BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

anelbavarac
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la anelbavarac » 29 maj 2013, 13:34

Sto se tice Gotzea Bayern je jednostavno iskoristio izlaznu klauzulu i klepio najboljeg mladog igraca Evrope,i naravno presudila je igraceva zelja da dodje u Bayern ima more razloga zbog cega se odlucio za nas :)

A sto se tice Lewata tu se nesto Klopp koprca iako je i on svjestan da nema nikakvih sansi da ga zadrzi,pitanje je samo tajming prelaska u Bayern,na kraju sezone ili po isteku ugovora ;)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 29 maj 2013, 13:46

Blaszczykowski je napisao/la:Kako si me samo prokužio. :lol: Promijenio nick da me ljudi ne skuže, a onda napisao na par mjesta da sam ga promijenio. Baš sam glup. Ili je ovdje možda ipak netko drugi glup. :roll:
ja napsiao da te tvoji prepoznaju ,jer su te drugi forumasi prokuzili ,i znaju da je to Veliki famozni VELIKI KVISLE vuk dlaku mjenja a cud nikad ,promjenio si nick jer te niko ne ferma izblamirao si se u diskusijam sa zabarima svojim neznanje ,tesko ti je palo vidi se moja sucut zaista iskrena.

Blaszczykowski je napisao/la:Pa eto iz korektnosti sam napisao "ograničenost", a ako te zanima medicinski termin napišem ti u inbox.
Da ti nisi mozda propali student medicine,ili si imao zelju da upises ali tvoj intelektnije mogao podnijeti.
Blaszczykowski je napisao/la:OK,

Blaszczykowski je napisao/la:OK, Dortmund je mali klub, a ja sam stvarno glup
Vazda bio i osta ,ko priznaje pola mu se prasta ziv bio. ;) 8-)
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 29 maj 2013, 13:50, ukupno mijenjano 2 puta.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 29 maj 2013, 13:50

anelbavarac je napisao/la:Sto se tice Gotzea Bayern je jednostavno iskoristio izlaznu klauzulu i klepio najboljeg mladog igraca Evrope,i naravno presudila je igraceva zelja da dodje u Bayern ima more razloga zbog cega se odlucio za nas :)
Tako je. Ima mnogo razloga, ali najveći razlog je Pep. ;)
anelbavarac je napisao/la:A sto se tice Lewata tu se nesto Klopp koprca iako je i on svjestan da nema nikakvih sansi da ga zadrzi,pitanje je samo tajming prelaska u Bayern,na kraju sezone ili po isteku ugovora ;)

Ne bi bilo isto za BVB da ga pusti sad ili da pustimo da ode džabe. Ima tu i dobrih i onih manje dobrih strana. Naravno da su pare jedan od razloga za prodaju, ali možda za onaj BVB od prije 3-4 godine. Sad nam ne trebaju. 8-)

O tome je najviše @Valencia pisao, da se treba pokazati i navijačima i igračima da BVB nije supermarket (prolazna stanica) i da naši igrači neće biti "pušteni" (prodavani) u najveće rivale, jer je i BVB dovoljno velik klub i za najveće ambicioniste.
Kao što sam prije pisao, ja bih bio za prodaju o ovakvim slučajevima: zamjena za Mandžu i Shaqirija ili ako dovedemo recimo Džek(a)u koji bi samim svojim dolaskom stavio u drugi plan eventualni odlazak Lewata. Niko ne bi onda ni pisao niti pričao o je*benom Poljaku. ;)

P.S. Molim moderaciju da reaguje i obriše neke postove, jer ovo već prelazi u SPAM i nema veze s temom. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 29 maj 2013, 14:01

Evo navodno je Juda bio Pepova druga želja, a Neymar prva. Neće njemu u Bayernu biti lako sa svlačionicom punom egotripera i trenerom koji sigurno pod pritiskom rezultata neće biti očinski nastrojen kao Klopp.

Na TM "Mandžo u BVB" već ima 5%. 8-)
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 29 maj 2013, 14:03

DukeOfWellington je napisao/la:
Johny je napisao/la: Oko cega se ti zayebavas.Bolje da se brines sta ce ti yebat sutra a ne sta cjepa Gundogan :mrgreen:
NOVINAR: Rаst vаm je znаtno više nego u ostаlih ljudi, te vаs i po tome odmаh prepoznаju. Prve lepotice uvek su se vrzmаle oko privlаčnog i slаvnog nаučnikа, аli on je celog životа ostаo sаmаc.

TESLA: Mnogi su me ženili, аli nаjsmešnijа ženidbа bilа je onа kojoj je provodаdžisаo doktor Lаzа Kostić, inаče sjаjаn poetа. Pošto je sаm bio odbijen od Lenke Dunđerske, pisаo mi je dа jа trebа njome dа se oženim. Hteo je dа venčа nаjveći srpski um i nаjveću srpsku lepoticu. Potsećаlo je to nа njegovu filozofiju ukrštаjа, po kojoj je lepotа osnovno nаčelo u ustrojstvu svetа. Zаhvаlio sаm mu i objаsnio zаšto je to nemoguće.

