FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

classic
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la classic » 28 nov 2011, 11:30

astra1922 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Izgleda da bi Slobodu na polusezoni mogao napustit J.Mesanovic.
ja mislim da ce vas napustiti svi koji budu imali ikakvu sanssu ebiga to je i logicno igraci zive od para i idu za parama.jedno pitanje i ako moze odgovor.jel istina da je sloboda denisu mujkicu napravila kucu u tz ili banovicima nisam siguran gdje :?:
Tesko da mu je Sloboda ista napravila, jedno sto znam da mu je menadzejr (A. Sabovic) kupio golfa 5, a ja koliko znam Mujka zivi u Banovicima tako je jedino mogao dobit tamo stan a sad dal od Slobode Sabovica il nekog treceg nezz...

Sto se tice Jasmina Mesanovica ja znam da je on izjavio da u BH ce igrat jedino za Slobodu, a sad svaki nas igrac bi otiso vani pa tako i Jasmin...
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 28 nov 2011, 16:12

Osto sam bez obje noge, i jednog oka na sjeveru. Nesigurna tribina skroz jbg. Ne znam kako su nas pustili tamo. :mrgreen:
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 29 nov 2011, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 28 nov 2011, 19:34

VolimTz je napisao/la:Sto sam bez obje noge, i jednog oka na sjeveru. Nesigurna tribina skroz jbg. Ne znam kako su nas pustili tamo. :mrgreen:
Sta ti bi ?

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 28 nov 2011, 21:03

Sto jest, jest. Stvarno losa Slobodina polusezona. Ali opet svijetla tacka je to sto smo dobili neke nove mlade igrace koji bi mogli nositi Slobodinu igru dugo goidna poput J. Mesanovica, Salihovica, Divkovica, Efendica, Civica, Rahmanovica, Ribica, Aljukica. Zaista generacija ukoliko se odrzi koju godinu zajedno moze Slobodu vratiti tamo gdje pripada, na vrh BH fudbala. Al' najvise sam impresioniran ovim malim Salihovicem koji je bio jedan od najboljih u ove 4 utakmice koliko je igrao.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 nov 2011, 21:54

solar je napisao/la:Sto jest, jest. Stvarno losa Slobodina polusezona. Ali opet svijetla tacka je to sto smo dobili neke nove mlade igrace koji bi mogli nositi Slobodinu igru dugo goidna poput J. Mesanovica, Salihovica, Divkovica, Efendica, Civica, Rahmanovica, Ribica, Aljukica. Zaista generacija ukoliko se odrzi koju godinu zajedno moze Slobodu vratiti tamo gdje pripada, na vrh BH fudbala. Al' najvise sam impresioniran ovim malim Salihovicem koji je bio jedan od najboljih u ove 4 utakmice koliko je igrao.
Ma nista druze od toga, svi ce oni otici trbuhom za kruhom.
Nazalost, ali vrlo je tesko zadrzati igrace koji se pokazu kao neki talenti, a glavni razlog su finansije.

Mi se svi nadamo i zelimo da Sloboda stane na zdrave noge, tek kada se to postigne mozemo ocekivati ostanak nase djece bez obzira na inostrane ponude. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 29 nov 2011, 08:25

Omerbavarac je napisao/la:
solar je napisao/la:Sto jest, jest. Stvarno losa Slobodina polusezona. Ali opet svijetla tacka je to sto smo dobili neke nove mlade igrace koji bi mogli nositi Slobodinu igru dugo goidna poput J. Mesanovica, Salihovica, Divkovica, Efendica, Civica, Rahmanovica, Ribica, Aljukica. Zaista generacija ukoliko se odrzi koju godinu zajedno moze Slobodu vratiti tamo gdje pripada, na vrh BH fudbala. Al' najvise sam impresioniran ovim malim Salihovicem koji je bio jedan od najboljih u ove 4 utakmice koliko je igrao.
Ma nista druze od toga, svi ce oni otici trbuhom za kruhom.
Nazalost, ali vrlo je tesko zadrzati igrace koji se pokazu kao neki talenti, a glavni razlog su finansije.

Mi se svi nadamo i zelimo da Sloboda stane na zdrave noge, tek kada se to postigne mozemo ocekivati ostanak nase djece bez obzira na inostrane ponude. ;)
Ma to se slazem da ce vecina njih otici, al' sam zelio reci da imamo stvarno talentovanu generaciju :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 nov 2011, 15:32

Nikad, ama bas nikad se nece desiti da se FK Sloboda ugasi.
Koliki god dugovi bili, a bili su i ranije, situacija se mora rijesiti, za izlazak iz krize se mora naci opcija, jer jednostavno mnogo ljudi zivi za ovaj klub i siguran sam da nece dozvoliti potpuni krah.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 nov 2011, 15:38

Prije da ce ispasti iz lige, mada su ovo teske stvari mnogo ljudi ce ostati bez "hljeba".

