FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

htcxone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la htcxone » 12 apr 2013, 10:35

JOJ jednu tekmu vam se ne dosudi SUMLJIV penal i odmah vas svi potkradaju, sudije vas mrze a svi su se urotili protiv vas
kvesica ozlijedio predsjednik saveza... mislim fakat... zaboravlja se dosta poklona od sudija ove sezone, i prosle... kada su se ovdje neki smijali govoreci "pa to je željo, naravno da sudija red velikim klubom grijesi u njegovu korist" a sad odjednom nakon JEDNOG nedosudjenog SUMLJIVOG penala cijeli svijet se urotio protiv vas... malo realnosti nije na odmet, ja cu vas samo podsjetiti gostovanja čeliku ove sezone ;)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 12 apr 2013, 10:38

htcxone je napisao/la:JOJ jednu tekmu vam se ne dosudi SUMLJIV penal i odmah vas svi potkradaju, sudije vas mrze a svi su se urotili protiv vas
kvesica ozlijedio predsjednik saveza... mislim fakat... zaboravlja se dosta poklona od sudija ove sezone, i prosle... kada su se ovdje neki smijali govoreci "pa to je željo, naravno da sudija red velikim klubom grijesi u njegovu korist" a sad odjednom nakon JEDNOG nedosudjenog SUMLJIVOG penala cijeli svijet se urotio protiv vas... malo realnosti nije na odmet, ja cu vas samo podsjetiti gostovanja čeliku ove sezone ;)
Bravo SUMLJIVI!!!
Amare hvala ti...

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 12 apr 2013, 10:39

htcxone je napisao/la:JOJ jednu tekmu vam se ne dosudi SUMLJIV penal i odmah vas svi potkradaju, sudije vas mrze a svi su se urotili protiv vas
Koji je sezonu mog'o odvesti u skroz drugom pravcu ...
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 12 apr 2013, 10:42

Bijeljina055 je napisao/la:Jedina sansa vam je da nastelite sudije! ;)
jesi ti siguran da nisi pitar? :lol:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 12 apr 2013, 10:43

to ti malo na onom temo forumu pa sad i ovdje :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 12 apr 2013, 10:45

SarajlijaTM je napisao/la:
možda je simpatizer :D

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 12 apr 2013, 10:47

Avanes je napisao/la:Pruzio im je sudija priliku tako sto je iskljucio Jamaka umjesto da nam svira penal. Da nije iskljucio Jamaka, bez obzira i da nije svirao penal, mi bismo ga ugurali nekako do kraja utakmice.

Mi sad moramo disati istim plucima. Nesmijemo ih kritikovati sta god da urade i sta god da se desi. Treba nekad i progutati nesto sto hoces da kazes, tako je i u zivotu. Zamislite da sad svako govori inace sve sto mu padne na pamet, bilo bi bas zanimljivo to da vidim i sta bi se sve desavalo nakon izrecenog. Moramo dolaziti u sto vecem broju i unistiti grlo, ovi momci se bore ko sto se odavno niko nije borio za naseg Želju. Ova generacija stvarno zasluzuje da ih se podrzi.
Vidices,iducu utakmicu kuci 2-3 hiljade. J.e.b.o ti nas!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 12 apr 2013, 10:48

pinki je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
možda je simpatizer :D
Ma jok ba svi su tamo nasi zeljovci :D
Amare hvala ti...

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 12 apr 2013, 10:55

Nego,hoce l' biti kakav stream za sutra ?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 12 apr 2013, 10:58

zeljo4life je napisao/la:
kvesica ozlijedio predsjednik saveza... mislim fakat... zaboravlja se dosta poklona od sudija ove sezone, i prosle... kada su se ovdje neki smijali govoreci "pa to je željo, naravno da sudija red velikim klubom grijesi u njegovu korist" a sad odjednom nakon JEDNOG nedosudjenog SUMnjIVOG penala cijeli svijet se urotio protiv vas... malo realnosti nije na odmet, ja cu vas samo podsjetiti gostovanja čeliku ove sezone ;)
Bravo SUMLJIVI!!!
eto lektore :)

