Ma proći ćemo nažalost. Na oficijalnost stranici su skoro izbacivali podatke da čak i u slučaju oba poraza u naredna dva kola imamo šansu za prolazak grupe. Eto čime se bave

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ma proći ćemo nažalost. Na oficijalnost stranici su skoro izbacivali podatke da čak i u slučaju oba poraza u naredna dva kola imamo šansu za prolazak grupe. Eto čime se bave
Nema srece kad je najpotrebnije. Kad je bilo najpotrebnije obrukao se DVA puta. Nije to sreca vec neznanje uprave da daju nogu sarlatanu.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 22:55Koliko sreće čovjek ima ne bi me iznenadilo da osvoji LP i dobije novi ugovor.
Ma kakve veze ima kad ce se ispasti. Hoce li to biti u grupu, osmini ili polufinalu kao lani. Jedno je sigurno i ono najbitnije - LP se nece osvojiti pod vodstvom ublehaša. Tačka.
Nije mu ovo prva ovakva izjava.AlfredNobel je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:18Guillermo Amor (član Barçine uprave):
"Valverde je divan i profesionalan čovjek i svi smo zadovoljni njime."
Ovi su neki sihri, mrve neke nešto
ma staće već na malo jačem gostovanju, nijedna izrađena prilika... ako sam nešto ne uradi.. ali nije mu više 25 godina..
AlfredNobel je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:18Guillermo Amor (član Barçine uprave):
"Valverde je divan i profesionalan čovjek i svi smo zadovoljni njime."
Ovi su neki sihri, mrve neke nešto
Sta su valjali?
Tražili ste da se dovede, kao Grizman neka strašna radilica kakve nema u Barci, i sad kad je došao, sad je najgori
Traze i da Grozman igra devetku umjesto Suareza.
Ne sporim uopšte sve napisano, jasno da je vrhunski igrac...pa i Coutinho je bio vrhunski - ali kod pravog trenera, kod Kloppa u LiverpooluEvander je napisao/la: ↑10 nov 2019, 00:56Traze i da Grozman igra devetku umjesto Suareza.
Znas na sta bi to tek licilo?
Grizman je vrhunski igrac, koji je fulao ekipu u koju ce doci. Jednostavno, na njegovom mjestu igra bolji igrac. Napatit ce se i on i mi gledajuci ga.
AlfredNobel je napisao/la: ↑10 nov 2019, 01:06Normalno da će biti bolje, i to neuporedivo bolje. Kakva su ti to razmišljanja svega ti, zašto ne bi bilo? Nema sistema u igri, nema ništa, psiha u qurcu, samopouzdanje u qurcu, zato se i dešava da jedan Griezmann izgleda kao Krpić, De Jong kao Rustemović, Arthur Ivetić. Sad da dođe Koeman recimo, za 15 dana bi razlika u igri bila nebo i zemlja u poređenju s ovim.
Skontajte već jednom da svi igrači mogu biti samo lošiji pod Valverdeom. Evo dajte mi jedan primjer, odnosno jednog igrača koji je napredovao pod njim? Jednog igrača kojeg je on 'izbrusio'?
.....
Možda, al mogao je reci :Ne trebaju mi, koji ce mi qrac.Evander je napisao/la: ↑10 nov 2019, 01:09Nisam ja rekao da nije do trenera, naravno da jeste. Ali nije trener jedini problem u Barceloni.
Kutinjo, kao i Grizman, grozan skauting i dovodjenje tipa igraca koji ti ne treba i koji ne moze igrati nista u Barceloni.
Ok, Barcelona je Messi, onda dovodi igrace koji ce raditi za njega i popunjavati supljine, tipa Rakitica kad su doveli. Covjek 4 godine irgetio za Messia i neka je.
Ne mozes dovoditi igrace koji pokrivaju dio terena gdje je Messi i onda od njih praviti Neymara.
Sumnajm da je trener bio taj koji je rekao dovedi mi ih. Oni su prije svega greska uprave, koja je bila zeljna velikog imena i zvijezde.
A yebiga, ne može slikovitiji primjer.let3 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 01:10AlfredNobel je napisao/la: ↑10 nov 2019, 01:06Normalno da će biti bolje, i to neuporedivo bolje. Kakva su ti to razmišljanja svega ti, zašto ne bi bilo? Nema sistema u igri, nema ništa, psiha u qurcu, samopouzdanje u qurcu, zato se i dešava da jedan Griezmann izgleda kao Krpić, De Jong kao Rustemović, Arthur Ivetić. Sad da dođe Koeman recimo, za 15 dana bi razlika u igri bila nebo i zemlja u poređenju s ovim.
Skontajte već jednom da svi igrači mogu biti samo lošiji pod Valverdeom. Evo dajte mi jedan primjer, odnosno jednog igrača koji je napredovao pod njim? Jednog igrača kojeg je on 'izbrusio'?
.....![]()
![]()
a yebi se
![]()
Ostatak posta potpisujem, sve tacno, ali ovo mi zapade za oko![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.