FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma protiv Radnika, samo hrabro izvesti ovih 11 i lagano cekati svoju sansu...
Antolovic
Colic Kerla Bogicevic Urdinov
Tomic (Cutuk) Hasanovic
Smajic Hodzic Stanic
Adilovic
Cutuk moze odigrati i na poziciji zadnjeg veznog...
Antolovic
Colic Kerla Bogicevic Urdinov
Tomic (Cutuk) Hasanovic
Smajic Hodzic Stanic
Adilovic
Cutuk moze odigrati i na poziciji zadnjeg veznog...
Ima puno kombinacija , cini mi se da i Benjo moze igrati zadnjeg veznog ako zatreba ?
ZELJEZNICAR 1921!
Moze, koliko ja znam i poceo je karijeru kao zadnji veznihamzaTM87 je napisao/la:Ima puno kombinacija , cini mi se da i Benjo moze igrati zadnjeg veznog ako zatreba ?

A za ovog pirketa, izgleda da Bogi nece igrati, tacnije nece biti spreman.
In Amar we trust !
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
- Kontakt:
E ne znam, ja sam cuo da bi Bogicevic mogao biti spreman za duel s Radnikom, tako da je moguce ocekivati njega i Kerlu na mjestu stopera...ceze je napisao/la:Moze, koliko ja znam i poceo je karijeru kao zadnji veznihamzaTM87 je napisao/la:Ima puno kombinacija , cini mi se da i Benjo moze igrati zadnjeg veznog ako zatreba ?
A za ovog pirketa, izgleda da Bogi nece igrati, tacnije nece biti spreman.
In Amar we trust !
- zeljo4life
- Kontakt:
Ako bude Bogi spreman,ne bih se ja iznenadio da Kerla igra zadnjeg veznog,a Cutuk sa Bogijem...
Amare hvala ti...
- Crni gavran
- Kontakt:
Bas mi je zao vase situacije, sto se tice vasih povrijedjenih igraca. Na Svraku sam ljut kao ris zbog onog negovog pogibeljnog starta nad nasim Jasminom Mesanovicem, ali opet mi je zao njegove ozljede. I Kveseiceve, pa sada i Zoleticeve. Iskreno im sve trojici zelim brz oporavak. Sto se tice borbe za titulu, bice ekstra zanimljivo, s tim da ni Sarajevo nema neki kvalitet, vasa sreca sto ste u odnosu na Borac napravili zavidnu bodovnu razliku, inace svasta bi jos moglo biti.
Necu da govorim o mecu Zelje i Celika u narednom kolu, mislim da nam Zeljo ne lezi, da je brko za nase prilike najbolji trener, ne samo najtrofejniji, tako da cemo tu utakmicu gotovo sigurno izgubiti.
Drugo me nesto zanima. Zanima me odakle Zeljo u tolikim dugovima. Pa ako je Zeljo neuspjesna ekipa sto se finansijskog posloovanja tice, postavljam jedno pitanje: Da li se u ovoj drzavi isplati biti uspjesan, ne mogu da shavtim tolike dugove Zelje nakon transfera Visce, Sehica, kolacica od Dzekinih transfera...., nakon tih silnih titula, izlazaka u Evropu, odlicnih posjeta na Grbavici.... Kako je moguce da su kod vas rashodi veci od dobitaka. Nikako mi ne ide u glavu.
Pozdrav iz Zenice i nadam se da cemo vas ipak jednog dana pobijediti

Necu da govorim o mecu Zelje i Celika u narednom kolu, mislim da nam Zeljo ne lezi, da je brko za nase prilike najbolji trener, ne samo najtrofejniji, tako da cemo tu utakmicu gotovo sigurno izgubiti.
Drugo me nesto zanima. Zanima me odakle Zeljo u tolikim dugovima. Pa ako je Zeljo neuspjesna ekipa sto se finansijskog posloovanja tice, postavljam jedno pitanje: Da li se u ovoj drzavi isplati biti uspjesan, ne mogu da shavtim tolike dugove Zelje nakon transfera Visce, Sehica, kolacica od Dzekinih transfera...., nakon tih silnih titula, izlazaka u Evropu, odlicnih posjeta na Grbavici.... Kako je moguce da su kod vas rashodi veci od dobitaka. Nikako mi ne ide u glavu.
Pozdrav iz Zenice i nadam se da cemo vas ipak jednog dana pobijediti