NOVINAR: Zаšto, gospodine Teslа?

TESLA: On je želeo dа stvori nebeski pаr nа Zemlji, а vreme zа to nije. Reći ću vаm štа mislim o seksu. Dvа su putа: mnogo ili nimаlo seksа. Sredinа služi zа obnаvljаnje ljuskog rodа. Previše seksа kod izvesnih ljudi pothrаnjuje i snаži vitаlnost i duh. Uzdržаvаnje od seksа to isto čini kod drugih ljudi. Jа sаm izаbrаo tаj drugi put.
Da nisi gej :?

Semir bvb je napisao/la:On je nas igrac i mi postavljamo uslove koji se moraju ispuniti!
Kao sto ste postavljali sto se tice Sahina i Gotzea?
Semir bvb je napisao/la: Gotze je zbog Pepa prešao u Bauern, a ne zbog kluba. To je potvrdio i Kloppu u razgovoru s njim. ;)
Tebi Gotze rekao?
#miasanmia

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 29 maj 2013, 14:07

Ma njima sve govore igraci BVB oni se redovno cuju tako je i Gotze rekao da nebi nikad presao u Bayu al et ipak zbog Gvardiole ide hahahah!¨Kako se samo oni tjese oso je on u veliki klub i to je prava istina dosta je bilo povlacenja po malom i ogranicenom klubu.Al najace oni fkt kontaju da ce im Bayo dati Mnadzu ili Sipca :lol:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 29 maj 2013, 14:18

Rekordmeister je napisao/la:Al najace oni fkt kontaju da ce im Bayo dati Mnadzu ili Sipca :lol:
Patnja brate patnja,cuj da oni nama postavlaju uvjete ,yna se ko kosi a ko vodu nosi.

Bayern,Real,MAn.utd,barca,milan ,inter,juve,liverpool,arsenal,ajax,to je top 10 klubova svih vremena ,tis u klubovi ispisali historiju nogometa,ovo sotalo prolazne vaze ,ali ovo je 10 velicnastvenih.

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 29 maj 2013, 14:21

GAL je napisao/la:
Rekordmeister je napisao/la:Al najace oni fkt kontaju da ce im Bayo dati Mnadzu ili Sipca :lol:
Patnja brate patnja,cuj da oni nama postavlaju uvjete ,yna se ko kosi a ko vodu nosi.

Bayern,Real,MAn.utd,barca,milan ,inter,juve,liverpool,arsenal,ajax,to je top 10 klubova svih vremena ,tis u klubovi ispisali historiju nogometa,ovo sotalo prolazne vaze ,ali ovo je 10 velicnastvenih.
:!:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 29 maj 2013, 14:27

schweinsteiger je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:On je nas igrac i mi postavljamo uslove koji se moraju ispuniti!
Kao sto ste postavljali sto se tice Sahina i Gotzea?
Razlika između ove dvojice i Lewata je u klauzulama. Lewat je nema. ;)

Da, tako je. Mi postavljamo uslove. ;)
schweinsteiger je napisao/la:Tebi Gotze rekao?
Meni lično. :P Klopp je to fino objasnio:
Ich kann mich nicht 15 Zentimeter kleiner machen und Spanisch lernen. Er wollte Chance wahrnehmen, unter diesem außergewöhnlichen Trainer zu arbeiten.“
;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 29 maj 2013, 14:30

Jos malo pa ce se poceti klanjati Klopu :lol:
Covjek se vadi da opere upravu i da nekako pokusa ubalaziti taj gnjev navijaca BVB zbog odlzaka Gotzea a oni jedini to ne kontaju nek nasjedaju na te njegove rijeci i lafo prici o Gvardioli.Kako se samo tjese oci moje ljepe.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 29 maj 2013, 14:49

Aj jadova , ne vjerujem :mrgreen:
Mi njima filijala :D oni za Gotze-a iskesirali 40 mil , za Lewata ce 25 minimum..... 8-)..da se razumijemo nije nikom drago sto je Gotze napustio BvB ali on je za razliku od Sahina i Barriosa bas masno naplacen ;)
Ja bi iskreno volio da je Bayern potpisao i "anoreksicara" ...pa da izvale i na njeg 40-tak miliona...pa gdje je tu jos 2-3 defanzivna igraca jer je Buyten djed a Strudla skoro zavrsio karijeru...

Mulci misle ako izvale 40 mil. da je to Messi , cekajte da vidite kakav je Gotze kad nije u Dortmundu,pa i Lewat aBd ;) Nemojte trcat pred rudu !!!
U dortmund je i Groskrojc igracina ;)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 29 maj 2013, 14:52

HzBvB je napisao/la:Aj jadova , ne vjerujem :mrgreen:
Mi njima filijala :D oni za Gotze-a iskesirali 40 mil , za Lewata ce 25 minimum..... 8-)..da se razumijemo nije nikom drago sto je Gotze napustio BvB ali on je za razliku od Sahina i Barriosa bas masno naplacen ;)
Ja bi iskreno volio da je Bayern potpisao i "anoreksicara" ...pa da izvale i na njeg 40-tak miliona...pa gdje je tu jos 2-3 defanzivna igraca jer je Buyten djed a Strudla skoro zavrsio karijeru...

