FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sutra nema hrenovki ide se na pilece zeludce napola skuhane.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- transandino
- Kontakt:
sve do 1 igraca pratim na instagramu da imaju makar malo discipline a svaki vikend toma picke materine a niko ne bi osto posle treninga vjezbat il nesto a da im je u barselonu da idu..zato niko i ne moze iz nase lige uspjet amaterizam kakvog nigdje nema.. pratim i brzog (bivsi igrac)lik hladnlo kutiju cigara i pive slikava .. nisu ni nasi nista bolji
AVANTI LIBERTA 1919
Nas i Sarajeva 8 (OSAM) bodEva
.

- Probisvjet
- Kontakt:
Vlado yebem ti kelly family! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne pomaze ovdje ni vrhunski trener, od ove ekipe ne moze napraviti nista uigrano i funkcionalno. Treba uprava jaka da moze podmiriti ambicije jednog 98 godina starog kluba. A onda tu ekipu moze trenirati i Smajl Karic kada ima igrace.
Ovako ti ne mozes rezultatski nikad nista, samo mozes cekati sezonu kada ti se omakne da budes jos gori i ispadnes iz lige. Podvig napraviti nikada, dole otici cim malo zakazes u prelaznom roku.
Ovako ti ne mozes rezultatski nikad nista, samo mozes cekati sezonu kada ti se omakne da budes jos gori i ispadnes iz lige. Podvig napraviti nikada, dole otici cim malo zakazes u prelaznom roku.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 20 avg 2017, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
LZO al milion posto
Salkić, Culum
....nadam se da Salkica ne boli puno guza.... silovanje je bilo tesko i dugotrajno.... prvi put u životu sam otisao prije kraja utakmice....ovo je smijurija i iduca domaca nece bit 1000 ljudi.... vladika opet cestita,nema veze sto smo u 5 utakmica dali JEDAN gol....najmanje u ligi...nek' je Bog na pomoći
Salkić, Culum

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Usput, kakvo je ono postavljanje živog zida bolan Muminoviću??? Majko draga k'o amateri. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Vlado, majstore, ne mijenja se taktika tek tako olako u fudbalu. Pu!
Sent from my D6603 using Tapatalk
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Jel Vlado reče da Zrinjski ima lošiji tim u odnosu na onu pripremnu utakmicu u Mostaru? Gdje to onda nas svrstava?
Ma nisam se mislio nervirati radi poraza, al ne može, kad ti na jetra ide ovo nezalaganje...I ovaj post što napisa tuzlak sve kaže opet, vjerujem da će se svi složiti bez obzira na sve.
Eto, najgore je što je konačno i došao taj period kad igrači koje je dovela ova uprava (iako su tu još kapitalac Ordagić, i odlični Mehmedagić iz one ekipe) konačno dolaze do izražaja.
Prije smo barem bili domaćinska ekipa i kako tako na guzove dobijali po 1:0, sad gola ne možemo dat...
Ma nisam se mislio nervirati radi poraza, al ne može, kad ti na jetra ide ovo nezalaganje...I ovaj post što napisa tuzlak sve kaže opet, vjerujem da će se svi složiti bez obzira na sve.
Eto, najgore je što je konačno i došao taj period kad igrači koje je dovela ova uprava (iako su tu još kapitalac Ordagić, i odlični Mehmedagić iz one ekipe) konačno dolaze do izražaja.
Prije smo barem bili domaćinska ekipa i kako tako na guzove dobijali po 1:0, sad gola ne možemo dat...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ljudi ne treba se nervirati.Odron smo i nema se tu sta ni dodat ni oduzet...Još vođeni odronom od trenera,nikakve igre,nikakve taktike ,bez žara,borbe...Uvodi Tandira i imas veznog manje a ionako nas ljudi razvalili...Kontam da Vlado bgm nije svjestan kakav smo mi fudbal gledali godinama prije njega!!
Dzaba sam pokisnuo,al dosta od mene.Mene ublehas neće vidjeti dok nekom ne utrpamo bar 2-3 gola .Definitivno Vlado je smeće od trenera!!
Dzaba sam pokisnuo,al dosta od mene.Mene ublehas neće vidjeti dok nekom ne utrpamo bar 2-3 gola .Definitivno Vlado je smeće od trenera!!
DRŽAVA TUZLA!!
1 gol u 5 utakmica. Bravo.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zrinjskog smo 2015. ubili na Tusnju. Zadnja linija bila na centruNjonjoVam je napisao/la:Ljudi ne treba se nervirati.Odron smo i nema se tu sta ni dodat ni oduzet...Još vođeni odronom od trenera,nikakve igre,nikakve taktike ,bez žara,borbe...Uvodi Tandira i imas veznog manje a ionako nas ljudi razvalili...Kontam da Vlado bgm nije svjestan kakav smo mi fudbal gledali godinama prije njega!!