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Momak iz Makedonije mi je prenio informaciju da je Urdinov tamo znao igrati i zadnjeg veznog, krilo i beka i da je naravno na beku daleko najbolji ali eto moguce da bude neka kombinacija sa Urdinovom na poziciji zadnjeg veznog.
Mes Que Un Club
Ma dio duga je vracen, dug je bio daleko veci.Crni gavran je napisao/la:Bas mi je zao vase situacije, sto se tice vasih povrijedjenih igraca. Na Svraku sam ljut kao ris zbog onog negovog pogibeljnog starta nad nasim Jasminom Mesanovicem, ali opet mi je zao njegove ozljede. I Kveseiceve, pa sada i Zoleticeve. Iskreno im sve trojici zelim brz oporavak. Sto se tice borbe za titulu, bice ekstra zanimljivo, s tim da ni Sarajevo nema neki kvalitet, vasa sreca sto ste u odnosu na Borac napravili zavidnu bodovnu razliku, inace svasta bi jos moglo biti.
Pozdrav iz Zenice i nadam se da cemo vas ipak jednog dana pobijediti![]()
Nadalje, pare od Sehica niko ocima nije vidio, jos se po sudovima ganjaju sa Mersinom.
Za pare od Visce ne znam nista.
Posjeta nije tako bajna.
Za pare od Evrope ne znam nista takodjer

Neka ti neko od upucenijih objasni bolje, ja kazem sta znam samo

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ima na webu, mogao bi neko stream napraviti, ili makar 2, pa da pratimo preko neta...MrWhite je napisao/la:Ima li prenos?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
dug stoji odavno, Žujo u prvom mandatu nas je uvalio, dok su ostali koliko-toliko držali dug istim, koliko ja znam, odlične posjete na Grbavici ne donose ništa (a vala i nisu odlične, skoro uvijek nas par hiljada budala) kad kazne dosta para pojedoše i to je to, ja jedino ne znam kako je dug ove godine veći nego prošle...
pobijedićete nas nekad, možda u prijateljskoj
što se Radnika tiče, ne očekujem ništa pozitivno, ako remi izvučemo s ovakvom ekipom, biće dobro...
@ MrWhite
kol'ko znam, trebalo bi biti na Moja TV
pobijedićete nas nekad, možda u prijateljskoj

što se Radnika tiče, ne očekujem ništa pozitivno, ako remi izvučemo s ovakvom ekipom, biće dobro...
@ MrWhite
kol'ko znam, trebalo bi biti na Moja TV
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Veliki dugovi su naslijedjeni,znas i sam na sta je Zeljo licio prije pet godina.Tu se pravio javasluk pravi.Crni gavran je napisao/la:Bas mi je zao vase situacije, sto se tice vasih povrijedjenih igraca. Na Svraku sam ljut kao ris zbog onog negovog pogibeljnog starta nad nasim Jasminom Mesanovicem, ali opet mi je zao njegove ozljede. I Kveseiceve, pa sada i Zoleticeve. Iskreno im sve trojici zelim brz oporavak. Sto se tice borbe za titulu, bice ekstra zanimljivo, s tim da ni Sarajevo nema neki kvalitet, vasa sreca sto ste u odnosu na Borac napravili zavidnu bodovnu razliku, inace svasta bi jos moglo biti.
Pozdrav iz Zenice i nadam se da cemo vas ipak jednog dana pobijediti![]()
S druge strane,sto ti je veci budzet,odnosno sto su ti veci prihodi,odmah su veci i rashodi,plate su vece,ide se svako malo van grada na mini pripreme,ove klasicne pripreme su prilicno skupe i tu se ne zali para,gotovo uvijek na gostovanjima malo dalje podje se dan prije,pa se spava u nekom hotelu.Sve to kosta.Neke stvari nisu naplacene vezano za transfere,tako da se cekaju prihodi koji bi olaksali poslovanje kluba,mnogi dugovi su se vratili,pa klub izgleda puno bolje nego sto je to bilo.
Lako je pare potrositi,Dzekin milion je vracao dugove,neke stare,igraci imaju dobar standard,ali kad nemas generalnog sponzora i stalni priliv novca,to se istopi.Nije to neka filozofija,potrositi pare,velika je filozofija obezbijediti da pare dolaze stalno.Mi smo imali srece sa nekoliko transfera,ali evo u zadnjoj godini nismo prodali nikoga.Otisao Nijema dzaba,otisao Zeba dzaba,otisao Beslija u penziju,ostale nismo prodali,tj. nismo uspjeli prodati nikoga.To je vec veliki jaz u planovima i dobro je kada se moze odrzavati ekipa sa platama,koje su super u odnosu na druge klubove.Od ulaznica za tekmu se ne moze po meni nista zaraditi,sama oganizacija utakmice je skupa.Marketing je tek poceo da radi pravim smjerom i ja vjerujem kada bi u klubu bili ozbiljniji da dozvole marketingu i ljudima koji rade oko toga da se razmasu,da bi se desio znacajan prihod od njihovog rada kroz razne programe koje oni imaju idejno da odrade.I tako...puno je toga ,ja sam samo zagrebao po povrsini,ovo je klub sa puno troskova a sa malo prihoda,iako se to cini drugacije kada imas neke igrace da prodas.Osim prodaje,klub mora da iznadje rjesenje da bude samoodrziv a ne da zavisi iskljucivo od toga hoce li jedan igrac biti prodan.Moglo bi se o ovome puno pisati,ali evo onako ukratko,moje misljenje o tome...pozz za tebe!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ne mozemo sve pare dati na dugove covjece... tu si i rashodi plate igracima i ostalim uposlenicima tu uglavnom idu pare... ostalo sto ostane se da za porez, ali to je sitno...
Jeb.iga i mufc i real itd. ma svi veliki klubovi imaju strasne dugove pa i Željo
Pa proslu sezonu otislo 100 000 KM na kazne
Za sve koji ne idu:

