NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Forum je uvijek bio i ostao isti. A u svakom slucaju moramo unaprijedjivati kulturu dijaloga. Klub je u nasim rukama, nema jednoumlja, bitno je samo zeljeti i raditi za Celik, a ne protiv.
Celik!3,2,2.
- Robijas007
- Kontakt:
Tu sam ja, kakav ban?Pasha je napisao/la: ↑29 maj 2023, 22:52Od ovih nabrojanih samo Šehića lično ne znam, a samoposteno ne zna ko je. Mada je vrlo lako da i njega znam.
Za Steelmana sam već napisao.
Robijaš007 mislim da je trajno banovan, al u svakom slučaju, radi čovjek po terenu, porodica, otac mu nedavno preselio na Ahiret. Kad sve sabere se i nema puno vremena za pisanje
Pržunjer se odavno samovoljno povukao, ali piše tu i tamo. Ako ima nešto bitno za razjasniti.
Samoposteno piše počesto
Šehić vjerovatno kao i Robijaš, porodične obaveze i posao. Koliko se sjećam i on je pisao da se oženio.
Ako ćemo pošteno i ja ne pišem ni blizu koliko sam ranije pisao...

NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
-
- Kontakt:
Šipu ga majmunePonosniSmogovci je napisao/la: ↑21 jun 2023, 22:28Ne radite to administracijo propast će život ovom debilu bez foruma
Zadnja izmjena: Convicts, dana/u 21 jun 2023, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
- Kontakt:
Pojačanja ne dovoditi dok se ne zadrže i ne produže ugovori za par pojedinaca, a znamo svi kojih je to par igrača koji zaslužuju podebljane i dugotrajne ugovore. Ovaj korak je prvi pa dalje gledati igrače sa strane koji bi nas mogli pojačati, u pravom smislu te rijeci.
Mozes li naci izjavu nekog clana UO il direktora koji je rekao da nece biti imperativ ulaska?FRLegioen je napisao/la: ↑21 jun 2023, 18:54To je to ! Svakako nemamo imperativ ulaska u Premier ship. Podebljati im platu,,dati sansu Basicu i drugim juniorima nek se kale!!
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Nemoj da širiš dezinformacije, jer znamo kako je bilo kad se o tome pričalo u DLC.To nije prvo za foruma i da je istina,jer onda raja govori sto cu đabe dolazit kad se ne bore za ulazak u viši rang kao prve sezone u DLC sto je bilo i samo se tumači pogrešno što nam nikako ne treba.FRLegioen je napisao/la: ↑21 jun 2023, 18:54To je to ! Svakako nemamo imperativ ulaska u Premier ship. Podebljati im platu,,dati sansu Basicu i drugim juniorima nek se kale!!
Tako da te se priče ostavite.
Ne pametuj!!!FRLegioen je napisao/la: ↑21 jun 2023, 18:54To je to ! Svakako nemamo imperativ ulaska u Premier ship. Podebljati im platu,,dati sansu Basicu i drugim juniorima nek se kale!!
Sta je Robert neki dan izjavio? AKO SE PRUZI PRILIKA ICI CE SE NA ULAZAK!rz88 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 23:37Mozes li naci izjavu nekog clana UO il direktora koji je rekao da nece biti imperativ ulaska?
Znaci to nije prioritet ove sezone!
Pripremi se na najgore, nadaj se najboljemrz88 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 23:37Mozes li naci izjavu nekog clana UO il direktora koji je rekao da nece biti imperativ ulaska?

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ekipa...

Ceka nas jos sto ofanziva, al mi znamo zasto smo tu.

Ceka nas jos sto ofanziva, al mi znamo zasto smo tu.
Raja jutros Horica sretnem vozi djete u kolicima seta se pitam ga imal nafake kakve DA se vratis,kaze DA ima opet ga pitam DA me ne zeza imal nafake kaze ima ima
Nije receno da nije imperativ. Svaka utakmica ce se ici na pobjedu, pa cemo vidjeti na cemu smo. Ljudi ne zele reci da ulazimo sto posto i onda ne udemo. Od utakmice do utakmice, pa cemo vidjeti. Ako ti se neke stvari posloze, sve je moguce.
Mislim da ce ostati gore jos jednu godinu
Hrelja odbio Stupčanicu 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.