English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Gledao sam neki dan špansku ligu, i kad mi oči nisu prokvarile. Ja sam mislio da oni isad furaju tehnički stil igre, od noge do noge, a oni se nabijaju dugim loptama da bi im i Burnley pozavidio 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Koliko su samo nesigurni 

Jel istina da Tottenham ima dvije titule u svojoj historiji?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Khm...Of players to have attempted at least 50 crosses (excluding corners) in the Premier League this season, Luke Shaw has the best success rate (31.5%)
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ova sezona nije mjerodavna po mnogo čemu pa tako ni kad su rezultati Liverpoola u pitanju. Klub brani titulu, igrali su odličnu sezonu - logično je i bilo da malo padnu. A ovakav malo jači pad imaju zahvalit igranju pred praznim tribinama, neprolasku priprema i ozljedi van Dijka izmedju ostalog.
Sledeće ili kroz dvije sezone biće Liverpool opet onaj stari. Kažem one tamo sezone jer ne mogu sa sigurnošću pisat da li će Firmino, Mane, Salah, van Dijk sa preko 30 godina biti isti igrači. Možda će se sledeće sezone pojaviti potreba po smjeni generacije, a možda neće. Možda oni ulaze u fazu fudbalske karijere kad se više ne mogu motivisati, a možda u njima ima još unutarnje motivacije. Vidjećemo.
Sledeće ili kroz dvije sezone biće Liverpool opet onaj stari. Kažem one tamo sezone jer ne mogu sa sigurnošću pisat da li će Firmino, Mane, Salah, van Dijk sa preko 30 godina biti isti igrači. Možda će se sledeće sezone pojaviti potreba po smjeni generacije, a možda neće. Možda oni ulaze u fazu fudbalske karijere kad se više ne mogu motivisati, a možda u njima ima još unutarnje motivacije. Vidjećemo.
Svejedno ne počinješ sezonu sa dva injury prone stopera i Van dijkom koji igra 80 utakmica za redom
Ne počinješ, al ni ne očekuješ da ti sva tri štopera budu out do kraja sezone. Kao što sam napisao, nedostatak Laportea se predstavio kao Cityjev najveći nedostatak za titulu prošle sezone, Liverpoolu se nedostatak tri štopera uzima kao: "ccc, pa što vam veznjaci ne igraju bolje kao štoperi".
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
S obzirom na tvoj avatar, bit ce. De stavi malo i Martiala kad ti taj dosadi. In form Martial je sve sto nam fali za titulu
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Jedno od jacih zabijanja bivsem klubu ce odraditi ovaj covjek.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ovi još uvijek maštaju o tituli 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Martialu nema pomoći.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Moguce je dok god postoji matematicka sansa. Nismo arsenal majku mu
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pa, kad bi do kraja sve dobili, skupili bi 79 poena. To najčešće (u procentu vjerovatno preko 95%) nije dovoljno za titulu, ovi dežurni statističari to mogu potvrditi, meni mrsko tražiti.

Međutim, ovih <5% vam ipak daje pravo za nadu.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ovo mi je trebalo

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ko je kriv katalonskom Tottenhamu sto su najboljeg igraca ekipe proglasili propalim a koliko su bili sigurni i mislili da su u pravu je dokaz da su ga cak pustili jednom od rivala

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Teorijski za titulu je dovoljno 40 bodovaPatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 16:18Pa, kad bi do kraja sve dobili, skupili bi 79 poena. To najčešće (u procentu vjerovatno preko 95%) nije dovoljno za titulu, ovi dežurni statističari to mogu potvrditi, meni mrsko tražiti.![]()
Međutim, ovih <5% vam ipak daje pravo za nadu.![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.