FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
mali Salkic jeste odigrao lose, ali momka od 18 godina koji igra svoju trecu profesionalnu tekmu u karijeri, ismijavat i spominjat u slicnom kontekstu moze samo najveci jad od covjeka, jer to niti jedan navijac koji ima gram mozga nece radit, pogotovo ne jer mu je protivnik bio Todorovic, igrac koji godinama igra u pocetnom sastavu sampionskog Zrinjskog, tako da se radi o veoma kvalitetnom i iskusnom igracu
Salkic jeste ispadao, ali niti jednog trenutka nije posustajao i igrao je do kraja, dijete ima volje i ima talenta, takvi igraci se moraju istrpit i oni moraju igrat da bi napredovali kao igraci, a ne ismijavat ih i govorit kako su silovani itd
uostalom, cak i mnogo iskusniji stoperi, ne u Slobodi, vec generalno u svijetu fudbala, imaju problema u ovoj formaciji jer nisu to navikli igrat i sigurno se ne osjecaju komforno kao u formaciji s dva stopera i cetiri odbrambena igraca, a da je to npr bio danas slucaj i da je igrao Salkic, on sigurno ne bi cuvao Todorovica i ne bi bio silovan, a i to sto ga je Todorovic nadigrao, neka zahvali nasem Todorovicu koji ga je ostavio na milost i nemilost njihovom Todorovicu, jer u ovoj formaciji nasi bocni igraci Lazevski/Todorovic su wing-back igraci, znaci i krilo i bek u jednom
Salkicu svakako podrska i nadam se da ga Vlado nece klupirat :salut:
Salkic jeste ispadao, ali niti jednog trenutka nije posustajao i igrao je do kraja, dijete ima volje i ima talenta, takvi igraci se moraju istrpit i oni moraju igrat da bi napredovali kao igraci, a ne ismijavat ih i govorit kako su silovani itd
uostalom, cak i mnogo iskusniji stoperi, ne u Slobodi, vec generalno u svijetu fudbala, imaju problema u ovoj formaciji jer nisu to navikli igrat i sigurno se ne osjecaju komforno kao u formaciji s dva stopera i cetiri odbrambena igraca, a da je to npr bio danas slucaj i da je igrao Salkic, on sigurno ne bi cuvao Todorovica i ne bi bio silovan, a i to sto ga je Todorovic nadigrao, neka zahvali nasem Todorovicu koji ga je ostavio na milost i nemilost njihovom Todorovicu, jer u ovoj formaciji nasi bocni igraci Lazevski/Todorovic su wing-back igraci, znaci i krilo i bek u jednom
Salkicu svakako podrska i nadam se da ga Vlado nece klupirat :salut:
Salkić će biti dobar igrač.za njegovo silovanje danas je kriv Vladika koji ga je ostavio na vjetrometini!!
DRŽAVA TUZLA!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Vlado nas je ubio postavkom igre. Pa bilo ko se imalo razumije u fudbal zna da ne mozes onako izac protiv tima kao sto je Zrinjski.
Naguzili se , a ljudi preiskusni da nebi metnuli.
Strahota bozija. Poslije ove utakmice definitivno je vrijeme. To je prvi krivac
A drugi krivac naravno na terenu.
Pa ljudi moji ja kako pratim Slobodu mi odvratniju ekipu nismo imali. Bilo je i losijih ekipa, bilo je logicno i boljih, bilo je onih koji su imali manje, mnogo manje para od ovih, bilo je i onih koji su imali vise para. ALI NIKAD NIJE BILA EKIPA SA OVOLIKO UMISLJENIH IGRACA I IGRACICA, SA OVOLIKO KUR.COBOLJE, BEZ IKAKVE BORBENOSTI. pa bolan njima je svejedno hoce li ih neko nakantati na njihovom stadionu, hoce li izgubiti utakmicu.
**** dva nula, njih 90% najveca sikirancija veceras je sto su morali pokisnut.
Ovo je strasno kakav odnos prema dresu Slobode. Ja ovo do sad nikad nisam vidio.
pa prije nakon ovakvog starta il bi nekom letila glava , il bi se neko potukao, il bi se pobili izmedju sebe pa da vide sta ce i kako se pomjeriti. Ovo je strasno.
Naguzili se , a ljudi preiskusni da nebi metnuli.
Strahota bozija. Poslije ove utakmice definitivno je vrijeme. To je prvi krivac
A drugi krivac naravno na terenu.