Mulci misle ako izvale 40 mil. da je to Messi , cekajte da vidite kakav je Gotze kad nije u Dortmundu,pa i Lewat aBd ;) Nemojte trcat pred rudu !!!
U dortmund je i Groskrojc igracina ;)
Ne usporedivi su trnsferi bariosa i nure sahina,gece je klasa ovo su odlicni igrci bili.

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 29 maj 2013, 15:07

Ma kakvi oni imaju isto razimsljanje kao i Gervis cim predje igrac iz Arsenala u ovom slucaju Borusie nama nevalja primjer Persia,a sad kod njih Gotze i Lewat oni se pojedese sad bi najvise volili da njih dvojica propanu i zavrse negdje u Hansi ili UnionBerlinu :lol: al nece naredu sezonu ce vas karati vasi igraci :!: Nedavno usporedjivali Goteza sa Messiom danas im nevalja e pacenici mucki,a sad i Lewat ha ha ha.Mali klub mali primitivni navijaci :lol:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 29 maj 2013, 15:10

Za igrača koji je u zadnjoj godini ugovora i koji za nešto malo više od 6 mjeseci može otići iz kluba bez da isti dobije i euro obeštećenja tražiti jednog od najboljih mladih krilnih igrača u Njemačkoj i najboljeg strijelca europskog prvaka je u najmanju ruku glupo.
Razumijem ja da je ovo poruka Kloppa i uprave BvB-a da svoje igrače neće tek tako puštati i poruka igračima u klubu da im Dortmund neće biti prolazna stanica i to je dobro, ali to su trebali pokazati na Gotzeu tako da su mu postavili klauzulu od 150 miliona eura ili da su sa Robertom produžili ugovor i njemu stavili klauzulu ili na neki treći način, a ne ovako.
U ovom trenutku je to glupo, bar po meni, ako ništa sa finansijske strane. A vrlo lako se može narušiti i atmosfera u klubu i tako proizvesti kontra-efekat.

Vi ovdje ne trebate kriviti Bayern za amaterske postupke svoje uprave, nego tu istu upravu.
Bayern ne šalje nemoralne ponude od 100 plus miliona, niti uz pomoć nekih prevara dovode igrače, upravo suprotno, legalno, transparentno i u duhu dobrog i isplativog poslovanja.

Na kraju krajeva, za pare od Gotzea i Lewandowskog možete zaraditi 60-ak miliona eura plus novac koji već imate obezbjeđen za transfere i za te pare dovesti WC igrača ili igrača koji to uskoro može postati u vidu napadača ( Edin, Martinez, Benteke ... ) i jednog u vidu ofenzivnog veznjaka ( KDB, Eriksen, Pjanić, De Jong .. ) i možda još kojeg talentovanog igrača kojeg ćete za par godina, uz malo bolju transfer politiku, prodati za velike novce.

Sportski pozdrav :)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 29 maj 2013, 15:19

Blaszczykowski je napisao/la: Na TM "Mandžo u BVB" već ima 5%. 8-)
14% 8-)

Prvo im uvalimo mimozicu Goetzea za 37m, a sad ćemo ih zalevatiti i sa razmjenom napadača.

slika

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 29 maj 2013, 15:22

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zuti pacenici jos uvjek vjeruju u razmjenu :lol: :lol: :lol: imali ste Dzeku na 60% pa eno ga jos uvjek hladi m... u Manchesteru :D

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 maj 2013, 15:36

Ne mogu da vjerujem s kim se vi raspravljate...sav sljam sa teme Bayerna preselio ovdje. :?

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 29 maj 2013, 15:38

BILD: Greifen Sie nächste Saison in Europa wieder volle Pulle an?

Klopp: „Ich kann nicht sagen, wir schnappen uns nächstes Jahr das Ding. Das ist ja Quatsch. Wir bauen eine neue Mannschaft. Eine neue Pressing-Maschine. Dann gucken wir, was wir aus dieser Saison wieder rauspressen können. Aber es wäre schön, wenn man das irgendwann wieder haben könnte. Doch bis hierhin ist es ohnehin viel besser gelaufen, als wir uns das erträumt haben.“

Zanimljivo. Koga dovesti da presing bude još jači??? 8-)

Šta li ova traži među Dortmundovcima. :lol:

slika

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 29 maj 2013, 15:43

Šta li ova traži među Dortmundovcima.
Teki.

Pojedini se previše udaraju u prsa može to lako skočiti na nosić .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 maj 2013, 15:47

Blaszczykowski je napisao/la:
Prvo im uvalimo mimozicu Goetzea za 37m, a sad ćemo ih zalevatiti i sa razmjenom napadača.
:lol: :lol: :lol:
Uvalimo, grohotom se smijem.

Vas boli sto malac nije otisao za puno vise novca, jer realno vrijedi vise a vasa najveca bol je to sto je presao u Bayern. :lol:

Smijesan klub sa smijesnom upravom koji svoj posao ne zna raditi niti ce ga kada znati raditi, tako ti je to kad si nizi stalez. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.