NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NBA chat/svastara/prepucavanja

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 maj 2020, 14:34

miki_92 je napisao/la:
09 maj 2020, 11:50
pa te zakone donosi NRA lobi :rol:
Sad kad NRA ovo vidi ima da krenu anti gun kampanju :rol:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 maj 2020, 14:57

Epidaurus je napisao/la:
09 maj 2020, 12:15
Kakvo je to pravo kojim ugrozavas i traumiras pun kur.ac ljudi?
Pa ako vlada/government postane previse jak i pocne se ponasat lose prema narodu da se moze uvjek formirati militia gradjana i udarit na njih (to su paravojne formacije bi bilo na nasem jel?) Odnosno branit se od istih. Za sve postoji veca slika. Vjeruj sto manje, drzave, vlade, u tvom zivotu to je bolje. Sve se vise osloni na sebe ;)

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 09 maj 2020, 15:05

Odlicno, uzmes i drzis u kuci ako hoces arsenal za citavu brigadu. U sustini nemam nista protiv zakona gdje mozes pucat na provalnika, mozda malo prebrutalan za moj ukus al nije nerazuman. Za to ti je i pistolj obican dovoljan na kraju krajeva. Moje pitanje je jos uvijek koja je svrha kupovine automatskog oruzja i flexanje s njim u javnosti? Ljudi izasli protestovat protiv lockdowna zbog korone naoruzani ko da idu na Vozucu. Koja je svrha toga tj kakvo je to pravo kojim ugrozavas sigurnost drugih jer vecini sigurno nije svejedno vidjet nesto takvo. Isto tako sa 18 godina mozes uzet nesto takvo sto je 10 puta opasnije od pistolja kojeg mozes uzet sa 21om godinom tek. Koja je logika to?

Jel uopce u svim drzavama dopusten open carry i nabavka takvog oruzja?

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 maj 2020, 15:19

Epidaurus je napisao/la:
09 maj 2020, 15:05
Odlicno, uzmes i drzis u kuci ako hoces arsenal za citavu brigadu. U sustini nemam nista protiv zakona gdje mozes pucat na provalnika, mozda malo prebrutalan za moj ukus al nije nerazuman. Za to ti je i pistolj obican dovoljan na kraju krajeva. Moje pitanje je jos uvijek koja je svrha kupovine automatskog oruzja i flexanje s njim u javnosti? Ljudi izasli protestovat protiv lockdowna zbog korone naoruzani ko da idu na Vozucu. Koja je svrha toga tj kakvo je to pravo kojim ugrozavas sigurnost drugih jer vecini sigurno nije svejedno vidjet nesto takvo. Isto tako sa 18 godina mozes uzet nesto takvo sto je 10 puta opasnije od pistolja kojeg mozes uzet sa 21om godinom tek. Koja je logika to?

Jel uopce u svim drzavama dopusten open carry i nabavka takvog oruzja?
Drzi sta god hoces dok imas pravo na to i dok je u skladu sa zakonom. Podrazavas svacije pravo na sta ima pravo, ne mozes eh ovo cu podrzavat jer mi se svidja ovo necu, ne ide to tako. Nisu to automatske nego semi-automatske. Automatsko oruzje je banovano. Zavisno od state do state, u Tx moras recimo imati dozvolu da nosis oruzje, imas restrickije ako nmas dozvole, npr. ne mozes u autu drzati sanzer i pistolj skupa, ne mozes nositi sa sobom itd. Mozes samo koristit za kucne svrhe/odbranu iste, dok u Arizoni to ne postoji ako mozes legalno kupit mozes legalno svugdje nositi. Sto su states vise crveni/republikanci to znaci da manje vjeruju vladi, jer pametni ljudi svaka vlada na svijetu nije za sta, tu su vise flexibilni sto se tice oruzja. Sto su states vise plavi/demokrate to su ovce koje zavise od vlade, pa vjeruju sto im govore za oruzje. :kafa: Sto znaci da su striktniji sto se tice zakona o oruzju

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 maj 2020, 15:27

Pa im banuju gore oruzje u Chicagu pa nastane opsti haus, gdje gangsteri mjesto droge poceli valjat oruzje i ubistva im skoce nerealno. Samo postenog covjeka naguzili, kao sto sam rekao klosar ce ga kupit bili protivzakonito ili ne, posten ahbabab nece.

