A sto se tice Lewata tu se nesto Klopp koprca iako je i on svjestan da nema nikakvih sansi da ga zadrzi,pitanje je samo tajming prelaska u Bayern,na kraju sezone ili po isteku ugovora

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
ja napsiao da te tvoji prepoznaju ,jer su te drugi forumasi prokuzili ,i znaju da je to Veliki famozni VELIKI KVISLE vuk dlaku mjenja a cud nikad ,promjenio si nick jer te niko ne ferma izblamirao si se u diskusijam sa zabarima svojim neznanje ,tesko ti je palo vidi se moja sucut zaista iskrena.Blaszczykowski je napisao/la:Kako si me samo prokužio.Promijenio nick da me ljudi ne skuže, a onda napisao na par mjesta da sam ga promijenio. Baš sam glup. Ili je ovdje možda ipak netko drugi glup.
![]()
Da ti nisi mozda propali student medicine,ili si imao zelju da upises ali tvoj intelektnije mogao podnijeti.Blaszczykowski je napisao/la:Pa eto iz korektnosti sam napisao "ograničenost", a ako te zanima medicinski termin napišem ti u inbox.
Vazda bio i osta ,ko priznaje pola mu se prasta ziv bio.Blaszczykowski je napisao/la:OK,
Blaszczykowski je napisao/la:OK, Dortmund je mali klub, a ja sam stvarno glup
Tako je. Ima mnogo razloga, ali najveći razlog je Pep.anelbavarac je napisao/la:Sto se tice Gotzea Bayern je jednostavno iskoristio izlaznu klauzulu i klepio najboljeg mladog igraca Evrope,i naravno presudila je igraceva zelja da dodje u Bayern ima more razloga zbog cega se odlucio za nas![]()
anelbavarac je napisao/la:A sto se tice Lewata tu se nesto Klopp koprca iako je i on svjestan da nema nikakvih sansi da ga zadrzi,pitanje je samo tajming prelaska u Bayern,na kraju sezone ili po isteku ugovora
Da nisi gejDukeOfWellington je napisao/la:NOVINAR: Rаst vаm je znаtno više nego u ostаlih ljudi, te vаs i po tome odmаh prepoznаju. Prve lepotice uvek su se vrzmаle oko privlаčnog i slаvnog nаučnikа, аli on je celog životа ostаo sаmаc.Johny je napisao/la: Oko cega se ti zayebavas.Bolje da se brines sta ce ti yebat sutra a ne sta cjepa Gundogan
TESLA: Mnogi su me ženili, аli nаjsmešnijа ženidbа bilа je onа kojoj je provodаdžisаo doktor Lаzа Kostić, inаče sjаjаn poetа. Pošto je sаm bio odbijen od Lenke Dunđerske, pisаo mi je dа jа trebа njome dа se oženim. Hteo je dа venčа nаjveći srpski um i nаjveću srpsku lepoticu. Potsećаlo je to nа njegovu filozofiju ukrštаjа, po kojoj je lepotа osnovno nаčelo u ustrojstvu svetа. Zаhvаlio sаm mu i objаsnio zаšto je to nemoguće.
NOVINAR: Zаšto, gospodine Teslа?
TESLA: On je želeo dа stvori nebeski pаr nа Zemlji, а vreme zа to nije. Reći ću vаm štа mislim o seksu. Dvа su putа: mnogo ili nimаlo seksа. Sredinа služi zа obnаvljаnje ljuskog rodа. Previše seksа kod izvesnih ljudi pothrаnjuje i snаži vitаlnost i duh. Uzdržаvаnje od seksа to isto čini kod drugih ljudi. Jа sаm izаbrаo tаj drugi put.
Kao sto ste postavljali sto se tice Sahina i Gotzea?Semir bvb je napisao/la:On je nas igrac i mi postavljamo uslove koji se moraju ispuniti!
Tebi Gotze rekao?Semir bvb je napisao/la: Gotze je zbog Pepa prešao u Bauern, a ne zbog kluba. To je potvrdio i Kloppu u razgovoru s njim.![]()
Patnja brate patnja,cuj da oni nama postavlaju uvjete ,yna se ko kosi a ko vodu nosi.Rekordmeister je napisao/la:Al najace oni fkt kontaju da ce im Bayo dati Mnadzu ili Sipca![]()
GAL je napisao/la:Patnja brate patnja,cuj da oni nama postavlaju uvjete ,yna se ko kosi a ko vodu nosi.Rekordmeister je napisao/la:Al najace oni fkt kontaju da ce im Bayo dati Mnadzu ili Sipca![]()
Bayern,Real,MAn.utd,barca,milan ,inter,juve,liverpool,arsenal,ajax,to je top 10 klubova svih vremena ,tis u klubovi ispisali historiju nogometa,ovo sotalo prolazne vaze ,ali ovo je 10 velicnastvenih.
Razlika između ove dvojice i Lewata je u klauzulama. Lewat je nema.schweinsteiger je napisao/la:Kao sto ste postavljali sto se tice Sahina i Gotzea?Semir bvb je napisao/la:On je nas igrac i mi postavljamo uslove koji se moraju ispuniti!
Meni lično.schweinsteiger je napisao/la:Tebi Gotze rekao?
„Ich kann mich nicht 15 Zentimeter kleiner machen und Spanisch lernen. Er wollte Chance wahrnehmen, unter diesem außergewöhnlichen Trainer zu arbeiten.“
Ne usporedivi su trnsferi bariosa i nure sahina,gece je klasa ovo su odlicni igrci bili.HzBvB je napisao/la:Aj jadova , ne vjerujem![]()
Mi njima filijalaoni za Gotze-a iskesirali 40 mil , za Lewata ce 25 minimum.....
..da se razumijemo nije nikom drago sto je Gotze napustio BvB ali on je za razliku od Sahina i Barriosa bas masno naplacen
![]()
Ja bi iskreno volio da je Bayern potpisao i "anoreksicara" ...pa da izvale i na njeg 40-tak miliona...pa gdje je tu jos 2-3 defanzivna igraca jer je Buyten djed a Strudla skoro zavrsio karijeru...
Mulci misle ako izvale 40 mil. da je to Messi , cekajte da vidite kakav je Gotze kad nije u Dortmundu,pa i Lewat aBdNemojte trcat pred rudu !!!
U dortmund je i Groskrojc igracina
14%Blaszczykowski je napisao/la: Na TM "Mandžo u BVB" već ima 5%.
Teki.Šta li ova traži među Dortmundovcima.
Blaszczykowski je napisao/la:
Prvo im uvalimo mimozicu Goetzea za 37m, a sad ćemo ih zalevatiti i sa razmjenom napadača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.