Problem je kad ti dođe predsjednik i kaze ovdje više nikad neće doć igraci na zalasku karijere, kad kaze da on nije zadovoljan platom u svojoj firmi, da ti otjera Ragiba a dovede mikicu kojem sam vidio na kraju utakmicekad je ustao sa klupe, kad ti dovede deklarisanog lopova i glupna za direktora -Karića vibera, ma ovi igraci igraju koliko mogu i koliko su plaćeni i ovo je ozbiljno. Dobli smo predsjednika kojem su svi krivi osim njega i njegovih saradnika. Najveći uspjeh je prodaja kao i vraćanje indisponiranog krpića. I bojim se utakmice protiv Čelika. Nek nam je bog na pomoći
. .načekat ćemo se mi kada budemo ponovo gledali (te/takve) Santose sa Tušnja. Tu generaciju je bilo milina gledati . .tuzlak1987 je napisao/la:Zrinjskog smo 2015. ubili na Tusnju. Zadnja linija bila na centruNjonjoVam je napisao/la:Ljudi ne treba se nervirati.Odron smo i nema se tu sta ni dodat ni oduzet...Još vođeni odronom od trenera,nikakve igre,nikakve taktike ,bez žara,borbe...Uvodi Tandira i imas veznog manje a ionako nas ljudi razvalili...Kontam da Vlado bgm nije svjestan kakav smo mi fudbal gledali godinama prije njega!!
Taj Zrinjski je bio najjači Zrinjski u zadnjih možda i desetak godina...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Zao meni samo Ordagica sto propada sa gomilom neznalica na trenu,ne znam sta se desava sa Krpicem ,lik mozda da je jednom potrcao u cijeloj tekmi,onog Salkica izhebali ko nikog do sad ,odbrana rinaka,Mehmedagic ni blizu onog igraca od prije sezonu ili dvije,Ignjatovic zalutao,Culum kanta,na januarska pojacanja ne treba vise trositi rijeci,mali Todorovic se i borio..kako god jadno i tuzno
Vlado je sa svim mogucim prinovama profulao,od januara pa do sada..al bitno je glumiti frajera nad Govedaricom,koji je siguran sam bolji od svih pojacanja iz januara.. al eto sad je kasno za kmecanje,trazili smo dobili smo

Vlado je sa svim mogucim prinovama profulao,od januara pa do sada..al bitno je glumiti frajera nad Govedaricom,koji je siguran sam bolji od svih pojacanja iz januara.. al eto sad je kasno za kmecanje,trazili smo dobili smo

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- zlatnakoka
- Kontakt:
Djeca nam se smiju.DoeTz je napisao/la:1 gol u 5 utakmica. Bravo.
Kakav užas od igre (ako se tako može nazvati ono prikazano). Zrinjski kao Barcelona spram nas, vezu pasove izlaze pred golmana, i na nasu srecu fulaju.
Nikoga pohvaliti. Sudija jeste griješio više u njihovu korist, ali i da nije ljudi su nam čitali lekciju.
I evo ga opet, kao što sam i rekao da će biti:
"Jagodić: Većina igrača je odigrala loše"
To Vlado postavio si ih idealno, stvarno ne znam šta im je.
Valja stisnuti pa ga otpustit,jer liku su dali ugovor na 3 godine
Sve dok se klub ne rijesi menadzera kojekakvih koji plate da njihov ljubimac igra,nema od rezultata nista

Sve dok se klub ne rijesi menadzera kojekakvih koji plate da njihov ljubimac igra,nema od rezultata nista

