HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Pa do kad više sa ovim namještanjima majku mu!
Zašto su toliko jadni!!!!
Zabraniti im izlazak u Evropu 10 godina zbog ovog!
OVO JE ČIŠTO NAMJEŠTANJE...OFIRNO...OČITO...GLUPOOOO...Samo idiot neće pokrenuti istražni postupak!
Pogledajte samo kvotu za ovaj meč iz 1 u 2 uz gol razliku 3+
OVO JE ČIŠTO NAMJEŠTANJE...OFIRNO...OČITO...GLUPOOOO...Samo idiot neće pokrenuti istražni postupak!
koliko vas ima, dajte momci, samo dajte...hz1987 je napisao/la:Pa do kad više sa ovim namještanjima majku mu!

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
idi gledaj svoje sarajevo koje još nije osiguralo prolaz na domaćem terenu protiv sjajnih amatera iz san marina , a nama ste se smijali . koji dušmanihz1987 je napisao/la:Pa do kad više sa ovim namještanjima majku mu!

- northfront96
- Kontakt:
Bravo za pobijedu 

- invincible1921
- Kontakt:
ma ako mislite da ste losi ili zamjerte nesto svojim igracima pogledajte samo sarajevo hhahahahahhahahahahah
=\_1921_/=
Cuj ti price o namjestanju

Ovdje imate golove : http://www.rtva.ad/" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
ovaj Simeunović će biti strašan...
za gol krivica antina, a i marina... treba nam stoper !!!!!!!!!!!
ovaj Simeunović će biti strašan...

za gol krivica antina, a i marina... treba nam stoper !!!!!!!!!!!
#SuningOUT
Anto je debilčina samo taka, njega treba ubacit u napad zadnjih 10 minuta da igra ko Crouch. Ne može on igrat štopera previše je šlampav a i nema sigurnosti i koncetracije. A Maru treba prodati dok možemo zaraditi nešto na njemu ...
-
- Kontakt:
Uzeli smo svi pare na kladi a vi papci kojima klubovi ne igraju možete doći kod nas na dnevnice za cvaju. Nije beg cicija.
Usput ko je to u Evropi dao više od 3 gola danas, možda jedan klub.
Nismo im izašli sa njihove polovice uz desetak zaleđa koja su nam svirali i jedan poništen gol. Smiješan je izvještaj na sportsport.ba. Pa Evropski giganti od reprezentacija više ne tuku ove male države sa više razlike, Zrinjski je napravio više nego je trebalo.
Još nam se ove komšije našle javljati a glavni im je doseg kada igraju sa Blagajem u ovo vrijeme Evropskih utakmica a vrhunac su im porazi od Leotara 10:0 i Radničkog 12:1. Ubijte se nije vas se stid javljati kada Zrinjski pobjedi u Evropi pa bio to klub i iz Andore. Za vas je sve ovo sanak pusti.
Usput ko je to u Evropi dao više od 3 gola danas, možda jedan klub.
Nismo im izašli sa njihove polovice uz desetak zaleđa koja su nam svirali i jedan poništen gol. Smiješan je izvještaj na sportsport.ba. Pa Evropski giganti od reprezentacija više ne tuku ove male države sa više razlike, Zrinjski je napravio više nego je trebalo.
Još nam se ove komšije našle javljati a glavni im je doseg kada igraju sa Blagajem u ovo vrijeme Evropskih utakmica a vrhunac su im porazi od Leotara 10:0 i Radničkog 12:1. Ubijte se nije vas se stid javljati kada Zrinjski pobjedi u Evropi pa bio to klub i iz Andore. Za vas je sve ovo sanak pusti.
Realno care nemas pojma.Jedini razlog ovako lose predstave Zrinjskog i Sarajeva je potcjenjivanje protivnika.Kad su im ljudi dali gol malo su se uozbiljli i dodali gas te rijesili to sa 1-3. Bez ikakvog dokaza,sta vise nisi u stanju bio ni pogledati utakmicu a vec znas da je namjestena..how yes no :ugeek:hz1987 je napisao/la:Pa do kad više sa ovim namještanjima majku mu!
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Ma šta se obazirete na komentare nekih polupismenih idiota tu.
Jedino što je bitno je da ste jučer pobijedili, na kraju i uvjerljivo što s obzirom na broj
prilika koje ste imali i inicijativu kroz 90min nije ni čudno.
Sad odradite i tu 2.tekmu da se još više uigrate i onda vam vjerojatno stižu Bugari.
To će već biti izazov i po, ali lopta je okrugla, sve je moguće u nogometu
Jedino što je bitno je da ste jučer pobijedili, na kraju i uvjerljivo što s obzirom na broj
prilika koje ste imali i inicijativu kroz 90min nije ni čudno.
Sad odradite i tu 2.tekmu da se još više uigrate i onda vam vjerojatno stižu Bugari.
To će već biti izazov i po, ali lopta je okrugla, sve je moguće u nogometu

-
- Kontakt:
Prodajem dres Zrinjskog dugih rukava u vise neg odlicnom stanju .. vrlo jeftino
ne navijam za Zrinjski a dobio od jednog igraca , tako da bih prodao nekome od vasih navijača vrlo jeftino ... ko zeli nek se javi na pm 

Kad ti prodje PM javi sebh_navijac je napisao/la:Prodajem dres Zrinjskog dugih rukava u vise neg odlicnom stanju .. vrlo jeftinone navijam za Zrinjski a dobio od jednog igraca , tako da bih prodao nekome od vasih navijača vrlo jeftino ... ko zeli nek se javi na pm

Ja sam zainteresovan ako je prijeratni. Po mogucnosti sezona 86/87. Veliki sam fan te generacije i te kolekcijebh_navijac je napisao/la:Prodajem dres Zrinjskog dugih rukava u vise neg odlicnom stanju .. vrlo jeftinone navijam za Zrinjski a dobio od jednog igraca , tako da bih prodao nekome od vasih navijača vrlo jeftino ... ko zeli nek se javi na pm
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
ah, blago tebi..moRAja je napisao/la:Ja sam zainteresovan ako je prijeratni. Po mogucnosti sezona 86/87. Veliki sam fan te generacije i te kolekcijebh_navijac je napisao/la:Prodajem dres Zrinjskog dugih rukava u vise neg odlicnom stanju .. vrlo jeftinone navijam za Zrinjski a dobio od jednog igraca , tako da bih prodao nekome od vasih navijača vrlo jeftino ... ko zeli nek se javi na pm
RIP CITY!
Aj ako uzmes taj prijeratni, ja cu ti dati 1000 km i ovaj novi vehlezov europski za sezonu 2013/2014, moze li, ako treba pojacat cu pare ???moRAja je napisao/la:Ja sam zainteresovan ako je prijeratni. Po mogucnosti sezona 86/87. Veliki sam fan te generacije i te kolekcijebh_navijac je napisao/la:Prodajem dres Zrinjskog dugih rukava u vise neg odlicnom stanju .. vrlo jeftinone navijam za Zrinjski a dobio od jednog igraca , tako da bih prodao nekome od vasih navijača vrlo jeftino ... ko zeli nek se javi na pm
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.