P.S. i to vas
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Uf sta vam uradi frajer i kakav gol 
P.S. i to vas
P.S. i to vas
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 jan 2011, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koja golčina našeg Parejo...nanizao 3,4 i u rašlje...dobar,dobar
EDIT:nije u rašlje ali dojam je isti
EDIT:nije u rašlje ali dojam je isti
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 03 jan 2011, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
To je nas covijek
jaoooo momak iz castille nam zabija golcinu 
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ko ce kome ako nece svoj svome
Bgm me ovim golom kupio, eto njega na ljeto u Real.
Bgm me ovim golom kupio, eto njega na ljeto u Real.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Getafe je cirkus od ekipe, preloši su 
Portillo dete,o cemu ti pricas.Kad je Ujfalusi startovao nad Messiem,svi su mislili da nece mesec dana biti na terenu,kad se covek vratio za manje od 10 dana.Pa pogledaj koliko se puta povredjivao Ronaldo ,a koliko puta Messi.Portillo je napisao/la:Kako ovi krkani na Ronalda idu![]()
Nedo Bog da neko Messiju jednom tako uklize, bilo bi 10 tekmi kazne![]()
ja zabaci rezultat u drugi plan... Ozil, muy grande.
MVP - Messi-Villa-Pedro
- Los_Blanos2
- Kontakt:
levante tije cirkusMandrak je napisao/la:Getafe je cirkus od ekipe, preloši su
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Taj vam je cirkus otkinuo bod ,zbog kojeg ste trenutno iza barce.Los_Blanos2 je napisao/la:levante tije cirkusMandrak je napisao/la:Getafe je cirkus od ekipe, preloši su
MVP - Messi-Villa-Pedro
Ma isto je to sranje, cirkus od ekipa...a možete ovakve levatine pobjeđivati koji nisu u stanju da sastave 3 pasa kako treba.Los_Blanos2 je napisao/la:levante tije cirkusMandrak je napisao/la:Getafe je cirkus od ekipe, preloši su
Getafe bas dobro igra,i vise je nego ravnopravan Realu,cak sta vise mislim da imaju veci posjed lopte,jel su oni ti koji kontroliraju utakmicu dok Real igra na kontre
P.S. kao sto rekoh posjed lopte 60-40 za domacina
P.S. kao sto rekoh posjed lopte 60-40 za domacina
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 jan 2011, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Koliko se Higuain bolje postavlja, nudi u napadu nego Karim Benzema

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ma de su dobri,koliko prostora imaju,a ne mogu da daju gol.Sta bi dao da je mesto Getafea,npr Villarealmiky_hz je napisao/la:Getafe bas dobro igra,i vise je nego ravnopravan Realu,cak sta vise mislim da imaju veci posjed lopte,jel su oni ti koji kontroliraju utakmicu dok Real igra na kontre
MVP - Messi-Villa-Pedro
Ne znaju napadati organizovano vec na ho-ruk, a ne znaju se ni braniti kako treba vec su dva gola primili...dakle, pušiona u svakom pogledu.miky_hz je napisao/la:Getafe bas dobro igra,i vise je nego ravnopravan Realu,cak sta vise mislim da imaju veci posjed lopte,jel su oni ti koji kontroliraju utakmicu dok Real igra na kontre
I sta da ti covjek na ovo kaze osim da ti se u facu ismijelosmi je napisao/la:Portillo dete,o cemu ti pricas.Kad je Ujfalusi startovao nad Messiem,svi su mislili da nece mesec dana biti na terenu,kad se covek vratio za manje od 10 dana.Pa pogledaj koliko se puta povredjivao Ronaldo ,a koliko puta Messi.Portillo je napisao/la:Kako ovi krkani na Ronalda idu![]()
Sam sebi uskaces, Messi se povrijedio jednom, i to kada je Ujfalusi samo htio startati na njega, ne mu i slomiti nogu, sto je bila namjeri onom Diawari iz Marseja kad je Ronaldu **** majku
Uostalom, ne govorim o tome, evo ti jedan podatak, pa ti prokontaj i na kraju kao slag na tortu zakljuci sta hocu reci
Na Ronaldu je napravljeno 49 faula a nad Messijem 23.