a sad mi reci jel to sve sto imate reci?
pa jbt nas sudije iz kupa izbace, u travniku hadzić šutira sa 7 metara frajer mu s leđa ulijeće i udara ga u butni mišić s obje noge :oops: i sudija ništa, pa onda igraju rukometa pa ništa
neću ni spominjati mrcvarenje sa bezbroj prekida u korist domacina al bilo je i gresaka u nasu korist, mada za nas nepotrebne, kuci prodiv rudara :o
ono po svakom realnom covjeku nije za penala, e sad sto se u nasoj ligi sude i banalnije situacije to je drugi par cipela ...
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 12 apr 2013, 11:04

zeljo4life je napisao/la:
Bravo SUMLJIVI!!!
Još čovjek poveć'o slova, da još više pokaže kakva mu je dobra učiteljica bila u školi. :D

Što se tiče Bijeljine, ja ću biti prezadovoljan ako izvučemo bod. Brat bratu, i mnogo bolje ekipe od nas bi osjetile da im fali ovoliko igrača, a kamoli mi. Neka pite i priđu na bod ili dva, opet ih iduću čeka Široki.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 12 apr 2013, 11:05

Svi znamo da nam fali 10ak najboljih igrača (Svraka, Kvesić, Bekrić, Zolotić, Bogičević, Vasilić, Smajić, Selimović, Jamak, te početkom proljeća prva zamjena Brković), ali nema predaje u Bijeljinu po nova tri boda.

Veliki su i postali veliki, jer su to pokazali kada je najteže. Željo je za naše prostore VELIKI KLUB.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 apr 2013, 11:05

ja onda želji ne bi svirao penal. al' vala nije ni za drugi žuti zbog simuliranja, povlačenja je definitivno bilo (opet kažem po meni nedovoljno za penal), čovjek izgubio korak i pao.

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 12 apr 2013, 11:05

Realno Radnik nije pustio Borcu,odvalio Sirokog,Pitarima uzeo jesenju titulu,pa sto bi pustio i vas,pogotovo sa pobjedom Radnik definitivno obebjedjuje opstanak!Zeljo je jesenjem dijelu imao jaci sastav pa se Radnik koji je tada bio igracki dosta slabiji ,nosio ravnopravno sa njim na Grbavici.Sada je situacija obrnuta,radnik mnogo igracki jaci,a kod Zelje prava bolnica i kartonijada!
I jos nesto:Dobrodosli u Grad Bijeljinu!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 apr 2013, 11:08

niko normalan ne traži da se pušta. ja mislim da je gošk definitivno izgubljen i da radnik ostaje u svakoj varijanti, pa i ako izgubi sutra od želje, al' na kraju krajeva koga briga, i da je već ispao šta ima puštati...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 12 apr 2013, 11:10

Kad zasjeda komisija FS povodom ovog zadnjeg kola?? Moze li se kako sprijeciti kazna za Jamaka??

p.s.Cutuk na stoperu :o :?
BUDI ŽELJO !!!

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 12 apr 2013, 11:14

jesi ti siguran da nisi pitar? :lol:[/quote]
možda je simpatizer :D[/quote]

Ma jok ba svi su tamo nasi zeljovci :D[/quote]

Realno je da je pola Bijeljine iz Sarajeva,ako ne i vise,i realno je da je tim ljudima blizi Zeljo neko bordo pitari,dobar dio ovih ljudi rastao sa Zeljom i pored Zelje!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 12 apr 2013, 11:21

avlami97 je napisao/la:Svi znamo da nam fali 10ak najboljih igrača (Svraka, Kvesić, Bekrić, Zolotić, Bogičević, Vasilić, Smajić, Selimović, Jamak, te početkom proljeća prva zamjena Brković), ali nema predaje u Bijeljinu po nova tri boda.

Veliki su i postali veliki, jer su to pokazali kada je najteže. Željo je za naše prostore VELIKI KLUB.
Da dodam. Nedaj Bože da nam se još povrijede ili iz nekog drugog razloga izostanu (Antolović, B. Čolić, Stanić, Adilović), to bi značilo startnih 11+prve tri izmjene. :o
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 12 apr 2013, 11:30

mi se sa drugom ekipom borimo za titulu, bog zna u kolikom bi plusu bili da smo kompletni... za sve ti hvala amare 8-)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 apr 2013, 11:30

Ako dobijemo u Bijeljini mogu nam odmah pehar dodjeliti...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.