Pa ljudi moji ja kako pratim Slobodu mi odvratniju ekipu nismo imali. Bilo je i losijih ekipa, bilo je logicno i boljih, bilo je onih koji su imali manje, mnogo manje para od ovih, bilo je i onih koji su imali vise para. ALI NIKAD NIJE BILA EKIPA SA OVOLIKO UMISLJENIH IGRACA I IGRACICA, SA OVOLIKO KUR.COBOLJE, BEZ IKAKVE BORBENOSTI. pa bolan njima je svejedno hoce li ih neko nakantati na njihovom stadionu, hoce li izgubiti utakmicu.
**** dva nula, njih 90% najveca sikirancija veceras je sto su morali pokisnut.
Ovo je strasno kakav odnos prema dresu Slobode. Ja ovo do sad nikad nisam vidio.
pa prije nakon ovakvog starta il bi nekom letila glava , il bi se neko potukao, il bi se pobili izmedju sebe pa da vide sta ce i kako se pomjeriti. Ovo je strasno.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Oko 20 dodavanja po zemlji u ofanzivnom dijelu smo imali, sve ostalo je bilo izbij nabij i bunaruše. Pa doobro jbg,boli nas k bićemo 8.
Ukopa nas carsija !
Vlado danas kriv 100%
Naguro u sredinu sve nebil igrali od noge do noge i preuzeli sredinu terena, a onda svaka akcija krece nabijanjem.
I jos mi nije jasno par smo lopti izgubili ispred 16 ( mislim da je tako bilo i prije prvog gola ) jer se nije izbijala lopta, igro se neki slijepi povratni pas, a kad se krece napad tad je izbi nabi.
Taktika losa skroz, bekovi ni krivi ni duzni najvise ispusili.
Todor je bio bolji nego inace, puno bolje igra kad nemora branit, ordagu se prvo poluvrijeme nije sastavio s loptom ( neorirodna pozicija ) u drugom malo mu se nije ni igralo.
Mnogo pljujete culuma al lik je u prvom najmanje tri put nas spasavo u 16.
As I said, takticki najlosija utakmica, isto pape kaseta protiv portugala.
Naguro u sredinu sve nebil igrali od noge do noge i preuzeli sredinu terena, a onda svaka akcija krece nabijanjem.
I jos mi nije jasno par smo lopti izgubili ispred 16 ( mislim da je tako bilo i prije prvog gola ) jer se nije izbijala lopta, igro se neki slijepi povratni pas, a kad se krece napad tad je izbi nabi.
Taktika losa skroz, bekovi ni krivi ni duzni najvise ispusili.
Todor je bio bolji nego inace, puno bolje igra kad nemora branit, ordagu se prvo poluvrijeme nije sastavio s loptom ( neorirodna pozicija ) u drugom malo mu se nije ni igralo.
Mnogo pljujete culuma al lik je u prvom najmanje tri put nas spasavo u 16.
As I said, takticki najlosija utakmica, isto pape kaseta protiv portugala.
Sta reci..
Im getting too old for this shit..
Nije mi ni do svadje..
Im getting too old for this shit..
Nije mi ni do svadje..
- tuzlak1987
- Kontakt:
A Zrinjskom svaka cast. Imaju zestoku radnu etiku, 85" minuta i Sliskovic sa klupe ih tjera da trce na svaku loptu. Galami covjek kod 2:0 rjesene utakmice ko lud, a oni na svaku odu. Covjek ih tretira kao robove, a oni slusaju. Tu se bas vidi razlika izmedju ostalih i njih trenutno u ligi tj zadnjih par godina.
da bogdom imamo jos ponekog Salkica u omladinskom pogonu
a sto se tice Vlade, ultra ima pravo, ova formacija protiv ekipe kao sto je Zrinja je teski promasaj, to sam znao jer sam isto dozivio kada je Lazio igrao protiv Napolija, zabise ljudi tricu bez problema... poenta je da ce u ovoj formaciji svako pomjeranje i pucanje linija, ekipa s napadackim potencijalom kaznit, sto je i bio slucaj veceras
jednostavno odbrana ostane na milost i nemilost protivnickim igracima i zbog toga nikada nisam volio ovu formaciju, ali eto, Vlado nece dobit otkaz, ali ako izgubi od Celika, neka mijenja formaciju, mada, sta god uradio, tesko da ce biti bolje, pa bi bilo najbolje za Slobodu da se rastanu
a sto se tice Vlade, ultra ima pravo, ova formacija protiv ekipe kao sto je Zrinja je teski promasaj, to sam znao jer sam isto dozivio kada je Lazio igrao protiv Napolija, zabise ljudi tricu bez problema... poenta je da ce u ovoj formaciji svako pomjeranje i pucanje linija, ekipa s napadackim potencijalom kaznit, sto je i bio slucaj veceras