Nedaj Boze nikome. :cry:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 29 nov 2011, 15:47

Samo vi sjedite u kući i govorite "ma neće", "naći će se neka opcija" i slično. Uradite nešto, sve vam se raspada, a vas nigdje, šta se dešava s vama? :(
I ne znam zašto toliko vjerujete kako "Sloboda ne može nikad ispasti iz ove lige"? Pogledajte ko vam sve dolazi na Tušanj u proljetnom dijelu prvenstva, a vidjet ćete koji će sve igrači otići i ko će htjeti doći u ovakvu Slobodu da "igra za klikere".
Ispred ste GOŠK-a, Leotara i Kozare, ali oni neće ispasti. Ili Travnik ili vi. Ja tipujem na vas i nadam se tome jer je očigledno to jedini način da se krene ispočetka, sa zdravim radom u Slobodi, i da se ona vrati tamo gdje joj je mjesto.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 nov 2011, 16:05

nek je bog na pomoci.ljudi bolan kolko vas ima u tz da date po petaka bice dosta da se opstane i odigra sezona do kraja.samo se bojim rasula moguce je da odu svi iskusniji igraci jer vjerovatno nikog klub nemoze zadrzati ugovorom kad nijedan ugovor nije ispostovan od strane slobode.pa vas onaj zahirovic ukopa vise :o
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 29 nov 2011, 16:09

Zao mi je Slobode .Nije taj klub a ni Tuzla kao sredina zasluzila da se ovo desava sa njihovim sportskim kolektivima.Ali meni nije nesto jasno.Svima nama je poznato da su svi klubovi bar ovi veci u BiH u milionskim dugovima.Zeljo Celik Sarajevo itd....Ali kako to da niko ne pokrege istragu kako i na koji nacin su nastali ti dugovi.Pa i budali je jasno da ni jedan klub ne bi ni u snu ,da je placao sve normalne troskove za sezonu i samo se zaduzivao ,mogao napraviti dug od par miliona maraka.Pa bilo je tu cistog novca koji dolazi i iz budjeta.To je laka racunica...
Zasto niko nece da prica o pranju novca od strane mocnika iz sfere politike preko sportskih kolektiva.Zasto niko ne trazi njihovu odgovornost,nego treba ugasiti Slobodu i ujeo vuk magarca.A ko je napravio dugove .Sigurno igraci koji dobivaju platu od 500 injak maraka pretpostavljam,a nisu je kako se pise dobili ne pamte ni oni kada.
I upravu je @ Gollum .Samo mi sjedimo skrstenih ruku pa uskoro nace biti ni lige jer je nece ni imati ko igrati....
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 29 nov 2011, 17:10

EEEE Tuzlaci , kad neko voli svoj klub ide na tekme i plaća kartu i direktno pomaže svom klubu. Da bi ste imali klub morate IĆI NA UTAMNICU ....A ne ko Vi prosjek gledalaca 642 od tog broja 80% ušlo džaba e nema tako prvo VI kupte kartu pa onda ide uspjeh kluba. Nije uspjeh davati golove u 95 min jer se to često obije o glavu.
Jer si JEDAN JEDINI...........

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 nov 2011, 17:13

edinedin je napisao/la:EEEE Tuzlaci , kad neko voli svoj klub ide na tekme i plaća kartu i direktno pomaže svom klubu. Da bi ste imali klub morate IĆI NA UTAMNICU ....A ne ko Vi prosjek gledalaca 642 od tog broja 80% ušlo džaba e nema tako prvo VI kupte kartu pa onda ide uspjeh kluba. Nije uspjeh davati golove u 95 min jer se to često obije o glavu.
Davao sam ja te pare al su uzimali oni koji ne trebaju! Qurac im pare, igraci od toga nece dobiti nista! Pljacka je isto kao sto je bila u KK Slobodi, a SDP sa Jasminom Imamovicem nas unistava!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 29 nov 2011, 17:14

Probisvjet je napisao/la:
edinedin je napisao/la:EEEE Tuzlaci , kad neko voli svoj klub ide na tekme i plaća kartu i direktno pomaže svom klubu. Da bi ste imali klub morate IĆI NA UTAMNICU ....A ne ko Vi prosjek gledalaca 642 od tog broja 80% ušlo džaba e nema tako prvo VI kupte kartu pa onda ide uspjeh kluba. Nije uspjeh davati golove u 95 min jer se to često obije o glavu.
Davao sam ja te pare al su uzimali oni koji ne trebaju! Qurac im pare, igraci od toga nece dobiti nista! Pljacka je isto kao sto je bila u KK Slobodi, a SDP sa Jasminom Imamovicem nas unistava!
eeee to je drugi par cipela...pozzz
Jer si JEDAN JEDINI...........

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 nov 2011, 17:18

O gasenju FK Slobode sam pisao prije jedno tri mjeseca. Cuo sam da **** to spremaju.
Svi misle to nece biti, al grdno se varaju ako se nesto ne poduzme.
SDP ide na to da okrivi ove druge pred izbore za gasenje FK Slobode, a ovi drugi isto to. Znaci gasenje se sprema prije izbora!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 29 nov 2011, 17:22

daj ba crveno-crni sta vam se to desava :(

rjesite to ba yebite mame nekom, Sloboda je velik klub da bi se ovo moglo desit :evil: :roll:
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 nov 2011, 17:23

nikada se FK SLOBODA neće ugasiti, slično se i VELEŽU spremalo, pa ćorak, oni koji su to htjeli, nema ih nigdje, vidjeli da raja ne da rođene..

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 29 nov 2011, 17:24

nemogu da vjerujem da ste pali ovako nisko , sretno ako vam i sreca moze pomoci .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 nov 2011, 17:31

Nazalost ono sto sam i pretpostavljao polako se i realizira .. Nazalost niko se nece dignuti osim par novinara i bivsih asova Slobode,tako da ocekujem osnivanje OFK Sloboda Tuzla od strane opcine..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 29 nov 2011, 17:43

Kolko god postujem ovaj portal i vjerujem i suhu objektivnost ipak ja mislim da je ovo "kupljen" clanak s ciljem da se malo digne prasina oko kluba s obzirom na zadnja desavanja u klubu (peticije, otkazi, prijetnje neodigravanjem utakmice i sl.)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.