je sad sigurno na nivou Ferdinanda i vidica i bilo kojeg drugog stopera u odbrani, ali je zato u napadu nenadhebiviji od svih , u napadu je opasniji i tehnicki potkovaniji i snalazljiviji i od Berbatova.

United nije pogrijesio sto ga je dao za male pare, imao je tada bolje stopere, a ni Pike se u tom klubu sigurno ne bi ovoliko razvio.
:mrgreen: :mrgreen:

Ne znam sta da napisem na ovo boldirano :mrgreen: .

Je l Markez bio najbolji stoper na svijetu :mrgreen: !?? Ne pamtim neku njegovu gresku :roll: !?? Prilicno sam siguran da bi se i Mravac smatr'o jednim od najboljih odbrambenih igraca svijeta da igra u Barsi :mrgreen: . Pa i onaj nesretni Cigrinski nije imo niti jednu gresku (nisam upratio), ali je opet dobio pedalu.. Sigurno nije mog'o ispimplat do 100 :mrgreen: .

Slazem se da Junajted nije pogrjesio. U Junajtedu nikada ne bi dobio priliku igrati pored Ferdinanda i Vidica koji su najbolji stoperi svijeta. On je im'o par prilika i nije nimalo ulio sigurnost u odbranu MU, naprotiv,... U MU se znatno teze razviti, jer se ima puuuunooooooo vise posla, jer si pod stalnim pritiskom, u svakoj tekmi protivnik snazno napada. U Barsi su stoperi gospoda, dok Vida gine k'o Roki Balboa :mrgreen: .

Uz to, Pike nije najbolji stoper ni u Barsi, Pujol je sasvim sigurno bolji od njega.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 18 jan 2011, 17:31

Romariooo je napisao/la:Pique je trnutno najbolji odbrambeni igrac na svijetu, a vi mislite sta hocete, to sto neko misli da nije toliko dobar je Barcu niko ne moze napasti, to je glupost, da bi se tako nesto moglo igrati, moraju i odbrambeni igraci biti savrseni, a Pike jeste taj, ucestvuje i u napadima, nepogresiva dodavanja, nevidjena sigurnost, sjajne fizicke predispozicije, cvrstina, citanje igre, brzina i tehnika nevjerovatne za stopera, skok igra sjajna, mozete pricati sta hocete, Ferdinand i Vidic su bili sigurno najbolji stoperi, ali Pike ih je nadmasio, to je jasno kao dan valjda, a to govore i trofeji.

Pique snalazljiviji od Berbe?Berbatov je po tehnici medju 5 a po inteligentnosti igre medju tri napadaca svijeta.A sto se Piquea tice,macnho bi ga pustio cak da se igrom nametno Ferdinandu i Vidicu,jer barca vraca talente nazad.Ima sve sto treba da ima stoper,pa cak bi se igrom probio i u Engleskoj,medjutim Ferdinanda moze nadmasiti tek za 10 god.Ferdinand odigrao 850 min.na travnjaku bez faula na top nivou..........
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 jan 2011, 19:24

Ma ne moze se Pique jos poredit s Vidicem ili Terryem, a ovaj kaze da ih je nadmasio i kao argument pominje neke trofeje, pa reko da nas informise sta je to on osvojio sto Vidic nije (ne racunajuci naravno reprezentaciju, jer se to ne moze poredit)!? Ako pricamo o nekim individualnim priznanjima, onda on ne moze prismrdit Vidicu, koi je vec nekoliko sezona u najboljem timu premiershipa i evrope, pretprosle sezone najbolji igrac Uniteda po navijacima i igracima u konkurenciji Rooneya, Ronalda, Teveza...

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 18 jan 2011, 19:37

Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 jan 2011, 21:00

Dobri su Vidara i Ferdinand, ne kazem ja, ali realno i objektivno gledajuci ne moze se reci da je ijedan od njih bolji igrac od Piquea, koji je kad sve uzmemo u obzir ipak malo kompletniji igrac od ove dvojice. Meni licno Vidic nije ta klasa kakv je bio Ferdinand dok je bio u najboljim godinama, ili recimo Nesta, Vidic je igrac koji zna popustiti na zivcima i napraviti glupost.