Demokrate, progresivci :kafa:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 09 maj 2020, 15:48

Zanimljivo da su obrazovani ovce, a neobrazovani izgleda intelektualne velicine :kafa:

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 09 maj 2020, 15:53

Epidaurus je napisao/la:
09 maj 2020, 15:48
Zanimljivo da su obrazovani ovce, a neobrazovani izgleda intelektualne velicine :kafa:
Ovisi gdje (.)(.) obrazovao.Sto bi srbi rekli, bolje da te turcin muci nego da te latin uci heh.
23

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 09 maj 2020, 15:59

Kad vec spomenu ove,jel jos uce djecu da je covjek nastao od brokule ?
23

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 maj 2020, 16:06

Epidaurus je napisao/la:
09 maj 2020, 15:48
Pa zavisno od koncepta. Ima stvari sto su oni u pravu samo sto oruzje, previse vladinog upletanja/zavisiti od istih, promovisanje dekstrukciju familije itd. Nisu jedne od njih, tu su republikanci 100% u pravu. Nema to veze sa obrazovanjem, ilegalni Mexikanac ce biti demokrata jer ce mu oni pomoci da dobije papire a repiblikanac ce mu reci da se vrsti u Mexico i da ne krsi zakon ove drzave, normalno da ce biti liberalan zbig vlastitog interesa. Pa 95% crnaca glasa za demokrate, bas me zanima sto :kafa:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 09 maj 2020, 16:11

Rekao bih da brojke na puno vecem uzorku govore vise od tvoje logike. Cak i pored svih tih mahom neobrazovanih ilegalnih Meksianaca i crnaca republikanci iamju vecu podrsku medju neobrazovanim stanovnistvom dok je kod obrazovanih razlika u korist demokrata poprilicna. Dakle ovce su oni obrazovani po nekoj tvojoj nakaradnoj logici izgleda :kafa:

Sta je destrukcija porodice? Ped.eri i lezbe pretpostavljam?

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 09 maj 2020, 16:12

Epidaurus je napisao/la:
09 maj 2020, 16:11
alkohol,kocka,kurve,droga...
23

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 09 maj 2020, 16:21

GOAT je napisao/la:
09 maj 2020, 16:12
Epidaurus je napisao/la:
alkohol,kocka,kurve,droga...
A šta je sa svinjetinom ? :kafa:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 maj 2020, 16:22

Epidaurus je napisao/la:
Rekao bih da brojke na puno vecem uzorku govore vise od tvoje logike. Cak i pored svih tih mahom neobrazovanih ilegalnih Meksianaca i crnaca republikanci iamju vecu podrsku medju neobrazovanim stanovnistvom dok je kod obrazovanih razlika u korist demokrata poprilicna. Dakle ovce su oni obrazovani po nekoj tvojoj nakaradnoj logici izgleda :kafa:

Gradjani ce biti vise demokrate jer sa drustvenog smisla podrzavaju pricu demokrata kao i svako i ja se tu slazem s njima, pa se onda na osnovu toga upletu u cijelu ideologiju toga. Mexikanci su recimo konverzativni ljudi, vjeruju u Boga, familiju, posao/hard work, ali na drustvenoj normi, normi zivota gdje se nalaze ce prednjaciti ka demokratima, a ovo ce zadrzat za sebe, jer su ovi nakolodniji njima.

Isto kao sto ce velika vecina businessman-a glasat za republikance, ne da se slaze nesto niti ga to plaho interesuje, nego ce mu porez biti daleko manji pod republikancima nego ovim. Ovim daje da svima daju sve djabe, ne ide to tako :kafa:
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 09 maj 2020, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 09 maj 2020, 16:22

GOAT je napisao/la:
09 maj 2020, 15:59
Kad vec spomenu ove,jel jos uce djecu da je covjek nastao od brokule ?
Kako je u vas u Californi po pitanju nosenja oruzja? Je li procedura velika
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 09 maj 2020, 16:55