jednostavno odbrana ostane na milost i nemilost protivnickim igracima i zbog toga nikada nisam volio ovu formaciju, ali eto, Vlado nece dobit otkaz, ali ako izgubi od Celika, neka mijenja formaciju, mada, sta god uradio, tesko da ce biti bolje, pa bi bilo najbolje za Slobodu da se rastanu
- transandino
- Kontakt:
A Milan Djuric ako nadje angazman posle Slobode u klubu jacem od Bosne Kalesije ja se naguzim cijelom Tusnju nikad u zivotu goreg igraca nisam vidio
AVANTI LIBERTA 1919
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ko igra bolan koliko je placen. pa u top 5 u ligi su po platama. Ako igraju koliko su placeni, dje su im onda ti rezuzltatixeksor je napisao/la:Problem je kad ti dođe predsjednik i kaze ovdje više nikad neće doć igraci na zalasku karijere, kad kaze da on nije zadovoljan platom u svojoj firmi, da ti otjera Ragiba a dovede mikicu kojem sam vidio na kraju utakmicekad je ustao sa klupe, kad ti dovede deklarisanog lopova i glupna za direktora -Karića vibera, ma ovi igraci igraju koliko mogu i koliko su plaćeni i ovo je ozbiljno. Dobli smo predsjednika kojem su svi krivi osim njega i njegovih saradnika. Najveći uspjeh je prodaja kao i vraćanje indisponiranog krpića. I bojim se utakmice protiv Čelika. Nek nam je bog na pomoći
igraci pa trener, ili trener pa igraci. Nije Senad veceras bio na terenu pa pustio da ga igraci Zrinjskog prave volovima u po Tuzle, nit je on postavio onaj cirkus.
pa ovo sebi ekipa koja marke nema nebi dozvolila.
Sa ovakvim pristupom igraca, i sa ljudima koji ih brane bojim se svake utakmice.
ekipa koja ima u timu Lazevskog, Mehmedagica, Ignjatovica, Culuma, Osmanagica, Ordagica, Krpica i dva mlada reprezentativca dopusti da je neko ovako siluje. Pa ovi nabrojani kad se saberu sami imaju vise od 5-6 timova u ligi.
Ma **** vas vlado i tri godine.uceraj i njemu i parama.goni ga svakako smo duzmi i bogu i narodu dugovacemo i njemu..nema od njeg hljeba nece nikad ni bit..
A igre pogotov.
Ko ce meni platit dusevnu bol majku im je bem svima odreda..
A igre pogotov.
Ko ce meni platit dusevnu bol majku im je bem svima odreda..
-
- Kontakt:
Ne tako davno...
dugo nisam tuzniji i razocaraniji napustio Tušanj

Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 20 avg 2017, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
pa ukratko krenimo redom:
1. domaca utakmica sa tri stopera hajd dobro, nakon sto primismo dva gola covjek ne odustaje od defanzive. bekovi/krila Lazevski i Todor, prvi istrosen, mator igrac drugi borben ali nekvalitetan igrac. Vlado neznalico p.isam ti se na taktiku!
2. Krpic katastrofa, nijedan zracni duel nije dobio, nije potrcao komplet utakmicu, bespotrebno agresivan i nadr.kan, na kraju bezveze dobije karton.
3. Culum uzasan, istrosen i usporen igrac koji se gubi na terenu ne znam ko je radio na njegovom dovodjenju.
4. Osmanagic ubjedljivo najgori igrac, bolji i kompletniji igrac je bio kao djecak od 10 godina nego sad, potpuno bezopasan, mlak, nekonkretan pada mu lopta na lijevu nogu (jacu) i covjek suta nebu pod oblake. dugo goreg igraca nisam gledao na Tusnju a da je doveden kao neko "pojacanje".
5. Ordagic doktor, Ziljkic solidan, trudi se, Muminovic odlican osim situacije kod slobodnog ali nebitno. svi ostali igraci srednja zalost
6. Jakupovicu sve ti yebem, ne sviras cist penal, izmisljas slobodne za Zrinjski dosao da odradi prljav posao i obavio ga na najbolji moguci nacin. usmjerio je utakmicu tamo gdje je zelio a interesantno je da ove sezone sudi prvu federalnu medjutim danas su ga nama delegirali!
Vlado ako zijanimo u Zenici kupi prnje i idi
1. domaca utakmica sa tri stopera hajd dobro, nakon sto primismo dva gola covjek ne odustaje od defanzive. bekovi/krila Lazevski i Todor, prvi istrosen, mator igrac drugi borben ali nekvalitetan igrac. Vlado neznalico p.isam ti se na taktiku!
2. Krpic katastrofa, nijedan zracni duel nije dobio, nije potrcao komplet utakmicu, bespotrebno agresivan i nadr.kan, na kraju bezveze dobije karton.
