Kod.ovih kartona najbolje igrati ove Spance ali ne ove ekipe iz vrha vec ovo dole od sredine pa dole to redovno ide 6+7+8+,npr veceras u Osasuni 9 bilo ja se Italijana ufatio ove preskocim

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
miky_hz je napisao/la:Aj padoh samo na kartone Lacio opet na granici staloprosao Lacio oba daju,Manco pik x ,korneri +,i Osasunu kornere +,steta jedan karton sve dobro mi povali
Kod.ovih kartona najbolje igrati ove Spance ali ne ove ekipe iz vrha vec ovo dole od sredine pa dole to redovno ide 6+7+8+,npr veceras u Osasuni 9 bilo ja se Italijana ufatio ove preskocim
Eh nemoze svaki putstulic89 je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Aj padoh samo na kartone Lacio opet na granici staloprosao Lacio oba daju,Manco pik x ,korneri +,i Osasunu kornere +,steta jedan karton sve dobro mi povali
bilo ti je 5 kartona, nisi pao. trazi listic...![]()
![]()
Debili hoce srce da.mi preskoci zbog niihovih gresakastulic89 je napisao/la:@miky_hz, vidim i ja to sad. mislio da su tacno rezultati u 92-uoj upisali taj karton, a izostao taj od parola. izvini. nije mi namjera biila da te zajebajem.
4.6 prosjek Mazoleniu sto je sudio Lacija .Al eto nekad se da nekad ne,bit ce bolje.Mozda i bolje sto nisam vidio ovaj karton u 86 samo bi se vise nervirao.Ovako je okstulic89 je napisao/la:ovaj sudija u rimu sto je sudio je na prosjeku 3,8 mislim, a ovaj u osasuni 6,4 tako nesto....
ma revijalno je ovo u rimu bilo, cak me cude i ovdje kartoni u spaniji, vjerovatno neki nered ispao nakraju.
ja preskocio dan s kladjenjem, malo odmora. sutra idemo u nove pobjede.
Ako dodje punac mozda se i promjeni tradicija96BadBoy je napisao/la:Evo momci za sutra jedna zanimljiva utakmica,austrijska 2.liga:Liefering-Kapfenberg
Pa vi pogledajte i odlucite sta ce te igrat
Sudac: Paolo Silvio Mazzoleni (3.83)miky_hz je napisao/la:4.6 prosjek Mazoleniu sto je sudio Lacija .Al eto nekad se da nekad ne,bit ce bolje.Mozda i bolje sto nisam vidio ovaj karton u 86 samo bi se vise nervirao.Ovako je okstulic89 je napisao/la:ovaj sudija u rimu sto je sudio je na prosjeku 3,8 mislim, a ovaj u osasuni 6,4 tako nesto....
ma revijalno je ovo u rimu bilo, cak me cude i ovdje kartoni u spaniji, vjerovatno neki nered ispao nakraju.
Jbg na ovoj mojoj aplikaciji drugacije pise,**** onda da sam znao da.je tako zaobisao bi tostulic89 je napisao/la:Sudac: Paolo Silvio Mazzoleni (3.83)miky_hz je napisao/la:4.6 prosjek Mazoleniu sto je sudio Lacija .Al eto nekad se da nekad ne,bit ce bolje.Mozda i bolje sto nisam vidio ovaj karton u 86 samo bi se vise nervirao.Ovako je okstulic89 je napisao/la:ovaj sudija u rimu sto je sudio je na prosjeku 3,8 mislim, a ovaj u osasuni 6,4 tako nesto....
Prosjek ekipe 1: 2.30
Prosjek ekipe 2: 2.22
drug, znam o cemu pricam, al nebitno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.