e hajde mi napisi ZBOG ČEGA bi prije ovoga sa zrinjskim Željezničar trebao pisati dopis?Baja_Zvjerka je napisao/la:Ti se i jesi prosuo, i nije on pricao nista sto ne poznaje... SumLJiv nemoj reci vise nikada, samo se bezveze brukas... Drugo, nisi ti upao sa pricom nekom argumentovanom, niti je to bilo drugacije misljenje, nego si rekao da mi kukamo, pokrenuo si pitanja proslih utakmica, sezona, pa da je za Kvesica kriv neko treci (po nasem misNJenju)... Nema tebi tu ko sta odgovarati, skrenuta je paznja na propust, jer Jamak nije smio dobiti crveni zbog starta koji se mogao i koji se nije mogao okarakterisati kao penal (po meni penala nije bilo, ali ni crvenog, vec jednostavno se igra nastavlja i to je to)... Vi kad god ima i jedna greska na utakmici protiv vas (ali realna, a ne po pricama navijaca ispadne da ste osteceni svaku utakmicu), vi saljete dopise...Ovo je mozda i prvi put ove sezone da smo ovako reagovali, ali sa pravom, a do sada smo sutili i trpili... Ovako je bolje, sad nek malo paze sta rade, nije uredu pored svih izostanaka, da bi napravio balans na terenu, ti sviras crveni karton, pa jbmu ljeljak ne moze tako...
I poslije čega je sarajevo pisalo dopise, molim argumentovano da navedeš

bas me intereesuje sto niste pisali dopis kada ste protiv (Cini mi se ) gradine dali gol nakon igranja rukom Bekrica kada je njihova komplet odbrana stala cekajuci da sudija svira indirektan udarac

malo je bezze nakon PRVE MOŽDA greške sudije protiv vas dizati galamu kao da se cijeli svijet urotio protiv vas ...
a ko je kriv za kvesica, prosvjetli me?