Epidaurus je napisao/la:
09 maj 2020, 13:59
GeriOldman je napisao/la:
09 maj 2020, 13:40
Ovaj neumoran, opet ako nije kako on misli onda je retardirano bolesno i nazovi šta još hoćeš.. Školuje te alem sine o zakonu i pravima, a ti uporan u moralnim načelima. Ne pije to baš puno vode, jer, znaš zašto? Evo nacrtat ću ti; JE.BENI ZAKON IM DOPUŠTA TO!
Jao izvini sto mi je bolesno vidjet polupismenog debila koji ne zna tablicu mnozenja na ulici sa automatskom puskom. Kako me samo nije stid. Pustit fino te ljubitelje oruzja na neku poljanu i nek se fino svi izrokaju da normalan svijet zivi bez trauma da ga neki takav bolid nece izrokat jer je previse igrao GTA.
Ne, nego što svako ko nema isto razmišljanje ko ti nazivaš svakakvim imenima. Imaš svoj stav i misli šta hoćeš, al svakog ko ne misli ko ti linčovati je malo hipokratski. U suštini, ja dijelim tvoje mišljenje, da je ovo previše, al ljudi imaju takav zakon i iskorištavaju sve njegove mogućnosti. I meni je čudno i ne bi mi bilo svejedno, al' moguće da bih i ja isto radio kad bih mogao. Jbg, možda.
1921

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 maj 2020, 16:58

Ma ko djogira 14 milja od kuce, u cizmama i nosi cekic sa sobom. Pusti podvalu liberalaca, na kraju ce se ispostavit da je lopov a ne neko ko je neduzno ubiven iz cista mira :kafa:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 09 maj 2020, 17:13

09 maj 2020, 16:55
Epidaurus je napisao/la:
09 maj 2020, 13:59
09 maj 2020, 13:40
Ovaj neumoran, opet ako nije kako on misli onda je retardirano bolesno i nazovi šta još hoćeš.. Školuje te alem sine o zakonu i pravima, a ti uporan u moralnim načelima. Ne pije to baš puno vode, jer, znaš zašto? Evo nacrtat ću ti; JE.BENI ZAKON IM DOPUŠTA TO!
Jao izvini sto mi je bolesno vidjet polupismenog debila koji ne zna tablicu mnozenja na ulici sa automatskom puskom. Kako me samo nije stid. Pustit fino te ljubitelje oruzja na neku poljanu i nek se fino svi izrokaju da normalan svijet zivi bez trauma da ga neki takav bolid nece izrokat jer je previse igrao GTA.
Ne, nego što svako ko nema isto razmišljanje ko ti nazivaš svakakvim imenima. Imaš svoj stav i misli šta hoćeš, al svakog ko ne misli ko ti linčovati je malo hipokratski. U suštini, ja dijelim tvoje mišljenje, da je ovo previše, al ljudi imaju takav zakon i iskorištavaju sve njegove mogućnosti. I meni je čudno i ne bi mi bilo svejedno, al' moguće da bih i ja isto radio kad bih mogao. Jbg, možda.
Smatram poremecenom osobom svakog ko ima fetis na oruzje cisto kur.cenja radi. Pistolj i lovacko oruzje mogu da razumijem mada se ne slazem al puske tipa AR15 i slicno kupovat i jos s tim hodat po ulici cisto eto jer ti se moze je poremeceno kao i sam zakon koji takve stvari dozvoljava. Ako cemo se vec igrat tih raznih neutemeljenih sloboda, pa hajmo brate i nacijima pustit da marsiraju gradovima i uzvikuju razne parole sve dok nikog ne diraju.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 maj 2020, 17:17

Pa imaju pravo, ovi white supremacist su nedavno bili na ulicama, imaju pravo isto kao i black lives matter ili bilo ko. Kako ovi imaju pravo tako imaju i ovi ako su u skladu sa zakonom. Druga stvar sto Njemacka nema takvu slobodu

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 09 maj 2020, 17:19

I ti ne vidis problem u tome? Sasvim regularna ljudska sloboda?

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 maj 2020, 17:24

Epidaurus je napisao/la:
09 maj 2020, 17:19
I ti ne vidis problem u tome? Sasvim regularna ljudska sloboda?
Nikakav problem ako je right to protest jasno definisan i postupci okvira ponasanja istog. Ti ako se pridrzavas toga imas pravo da organizujes bilo kakav skup sto pozelis, ja podrzavam tvoje pravo kao i bilo koga drugog. Ne bi nikad bio dio toga, niti bi doniro niti bilo sta, ali ako su okviru pravila, imaju pravo kao i svako drugi. Svabija nema takvu slobodu, nema ni slobodu govora.

Liberalci su 100% toleranti burazeru dok se slazes s njima. Cim ne ide odma je hajka, to je licimjerstvo

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.