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la:Valja stisnuti pa ga otpustit,jer liku su dali ugovor na 3 godine![]()
Ma zato i kazem ne treba se više nervirati,realno smo u svemu rinaka i to trebamo prihvatiti svi,prvi ja,tesko priznati al bas smo rinaka!
DRŽAVA TUZLA!!
Znaci bez zaebancije i sarkazma,al ja mislim da bi ti odradio bolji posao od jagodica ublehasa. On ovo ne bi znak analizirati ovako. Bra'o momak.tuzlak1987 je napisao/la:Od cega poceti. Ovo je vjerovatno jedna od gorih utakmica Slobode u prvoj ligi na Tusnju od kada pratim. Izgledalo je u drugom PV kao da Zrinjski igra protiv rekreativaca, prostora na sve strane, rupe, gol mogu dati kako zele. A nasi ne mogu da trce od 60. pa dalje.Sama igra je nikakva, nasi tesko stvaraju uopste neke sanse, nema suta na gol, nema probijanja po boku, nema pritiska. Taktika takva da nema nikakve sprege izmedju stopera i napadaca. Sve se svodi na to da Salkic ili Ignjatovic dobijaju loptu, eventualno Culum. A onda se prelazi na dugu loptu. Nema kombinatorike, Ordagic ili Zilkic nemaju saradnje sa drugim igracima vec se njihova igra svodi na solo prodore. Krpic se trudi lavovski ali sav taj njegov posao pada u vodu jer on uzaludno trosi energiju, a dobije u konacnici nista.
Azir postavlja zivi zid na strani gdje stoji, Salkic kao najmladji fino skeniran od strane Zrinjskog i pet puta (izgleda kao bubanje ali 5 puta su na isti nacin prosli) mu prolaze po lijevoj strani jer Todorovic ima ofanzivne zadatke. Salkic ostavljen na milost i nemilost Stojkicu i Todorovicu, klasicni kiks Vlade.
Kada Zrinjski ima u zadnjoj liniji loptu nema nikakvog presinga nase ekipe vec Krpic jedini stoji na polovini Zrinjskog. Sve se izgleda svodilo na protiv-udare nase ekipe kada Zrinjski izgubi loptu pa i Ordagic-Osmanagic i ostali stoje daleko od lopte kada je protivnik ima.
Sto se tice same kvalitete igraca ima tu dosta upitnika. Igraci su sumnjivi, pocevsi od Osmanagica koji niti jedan duel ne moze dobiti, loptu slabo prima, pasa nema, driblinga nema. Jednostavno igrac od kojeg se previse ocekuje, a vec je imao avanture po PL (Velez, Olimpik i Celik, uz Sarajevu) i u svakoj kombinaciji je podbacio. Jednostavno on je ispuhao davno i ono sto igra moze odigrati svako.
Culum od kojeg se ocekivalo puno ali ovo sto igra je na nivou onog sto su odigrali Hasanovic i Fatic. Tromost, slabo kretanje i onda kada ima loptu bacena u napad u prazno. Bas ono sto svi oni rade kada nisu spremni za 90 minuta. A kada lopta ide naprijed Culum ostaje nazad. Fakat eto ako su onda 2 bili promasaji onda se to moze reci i za njega jer sigurno dobija previse novca za ovo sto prikazuje.
Dalje prekidi i korneri gdje se ekipa pravila za toga nikako ne funkcionisu, imamo skakace ali nemamo igraca koji im zna servirati loptu ispravno. 5 pokusaja npr iz slobodnog i kornera ali nikakve opasnosti jer nema ko izvesti prekid dostojno.
U drugom PV izgleda kao prave neke druge kombinacije ali to ispada jos gore. Zrinjski za 10 minuta drugog PV tri puta izlazi pred golmana, otvara im se vise prostora. Ulazi Tandir sto uopste nije potrebno jer time dobijamo samo jos jednog odsjecenog igraca u spicu, a igraca manje u vezi gdje nam je najvise potreban. I to onda postaje klasicno srljanje, panicarski potez koji ti jos vise unisti igru.
I sta se onda desava, odbrana jos vise puca jer mi srljamo te primamo drugi gol iako nas je na isti nacin sreca pomilovala vec jednom. Kako tu Vlado nije vidio da to ne ide i zaustavio to jer je bilo neminovno kada cemo primiti gol.
U konacnici nas zeza ovo Jagodicevo zafrkavanje sa taktikama gdje u startu utakmice "popusimo" jer je izveo nesto sto nije trebao. A uz to i los skauting igraca koji su dovodjeni. Uprava se treba zapitati sto niko od igraca koje su doveli od kada su tu godinu dana nije ispunio ocekivanja, od svakog igraca se ocekuje dosta ali oni ne pokazuju previse. Jednostavno previse grijese sa igracima i dovode ih bez ikakvog skautinga. Tako su igraci iz januara sada preselili na klupu fino placeni ali vec fule. Bezveze su i oni bacili Slobodinih para, a prave se da dobro rade.
Sve je to super, sve dekoracije, dresovi, aplikacija, sezonske ide taj marketing ali najbitnije ono na terenu smo pali ne dva nivoa dole nego tri.
Sve ide, a trose se pare na nista, nema bodova, nema igre sto je ono najvaznije. Sutra da oni odu i dignu ruke ostaviti ce ovo iza sebe i Slobodu u nikakvom stanu, niti ce ostati kakve pare jer nema rezultata niti kvalitetni igraci, a ugovore moras ispostovati.
Kada bih dijelio neku ocjenu podbacili svi od navijaca nas zbog slabih posjeta ali i preko strucnog staba i igraca koji ne donose dovoljno bodova i vode nas u ligu za opstanak pa preko uprave koja je ekipu sastavljala. Jednostavno znali su pricati protiv igraca koje su docekali ali kada su odradili 2 prelazna roka sami mi samo poraze redamo (od januara). Vec sada ono ljude fata malo prpa da necemo biti bas toliko losi za ispadanja ovim tempom, gol razlika 1-5. Bolja za 1 gol od Celika, Celika koji nije imao za 18 igraca novca da skupi i nije imao priprema.Mada da se do sutra igralo mi gola veceras ne bi postigli.
Otici ce ovdje i Jagodic doci ce neko drugi, nece se nista promijeniti. Dugo mi necemo vidjeti na Tusnju vise neke igre i neke ekipe. Sve je to od vrha, od onih koji tu ostanu. Od simpatizera koji ne shvataju da Sloboda nema cilja i projekta, do ljudi koji su tu samo da se istresu na nekog. Mijenjaj trenera, dovodi novog, ostavi upravu, ostavi nas i necemo nigdje stici.
Ukopa nas carsija !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.