Tuborg kod starog Robotaexbabilon je napisao/la:Ima li na Grbavici neki kafic da ima Moja Tv i da inace ovako prenosi Zelju?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Hvala obojici, danas pobjeda znaci i titulu, sve ostalo borbu do zadnjeg kola.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Jel to uzimas procenat od Amarabistrikboy je napisao/la:Tuborg kod starog Robotaexbabilon je napisao/la:Ima li na Grbavici neki kafic da ima Moja Tv i da inace ovako prenosi Zelju?

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Mozda,ako ovo procitapile87 je napisao/la:Jel to uzimas procenat od Amarabistrikboy je napisao/la:Tuborg kod starog Robotaexbabilon je napisao/la:Ima li na Grbavici neki kafic da ima Moja Tv i da inace ovako prenosi Zelju?

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- storm_raider
- Kontakt:
Salji u pp, bitte.bistrikboy je napisao/la: Mozda,ako ovo procitaZnam za njega 100%,Makijato 100% nema prenosa,ima jos jedan ali necu napisati ime kafica da ga inspekcija ne zatvori

Sport je lijek za tijelo i duh.
...
Zadnja izmjena: Zel, dana/u 13 apr 2013, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
- zeljo4life
- Kontakt:
Ima li iko informaciju za danasnji sastav,a da nije pretpostavka? Neku polu- provjerenu informaciju bar?:)
Amare hvala ti...
-
- Kontakt:
antolovićzeljo4life je napisao/la:Ima li iko informaciju za danasnji sastav,a da nije pretpostavka? Neku polu- provjerenu informaciju bar?:)
čolić kerla ćutuk/bogičević urdinov
hasanović tomić/svraka
smajić hodžić stanić
adilović
Nema se tu šta puno eksperimentisati, to je trenutno najbolje što imamo, povrede su nas osakatile maksimalno, ali jbg, mi smo Željo, najjači kad je najpotrebnije, dokažimo to i ovaj put, 0:2.
Bogi, Selimovic, Bekric...kolike su sanse da neki od njih zaigra...?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- storm_raider
- Kontakt:
Bogicevic nije ni otputovao u Bijeljinu, Selimovic ce biti na klupi. Za Bekrica ne znam.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Hvala igracima Zrinjskog koji su igrali korektno i nenamjerno nam shebali pola ekipe. Hvala tim mladim momcima za sportski pristup utakmici.
Poslali juniore da mlate, pa i ako dobiju kartone svakako nisu inace u prvoj ekipi, a bodove sa Grbavice nisu ocekivali. Sto vise vremena prolazi sve vise sam ljut.
Danas bi mi bio jedan od najsretnijih dana ako uzmemo. Sretno momci!
Poslali juniore da mlate, pa i ako dobiju kartone svakako nisu inace u prvoj ekipi, a bodove sa Grbavice nisu ocekivali. Sto vise vremena prolazi sve vise sam ljut.
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 13 apr 2013, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
/ - " ? $ " " ? """ ! " " своје " " & " ", & $ је / ? & " / " $ ' Јање !
Зато " све " " " & $, $ у % - & $ $ на $ $,& " ? % ? $ $ $ % / ? " ? " & " " !

Od 14 sati počeo je prvi meč 22. kola BH Telecom Premijer lige u kojem se na stadionu Otoka susreću Olimpic i Široki Brijeg.
Lijepu gestu, vrijednu svake pohvale, priredili su igrči domaćeg tima koji su na travnjak stadiona izašli u bijelim majicama sa brojem 8 u znak podrške fudbaleru Željezničara Nerminu Zolotiću koji je u srijedu doživio težak lom noge u duelu Željezničara i Zrinjskog.
SVAKA CAST ZA VUKOVE SA OTOKE
Зато " све " " " & $, $ у % - & $ $ на $ $,& " ? % ? $ $ $ % / ? " ? " & " " !

Od 14 sati počeo je prvi meč 22. kola BH Telecom Premijer lige u kojem se na stadionu Otoka susreću Olimpic i Široki Brijeg.
Lijepu gestu, vrijednu svake pohvale, priredili su igrči domaćeg tima koji su na travnjak stadiona izašli u bijelim majicama sa brojem 8 u znak podrške fudbaleru Željezničara Nerminu Zolotiću koji je u srijedu doživio težak lom noge u duelu Željezničara i Zrinjskog.
SVAKA CAST ZA VUKOVE SA OTOKE

Ne treba da igra niko ko nije 100% spreman.Bolje i izgubiti nego da se igrač teško povrijedi.Lijepa gesta igrača Olimpica u znak podrške našem Zoli.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Danas igramo protiv jedne od najboljih domaćinskih ekipa, s obzirom da danas igramo bez Kvesića, Bogičvića, Vasilića,Zolotića, Svrake, Jamaka,Bekrića, Brkovića i Smajića? sve osim ubjedljivog poraza je uspjeh.
Ma ne smijes tako pisati.Sad ce odmah se natovariti ovi dusmani koji ce nam drzati pridike da to nije namjerno.Dosta mi je nasih muka jos mi oni trebaju.Avanes je napisao/la:Hvala igracima Zrinjskog koji su igrali korektno i nenamjerno nam shebali pola ekipe. Hvala tim mladim momcima za sportski pristup utakmici.
Sto se tice ovih izostanaka najvise bih volio da niko ne igra. Ko je zdrav nek se dokaze kad je najteze. Mozemo do pobjede. Jaci smo od Radnika..
Sta su uradili VukovimamaSmurf je napisao/la:Ne treba da igra niko ko nije 100% spreman.Bolje i izgubiti nego da se igrač teško povrijedi.Lijepa gesta igrača Olimpica u znak podrške našem Zoli.

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- theprodigy
- Kontakt:
jarane avatar ti je strasan, na prvi pogled procitam ljoze popisamfedeltafrotta je napisao/la:biće gusto biće 0-2

Ah pitari, ne pokusavajte da shvatite 

-
- Kontakt:
Izasli sa majicama na kojim je broj 8 , znak podrške Zoli.ceze je napisao/la:Sta su uradili VukovimamaSmurf je napisao/la:Ne treba da igra niko ko nije 100% spreman.Bolje i izgubiti nego da se igrač teško povrijedi.Lijepa gesta igrača Olimpica u znak podrške našem Zoli.?
To je do tebe to jest do nepismenostitheprodigy je napisao/la:jarane avatar ti je strasan, na prvi pogled procitam ljoze popisamfedeltafrotta je napisao/la:biće gusto biće 0-2

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hansestadt, Simi i 53 gosta.