SarajevoJeBordo je napisao/la:Oni opet za Zrinjski navijaju i ne kontaju da im je to najveći konkurent za drugo mjesto.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
SarajevoJeBordo je napisao/la:Oni opet za Zrinjski navijaju i ne kontaju da im je to najveći konkurent za drugo mjesto.
Granični prelaz, selo stanišić, simin han, ejvala sve selendre.alenpitar je napisao/la:Samo pravi tuzlaci odnose puni plijen sa gejbavicewobly92 je napisao/la:Hej pa mi smo izgleda loše prošli s bodom na Grbavici
Dena94 je napisao/la:Kaze Odovic treba prespavat i vidit sta dalje. A Misko u fazonu "dalje neces moci"![]()
Okrecu se doceku nove godineDena94 je napisao/la:Kaze Odovic treba prespavat i vidit sta dalje. A Misko u fazonu "dalje neces moci"![]()
džšDenchiNL je napisao/la:ma ja htjeo sam napisati to , iz 1 u 2grbavicka je napisao/la:da bi bilo prvo 2 mora tuzla voditi na poluvremenu, jel de?DenchiNL je napisao/la:
standardno ba iz 2 u 1![]()
Neka im odbiju od minimalcaDerdiyok je napisao/la:Od čega sad da im odbiju ? Od bubrega ?zagorski je napisao/la:Sramota,ja bi im od plate odbio da se ista pitam
Odaaa ostaniii
Oda ostani !
Možda hibridno blato?fks74 je napisao/la:Strumfovi, vratite vi onu oranicu. Nije za vas hibrid, bas nikako.
Napravili hibrid da ih bolje mogu guzit kvalitetniji protivnicifks74 je napisao/la:Strumfovi, vratite vi onu oranicu. Nije za vas hibrid, bas nikako.
Bit ce Grbavica jos boljafks74 je napisao/la:Strumfovi, vratite vi onu oranicu. Nije za vas hibrid, bas nikako.
Preporod s normalnim trenerom
Odović, po svemu najispravniji čovjek na trenerskoj poziciji u trenutnoj grbavičkoj konstelaciji, legenda Željezničara...
Tragom izjave Milomira Odovića / Odović se požalio da u ekipi "nema igrača koji zna driblati
Zarobise li ih koliko?alenpitar je napisao/la:Manjejaci danas bjeze sa grbavice a oda vice FACAJTE IH ZIVE![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.