Vidjeli smo u finalu u Rimu kako taj vas tandem koji u Engleskoj djeluje tako mocno, ipak nije svemoguc, kad su bili na megdanu sa velemajstorima Barce, Anri, Eto i Messi su ih poprilicno uvaljali po terenu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 jan 2011, 21:03

A vi Manchesterovci zar već niste naučili da je svaki Barcelonin igrač najbolji na svijetu na svojoj poziciji ? :lol:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 jan 2011, 21:10

Bosco je napisao/la:A vi Manchesterovci zar već niste naučili da je svaki Barcelonin igrač najbolji na svijetu na svojoj poziciji ? :lol:
Nije svaki, ali skoro svaki jeste, a Pique se tu mirne duse moze svrstati, sto kao sto recimo Puyol nije nimalo losiji od bilo kojeg stopera u svijetu, kao sto je Alves uz Maicona ponajbolji desni bek, mnogo bolji od unitedovih desnih bekova, i kao sto recimo Abidal nista narocito ne zaostaje za Evropom , a u zadnjih godinu dana je sigurno i bolji.

Naravno tesko je sve to mjeriti, al pogledajte koliko ko prima golova i sve ce vam se samo kazati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 jan 2011, 21:14

Romariooo je napisao/la:
Bosco je napisao/la:A vi Manchesterovci zar već niste naučili da je svaki Barcelonin igrač najbolji na svijetu na svojoj poziciji ? :lol:
Nije svaki, ali skoro svaki jeste, a Pique se tu mirne duse moze svrstati, sto kao sto recimo Puyol nije nimalo losiji od bilo kojeg stopera u svijetu, kao sto je Alves uz Maicona ponajbolji desni bek, mnogo bolji od unitedovih desnih bekova, i kao sto recimo Abidal nista narocito ne zaostaje za Evropom , a u zadnjih godinu dana je sigurno i bolji.

Naravno tesko je sve to mjeriti, al pogledajte koliko ko prima golova i sve ce vam se samo kazati
Eto rece nije svaki ali ipak utvrdi da Abidal ne zaostaje ni za kime,pa ko zaostaje,jos mi reci da je Valdez medju najboljima golmanima svijeta i da Biskvit spada u svjetsku elitu na poziciji z.veznog :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 18 jan 2011, 21:16

Dylan Dog je napisao/la:Eto rece nije svaki ali ipak utvrdi da Abidal ne zaostaje ni za kime,pa ko zaostaje,jos mi reci da je Valdez medju najboljima golmanima svijeta i da Biskvit spada u svjetsku elitu na poziciji z.veznog :lol:
zar si sumnjao u to??? :mrgreen:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 18 jan 2011, 21:22

Romariooo je napisao/la:Dobri su Vidara i Ferdinand, ne kazem ja, ali realno i objektivno gledajuci ne moze se reci da je ijedan od njih bolji igrac od Piquea, koji je kad sve uzmemo u obzir ipak malo kompletniji igrac od ove dvojice. Meni licno Vidic nije ta klasa kakv je bio Ferdinand dok je bio u najboljim godinama, ili recimo Nesta, Vidic je igrac koji zna popustiti na zivcima i napraviti glupost.

Vidjeli smo u finalu u Rimu kako taj vas tandem koji u Engleskoj djeluje tako mocno, ipak nije svemoguc, kad su bili na megdanu sa velemajstorima Barce, Anri, Eto i Messi su ih poprilicno uvaljali po terenu
A ti si vidim zaboravio onaj momenat kada je Pique zabio dva autogola na jednoj utakmici i napravio penal u cetvrtfinalu SP-a i kada ga je Ronaldo poslo preko Gibraltara :D. Realno lave, zasro si gaf momacki :D Vidic Piqueu moze biti instruktor.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 18 jan 2011, 21:24

Neznam moze li se Pique uopste porediti s Nemanjom? A govoriti da je bolji to je vec apsurd kakav se rijetko cuje.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.