3. Culum uzasan, istrosen i usporen igrac koji se gubi na terenu ne znam ko je radio na njegovom dovodjenju.
4. Osmanagic ubjedljivo najgori igrac, bolji i kompletniji igrac je bio kao djecak od 10 godina nego sad, potpuno bezopasan, mlak, nekonkretan pada mu lopta na lijevu nogu (jacu) i covjek suta nebu pod oblake. dugo goreg igraca nisam gledao na Tusnju a da je doveden kao neko "pojacanje".
5. Ordagic doktor, Ziljkic solidan, trudi se, Muminovic odlican osim situacije kod slobodnog ali nebitno. svi ostali igraci srednja zalost
6. Jakupovicu sve ti yebem, ne sviras cist penal, izmisljas slobodne za Zrinjski dosao da odradi prljav posao i obavio ga na najbolji moguci nacin. usmjerio je utakmicu tamo gdje je zelio a interesantno je da ove sezone sudi prvu federalnu medjutim danas su ga nama delegirali!
Vlado ako zijanimo u Zenici kupi prnje i idi

Sloboda Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma i ona ekipa sto je stigla na 3-3, makar su grizli borili seSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ne tako davno...![]()
dugo nisam tuzniji i razocaraniji napustio Tušanj
ovo je katastrofa. Gubis 2-0 i boli igrace kita, boli trenera kita.
ovi se ne pomjeraju na terenu, ovaj drzi rezultat. Strasno koliko ljudi nepostuju Slobodu.
Joj ako. ako izvuce iks i opet smo je bani.
Nek ode odmah.al odmah.instant.ubleha
Nek ode odmah.al odmah.instant.ubleha
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Naučio ga Riba, trenerski mag, inače dobar momak [emoji57]Aerials je napisao/la:Usput, kakvo je ono postavljanje živog zida bolan Muminoviću??? Majko draga k'o amateri.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ovo boli toliko da..nemam rijeci.ubiju u covjeku volju za ovom sranjem...ko da su nam seniori dosli a nasi uniori na terenu.kakav sudija kakve pmaterine..
Dajte nesto mijenjate bilo sta...
Ovako ne ide...**** ga panahija
Dajte nesto mijenjate bilo sta...
Ovako ne ide...**** ga panahija
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba promijeniti fokus za dobro Slobode. Fino napraviti nove ciljeve i reci glavni cilj je da dovedemo Slobodu na minimalna dugovanja i prema drzavi i prema ostalima. Izaci u medije i napraviti pres-konferenciju te upoznati ljude o svakom koraku i izvjestavati na osnovu nekih sestomjesecnih izvjestaja.
Ostaviti se trosenja novca i trazenja rezultata jer nema od toga nista. Ocigledno je da svako gleda kako da nas izmuze od managera i igraca, a kada dobije ugovor tu ga automatski boli briga dalje i kako ce igrati i sta ce biti sa Slobode i Slobodinog plasmana.
I onda bi svima bilo lakse. I navijacima jer bi znali sta ce dobiti na terenu, ali bi isto znali i da ce za 5 godina imati zdrav klub koji ce moci legitimno nesto ganjati.
Ostaviti se trosenja novca i trazenja rezultata jer nema od toga nista. Ocigledno je da svako gleda kako da nas izmuze od managera i igraca, a kada dobije ugovor tu ga automatski boli briga dalje i kako ce igrati i sta ce biti sa Slobode i Slobodinog plasmana.
I onda bi svima bilo lakse. I navijacima jer bi znali sta ce dobiti na terenu, ali bi isto znali i da ce za 5 godina imati zdrav klub koji ce moci legitimno nesto ganjati.
Imam osjećaj da je više nama navijačima krivo sto smo izgubili nego treneru i igračima...Dugo ovakve aktere nismo imali,boli ih cuna za rezultatom,klubom,gradom ......
DRŽAVA TUZLA!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Treba istrpiti Salkica a cim nam pojede zivce i postane nesto od njega on ce lagano-seljo, pitari, zrinja..... treba ga istrpit ko i Piriju a Pirija veceras aplaudira ulttasima na poluvremenu j e b o mu oni sestru u p i c k u smrdljivu....a zivaca nam je pojeo sa pacerskim golovima,mogo bi se roman napisatiChinaglia je napisao/la:mali Salkic jeste odigrao lose, ali momka od 18 godina koji igra svoju trecu profesionalnu tekmu u karijeri, ismijavat i spominjat u slicnom kontekstu moze samo najveci jad od covjeka, jer to niti jedan navijac koji ima gram mozga nece radit, pogotovo ne jer mu je protivnik bio Todorovic, igrac koji godinama igra u pocetnom sastavu sampionskog Zrinjskog, tako da se radi o veoma kvalitetnom i iskusnom igracu
Salkicu svakako podrska i nadam se da ga Vlado nece klupirat
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.