Jeb.iga i mufc i real itd. ma svi veliki klubovi imaju strasne dugove pa i Željo

Pa proslu sezonu otislo 100 000 KM na kazne

Za sve koji ne idu:

Još dodaš da Kanton Sarajevo ne uplati ni obećanih 300.000 km već godinama,sve ti se samo kaže.
Grad Zenica obezbjedi Čeliku godišnje između 800.000 i milion km.Pa ti budi uspješan,iznjedri reprezentativce,stručni kadar a država ti ovako vrati
Grad Zenica obezbjedi Čeliku godišnje između 800.000 i milion km.Pa ti budi uspješan,iznjedri reprezentativce,stručni kadar a država ti ovako vrati

Einigkeit und Recht und Freiheit
Ma kakva drzava, kakav kanton i opcina bla bla... UBLEHE svi do jednog...
Ostali su puno više zavalili Želju od Žuje.Iza Žuje je ostala ekipa koja je vrijedila sigurno u to vrijeme nekoliko miliona,iza ovih ostalih je ostajala samo pustoš.anonimni je napisao/la:dug stoji odavno, Žujo u prvom mandatu nas je uvalio, dok su ostali koliko-toliko držali dug istim, koliko ja znam, odlične posjete na Grbavici ne donose ništa (a vala i nisu odlične, skoro uvijek nas par hiljada budala) kad kazne dosta para pojedoše i to je to, ja jedino ne znam kako je dug ove godine veći nego prošle
Sta bi sa Bucanom na kraju ?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
U zadnje dvije utakmice sarajeva je bio bas pristojan stream kod izvjesnog "nedhzsa" il tako nesto. Ako neko moze da nam skonta stream za sutra da bude koliko-toliko kvalitetna slika bilo bi super. Hvala unaprijed. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
tu si u pravuDANDY je napisao/la:Ostali su puno više zavalili Želju od Žuje.Iza Žuje je ostala ekipa koja je vrijedila sigurno u to vrijeme nekoliko miliona,iza ovih ostalih je ostajala samo pustoš.anonimni je napisao/la:dug stoji odavno, Žujo u prvom mandatu nas je uvalio, dok su ostali koliko-toliko držali dug istim, koliko ja znam, odlične posjete na Grbavici ne donose ništa (a vala i nisu odlične, skoro uvijek nas par hiljada budala) kad kazne dosta para pojedoše i to je to, ja jedino ne znam kako je dug ove godine veći nego prošle

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Najava: FK Radnik – FK Željezničar
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, CentarsutNaClanak921, Mana, ristagrad i 37 gostiju.