-------------------
Getafe nam se bas naguzio, skinuli su gace i cekaju
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
Izgubili smo kompas od primljenog gola,potpuno su preuzeli kontrolu nad loptom...Lass loše,loše vjerovatno če Keidra uči u drugom poluvremenu...
Benzema je pokazao pravo lice

Benzema je pokazao pravo lice
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Veoma dobro poluvreme,3 gola,jos nekoliko prilika na obe strane i visoku ocenu moze da dobije ova tekma.Ali sve pohvale idu Pareju za onaj prodor i gol,svaka cast majstore.
Real dominirao do 20.minute odprilike,kasnije igru preuzeo Getafe,ne moze se reci da je preuzeo kontrolu ali svakako konkretni bio u drugom delu prvog poluvremena.
Real dominirao do 20.minute odprilike,kasnije igru preuzeo Getafe,ne moze se reci da je preuzeo kontrolu ali svakako konkretni bio u drugom delu prvog poluvremena.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
benzema i nije toliko los za razliku od cr-a koji glumata nonstop i gubi lopte jeftino ... nadam se da cemo vidjet kaku u zadnjih 20-ak minRaul_64 je napisao/la: Benzema je pokazao pravo lice
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Vazno je da razultat na nasoj strani
Khedira podhitno umijesto Lass nije nesto uredu snjim vaceras..
Kaka umijesto Benzeme zadnji tih 15,20 min...sto je mou rekaop dati KAKI
P.Leona takodjer ubaciti u 2 polvr
Khedira podhitno umijesto Lass nije nesto uredu snjim vaceras..
Kaka umijesto Benzeme zadnji tih 15,20 min...sto je mou rekaop dati KAKI
P.Leona takodjer ubaciti u 2 polvr
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 03 jan 2011, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Dal si ti upravo rekao da je Start Ujfalusija bio bezazlen.Ko hebe Ronalda kad voli da se ku*ci,kad drzi nenormalno dugo loptu u posedu,zahebava protivnike fintama,pa se onda jednom neki stoper iznervira pa mu uklizi.Portillo je napisao/la:I sta da ti covjek na ovo kaze osim da ti se u facu ismijelosmi je napisao/la:Portillo dete,o cemu ti pricas.Kad je Ujfalusi startovao nad Messiem,svi su mislili da nece mesec dana biti na terenu,kad se covek vratio za manje od 10 dana.Pa pogledaj koliko se puta povredjivao Ronaldo ,a koliko puta Messi.Portillo je napisao/la:Kako ovi krkani na Ronalda idu![]()
Sam sebi uskaces, Messi se povrijedio jednom, i to kada je Ujfalusi samo htio startati na njega, ne mu i slomiti nogu, sto je bila namjeri onom Diawari iz Marseja kad je Ronaldu **** majku
Uostalom, ne govorim o tome, evo ti jedan podatak, pa ti prokontaj i na kraju kao slag na tortu zakljuci sta hocu reci![]()
Na Ronaldu je napravljeno 49 faula a nad Messijem 23.
-------------------
Getafe nam se bas naguzio, skinuli su gace i cekajuKo se otvori protiv Reala i dobije po picki.
MVP - Messi-Villa-Pedro
Benzema prelos..boom.dll je napisao/la:benzema i nije toliko los za razliku od cr-a koji glumata nonstop i gubi lopte jeftino ... nadam se da cemo vidjet kaku u zadnjih 20-ak minRaul_64 je napisao/la: Benzema je pokazao pravo lice
Arbeloa i Lass , ako ovako nastave njih dvojica ne gine nam jos koji go primit..
Svaka cast Albiolu, Marcelu i Angelu covjek je zasluzan za oba gola..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.